Vulkan Hestan

Warhammer 40.000 -pelin säännöt ovat yleensä enemmän tai vähemmän tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Argonath
Viestit: 618
Liittynyt: La 22.02.2003 12:25
Paikkakunta: Kajaani

Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Argonath »

Voiko tämä äijä olla oikeasti näin kova! Eli tekeekö tämän miehen erikoiskyky mm. landspeedereissäkin olevista multimeltoista twinlinked ja dredeissä olevista hflamereista twinlinked? Sääntö sanoo että kaikki yksiköt armeijassa menettää combat tactics rulet ja sen sijaan koko armeijan melta ja flamer aseet tulee twinliketetyiksi. Eli siis tulee aseet twinlinkitetyiksi myös yksiköihin joilla ei ole combat tactics rulea? Toinen asia on myös että lasketaanko kombiaseissa olevat flamerit ja meltat twinlinkitetyiksi kun ne kerran pelissä ammutaan kuin kyseiset aseet? Ja myös Hestanin gauntletti ampuu kuin hflamer, niin onko tämäkin tvinlinked kun kaikki armeija hflamerit on tvinlinkattuja?

toivottavasti saatte selvää. :)
Mikä tahansa väri on hyvä väri kunhan se on musta*

Avatar
Oberon
Viestit: 9116
Liittynyt: Ke 02.03.2005 18:25
Paikkakunta: Loviisa

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Oberon »

Juu.
Seuraavaksi voitkin arvailla sitten, miksi jokaisessa netissä pyörivässä mariinilistassa on joko Pedro Kantor tai Vulkan Hestan.
MYYN CSM&DA-armeijaa!

"Tervetuloa Orivedelle pelaamaan. Täällä sorsankin saa piiloon."

Spetulhu
Viestit: 792
Liittynyt: To 10.11.2005 08:12
Paikkakunta: Porvoo

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Spetulhu »

Ja arvaa onko joissain listoissa porukan kaapeistaan kaivamat systerit liittolaisina. Flamerit, meltat, sama armeija... ;-)
Jos raaka voima ei toimi käytät sitä vain liian vähän.

-Vanha sananlasku IG:ssä

Avatar
Finlandiaperkele
Viestit: 184
Liittynyt: Ke 11.07.2007 16:10
Paikkakunta: Tuleva Suomen kansantasavalta

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Finlandiaperkele »

Tässä olisi yksi lista, jossa käytetään vulkania, onko se oikeasti noin hyvä?

Avatar
Oberon
Viestit: 9116
Liittynyt: Ke 02.03.2005 18:25
Paikkakunta: Loviisa

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Oberon »

Juu, ihme kyllä tällä kertaa Mkerr ei ole keksinyt mitään "laitonta" mehustellessaan uutta listaa/sääntöä. Siitä vaan copypastet laulamaan,jepjep.
MYYN CSM&DA-armeijaa!

"Tervetuloa Orivedelle pelaamaan. Täällä sorsankin saa piiloon."

Avatar
Stormtrooper
Viestit: 386
Liittynyt: Su 06.01.2008 15:33
Paikkakunta: Espoo, sivistyksen viimeinen etuvartio

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Stormtrooper »

Perin harmillista että joku älypää on mennyt tekemään Vulkanista marinen.
Oma siskoarmeijani olisi valmis vaikka vaihtamaan uskontoaan jos se vain saisi Vulkan liittolaisekseen.
Why the hell my auspex looks like it's playing tetris?

Avatar
Oberon
Viestit: 9116
Liittynyt: Ke 02.03.2005 18:25
Paikkakunta: Loviisa

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Oberon »

Toisinpäin, toisinpäin :)
MYYN CSM&DA-armeijaa!

"Tervetuloa Orivedelle pelaamaan. Täällä sorsankin saa piiloon."

