Sivu 1/1

Skyfire blast vs. Zooming Flyer

Lähetetty: Pe 12.08.2016 14:08
Kirjoittaja Spreelock
Tämmönen kyssäri, Tyranid Harpy joka Swooppaa ampuu twinlinked heavy venom cannonilla (blast) Zoomaavaa Flyeria (vaikka Valkyrie), voiko sitä targetoida? Flying vehiclen Zooming-säännöissä lukee, ettei voi osua blast-, template-, tai aseella, joka ei heitä To Hit-heittoa. Mutta Harpy voi silti ampua Skyfirenä..

Re: Skyfire blast vs. Zooming Flyer

Lähetetty: Pe 12.08.2016 15:23
Kirjoittaja Vasara_
Ei voi ampua flyeriä, mutta flying monstrous creaturea voi.

Re: Skyfire blast vs. Zooming Flyer

Lähetetty: Pe 12.08.2016 16:07
Kirjoittaja Spreelock
Ok, eli monstereita ja tankkeja jahtaamaan.. Onneksi Forgelta löytyy Harridan jolla torjua lentokoneita :D.

Re: Skyfire blast vs. Zooming Flyer

Lähetetty: Pe 12.08.2016 17:32
Kirjoittaja Black scars
Sääntökirjoissa on tosiaan flyeri ja flying monsterous creaturen 'Hard to hit' -sääntö kirjoitettu eri tavalla, tuo on kuitenkin virhe.

GW on julkaisemassaan FAQ paketissa korjannut asian. Skyfire - säännön omaavilla blast ja template aseilla saa ampua zoomereita ja swooppereita.

Re: Skyfire blast vs. Zooming Flyer

Lähetetty: Pe 12.08.2016 17:54
Kirjoittaja Spreelock
Joo, tämmösen löysin vielä FAQ:sta

Q: Can a Swooping Flying Monstrous Creature or Zooming Flyer be targeted by a Blast or Template weapon with the Skyfire special rule?
A: Yes.

Re: Skyfire blast vs. Zooming Flyer

Lähetetty: Su 14.08.2016 09:17
Kirjoittaja King Éomer
Spreelock kirjoitti:Joo, tämmösen löysin vielä FAQ:sta

Q: Can a Swooping Flying Monstrous Creature or Zooming Flyer be targeted by a Blast or Template weapon with the Skyfire special rule?
A: Yes.
Osuukohan se vain Lentokoneisiin ja FMC:hin vai myös infantryyn ja muihin ei lentäviin? Entä sitten skimmerit? Blastejä ei voi targettaa skyfirellä muuhun kuin kohteisiin jota blastien ei tarvitse snap shootata. Tuntuu oudolta että ammut Stormhawkia sillä venom cannonilla ja alla olevat scoutit kuolee myös.

Re: Skyfire blast vs. Zooming Flyer

Lähetetty: Ke 17.08.2016 09:20
Kirjoittaja tneva82
King Éomer kirjoitti:Tuntuu oudolta että ammut Stormhawkia sillä venom cannonilla ja alla olevat scoutit kuolee myös.
7 edikan blast templaatit on effektiivisesti infinite height(ammu 10 kerroksiseen taloon ja jokaisessa kerroksessa osuu) niin ei tuo niin outoa ole enää.