Kuoleman jumalatar

Isot pojat esittelevät pieniä miehiään.
Avatar
Matti
Valvoja
Viestit: 3157
Liittynyt: Ke 21.08.2002 09:27
Paikkakunta: Espoo, Etelä-Leppävaara

Kuoleman jumalatar

Viesti Kirjoittaja Matti »

Kuva

Figu on Reaperin DHL-sarjan Female Necromancer 02986. Pientä konvertointia tehty, eli miekka vaihdettu viikatteeseen (varsi rautalankaa, nuppi gs:ää ja viikate itse GWn zombielta nappastu), sekä huppua on suurennettu.

En oo saanut maalatuksi useisiin kuukausiin yhtään mitään, joten piti hitusen lämmitellä ajatellen 'Coni entryjen maalausta. Rohkeus lopahti värivalinnoissa ja etenkin ihoon rohkeampi värivalinta olisi ollut todella paikallaan. Pääkallojen sävyvalintoihin olen oikein tyytyväinen, sopivat tuollaisina melko hyvinkin työhön. Tuo pikku-gargoili oli hankala, koska sen verta pieni ja scultpi ei järin terävää ole (kuten ei yleensäkään noin pienissä otuksissa) ja toisaalta se oli vain lisuke figuun - halusin jättää sen mieluiten vähän taka-alalle. Siksi ruskea värivalintana. Olisi ehkä pitänyt kuitenkin blendata rohkeammin lisää kontrastia.

Koska lähtöajatus on, että tää naikkonen ois vähän kovempi tyttö, niin en halunnut pukea figua enempää. Tää tyttö ei tarvitse mitään lisäsuojia tms. ja ehkä hitusen nauttiikin sen näyttämisestä.

Ehken nyt höpise tältä kertaa enempää. Rakentavaa kritiikkiä ja suoranaista bashaustakin arvostetaan - kuten aina.
“When you aim for perfection, you discover it’s a moving target.” – George Fischer
Avatar
Chrono
Viestit: 1005
Liittynyt: To 13.06.2002 00:34
Paikkakunta: Stadi

Viesti Kirjoittaja Chrono »

Hienosti maalattu, vaikka toi risti vatsassa pitäisi varmaan olla paljon huomaamattomampi. Vai onko naikkonen polttomerkitty? Anyway, maalaus jälki on todella kaunista.

Moi
Hope is a serum that never heals
Avatar
Pontus
Viestit: 325
Liittynyt: Su 03.04.2005 12:59
Paikkakunta: Barbarus

Viesti Kirjoittaja Pontus »

Viikatteen varsi kaipaisi vielä jotakin, minusta se on turhan tyhjän oloinen ja yksivärinen. Muuten aivan loistava nappi, hyvä värimaailma ja niin edespäin. Ehkä tosiaan jokin rohkeampi värivalinta iholle olisi tuonut figuun enemmän sitä yliluonnollista tunnelmaa.
Alles super gut!
Avatar
Matti
Valvoja
Viestit: 3157
Liittynyt: Ke 21.08.2002 09:27
Paikkakunta: Espoo, Etelä-Leppävaara

Viesti Kirjoittaja Matti »

@Chrono, tuo risti oli ihan hyvä huomio. Jotain six-päckin kaltasta tuol tytöl taitaa olla, mutta nyt se on kyl 4-pack ja tosiaan ehkä varjostus on aivan turhan voimakasta. Jumittu vaan hakee kontrastia ja sitä sit lisäs jatkuval syötöl ja korostaen reunoja lihaksissa, vaikka ilmeisesti keskemmälle olisi korostukset kuuluneet.

@Maratheus, koitin saada varteen mm. puun syitä, mutta liian voimakkaina näyttivät huonoilta. Ehkä en vain osannut. Mutta totta on, että varsikin kaipailisi ehkä jotain mielenkiintoa tavalla tai toisella. Kenties pelkkänä ruskeana se menisi, kunhan vain korostukset olisivat voimakkaammat.
“When you aim for perfection, you discover it’s a moving target.” – George Fischer
Avatar
MarshallRTEast
Viestit: 173
Liittynyt: Ti 06.02.2007 19:10
Paikkakunta: Kellokoski

Viesti Kirjoittaja MarshallRTEast »

