Lateksimajavan figut: ungor-yksikkö

Isot pojat esittelevät pieniä miehiään.
Lateksimajava
Viestit: 2118
Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
Paikkakunta: Helsinki

Lateksimajavan figut: ungor-yksikkö

Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

Terve!

12 vuoden figuharrastuksen jälkeen sain itseni niskaperseotteella kiinni ja päätin laittaa oikein kuvia näytille! Koska jopa järkkäri nykyään löytyy, niin päivityksiä saattaa tulla silloin tällöin.

Tällä hetkellä työn alla (lista päivitetty 18.5.2014):

1) Middenheim-teemainen Empire: pistolierien jälkeen jalkaväkeä, jalkaväkeä, jalkaväkeä
2) Infinity Warband: avaruusvenäläisiä
3) Flames of War: Varsovan kansannousun kukistamiseen sijoittuva vahvennettu saksalainen komppania
4) Uusi 40k-armeija: Airborne Inquisitoral Task Force, perustuen Elysian drop troop -figuihin.

Projekteja 3-4 varten kelasin ostaa maaliruiskun ja opetella käyttämään sitä.


Vaikka näitä on joku saattanut nähdä, laitan nyt tähän muutaman kuvan IG-armeijastani esittelyksi. Lisää löytyy linkin takaa http://s1108.photobucket.com/user/Latek ... t=6&page=1

Ajattelin myöhemmin esitellä jokaista yksikköä vähän tarkemmin. Olen näpertänyt lähinnä omaksi ilokseni noihin kaikenlaista pientä hauskaa, ja voisin räpsiä yksityiskohdista lähikuvia.

Komentoryhmä. Erilaiset baset olivat virhe ja ryhmästä tuli muutenkin muuta armeijaa tummempi. Toisaalta tummempi väri johtunee siitä, etteivät nämä herrat ole kuluttaneet vaatteitaan missään juoksuhaudoissa vaan upseerikerholla...
Kuva

Bruce Wayne elokuvasta Planet Terror? Yritin hankkia itselleni noita housuja pitkään kun en raaskinut ostaa IG:n komentoryhmää. Lopulta pulitin niistä 7€ tehden elämäni toisiksi huonoimmat figukaupat (huonoin oli se, kun myin metallisen LotR Weathertop-paketin 5€:lla). Tein komentajan keskikropan aika pitkälti green stuffista. Erityisesti mitaleihin olen tyytyväinen. Baretin särmääminen oli yhtä ongelmallista kuin oikean baretin, melkein piti mennä saunaan tämän figun kanssa ;)
Kuva

Arveluttavia henkilöitä regimental advisoreina. Olen erityisen tyytyväinen servo-skull -kokeiluuni, ei ole tämän jälkeen onnistunut yhtä hyvin. Levitoiva vauva on varsin häiritsevän näköinen ilmestys. Tykkään forgen Vraks-pettureiden figuista tosi paljon, olivat inspiraation lähteenä projektin alkaessa. Moottorisahamies on ainoa täysin konvertoimaton ukkeli tässä armeijassa.
Kuva

Perhepotretti! Huomaa armeijaa varten tehty pelikenttä. Kotikenttäetu tosin harvoin pelastaa armeijani karmaisevilta tappioilta.
Kuva

Pari yksityiskohtaa:
Kuva
KuvaVähän WIP-osastoa:

Warseerin taitureilta röyhkeästi kopioitu Leman Russ variantti. Idea oli niin hyvä että piti itsekin kokeilla. Kasasin tuon tankin jo reilu vuosi sitten, mutta jotain tuosta silti puuttuu. Sen takia en ole halunnut vielä pohjamaalata. Voin myydä pois jos joku on halukas ostamaan, en mä neljää Russia varmaan ikinä peluuta.
Kuva

RUNTURYHMÄ! Pimeässä kuvassa kaksi komissaaria. Näyttää siltä, että Lord Comissar on tämän edikan juttu, joten näitä kahta en vielä ole maalannut. Huomaa power dog (counts as power axe). Pientä preussilaista tunnelmaa havaittavissa, molemmilla rautaristit kaulassa.
Kuva

