Sivu 1/4

Tzeentch Chaos Daemons - Soul Grinder

Lähetetty: Ke 16.09.2009 21:30
Kirjoittaja Runic
Mekaanisesta ja lähes värittömästä siirrytään ääripäähän, orgaaniseen ja värikkääseen.
Aloittelin Chaos Daemons armeijan maalausta, ja päätin tsekkailla teeman Chaos Spawn figuun.

Kuva

Tälläkertaa ihan ilman cheatcodeja (dip) maalattuna. Ensin funtsin että blendaisin purppurat ja siniset ihot yhteen, mutta päätin kokeilla "tikki" tekstuuria ja tykästyin siihen,
antoi mielestäni jotenkin mukavan karun silauksen muuten lempeänväriseen sikiöön. Armeijastani tahdon tehdän mahdollisimman toismaailmallisen happotripin jossa ei ole järjen hiventäkään, ja värit ovat senmukaiset. Maa on pinkkiä, kivet sinistä obsidiania joissa roikkuvat kultaiset ketjut ja demonit mutatoituneita tilkkutäkkejä. Iho menee Warlock Purplesta ja Electric Bluesta valkoiseen, ja osaan raajoista duunailin lihaskudoksen näköistä meininkiä. Baset valmisti Micro Art Studios jotka tilasin erikseen koko armeijalle.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn

Lähetetty: To 17.09.2009 09:15
Kirjoittaja 666Eldsu
wow!
tosta tulee mielee vaa yksi sana, tzeentch.
toi on vaa niin ***** tyylikäs.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn

Lähetetty: To 17.09.2009 09:39
Kirjoittaja Shadowdwarf
Kyllä on ihan hieno ja tyylikäs figu. Sopivat nuo tikit oikein hyvin tuohon ja "kokoavat" figun maalausteeman yhtenäiseksi keskenään. Värit ovat sopivasti kontrastissa toistensa kanssa.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn

Lähetetty: To 17.09.2009 12:45
Kirjoittaja Hartman
Aika painajaismainen ilmestys. Odotan innolla kuvia muusta armeijasta.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn

Lähetetty: To 17.09.2009 21:47
Kirjoittaja Kolmastoista
Erittäin tyylikäs ilmestys. Värivalinnat erittäin osuvia ja koko napin yleinen pehmeys on upeaa katseltavaa. Paha on sanoa, missä voisi enää parantaa, vaikka tuntuukin että tämä jotain vielä kaipaisi. Kaviot(?) näyttävät ainakin ehkä hieman tasavärisiltä ja tylsiltä verrattuna muuhun väriloistoon, ne voisivat ehkä kaivata hieman tummempia varjoja. Kokonaisuus voisi haluta myös jotain katseenkiinnittäjää nätin silmänkin lisäksi viemään pois hienoista tyhjyyden tunnelmaa, joka figussa vallitsee. Toisaalta tällainen voisi tehdä yhtälailla hahmosta vain sekavan.

Hemmetin hieno spawni joka tapauksessa.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn

Lähetetty: Pe 18.09.2009 11:50
Kirjoittaja NorjanPaavi
Pitää kyllä sanoa että yksi parhaista spawneista. Jotenkin nuo värit ovat niin risti riitaiset keskenään että tuovat sopivanlasita chaosta figuun.

Itse en henk. koht. yhtään tykkää uudesta spawnin figusta ja se on ihan hirveä figuna, mutta sanotaan että kyseinen maalaus tuo kieroa kauneutta ja jopa saa figun näyttämään hyvältä.

Maalauksesta en oikein voi mitään sanoa, mutta figu on itsessään on koottu mukavan yksinkertaiseksi. Ja oikeastaan maalaus tuo 10 kertaa enemmän chaos-maisuutta, kuin 1000 piikkiä ja sarvea.