Minusta rohkeammat highlightit tuohon kaapusysteemiin ja jotenkin ikävästi jää tuo naama piiloon hupun alle, vaikka sehän se tarkoituskin kai on, mutta yleisesti, kun olet todella hyvä kasvoja maalaamaan...
Viikatteen terään ja kahvaan jotain vielä, kun näyttää jotenkin tylsältä.
Base on hyvä siinä mielessä, että on näyttävä, mutta ei liian kirkkaasti tehty, että ei iske silmään.
Kokonaisuudessaan todella hyvää työtä, kuten yleensä.
Figuja löytyy näistä:
http://galleria.sotavasara.net/galleria/818/ (korjattu)
ja http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... =4&t=77271 (järjestän ko. topicin jossain vaiheessa)
Avatar
Raistlin Majere
Viestit: 427
Liittynyt: Su 26.02.2006 17:51
Paikkakunta: Järvenpää

Viesti Kirjoittaja Raistlin Majere »

Ihan jännä figu ja maalaus, kaksi asiaa vaivaa:
Todellakin tuo näyttää oudolta tuo risti mahassa jos ei ole selitystä ja hupun skulptaus on huono(näyttää jotenkin liian isolta),
mutta jos tämä on rackhamin figu niin et oo tehny sitä:D
W.A.R is coming and i'm soooo waiting for it!!
Avatar
Matti
Valvoja
Viestit: 3157
Liittynyt: Ke 21.08.2002 09:27
Paikkakunta: Espoo, Etelä-Leppävaara

Viesti Kirjoittaja Matti »

@Tzeentch Gobbo. Kasvot jäävät tosiaan piiloon tarkoituksellisestikin. Tiedostin, että kasvojen maalaus on tuskaisempaa kun suurentaa kaapua ja toisaalta kasvot jäävät myös piiloon, mikä voi herättää fiilistä "Hitsi kun ei näe miten kasvot on maalattu". Priorisoin kuitenkin tunnelmaa tältäosin, koska mikäli tytön kasvot olisivat olleet todella esillä, olisi kasvojen alueelta tuleva synkkyys pienentynyt huomattavasti. Sinäänsä harmi, että nyt vasta tajusi mitä olisi myös kasvoille pitänyt tehdä. Toinen puoli pääkalloksi olisi voinut johtaa mielenkiintoiseen tulokseen.

@Raistlin Majere. Kuten edellä kerroin, en pidä itse henk.koht. huppua virheenä. Suurennettu se on ja figu on Reaperin, ei Rackhamin. Nämä tiedot käyvät ilmi jo aloitusviestini ensimmäisestä kappaleesta. Samaten kyllä koen, että figun virheet ovat sellaisia, jotka vaikuttavat lopputulokseen vahvasti, joten maalaajan tulisi poistaa ne joko konvertoimalla tai vaihtamalla figua. Figun valinta on yksi ratkaisevimmista tekijöistä figunmaalauksessa. Sikäli otan myös vastaan mielelläni kommentit siitä, mitä figulle olisi pitänyt tehdä, jotta se olisi ehkä toiminut paremmin.
“When you aim for perfection, you discover it’s a moving target.” – George Fischer
Avatar
Nilarakh
Peliporukkavalvoja
Viestit: 1508
Liittynyt: Ma 11.04.2005 20:45

Viesti Kirjoittaja Nilarakh »

Raistlin Majere kirjoitti:Ihan jännä figu ja maalaus, kaksi asiaa vaivaa:
Todellakin tuo näyttää oudolta tuo risti mahassa jos ei ole selitystä ja hupun skulptaus on huono(näyttää jotenkin liian isolta),
mutta jos tämä on rackhamin figu niin et oo tehny sitä:D
Matti kirjoitti:Figu on Reaperin DHL-sarjan Female Necromancer 02986
On se niin ihanaa, kun lapset lukevat nykyään niin paljon.

Nappi on nätti. Mustanpuhuva ja pimeämielinen kokonaisuus tummia värejä sävytettynä vaaleaan ihoon ja wanhaan kunnon RMM-tekniikkaan. Tykkään todella. Myöskin pikkuyksityiskohdat on saatu hienosti esille, maalaamalla sculptiin, kuten nuo rintojen nännejä ympäröivät kohdat. (Anteeksi, en keksinyt mitään vastinetta tälle alueelle.) Sculptissa häiritsee se, että neidon kaula taitaa olla kirahvin mittaa.

