8th ed. CSM codex jälleen

Warhammer 40.000 -pelin säännöt ovat yleensä enemmän tai vähemmän tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Tauski
Viestit: 70
Liittynyt: Ti 18.04.2006 18:57
Paikkakunta: Vantaa

8th ed. CSM codex jälleen

Viesti Kirjoittaja Tauski » Su 11.03.2018 21:42

Moro taas...

Kysyn taas teidän mielipidettä. Luin FAQn ja codexia selatessa, en ihan täysin ymmärrä seuraavaa:
faq sta lainattu:
Pa ge 117
– Champion Equipment
Change the second heading to read:
‘One of the champion’s weapons can be chosen from the
following list:’

Siis häh? Haluisin vain askarrella havocs championille combi-bolterin ja chainswordin, mutta koska vailla ymmärrystä, en saa selkoa. Auttakaa pliis ja kiitos vastauksista jo etukäteen

Avatar
Heretic
Peliporukkavalvoja
Viestit: 2876
Liittynyt: La 12.03.2005 23:36
Paikkakunta: Oulu/Tornio

Re: 8th ed. CSM codex jälleen

Viesti Kirjoittaja Heretic » Su 11.03.2018 22:05

Tarkoittaa, että saat yhden asian seuraavasta listasta, en muista ulkoa mitä siinä on, mutta saat sen chainswordin ja combi-bolterin.
Ville Oulusta.
Frostgrave, Mordheim, 40k&30k, Kings of war, Lotr, Guild ball, Necromunda ja Blood bowl

Tauski
Viestit: 70
Liittynyt: Ti 18.04.2006 18:57
Paikkakunta: Vantaa

Re: 8th ed. CSM codex jälleen

Viesti Kirjoittaja Tauski » Su 11.03.2018 22:11

Jes, tämä tieto riittää nyt. kiitos.

Codexissa on sen champions equipment listan alla kaksi listaa, sekös se maalaispoikaa ihmetyttää ja sit lisänä vielä tuo FAQn viesti hämmentämässä.

Tauski
Viestit: 70
Liittynyt: Ti 18.04.2006 18:57
Paikkakunta: Vantaa

Re: 8th ed. CSM codex jälleen

Viesti Kirjoittaja Tauski » Ma 12.03.2018 16:31

Muthei! Tähän asiaan liittyen vielä, kiinnostaisi teidän näkemykset ja mielipiteet.

Jos nyt oikein tuota champions equipment listaa tulkkasin, niin championille on mahdollista ottaa esim. seuraavat ase-optiot:

Combi-bolter, bolt pistol & chainsword?

tai vielä villimmin

combi-melta, bolt-pistol, power axe ??

Kovasti kaipaan 7ed sääntöjä optioiden suhteen. aika moni champion figu on vielä selkeästi varustettu em. optioin.

Avatar
techman
Viestit: 128
Liittynyt: Ma 21.03.2016 21:41
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: 8th ed. CSM codex jälleen

Viesti Kirjoittaja techman » Ma 12.03.2018 19:40

Ei tuossa pitäisi olla mitään tulkinnanvaraa. S.117 champion voi ottaa kaksi tavaraa champion equipment listalta. FAQ: Jos se on boltgun tai combi-ase niin niitä ei saa kuin yhden per champion.

Eli ei esim. kahta combi-meltaa tai kolmea asetta. Kaksi bolt pistolia on sen sijaan ihan mahdollista.

Tauski
Viestit: 70
Liittynyt: Ti 18.04.2006 18:57
Paikkakunta: Vantaa

Re: 8th ed. CSM codex jälleen

Viesti Kirjoittaja Tauski » Ma 12.03.2018 20:14

Okei, bolt pistol ja chainsword plus combi-bolter ovat mahdollisia?

Avatar
Heretic
Peliporukkavalvoja
Viestit: 2876
Liittynyt: La 12.03.2005 23:36
Paikkakunta: Oulu/Tornio

Re: 8th ed. CSM codex jälleen

Viesti Kirjoittaja Heretic » Ti 13.03.2018 00:50

Vain kaksi saa, kuten yllä Techman kirjoitti.
Ville Oulusta.
Frostgrave, Mordheim, 40k&30k, Kings of war, Lotr, Guild ball, Necromunda ja Blood bowl

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Säännöt”