Partymesser
Viestit: 44
Liittynyt: Pe 05.01.2007 16:40
Paikkakunta: Kuopio

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Partymesser »

Pieni huomautus vain, että kyseinen Vulkan ei ole Primarch vaan joku sankari mariini, joka on ottanut Vulkanin seremoniaalisesti etsiessään herran aarteita. Lukekaa sitä fluffiakin pojat. :)
Holy Bible - God's own suicide note.

Avatar
Oberon
Viestit: 9116
Liittynyt: Ke 02.03.2005 18:25
Paikkakunta: Loviisa

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Oberon »

Kerro vielä, kuka on sanonut että Vulkan Hestan olis primarkki?
MYYN CSM&DA-armeijaa!

"Tervetuloa Orivedelle pelaamaan. Täällä sorsankin saa piiloon."

SilverSeed.eu
Viestit: 525
Liittynyt: To 24.04.2008 13:26
Paikkakunta: Orivesi
Viesti:

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja SilverSeed.eu »

jos ei muuta, niin ainakaan ei tarvitse pelätä, että vastustaja jaksaisi yrittää "halihyökkäystä"

Avatar
marke
Viestit: 930
Liittynyt: Ti 24.12.2002 13:34
Paikkakunta: Tampere

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja marke »

Oberon_ kirjoitti:Juu.
Seuraavaksi voitkin arvailla sitten, miksi jokaisessa netissä pyörivässä mariinilistassa on joko Pedro Kantor tai Vulkan Hestan.
Mielummin molemmat.

HammerShield termut Crusaan, ja Kantor+Vulkan mukaan. Kantor jää tarpeen mukaan sisälle antamaan koko lantikasta mitattua 12" inspiraatiotaan, ja mastercrafted 4: kertaa thunder hammerilla lyövät apinat sattuu ihan v*****i. Biket sitten twinlink multimeltoineen antitankkia.

Viikonlopun pelien perusteella tuollainen crusan sisällä menevä jengi pyyhkäisee mitä vaan. Kaikkia nobejakin niittää kuin leipää, ei paljon auta feel no painit tai pari woundia kun ukkosvasara heilahtaa. Paras keino käsitellä tuota jengiä on tank shockia ja toivoa parasta - ap2kaan kun ei enää päivää pelasta.

Uusitunnus
Viestit: 5
Liittynyt: Ti 22.04.2008 15:26
Paikkakunta: Lahti

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Uusitunnus »

Eli siis jos pelaan salamander armeijalla jossa on vulcan, ja lisään sinne ally:nä siskoja multeilla ja flamereilla niin ovatko ne myös twin-linked? Jos ovat niin miten tämä toiminta tapahtuu apocalypse peleissä?

Avatar
Stormtrooper
Viestit: 386
Liittynyt: Su 06.01.2008 15:33
Paikkakunta: Espoo, sivistyksen viimeinen etuvartio

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Stormtrooper »

Uusitunnus kirjoitti:Eli siis jos pelaan salamander armeijalla jossa on vulcan, ja lisään sinne ally:nä siskoja multeilla ja flamereilla niin ovatko ne myös twin-linked? Jos ovat niin miten tämä toiminta tapahtuu apocalypse peleissä?
Pakkohan se näin on tulkita. Itse aion ottaa tästä säännöstä kaiken irti ennen seuraavaa faq:ta.
Siinä varmaan kielletään tämäkin abuse. Jos ei niin aina parempi.
Why the hell my auspex looks like it's playing tetris?

Avatar
marke
Viestit: 930
Liittynyt: Ti 24.12.2002 13:34
Paikkakunta: Tampere

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja marke »

Stormtrooper kirjoitti:
Uusitunnus kirjoitti:Eli siis jos pelaan salamander armeijalla jossa on vulcan, ja lisään sinne ally:nä siskoja multeilla ja flamereilla niin ovatko ne myös twin-linked? Jos ovat niin miten tämä toiminta tapahtuu apocalypse peleissä?
Pakkohan se näin on tulkita. Itse aion ottaa tästä säännöstä kaiken irti ennen seuraavaa faq:ta.
Siinä varmaan kielletään tämäkin abuse. Jos ei niin aina parempi.
No jo bellsissä tehty huomio, että Vehiclethän eivät ilman tuota sanamuotoa tästä hyötyisi, joten homma toimii. Tuskin tullaan muuttamaan, ellei sitten vaan tehdä tylyäkin tylympää errataa. "This ability doesn't work on allies", mikä olisi imo aika naurettavaa.