-Nilarakh
"ytimekäs ja hyvä *näyttää vaemman sormen peukaloa*" - Hovinarri

Cynae-aeaelioe
Avatar
yrska
Peliporukkavalvoja
Viestit: 651
Liittynyt: Ti 25.11.2003 16:01
Paikkakunta: Järvenpää

Viesti Kirjoittaja yrska »

Hiukka sellainen laimea esitys tämä kyllä siulta on...

Napin puolesta voitaneen todeta, että tuo huppu ja on ihan mukava, mutta tuo viikatteen varsi on aika laiha terään verrattuna. Käden kohdallakin näyttäisi pahasti olevan varsi paksumpi, kuin muualla. Ja tosiaan tuollaisissa työkalu-tyyppisissä viikatteissahan tuppaa yleensä olemaan

Maalauksen osalta ensimmäisenä hyppäävät nuo aivan liian vahvat dark liningit esiin... Kuten aina jaksan mainita, niin mokomat olisi syytä tehdä ns. alemman tason värillä hiukan tymmempana. Nyt siulla on tuolla mustat tai tumman ruskeat rajaukset, jotka hyppäävät todella karmaisevasti esiin tuosta vaaleasta ihosta... Iho tuntuu jaloissa toimivan lähes kaikin puolin hyvin, mutta jo polven kohdalla korostus on liiankin nopea ja kirkas ympäristöön nähden. Vyötärästä ylöspäin sitten ollaankin siun perus ihossasi menossa, josta siitäkin puuttuu hiukka syvyysvaikutelma, jonka paikkauksena rintojen alla olevat tummat viirut ovat aika säälittävä yritys. Naamassa tuo silmien ympäristö kyllä ihmetyttää tosi paljon... Tuo panda-look tuskin on se mitä haetaan.

Kaavun suhteen olisi hiukkasen rohkeampaa korostusta kaivannut, vaikkakin ne tuossa jalkojen välissä olevassa kangaspalassa ovatkin melkein liiankin rohkeat ja nopeat. Metallit myös kauttaaltaan kaipaisivat jotain vippaskonstia korostusten luontiin. Tällä hetkellä toimivin on tuo viikatteen liut, mutta nekin muuttuvat yhteneviksi pikaisen turhan nopeasti tuolla kärjen tuntumassa. Olkapäiden piikit kaipaisivat varsinkin tuota kontrastia todenteolla. Kullatkin ovat tämmöiseen kalvakkaan ja tummanpuhuvaan nappiin turhan kirkkaat ja pirteät. Niihin voisi nuota värillisiä glazeja ja washeja soveltaa pikkaisen kaveriksi.

Toi elukka tuossa käsivarren päällä on melkin koko napin vahvin osa-alue, koska on ainakin laadultaan tasaisin. Ei mikään katseen vangitsija, mutta sinänsä laadukkainta kastia kuitenkin. Alusta on vesi-efekteineen aika mukava, mutta kallojen väriä olisi voinut miettiä vähän lisää, tuollaisena ne näyttävät aikalailla maalatuilta. Pienoinen rosoisuus värialueissa olisi toiminut paremmin likaisuutta tuomaan kui tuollaiset tasaiset liut.

Kokonaisuutena aika kaukana kirkkaimmasta kärjestäsi, mutta sentään nuo jalat osoittavat jo ihonkin osalta oikeaan suuntaan enemmän kuin aikaisemmat napit.

Yrska
Taitojaan ei saa hukata => Silloin kun inspiraatio iskee, niin muu maailma saa odottaa.
Avatar
Maelis
Viestit: 1766
Liittynyt: Ke 13.11.2002 17:26
Paikkakunta: the big smoke

Viesti Kirjoittaja Maelis »

Tissejä olis voinu pienentää koska nuo on ihan törkeet kannut.
Maalaus on hienoa mut ei mitään järisyttävää, taitojasi olisit voinut esitellä enemmän, nyt tuo on maalauksen puolesta vähän pliisu. Ei niitä Golden Demoneitakaan voiteta tasapainoisilla figuilla vaan kikkailuilla (yleensä).
Avatar
Snafu
Viestit: 686
Liittynyt: Su 31.12.2006 14:09
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Snafu »

Oi että on hienosti maalattu. Upea figu kerta kaikkiaan. Loisto työtä masa :)

