Chaos cult units keywordit ja status

Warhammer 40.000 -pelin säännöt ovat yleensä enemmän tai vähemmän tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
luthorhussein
Viestit: 115
Liittynyt: Pe 10.04.2015 15:09
Paikkakunta: Tampere

Chaos cult units keywordit ja status

Viesti Kirjoittaja luthorhussein » Ma 19.06.2017 10:30

esim.
Khorne Berzerker=elite
Khorne Berzerker=troop

riippuu miltä sivulta katsot.

Haluisin ymmärtää asian niin. että jos detachmentin(esim. battalion detachment) kaikki unitit on <world eater> paitsi mahdollinen daemon prince jolle annetaan khorne keyword ja kaikki muut unitit on indexin sivuilta 16-42 kuten säännössä sanotaan on khorne berzerkerit troop. Onko tässä nyt mahdollisuus perseillä huolella kuten erinäisillä ulkolaisilla foorumeilla sääntöä tulkitaan. Sama ongelma pätee siis myös plague marineihin, noise marineihin ja rubric marineihin.

Avatar
Heretic
Peliporukkavalvoja
Viestit: 2766
Liittynyt: La 12.03.2005 23:36
Paikkakunta: Oulu/Tornio

Re: Chaos cult units keywordit ja status

Viesti Kirjoittaja Heretic » Ma 19.06.2017 11:02

Mie en nyt näe mitä perseilyä niissä on, jos otat berserkkereitä ja otat ne WE-legioonasta, niin ovat troop-rolen omaavia. Jos otat black legioonasta niin ovat elite-slotista esim. Riippuu mitä kirjoitat legion keywordiin. Huomaa myös, jos et anna demonirinssille WE-keywordia, niin se ei buffaa muita joukkojasi joilla on WE-legion keyword.

Kaippa voit ottaa eliteen black legion bersuja ja trooppiin WE-bersuja, vaikka deathguardin plague marineita yms. Eivät vain saa buffeja, kuin oman legioonan tyypeiltä. Tarkempia detuja sitten ootellessa tulevassa codexissa.
Ville Oulusta.
Frostgrave, Mordheim, 40k&30k, Kings of war, Lotr, Guild ball, Necromunda ja Blood bowl

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Säännöt”