Mortar team on uusi ihastukseni, joiden peluuttamista odotan paljon. Kerran pelasin niitä vastaan ja ihan sääliksi kävi blästätä ne ekalla vuorolla kappaleiksi. Mortarissa on tyyliä! Hieno juttu, että nykyedikan myötä myös tehoa. Laitoin näihin 4mm plasticardia, jota käytän myös Aegis linen tekoon. Ihan mukava sitä oli muokata linkkarilla ja mattoveitsellä. Ehkä vähän korkeammat seinät olisi voinut tehdä, mutta saa luvan kelvata. Kelasin laittaa tonne varusteita ja muuta vähän enemmän, niin että figuista näkee ettei ihan etulinjassa olla.
Pieni ongelma: löysin vain yhden mortarin bits boxista. Jos jollain on Helsingissä antaa mulle mortari niin arvostan :D
Kuva

GW:n Aegis defence line ei mielestäni näille pettureille sovi, joten kelasin tehdä oman. Ajattelin lisätä vähän WW1-meininkiä: hiekkasäkkejä, puuviritelmiä ja kenties muutama sotavanki. Tein tälle ihan oman viestiketjun osioon Maalaus, konverttaus ja maastonteko, joten katso sieltä jos tämä projekti kiinnostaa enemmän.
Kuva


Ps. Onko kuvien koko ok?
  [*]
  Viimeksi muokannut Lateksimajava, To 06.07.2017 23:04. Yhteensä muokattu 123 kertaa.
  Avatar
  NorjanPaavi
  Viestit: 1672
  Liittynyt: To 21.12.2006 22:08
  Paikkakunta: Kirkkonummi

  Re: Lateksimajavan figut / 25.7.

  Viesti Kirjoittaja NorjanPaavi »

  Lateksimajava kirjoitti:Ps. Onko kuvien koko ok?
  Ainakin mie diggaan kuvien koosta sekä itse kuvien sisällöstä. Home made petturi kaarti on aina jees. Tosi mukavasti oot luonu pieniä yksityis kohtia figuihin, kuten tankki ässän kartta.
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 25.7.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Räpsin illalla vähän liian pimeitä kuvia työn alla olevista jutuista. Huono valaistus, eikä objektiivikaan oikein sovellu figujen kuvaamiseen. Toivottavasti näistä nyt jotain sentään saa selvää.

  Mortar teameihin halusin tehdä takarintaman tunnelmaa. Kuten mainitsin, en löytänyt tarpeeksi mortar-figuja, joten piti kehitellä muuta. Yksi tiimi on oikein ansioitunut, mitalit rinnassa ja muutenkin noheva meininki. Olin aikaisemminkin kokeillut greenstuffista kantositeen tekemistä, enkä ole edelleenkään tyytyväinen tulokseen. Radion piuha on ohutta metallilankaa, jonka kierritin paksumman metallilangan ympärille. Onko kolme jätkää liian monta samalla alustalla?

  Toisessa tiimissä pataljoonan vajaamielinen palvelija, joka vastaa ampumatarvikkeiden roudaamisesta. Konversio on vanhempi kuin lähestulkoon koko muu armeija, mutta oli jäänyt maalaamatta. Laitoin alustaan sellaisia siistejä varusteita, joita ei oikein muihin figuihin ole tullut käytettyä, esim. tankin mukana tulleet kaksi reppua. En ole kuitenkaan ihan tyytyväinen tähän lopputulokseen. Voi olla, että revin tästä loppujen lopuksi kaikki osat irti ja teen ihan normaalin mortar-teamin.

  Kolmanteen tiimiin kaavailin tuplaladattua kranaatinheitintä, joka on räjähtänyt kappaleiksi. Tuollainen seinää vasten lyhistynyt kaartilainen on muuten yllättävän helppo konffata. Käytännössä ainoa vaihe, johon täytyy käyttää greenstuffia on jalkapöydän asennon muuttaminen. Harkitsin, että laittaisin tähän lääkintämiehen auttamaan. Ehkä jonkun vähän groteskimman lämärin kerta on traitoreista kysymys...
  Kuva

  Kuva


  Tässä pari kuvaa Aegis-linjan edistymisestä. Puuttuu vielä "se jokin" tuosta arkkitehtuurista. Pitäisi ehkä tehdä symmetrisempi ja jollakin tavalla yksinkertaisempi. Olen ollut tyytyväinen plasticardin muokattavuuteen. Kivasti saa damagea linkkarilla aikaan. Mistä muuten saa parhaat "miinoitettu" -kyltit?
  Kuva
  Kuva