Tässä on yksi niitä maalaajia joilta mahdollisuuksien mukaan yritän plakioda ideota. ;P Näitä Runicin ketjua tulee seurattua aika aktiivisesti. Erittäin hyviä Idea lähteitä.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn

Lähetetty: Pe 18.09.2009 20:38
Kirjoittaja P. Ruuhijärvi
Juu erittäin hieno yhdistelmä kahta keskenään loistavaa konrastia tuovaa väriä. Tikki-efekti on hyvin onnistunut pääosin, mutta joissain kohdissa mokoma sekoittuu liiaksi räikeimpiin pinkkeihin ja sinisiin. Näiden värien korostuksiin on nähty rutkasti vaivaa, ehkä liiaksikin; vaaleimmat ovat jo miltei valkoisia, kun taas jotkut kohdat ovat miltei korostamattomia.
Alustointi on hyvin onnistunut, suoranainen demonitunnelma oikein huokuvaa.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn

Lähetetty: La 19.09.2009 00:40
Kirjoittaja Runic
Omalla ruudullani (värikalibroitu spyder prolla) ei kyllä mikään kohta ole ihan loistavan valkoinen. Valkoisella niitä on kyllä maalattu, mutta senverran ohuin kerroksin että siitä syntyy vaan allaolevan värin radikaalisti vaaleampi versio. Vaaleutta voisin myös perustella juuri sillä että ainakin purppuroissa kohdissa on tuota lihaskudoksen tapaista tekstuuria. Kun googlen kuvahakuun kirjoittaa "muscle tissue" on lähes kaikissa kuvissa punaista ja erittäin vaaleaa kudosta, mallia nyt sitten vaan senkummemmin miettimättä otin. Mutta joo, kaikki nämä seikat aika makuasioita. Kunhan perustelen "miksi."

Tämä on semmoinen mistä on turha sinänsä toitottaa koska kaikilla ei mitään spydereitä ole, mutta on fakta että väärin kalibroitu näyttö vääristää värejä ja valoja katsojan silmissä. Kannattaa pistää jokaisen korvantaakse jokatapauksessa, ihan jo siltä kantilta kun omia kuviaan postailee.

Korostamattomia kohtia luonnollisesti ovat kaikki korkeusuunnassa matalimmalla olevat kohdat, jossainhan sen basecoatin on oltava. Tosin tuota nyt edes tuskin tarkoititkaan.

Ketjut vedän tähän figuun ja koko armeijaan varmaan loppujenlopuksi metallimaaleilla ja washeilla, on tuo NMM ketjujen maalaus senverran kinkkistä.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn

Lähetetty: Ma 21.09.2009 17:34
Kirjoittaja Runic
Kuva

Toinen Chaos Spawn valmis. Molemmilla on nyt omat, hieman eriävät basensa sekä tyylinsä. Ekalle spawnille tein ketjut nyt myös metallimaaleilla, kun GW oli näemmä
figuilutaukoni aikana kehittänyt inkkejä joiden kanssa saa jotain siedettävää aikaiseksikin.

Kuva

Kaverukset yhdessä valmiina sytyttämään viholliset muutoksen liekkeihin.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn #2

Lähetetty: Ma 21.09.2009 19:11
Kirjoittaja dewil
Häijyn näköisiä spawneja kylläh. Johtuisikohan tuo "valkoinen" muuten mahdollisesta heijastuksesta kuvatessa ??
Tokkopa noissa toisaalta haittaisi jos olisi ihan valkoiseen asti vedetty.
Tzeentch meininki kyllä hyvin esillä näissä, ihan silmiin sattuu kun ovat niin kirkkaita ;)
Tikkauksissa tosin voisi olla vaaleat korostukset langan sisäänmeno kohtien ympärillä, erottuisivat ehkä tikit selkeämmin.
Mutta meikä nyt välillä höpisee mitä sattuu.

Tuleekos samalla tyylillä maalattuja marineita jossain vaiheessa ??
Leppoisaa maalailua vielä sinne.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn #2

Lähetetty: Ma 21.09.2009 19:12
Kirjoittaja jupu_pupu_mies
tuossahan lukee tzeentch chaos daemons ei marines

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn #2

Lähetetty: Ma 21.09.2009 19:15
Kirjoittaja Kylis
Onhan chaos daemoneillakin spawneja, jos et tiennyt.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn #2

Lähetetty: Ma 21.09.2009 19:16
Kirjoittaja P. Ruuhijärvi
Edelleen jatketaan hienolla teemalla, ja sitäkin paremmalla maalausjäljellä. Tuolla edellämainittulla vaaleudella tarkoitin eräänlaista ylihäivettymistä, mitä tässäkin on havaittavissa. Kynsien ja nokan kellertävä väri tuo kivasti värimuunnosta. Alustointi on tässäkin hyvin onnistunut.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn #2