Avatar
marke
Viestit: 930
Liittynyt: Ti 24.12.2002 13:34
Paikkakunta: Tampere

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja marke »

Jaapa jaa. Mitens tuo nyt sitten taas toimiikaan? Sisältääkö your army myös allies käsitteen, ja onko tämä WH/DH allies turnauslegal?

Viitteet suositeltavia.

Spetulhu
Viestit: 792
Liittynyt: To 10.11.2005 08:12
Paikkakunta: Porvoo

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Spetulhu »

marke kirjoitti:Jaapa jaa. Mitens tuo nyt sitten taas toimiikaan? Sisältääkö your army myös allies käsitteen, ja onko tämä WH/DH allies turnauslegal?
Yleensä turnausjärjestäjä kertoo mitkä armeijat on sallittuja (codexit siis) sekä sen salliiko se liittolaisia. Mutta muutenkin olisi aika takaperin jos DH/WH liittolaiset ei olisi "your army" kerta ne vie sulta FOC slotteja.
Jos raaka voima ei toimi käytät sitä vain liian vähän.

-Vanha sananlasku IG:ssä

Avatar
A.M€nen
Viestit: 1508
Liittynyt: Ke 24.12.2003 12:50
Paikkakunta: Matin kylä

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja A.M€nen »

marke kirjoitti:Jaapa jaa. Mitens tuo nyt sitten taas toimiikaan? Sisältääkö your army myös allies käsitteen, ja onko tämä WH/DH allies turnauslegal?

Viitteet suositeltavia.
your armyyn en ota kantaa, mutta WH/DH allyt 'hunters -codexien antamien sääntöjen mukaan täysin turnauslegal, ellei niitä erikseen kielletä. Ja harvoimpa kielletään.

WH-codex sivut 25-26
DH-codex sivu 21
Hammerheart kirjoitti:Hemmetti Allu puhuu fiksuja.

Avatar
Oberon
Viestit: 9116
Liittynyt: Ke 02.03.2005 18:25
Paikkakunta: Loviisa

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Oberon »

Jos ne liittolaiset ei tuu "sun armeijaan", niin meneekö ne sitten "sen toisen armeijaan"?
MYYN CSM&DA-armeijaa!

"Tervetuloa Orivedelle pelaamaan. Täällä sorsankin saa piiloon."

SilverSeed.eu
Viestit: 525
Liittynyt: To 24.04.2008 13:26
Paikkakunta: Orivesi
Viesti:

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja SilverSeed.eu »

Oberon_ kirjoitti:Jos ne liittolaiset ei tuu "sun armeijaan", niin meneekö ne sitten "sen toisen armeijaan"?
Ehkä se tarkoittaakin omistussuhdetta figuuriin, jolloin pelatessasi laina-armeijalla vastustajaasi vastaan, joka on lainannut sinun armeijan, bonus meneekin vastustajallesi, OMG!

Tylran
Viestit: 258
Liittynyt: To 27.03.2008 23:29
Paikkakunta: Espoo

Re: Vulkan Hestan

Viesti Kirjoittaja Tylran »

Yleensä kyllä joka Codexissa lukee, että säännöt koskee vaan kyseistä rotua. Eli sisterit ei valitettavasti hyötyisi tästä, kerta eivät Vanilladexiin kuulu =(
Dark Elffit & Emperor's Children työn alla, ja niin on myös motivaatio maalata.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Säännöt”