ModEdit: Katsotaanpa millasta kieltä käytetään. Ei siis höpinää masturboinnista tms. Kiitos. - Matti
Opinions are like assholes: everyone has one and they usually stink.
Avatar
esko
Viestit: 611
Liittynyt: Ke 15.11.2006 19:39
Paikkakunta: Kuopio
Viesti:

Viesti Kirjoittaja esko »

Aivan mahatava on. Base ja kaikki. Vähintään kiitettävän arvoinen.
Welcome to the jungle.
Avatar
Buhrdur
Viestit: 481
Liittynyt: Ke 23.08.2006 19:24
Paikkakunta: Savonlinna

Viesti Kirjoittaja Buhrdur »

esko kirjoitti:Aivan mahatava on. Base ja kaikki. Vähintään kiitettävän arvoinen.
Korjaan erinomaisen!
Avatar
Kikkare
Viestit: 114
Liittynyt: Ti 30.08.2005 17:02
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kikkare »

Kokonaisuudeltaan figu on nätti ja huomiota kiinnittävä, niin taidokkaalta maalaukseltaan kuin skulptiltaankin. Yhdessä ne toimivat hyvin. Tässä taas jotain ajatuksia mitä mieleen kiipesi tutkiessani kuvaa.

Katselin aluksi mihin huppua tarvitaan kun ymmärsin että itse sitä skulptailit jne, enkä päässyt mihinkään tulokseen. Jollain tavalla se on iso, irrallinen lopusta mallista, ja muutenkin liian prominentti elementti. Huppu on aika stereotyyppinen "pahuuden" kantama asia, ja kuolemaa olisi mun mielestä voinu kuvata ihan muillakin tavoilla. Viikate taas, vaikka yhtä stereotyyppinen onkin, sopii mun mielestä mallille, vaikka sen toteutusta ois taas voinu vähä hioa. GWZombie viikateterä on taas liian iso sopiakseen pieneen varteen, joka taas on erittäin herkullinen ja realistinen osa mallissa.

Maalauksesta: Iho on herkästi toteutettu ja hieno. Toisaalta, mun mielestä tällainen normaalin värinen iho ei tälle figulle sovi. Vielä vaalempaa ois voinu hakea, sen sijaan että tuo ruskeista sävyistä, niin ottaa alle vaikka violettia tai punaista tai sinistä. Muutenkin iho näyttää siltä, kuin se olisi aloitettu liian vaaleista väreistä. Makeita valoeffektejä ois saanu, jos ihossa ois tietyissä paikoissa vielä enemmän kontrasteja (ei sixpackissä ;) ) ja pehmeitä blendejä, normaalille iholle vieraita värisävyjäkin..

Tummat kankaat näyttävät myös kohtalaisen pliisuilta. Niissä on liian korkeat highlightit. Tiedän itsekkin, kuinka vaikeata värittömän maalaaminen on (valkoinen ja musta) mutta ainakin omasta mielestäni lopputulos on AINA kaikkein tärkein. Ihan sama minkä reitin otin, kunhan näyttää hyvältä. Tällöin mietin juuri esim sitä, onko kannattavaa maalata jotain tavalla jolla haluaa, sillä jos tekniikka pettää pääsee erilaiseen ja tyydyttävempään lopputulokseen toisellakin tavalla. Esim mustan sijasta jokin hienosti maalattu tumma, harmahtava sävy voi jonkin asian loppupeleissä peitotakkin, jos uusi väri on paremmin maalattu. vaikka se ei tuekaan visiota niin paljon kuin alkuperäinen suunnitelma, se ikään kuin tuo "kompromissin", johon maalaja on taas tyytyväinen, tai ei.

Lohikäärmestä tykkään ja viikatteen terä on hieno. Silti monista osista paistaa läpi tietynlainen keskeneräsyys; se, ettei ole ihan loppuun viety visiota. Esim kaapu, ja alustan pääkallot, jotka imho tavitsevat enemmän kontrastia ja värivaihteluita. JEP tää on vaa harjottelupiissi mutta ajattelin että vois taas antaa oikeesti rakentavaa ja sitä ah aina niin toivottua rankkaa kritiikkiä..

kristian
Avatar
Hukka
Viestit: 613
Liittynyt: To 19.09.2002 14:30
Paikkakunta: Rovaniemi

Viesti Kirjoittaja Hukka »

Muutama huomio, aika paljon tässä on kyllä jo sanottukin.

