Tau BS Commander + Goblin shammy

Isot pojat esittelevät pieniä miehiään.
Avatar
Aissi
Viestit: 177
Liittynyt: Ke 04.08.2004 13:29
Paikkakunta: Seinäjoki (Nurmo)

Tau BS Commander + Goblin shammy

Viesti Kirjoittaja Aissi »

Jo ajat hyllyn perällä lojunut BS-figu valmistui viimeinkin. Pukki toi sen viime jouluna, minkä jälkeen projekti edistyi pikkuhiljaa rauhallisten viikonloppujen aikana.
Tämä on ensimmäinen koskaan maalaamani Battlesuit, joten vaihtoehtoja värien ja kokoamisen osalta oli runsaasti: "Tekisinkö mustan? ei.... ruskean? ei.... mikähän päähine olisi muuten sopiva... " *nyhrää pinsettien kanssa silmäillen kaikkia mahdollisia osia.*
Hommassa meinasi melkein pää puhjeta moisen miettimisen takia, mutta Commanderhan on tulevan miniarmeijani päähahmoja, joten asia oli tärkeä. Päädyin valkoiseen, koska se ei sido figua mihinkään tiettyyn teemaan, jota en ole muutenkaan vielä päättänyt. Maalasin kuitenkin rintaosan ruskeaksi, sillä tällä hetkellä mielessäni pyörii tummanruskea panssariväri (g. earth.) Konverttasin myös figua vähän.

http://i22.photobucket.com/albums/b334/ ... 1207569186

Muistelen, että jollekin iski kaipuu vihernahoista viime topicissa, joten maalasin pikaisesti parissa tunnissa BFSP-gobbo shammyn. Ihan mukava yhden illan juttu.

http://i22.photobucket.com/albums/b334/ ... 1207570297

P.S. Commanderin loppuvaiheessa aloin kummastella suitin takaosassa olevaa möhkylää, etenkin sen käyttötarkoitusta. Kun en muutakaan keksinyt (kuin että olisin matkinut GW:tä ja lätkäissyt sinne logon) maalasin tutkan. Siitä luulisi esim. Etheralin seuraavan taistelutilannetta rauhallisella hetkellä, auttaen joukkojen komentamisessa.
Avatar
P. Ruuhijärvi
Viestit: 1498
Liittynyt: Ke 06.02.2008 21:16
Paikkakunta: Tulii mänii Jämsän välii.

Re: Tau BS Commander + Goblin shammy

Viesti Kirjoittaja P. Ruuhijärvi »

BS-Commanteeri on aivan kuin jonkinlainen Transformers-fiiguuri. Erittäin hyvää jälkeä, mutta pari muta/ruosteläikkä ovat aika yksinäisiä. Viereen muuta härpäkettä(esim.ruutijälkiä).
Ilfierno kirjoitti: Sun pelkästä viestistä tietää kuka sen kirjottaa, ei tarvi nimeä katsoa. Sen verran omaperäisellä tavalla kommentoit. :)
Xenon
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3130
Liittynyt: Ke 11.05.2005 17:47

Re: Tau BS Commander + Goblin shammy

Viesti Kirjoittaja Xenon »

Aissi kirjoitti: mikähän päähine olisi muuten sopiva... "
Ja päädyit iskemään sitten target lockin pääksi? ;D

No eipä siinä mitään, hienon näköinen se on. Maalausjälki on hyvää, mutta tuo tutka vähän kummastuttaa, mutta ei kait siinäkään mitään. Ainakin omaperäinen ratkaisu =).

Hyvä kokonaisuus!
Avatar
Aissi
Viestit: 177
Liittynyt: Ke 04.08.2004 13:29
Paikkakunta: Seinäjoki (Nurmo)

Re: Tau BS Commander + Goblin shammy

Viesti Kirjoittaja Aissi »

Toi pään valinta olikin pitkään harkittu ratkaisu. Vaihtoehtoina olivat kaksi metallipäätä ja yksi muovinen. Kun ensimmäinen metallipäistä oli linssien kohdalta röpelöinen, ja toinen IMO hieman hölmön näköinen + muovipää käytettiin ns. uutena target lockina/lisäpäänä, otin alkuperäisen target lockin ja liimasin sen pääksi. Se sopii mielestäni ihan mukavasti vaikka onkin pieni. Nappasin vielä antennin ja liimasin sen päähän kiinni.

Toi tutka oli myös aika pitkään harkittu juttu, ja jääkin pelkästään tämän commanderin jutuksi ("jotakin, mikä erottaa sen muista b.suiteista") Toi ihan mukavasti väriä muuten puna/valko/musta-figuun.
Avatar
Murskaaja
Viestit: 138
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:12
Paikkakunta: Keminmaa

Re: Tau BS Commander + Goblin shammy

Viesti Kirjoittaja Murskaaja »

Aika erikoinen pää. :D Toi tutka juttu on mun mielestä luukku josta pääsee suitin sisään ja sieltä ulos.
Tykkään tuosta missile podin raidoista ja tuosta likaisuudesta. Piti kait sitten kommenttiakin laittaa. :P
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Galleria”