  Hankin itselleni suosikkifigujani metallisesta IG:stä. Näillä joskus voi pelailla Inquisitoria kun jaksan opiskella säännöt. Fiilistelen jo ajatusta korkea-arvoisesta esikunnasta, jolla ei ole juurikaan käytännön kokemusta mistään sodankäynnistä kabinettien ulkopuolella. Tykkään figuista sen verran paljon, että ajattelin vain maalata hyvin ja tehdä näyttävät baset ilman mitään konversioita.
  Kuva

  Tässä sitten figuja hyvin hitaasti etenevään Radical Ordo Hereticus Inquisitor -ryhmään. Hyviä konversioideoita on vaikea pakottaa itsestään, joten monet kerrat näille on yrittänyt tehdä kavereita ja tunnin pyörittelyn jälkeen ei projekti ole edennyt pätkääkään. Tykkään aika paljon keskimmäisestä pyövelistä. Selkeästi luotettava acolyte, jolle tarkoitus pyhittää keinot. Vasemmanpuolimmainen kaveri on alun perin IG:lle konvertoitu tulenjohtaja. Mahdollisesti tulee inquisition-ryhmään, saatan myös laittaa yllä olevien mortarien mukaan. Hirttoköyden kanssa riehuva jantteri todennäköisesti päätyy eri jalkojen kanssa Middenheim-armeijan Greatswordien johtajaksi.
  Kuva


  Sneak preview! Tällä tullaan vielä näkemään fabaa! Viiniä naukkailevat partasuut lähtevät pohjoiseen pamputtamaan kaaosta.
  Kuva
  Jasekr
  Viestit: 80
  Liittynyt: Ke 07.03.2012 18:26

  Re: Lateksimajavan figut / 27.7.

  Viesti Kirjoittaja Jasekr »

  Erittäin hyvän näköinen petturikaarti! Olet saanut mukavan likaisen fiiliksen kaikkiin modeleihin mm. hyvän drybrush-tekniikan avulla. Odotan mielenkiinnolla lisää kuvamateriaalia :)
  Kipu on sitä kun heikkous poistuu kehosta.
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 27.7.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Sentinelit ovat aina olleet mieleisiä niin figuina kuin pelillisesti. Nämä kolme kaverusta kuuluvat vakiovarustuksena käytännössä kaikkiin listoihini. Varsinkin tankkien kuolleeksi glänäämisen myötä S6 multi-laser on aikaisempaa tehokkaampi pyssy. Oikeanpuolimmaisin on ensimmäinen IG-ajoneuvoni, jolla testasin väriteemaa. Onnistui heti ekalla yrityksellä!
  Kuva
  Kuva

  Tankkeja kehiin! Rehellisesti sanottuna en ihan hirveästi välitä armeijani Russeista. Uudet ovat paljon hienompia, ja nämä kolme ovat keskenään vähän turhan erilaisia. Ja harmittaa, etten hommannut armeijaani esimerkiksi kolmea Hellhoundia. Tai Manticorea. No ei voi mitään, näillä mennään.
  Kuva

  Tämä ensimmäinen tankkini jäi ilman tornia koska käytin sen basiliskin muokkaamiseen hellhoundiksi. Tässä on jonkinlaista tank-hunter -meininkiä, mutta yleensä peluutan demolisherina.
  Kuva
  Entinen kuski ollut liian lojaali keisaria kohtaan.
  Kuva

  Toinen tankki. Perinteinen battle tank. Normi meininki.
  Kuva

  Vika tankki oli ostettaessa koottu ja melko vahvasti liimattu. Tein minkä pystyin ;)
  Kuva
  Kuva
  Kuva
  Avatar
  mv40k2
  Viestit: 979
  Liittynyt: Ma 13.01.2003 04:00
  Paikkakunta: Vantaa
  Viesti:

  Re: Lateksimajavan figut / 27.7.

  Viesti Kirjoittaja mv40k2 »

  Hemmetin hyviä. Armeijassa on tunnelmaa...

  -mv40k2
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 27.7.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Itkon patruuna (ITKK 12,7) ja Chimeran hull. Ajatteletko samaa kuin minä?

  Kuva
  Kuva

  Uuden edikan myötä huonontunut Deathstrike houkuttelee. Olkoot kuinka turha ja huonompi kuin manticore, mikään ei sovi tähän armeijaan paremmin kuin taktisten ydinkärkien huolimaton käyttö...
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 5.8.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Tässä kuvia kahdesta Mordheim warbandista. Koko Middenheim-projekti alkoi tästä. Olin alun perin menossa Tapiolan pelikauppaan hankkimaan 10 miehen state trooper -laatikkoa. Tuli sitten ostettua army deal...


