Canis Rex valmistuu pikkuhiljaa.

Isot pojat esittelevät pieniä miehiään.
Avatar
Rain-of-silence
Viestit: 61
Liittynyt: Su 16.09.2018 18:26
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Viesti:

Canis Rex valmistuu pikkuhiljaa.

Viesti Kirjoittaja Rain-of-silence »

Päätin modata oman Canis Rexin. Mitä pidätte?

Tänään sain maalattua figun. Onko ehdotuksia parannuksille?
Liitteet
Maalattuna 1
Maalattuna 1
Maalattuna 2
Maalattuna 2
Maalattuna 3
Maalattuna 3
Maalattuna 4
Maalattuna 4
Maalattuna 5
Maalattuna 5
Maalattuna 6
Maalattuna 6
Maalattuna 7
Maalattuna 7
Maalattuna 8
Maalattuna 8
Maalattuna9
Maalattuna9
Canis Rex modausta.
Canis Rex modausta.
Avatar
GhaZz
Viestit: 494
Liittynyt: Su 10.08.2003 10:55
Paikkakunta: Paimio

Re: Canis Rex valmistuu pikkuhiljaa.

Viesti Kirjoittaja GhaZz »

On siinä jässikkä! Mikä ajatussa sulla on ollut tuon greenstuffin kanssa? Oletko hakenut sillä enemmän "taottua pintaa" jos olet olisin käyttänyt sitä enemmän koko hahmoon. Maalauksesta sen verran, että yleensä tämän kokoiset jässikät maalataan kynäruiskulla, mutta jos sellaista ei ole, niin ei siitä kannata harmistua. pensseliä käytettäessä suosittelen ohentamaan maalia hieman ennen käyttöä ja maalamaan rauhallisesti ja tasaisesti. Nyt ainakin omaan silmään olkapäiden siniset ja valkoiset näyttävät aika sotkuisilta, suosittelen myös washien käyttöä, ne luovat varjoja, jotka auttavat korostusten kanssa. Kultaset osat ovat hyvin tehtyjä, niitä korostaisin hieman hopealla reunoista.

Pensseliä käyttäessä tuon kokoisessa hahmossa kannattaa maalata yhtenäinen pieni alue kerrallaan (esim. "Reisisuoja"). Gun metallin voi maalata tasaisesti aluksi pohjalle jonka jälkeen käyttää joko ruskeita tai tummia sävyjä pintaan "töpöttämällä" esim. vaahtomuovin palasilla ja kun käyttää eri tiheyksellä olevia vaahtomuovin palasia pysyy kontrollikin käsissä ja tämän jälkeen käyttää ruskeita, keltaisia ja mustia washeja

Suosittelen myös katsomaan Youtube puolelta maalaus tekniikka videoita, esim. GW omat maalaus ohjeet ovat erittäin mainioita

kaikiesta huolimatta ole ylpeä, olet saanut hahmosi maaleihin, moni ei pysty edes siihen :D
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat
http://sumpinmukana.blogspot.fi/
Ninjapiraatti
Viestit: 252
Liittynyt: Ti 28.02.2017 10:37

Re: Canis Rex valmistuu pikkuhiljaa.

Viesti Kirjoittaja Ninjapiraatti »

Samoilla linjoilla itsekkin Ghazzin kanssa. Konversio on hieno ja hyvin onnistunut, joskin greenstuffi olisi voinut olla paljon sileämpää. Parissa kohtaa on myös kultasta maalia päässyt livahtamaan harmaalle metallille, mutta nuo nyt on helppo korjata.

Valkonen ja sininen ovat varmaan ajatuksena kuluneita? Kannattaa ennemmim tehdä tasainen pohjaväri jonka päälle tekee sitten kulumat ja naarmut. Nyt ne näyttää vaa epätasaiselta maalilta. Niinkuin Herramme Duncan sanoo: "Multiple thin coats" eli rohkeasti vaa useampi kerros samaa väriä, että tulee tasainen siisti pinta.

Mutta tosiaan, ylpeä saat olla noin hyvästä konversiosta ja vielä sen maaleihin saattamisesta! Pienillä fiksailuilla tuosta tulee vielä näyttävämpi!

Niin ja älä unohda tehdä beissiä! Se kruunaa kokonaisuuden.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Galleria”