Vaikka iso huppu sinänsä on vähän kliseinen idea, tykkään ajatuksesta, mutta hiukan terävämpää skulptia jäin toivomaan. Vrt. lannevaatteen skulptiin. Viikate on tosiaan hiukan massiivisen kokoinen, mutta ei kuitenkaan hyppää silmään. Sen sijaan oisin kaivannu vähän rikkaampia sävyjä viikatteen glazeihin, musta on nyt vähän liian voimakkaassa osassa. Ja tosiaan ihon värivalinta on vähän mielikuvitukseton, ei kovin pelottava ilmestys kokonaisuutena kuoleman jumalattareksi.

Ihan nättiä kamaa, uhkaa kuitenkin jäädä perussetiksi. Ei tolla 'conissa voiteta. :)

-Joonas
Ensinäkin haltiat ovat päättöminä parempia ja toiseksi ei siitä hamekansasta kumminkaan ota selvää, kuka on nainen ja kuka ei.
-Teräratas
Peikkovasara
Viestit: 209
Liittynyt: Su 12.11.2006 22:18
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Peikkovasara »

Hukka kirjoitti:...ei kovin pelottava ilmestys kokonaisuutena kuoleman jumalattareksi....

Tuohon edelliseen vielä, en tiedä mitä Matti on maalatessaan hakenut, mutta mun mielestä ainakin kuoleman jumalatar vois olla hyvinkin kaunis, synkällä tavalla.

Itselleni kuitenkin tämä ainakin loi kuvan kuolemasta, muttei ehkä jumalattaresta. Ehkä jonkinlaisesta palvelijasta. Jos itse yrittäisin luoda kuoleman jumalan/jumalattaren, käyttäisin enenmmän synkempiä värejä, gargoylin jättäisin pois. Tilalle jotain muuta. Yleisvaikutelma on kuitenkin hyvä, mutta parannettavia kohtiakin on. Maalaamisesta kommentoimisen jätän muille, jotka tietävät asiasta enemmän. Mutta näin vähemmän harrastaneen näkökulmasta toimiva ja näyttävä nappi.

Itselleni silmään osui kuvassa vasemmalla olevan olkapään takaa paistava sarvi tms. Olisiko mahdollista saada kuva myös takaapäin? Haluaisin selvennykseksi saada myös sellaisen kuvan, kun mielikuvitukseni ei riitä ajattelemaan mihin tuo "sarvi" kuuluu.
Avatar
Matti
Valvoja
Viestit: 3157
Liittynyt: Ke 21.08.2002 09:27
Paikkakunta: Espoo, Etelä-Leppävaara

Viesti Kirjoittaja Matti »

Kiitokset kaikille kommenteista. Hyvin asiallista ja osuvaa settiä, vaikka en ehkä kaikesta ole samaa mieltä, niin se minulle sallittakoot. Esim. Hupun suurennosta pidän kliseisyydestään huolimatta onnistuneena ratkaisuna. :)
Hukka kirjoitti: Ihan nättiä kamaa, uhkaa kuitenkin jäädä perussetiksi. Ei tolla 'conissa voiteta. :)
Jos olisin uskonut tällä olevan mitään saumaa 'Conissa, niin en olisi tätä julkaissut vaan olisin jättäny varaentryksi. Eli tiedostettua kyllä on. Samaten Maeliksen toteamus, ettei niitä Golden demoneitakaan perusmaalauksella oteta - vaan vaatii rohkeampaa asennetta, paljon taitoa ja taitojensa viemistä aivan äärirajoille.

Peikkovasara kirjoitti: Tuohon edelliseen vielä, en tiedä mitä Matti on maalatessaan hakenut, mutta mun mielestä ainakin kuoleman jumalatar vois olla hyvinkin kaunis, synkällä tavalla.
Alunperin inspiraatiota tuli Lemonin kappaleesta "Nainen tummissa" (alunp. Uriah Heepin "Lady in Black"), jossa Kuolemahan on tosiaan kaunis nainen. Siitä alkukipinää, mutta figu olisi kaivannut tällä tulkinnalla paljon enemmän konvertointia. Tällöinhän Kuoleman olisi tullut juuri olla todella kaunis nainen, joka on varsin lempeän oloinen - mutta jonka suudelma on jäinen ja johtaa matkalle kohti tuonpuoleista. Figu ei nyt gargoileineen, olkapääsuojuksineen, varsin paljastavineen asuineen yms. tuohon sopinut, joten piti hitusen viedä jumalattaren suuntaan enemmän. Eihän Kuoleman jumalattaren siltikään tarvitse tosiaankaan olla Paha, pelottava yms. vaan voisihan se ilmentää sitä, että Kuolema voi toisaalta olla suloinen helpotus elämän tuskasta ja kivusta tms.