  Jousimiehet ovat mielestäni kirkkaasti empiren hienointa jalkaväkeä. Hyviä konversiomahdollisuuksia. En kuitenkaan juurikaan konffaillut näitä, koska tykkään figuista sellaisinaan.
  Kuva
  Kuva

  Wolf priest toimii fb-armeijassani silloin tällöin velhona. Alun perin aloitteleva warrior priest. Konffattu flagellantista, aika vähällä vaivalla. Champion on Mordheimin Ulli. Poistin vasaran ja laitoin kaksi kirvestä tilalle. Hilparimiehet vanhojen hyvien aikojen renessanssisotilaita. Sain paketin 11-vuotiaana joululahjaksi. Olin toivonut IG sentinelejä, mutta tätini ei ollut ihan perillä termistöstä :D. On näistäkin ollut iloa.
  Kuva
  Kuva


  Tässä toinen warband: Sirkus! Halusin maalailla vaihteeksi jotain muuta kuin empireä. Maalausinto valitettavasti loppui kesken kaiken..
  Tirehtööri kahden metsästyshaukan kanssa sekä eläintenkesyttäjä ja Otherworld miniaturesin karhu.
  Kuva

  Velho on entinen flagellantti + green stuffia. Sauvan kärkeen en kyllä ole alkuunkaan tyytyväinen. Sirkukseni friikki on muistaakseni otherworldin pig ork. Saattaa olla muukin valmistaja. Veitsenheittäjä on koottu ihan normaaleista empire-osista. Puukot IG:n pistimiä.
  Kuva

  Strongmanit koottu empire-ritarien käsistä, marauderien keskikropista ja bretonnialaisten kypäristä ja kilvistä. Helppoja kuin mitkä mutta olen tyytyväinen tunnelmaan. Jousimiehet Marksmen of Miraglino -paketista vuosien takaa. Joukkoa johtaa röyhkeästi käyttäytyvä majava!
  Kuva
  Kuva
  Kuva
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 12.8.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Tässä valmiit halberdierit. Maalasin ryhmän jo keväällä, mutta kuvia on saanut odottaa.

  Kuva
  Kuva
  Kuva
  Kuva
  Kuva


  Myös ritarit ovat valmistumaan päin.
  Kuva
  Kuva
  Kuva
  Tor
  Viestit: 91
  Liittynyt: Ke 05.02.2003 19:48

  Re: Lateksimajavan figut / 26.8.

  Viesti Kirjoittaja Tor »

  Todella komeita unit-fillereitä noissa Halberdiereissä! Oikein hienot ajatukset molemmissa.. Taidan kopioida ainakin tuon patsaan kaadon, jotenkin iski meikäläiseen ihan täysillä.

  Muutenkin hyvin maalattuja jannuja ja sininen väri on kivan kirkas. Hyvännäköisiä unitteja, persoonallisia ja normaaleistä suorista riveistä poikkeavia. Isona armeijana varmasti todella näyttävän näköinen..

  Laita tulevaisuudessa toki lisää kuvia näistä jannuista..
  Avatar
  smaxx
  Valvoja
  Viestit: 8429
  Liittynyt: Ti 13.02.2007 17:29
  Paikkakunta: Kirkkonummi

  Re: Lateksimajavan figut / 26.8.

  Viesti Kirjoittaja smaxx »

  Todella komeita Empireukkeleita ! Molemmat näyttää todella hienoilta. Halberdit ei näytä ihan sotaan menossa olevalta ryhmältä, vaan enemmänkin ryöstöretkeltä palaavalta retkueelta. Ritarien beissaus on peräti mainio.
  Nopat ja Taktiikka Ry
  Pääkaupunkiseudun pelikerho
  Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään : https://www.facebook.com/groups/553301271491198/
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 26.8.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Ritarit valmistuivat! Tai no, ainakin 98 prosenttisesti. Veriroiskeita en vielä tehnyt, koska en osaa. Vinkkejä? Ajattelin kokeilla seuraavanlaista komboa mephistone + nuln oil + flesh wash + water effect = tuhoon tuomittu ajatus?

