Apotechary banner bearer

Warhammer 40.000 -pelin säännöt ovat yleensä enemmän tai vähemmän tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Avatar
King Éomer
Viestit: 82
Liittynyt: Su 21.06.2015 03:58

Apotechary banner bearer

Viesti Kirjoittaja King Éomer »

Dark Angel-listaa miettiessäni huomasin, ettei codex kiellä apotecharia/championia ottamasta banneria ennen ylennystään. Jopa ylhäältä alas-menetelmällä tämä on sallittua. Onko tälle tullut mitään FAQ:ta tai kieltääkö mikään tämän. Asia on siis Ravenwing, Deathwing ja Greenwing Commandin kanssa.

Palaa sivulle “40k: Säännöt”