Sivu 1/1

Death Korps of Krieg (7.6 Poria ja Bobeja)

Lähetetty: Ma 20.05.2013 20:23
Kirjoittaja J.K.55
No niin, jos näitä uskaltaisi tännekin laittaa. Jo vuosia himoinnut DKoK:ia ja vihdoin viime vuoden puolella tuli aloitettua projekti. Jonkin verta noita figuja on jo ehtinyt kasaantua ja kunhan viimeisin Forgen tilaus tulee, alkaa aika lailla olla kamat kasassa jonkin näköiseen 1500p listaan. Lisää ja parempia kuvia tulee kunhan kerkeän ottamaan.

Osa kuvista vanhempia ja huonompi laatuisia.


Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Piti se FW open day -13 quartermasterikin Ebaysta hankkia. Base kuvissa WIP, nyt tosin valmis.
Kuva

Kuva

Re: Death Korps of Krieg

Lähetetty: Ti 21.05.2013 15:18
Kirjoittaja Weedeeo
Upeaa jälkeä. Etenkin tykit ja niiden kura ovat erittäin onnistuneen näköisiä, kulumaa ja likaa on muutenkin sopivasti ja tasaisesti ilman ylilyöntejä. Jos nyt jostain pitää nillittää niin tankin telat näyttäisivät kiiltävän turhan paljon.

Re: Death Korps of Krieg

Lähetetty: La 01.06.2013 09:18
Kirjoittaja J.K.55
Kiitos kommentista. Nuo mortarit tosiaan ovatkin noista uusimpia. Seuraavaksi Thunderbolttia, kyllä yksi hienoimmista modeleista mitä Forgelta löytyy.
Kuva

Re: Death Korps of Krieg (1.6 Thunderbolt)

Lähetetty: La 01.06.2013 10:44
Kirjoittaja Varjous
Todella hyvän näköistä jälkeä. Etenkin ruoste ja kura :). Ainut mistä nyt kitisen on tuo Thunderboltin ikkunat :S eivät sovi tuohon tyyliin. Vois olla paremman näköinen jos koittaisit tehdä ikkunoihin mustan alareunan ja josta heti kirkaaseen ja taas tumman yläreunan kuvaamaan auringon kajoa horisontista(Sävynä vaikka harmaan sininen). Tai sitten vain alareunasta tummalla gradientti vaaleaan.

Hyvännäköinen se on noinkin, mutta tuo kirkas sininen hyppää aika voimalla omaan silmään. Voihan olla että se valokuvassa näkyy liian kirkkaana.

Olisi itsellä kanssa sama modeli maalattavana ja kyllä siinä on tyylikäs modeli ja taitaa olla ainuita modeleita mitkä on tehty oikeaan skaalaan ukkojen kanssa. Varmaankin sen takia näkee tuota Diodraamoissa käytettävän.

Re: Death Korps of Krieg (1.6 Thunderbolt)

Lähetetty: Pe 07.06.2013 19:56
Kirjoittaja J.K.55
Kiitosta. :) Nuo ikkunat kyllä hyppäävät silmille IRLissäkin, vaikkei ehkä ihan noin paljon. Pitää maalata uudelleen kunhan innostusta löytyy.

Nyt uusimpana valmistui Hades Breaching Drill. Vasta kuvatessa tajusin, että unohdin mömmöjä pistää valumaan noista poran säätelyvarsista tai mitä lie ovatkaan.
Kuva

Insinöörit ovat jo vähän vanhempaa tuotantoa.
Kuva

Perus janttereita on valmiina 30. About 10 vielä maalaamattomana.
Kuva

Ja lopuksi Bob, Kriegin bad-assein kaveri.
Kuva

Re: Death Korps of Krieg (7.6 Poria ja Bobeja)

Lähetetty: Pe 07.06.2013 21:39
Kirjoittaja Salvo
Komeaa jälkeä.
Tuo pora on kyllä sääntöteknisesti liian törkeä vekotin ;) Poran pää kaipaisi maasälää ja laite itsessään pölyä niskaansa. Ehkä vielä jokin armeija tunnus tms rikkomaan tasaista värimaailmaa? Ja tosiaan öljyvalumat olisi rock, jonka jo mainitsitkin.
Lentsikan lasit taasen miellyttää omaa silmää, vaikkei nyt niin realistiset olekaan. Jos siellä on prätkähiiri kuskina scooter soiden diskopallo katossa välkkyen..
Tuossa viimeisessä mister badass kuvassa on kiva tunnelma tosiaan, kranaatitkaan eivät suostu räjähtämään tämän herran auran sisällä. Alustojen reunoja kun vielä hieman siistit jalkaväessä, niin done.

Re: Death Korps of Krieg (7.6 Poria ja Bobeja)

Lähetetty: Pe 07.06.2013 22:06
Kirjoittaja J.K.55
Kiitos. Poraan on töpötelty pigmettiä, ei tosin näy kuvissa kovin hyvin. Tosin eipä se erotu silmälläkään kovin kummosesti, pitää jonkin näköstä maa-ainesta keksiä. Ja hyvä kun mainitsit nuo tunnukset, nekin unohtuivat. :D Näkyyhän tota hommaa tuossakin vielä olevan.

Alustat teen kaikki vielä uudestaan kun toi nykyinen mutaseos lohkeilee niin helposti irti. Pitää koittaa auttaisiko jos levittäisi sitä hiekan päälle. Thunderboltissa ainakin on pysynyt kun tuota koitin ja tulee mukavan rosoisen näköinenkin.