  Vauhdikas joukko. Luonnossa näyttävät hieman tummemmilta kuin ensimmäisessä kuvassa, salama teki temput.
  Kuva

  Takarivi on paremmassa järjestyksessä. Tein hevosten haarniskan pääkallot muotin avulla green stuffista. Ihan hyvin onnistui, vaikka hobbypointin muottimateriaali ei erityisen yksityiskohtaiseen modellointiin sovellukaan.
  Kuva
  Kuva

  Eturivissä oli plaseeraamista. Olen tyytyväinen lopputulokseen, tuli varsin dynaamisia asentoja empiren pahamaineisen staattisista ritareista. Osin liikkuvaan fiilikseen vaikuttaa viitat, joiden tekeminen green stuffista oli yllättävän helppoa. En ollut ennen kokeillut, mutta voin suositella. Leivinpaperi+kaulin on voittajan työkaluvalinta.
  Kuva
  Kuva

  Lippu onnistui odotettua paremmin. Taidan pitäytyä tämän armeijan osalta noissa kruunulipuissa koska se on varsin helppo maalata. Ja takapuoli tietenkin onnistui etupuolta paremmin, kuten aina.
  Kuva

  Regiment leader myllyttää goria. Olen tyytyväinen yksinkertaiseen kilpeen. Meinasin aluksi maalata siihen jotain kaaos-symboliikkaa, mutta tuo toimii mielestäni varsin hyvin.
  Kuva

  Tässä joitakin hauskoja yksityiskohtia yksiköstä.
  Kuva

  Tämä on varmaan parhaiten koskaan toteuttamani unit filleri. Mutta vaikea oli saada hyviä kuvia.
  Kuva
  Kuva
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 31.8.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  WITH CANNON YOU CAN!


  Kokeilin yhdistää vanhoja metallisia ukkeleita ja uusia muovisia. Olen aika tyytyväinen lopputulokseen!

  Vasemmanpuolimmainen tyyppi on witch hunter.
  Kuva

  Lisäsin vasaran helblasterin metalliukkelille. Isot aseet, isot työkalut. Osaako joku sanoa mikä figu tuo ämpäriä kantava on? Vissiin joku dogs of war tykkimies?
  Kuva

  Helblasterin johtaja suunnittelee pommeja kaaoksen pään menoksi.
  Kuva

  Alustat tykeille oli hyvä idea. Vai olenko pelannut vain liikaa 40k:ta?
  Kuva
  Avatar
  Nujakkanuija
  Viestit: 12
  Liittynyt: La 17.08.2013 18:26
  Paikkakunta: Joensuu

  Re: Lateksimajavan figut / 26.8.

  Viesti Kirjoittaja Nujakkanuija »

  Nuo empiren jousimiehet näyttää kyllä niin hienolta, että pitänee tilata hetimiten paketti itselle konffattavaksi ja maalattavaksi. Ei olekkaan tullut maalattua vielä yhtään empire-ukkoa, vaikka harrastusta on takana reilut 20 vuotta. Noh, parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Vai miten se nyt oli..?
  Hyvältä näyttää silti.

  Edit.
  Minkä valmistajan figu tuo witch hunter on?
  We shape life, we travel space
  but we don't know the words to the songs of the ocean.
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 26.8.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Pavarotten kirjoitti:Nuo empiren jousimiehet näyttää kyllä niin hienolta, että pitänee tilata hetimiten paketti itselle konffattavaksi ja maalattavaksi. Ei olekkaan tullut maalattua vielä yhtään empire-ukkoa, vaikka harrastusta on takana reilut 20 vuotta. Noh, parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Vai miten se nyt oli..?
  Hyvältä näyttää silti.

  Edit.
  Minkä valmistajan figu tuo witch hunter on?
  Joo, jousimiehistä on moneksi! Monet artillery crewn keskikropista on tehty archereista. Niitä voi käyttää hyvin myös esim 40K inkvisiition konvertoinnissa tai vaikkapa free companyssa.

  Witch hunter on melko simppeli konversio. Keskikroppa ja jalat on 40k kultistilta, pää flagellantilta, kädet greatswordeilta ja pistooli pistolierien repeater pistol. Hupun tein green stuffista. Purity seal marsupaketista ja avain vissiin joku empire-osa.
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 26.8.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Testasin uutta maalaustekniikkaa artillery crewssä: maalasin base coatit kaikkiin väreihin ennen yhtään highlight-kerrosta. Saas nähdä mitä tuosta tulee.

  On vaikea saada hyviä asukokonaisuuksia noille aikaiseksi. Tavallaan pitäisi olla random vaatekappaleita, mutta toisaalta jonkinlainen yhtenäinen meininki. "Mitä mä laitan päälle?!" -kompleksi...