Lähetetty: To 24.09.2009 08:34
Kirjoittaja Ilfierno
P. Ruuhijärvi kirjoitti:Edelleen jatketaan hienolla teemalla, ja sitäkin paremmalla maalausjäljellä. Tuolla edellämainittulla vaaleudella tarkoitin eräänlaista ylihäivettymistä, mitä tässäkin on havaittavissa. Kynsien ja nokan kellertävä väri tuo kivasti värimuunnosta. Alustointi on tässäkin hyvin onnistunut.
Sun pelkästä viestistä tietää kuka sen kirjottaa, ei tarvi nimeä katsoa. Sen verran omaperäisellä tavalla kommentoit. :)

On kyllä hienoja, ehkä hienoimmat chaokset mitä olen nähnyt. ;o

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn #2

Lähetetty: To 24.09.2009 16:08
Kirjoittaja ampusiili
P. Ruuhijärvi kirjoitti:Alustointi on tässäkin hyvin onnistunut.
Aivan. Tee siis sille soul grinderille kanssa beissi ja kuvia tänne! Jos joku mussuttaa beissin laillisuudesta niin kerro että kyse on kuitenkin vaan pikku-ukoista :D

Tosi raikkaita figuja, jatka samaan malliin.
P. Ruuhijärvi kirjoitti:värimuunnosta
Hehe.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn #2

Lähetetty: To 24.09.2009 16:52
Kirjoittaja P. Ruuhijärvi
ampusiili kirjoitti:
P. Ruuhijärvi kirjoitti:värimuunnosta
Hehe.
Olisin sanonut 'kontrasti', mutta luovuin ajatuksesta tuodakseni viesteihini enemmän kontrastia.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Chaos Spawn #2

Lähetetty: Pe 02.10.2009 20:18
Kirjoittaja Runic
Kuva

Daemon Princeä pukkaa. Samalla teemalla jatketaan. Laitoin hälle maskin Defileriltä (klassikko) ja väsäsin greenstuffista vähän muutoksen lieskoja miekkaan. Johtoihin lisäsin vihreitä raitoja ja kuvioita, mitä lie kaamoksen merkintöjä. Figu on checkerboard väreissä, eli missä vasemman puolen osa torsoa on punaista, on se toisella sinistä. Kieli oli tavallaan vahinko. Ostin hyvää Pirkan perunamuusia ja poronkäristystä. Suojamuovi oli suljettu kovettuneella liimalla, joka näytti valuvalta limalta. Ajattelin ensin modelloida tyypin kuolaamaan kaaosyrjöä, mutta näytti senverran extremeltä että vetäydyin ideasta. Sen sijaan katkaisin sen lyhyemmäksi ja väsäsin prinssille vihreän kielen.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Daemon Prince

Lähetetty: Pe 02.10.2009 20:28
Kirjoittaja Grazul
Prinssi on hieno, MUTTA en vain pidä siitä että se on noin ''kaunis'' kun se itse modelli on semmonen vähä limane jne.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Daemon Prince

Lähetetty: Pe 02.10.2009 20:51
Kirjoittaja Emp
On taas kerran uskomattoman hienoa jälkeä. Ainoa asia mistä en pidä, on tuo vasemman shoulderpadin timantti, jotenkin ei vain erotu muusta figusta.

Tuo enemmän mieleen Slaaneshin kuin Tzeentchin tämä IMO, mutta varsin komea.

Re: Tzeentch Chaos Daemons - Daemon Prince

Lähetetty: Pe 02.10.2009 22:36
Kirjoittaja Runic
Noihin väri/model & väri kommentteihin mitä on tullut aiemminkin en osaa sanoa kuin että jos jonkun mielestä kaikki vähänkin pinkihtävä on Slaanesh, vihreä Nurgle, ja rumien örkkien kuuluisi olla tummia/vähemmän värikkäitä niin en voi kuin surra mielensä laatikon sisään lukitsemisen puolesta. Luonnollisesti esimerkiksi Space Marine Chaptereissa asia on eritavalla suurimmaksi osaksi, mutta Tzeentch on kaiken ja ei minkään väristä, sanoo Codex. Ei suunnattu mitenkään erikoisesti kellekkään, mutta noin yleisesti.