Toi nyt on vähän tommonen hybridi pahiksesta ja ei-pahiksesta.

Jos sarvella tarkoitat tuota hupun takaa pilkottavaa kultasta osaa, niin se on viikatteen nuppi. Jos taas tuota teräksistä sarvea näkyvillä, niin se on osa tuota olkapääsuojusta.
“When you aim for perfection, you discover it’s a moving target.” – George Fischer
Avatar
Guardsman
Viestit: 2033
Liittynyt: Ti 21.01.2003 18:49
Paikkakunta: Salo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Guardsman »

Onko pahuuden viettelijätär joutunut kokemaan keisarinleikkauksen...? Noh, sen siitä saa kun synnyttää pahuutta :D

Hieno figuhan tuo on. Moi.
Our navigators consider it highly probable that they'll end up here.

Armeija projektit
SickBunny
Viestit: 65
Liittynyt: Ma 30.05.2005 13:22
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja SickBunny »

Normaalisti minusta ei saa paljon irti figu-arvosteluja tässä foorumimediassa, mutta nyt oli pakko hiukan avautua taas omien mielipiteiden kiipeillessä seinillä muitten posteja tutkiessa (pitäisi se jättää vähemmälle ja sanoa sanottavansa itse figusta mutta kun ei niin ei...)

Eli itse kuvaa katsoessani ekalla kerralla täytyy ihan näin julkisesti tunnustaa että luulin hupun olleen originaali vaikka figun tunnenkin.

Luulin sen meinaan olleen niitä nappeja joka vain on maaleilla saatu paljon paremmaksi (tuota selvästi modattua viikatetta lukuun ottamatta (Varren paksuus, tuttu osa)) mutta itse asiassa itselleni se huppu oli erikoista kyllä figun ehdottomasti paras osa...

Tämä siksi että se saa muun figun näyttämään luonnollisemman kokoiselta ja realistisemmalta (joo, ne rinnat ovat suuret mutta iso kyynel) eli minulle nimenomaan tuo suuri huppu tekee tuon figun aivan helvetin hienoksi ja saa ajattelemaan että 'vau, onpa se figu hienompi kuin muistinkaan... ja en todellakaan osannut ensimmäiseksi hupulle antaa ansaitsemaansa kunniaa.

Kaunis, yksinkertainen (värivalikoimiltaan rajattu ja huolellinen) maalaus yhdistettynä tuohon tunnelmaa moninkertaistavaan huppuun tekee tästä mielestäni erittäin kauniin figun.

Itse veistäjänä olisin tukevoittanut tuota viikatteen vartta (kyllä, epärealistisen paksusti mutta kun figuista on kyse, ne vain ovat epärealistisia ja joissain tapauksissa on parempi tämä tiedostaa jotta teema ja osat toimivat keskenään) tai vastavuoroisesti pienentää tytön kättä (koska se viikatenyrkki on hiukan paksummilla nakeilla varustettu kuin se vasen) sekä itse viikatteen metalliliitosta ohentamalla olisi saatu sopusuhtaisempi rakenne.

Kokonaisuudessaan nuo yksityiskohdat jäävät kakkosiksi itselleni koska Matti on yksinkertaisesti parantunut alkuperäisfigua yksinkertaisella mutta kerrassaan toimivalla tavalla! Josta hullut pisteet itseltäni.

Job's a good 'un!
valontuoja
Viestit: 71
Liittynyt: Ma 02.04.2007 12:24

Viesti Kirjoittaja valontuoja »

Tämä hän on oiken hyvän näköinen! (Tuon voi ymmärtää monessa muodossa mutta se on erittäin hyvä.)
"Aaw. Minilohikäärmeet ovat sitten söpöjä." (Yleinen mielipide)
"Emmekä ole!" Minilohikäärmeen vastaus.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Galleria”