  Kuva
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 3.9.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Kävin tänään Tietonikkarissa ohimennen ja löysin epämääräisen laatikon pohjalta resiinisiä lehtiä. Hintalappu oli markka-ajalta ja sain tuotteen eurolla.
  Kuva

  Ihan hyvin löytyy yksityiskohtia.
  Kuva

  Leikkasin lehdet varovasti irti (rikoin vaan pari) ja aloittelen massatuotantoa jos noista muotin saa aikaiseksi. Tuskin käytän Empiren alustoihin (liian suuri vaiva), mutta kenties seuraavaan armeijaprojektiin. Huhujen mukaan on eliitti-armeija 40k:hon vuorossa seuraavaksi, enpäs paljasta vielä sen enempää.
  Kuva


  Opiskelut alkoivat kesän jälkeen ja kahden päivän aikana tankkasin 250-sivuisen tenttikirjan. Maalamaan ei erityisesti ehtinyt, mutta tein alustojen hiekan. Vähän kerrallaan kun tekee päivittäin niin kyllä ne siinäkin edistyy. Lisäksi testaan vaimon kärsivällisyyttä maalaamalla hänen työpöydällään...

  Kuva
  Kuva
  Kuva
  Kuva

  Mahdollisesti tuleva kenraali. Ei ihan hirveästi innosta valmiit sankarit, mutta white wolfien grand masterissa on tyyliä. Ja griffon on myös hieman maltillisempi kuin GW:n uusin tuotos, joka suunnilleen vastaa kooltaan lokkia.
  Kuva
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 3.9.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Möin tänään 5-8 luokalla maalaamat spearmanit pois. Nostalgiasyistä muutama vanha kuva ensimmäisestä empire-armeijastani :(

  Kuva

  Hyvästi!
  Kuva

  Vanhahko velho, alun perin LotR-figu. Kapteenin maalasin Mortikkaa varten vuosi sitten, en välttämättä käytä tässä armeijassa.
  Kuva
  Kuva

  Tykistö etenee hitaasti mutta varmasti. Suunnilleen 75% valmiina. Kuvissa huomaa monia virheitä, joita en olisi muuten huomannut. Ai ai.
  Kuva
  Kuva
  Kuva
  Kuva
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 3.9.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Rupesi tykistön maalaaminen kyllästyttämään, joten ryhdyin kokoamaan pistolieeroja. Vaikka pidänkin figuista sellaisinaan, päätin tehdä tästä viisikosta noidanmetsästäjiä. Kuva ei nyt varsinaisesti vielä kerro mitään paitsi sen, että tuhosin klassikkofigun (vasemmalla) saadakseni siistin aseen käyttööni. Kelasin tehdä näille viitat, turkisreunukset, sinettejä, jalkajousia, valkosipulia (?) ynnä muuta tärkeää mukaan. Ideoita?
  Kuva

  Sivutuotteena syntyi engineer, joka on ilmeestä päätellen turhautunut pulupommin toimintaan. Kyseessä on suosikki vihainen mies -pääni.
  Kuva

  Ostin tänään Sotavasaran kovimmalta klassikkofigukerääjältä Ileltä neljä Witch hunteria. Aion koota flagellant/militia-ryhmän näistä, 20 metallisesta flagellantista ja Luthor Hussista. Tulee kunnon noidanmetsästyshenkeä, varmaan 30-40 ukkelin ryhmä. Vaihtoehtoisesti teen 2x20 free company detachmentin.
  Kuva
  Lateksimajava
  Viestit: 2118
  Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
  Paikkakunta: Helsinki

  Re: Lateksimajavan figut / 25.9.

  Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

  Pientä päivitystä ratsastaviin noidanmetsästäjiin. Olen aika tyytyväinen yksikön dynaamisuuteen. Ei näytä liikaa pistoliereiltä.
  Kuva

  Viitat tein samalla tavalla kuin ritareille. Taisin olla vähän huolimattomampi tällä kertaa kun luulin osaavani tehdä viitat tuosta vaan..
  Kuva

  Vasemmanpuolimmaiset ovat parhaiten onnistuneita tyyppejä tässä yksikössä. Oikeanpuolimmaisin heppu saa päähänsä KKK-henkisen hupun.
  Kuva

  KKK:sta puheen ollen...
  Kuva
  Vastaa Viestiin

  Palaa sivulle “Galleria”