Bretonnia?

Aloittelijoille ja vasta-alkajille tarkoitettu palsta, jossa uskaltaa kysyä vähän yksinkertaisempiakin asioita pelistä ja pelaamaan ryhtymisestä ilman tönimistä. Kokeneet vastaavat.

Avatar
Meganiikko
Viestit: 5182
Liittynyt: Ti 22.10.2013 22:57
Paikkakunta: JNS

Re: Bretonnia?

Viesti Kirjoittaja Meganiikko »

Kun faba ilmeisesti tekee paluutaan niin 3D mallintajat ja vastaavat on aika paljon lisänny aktiivisuuttaan, jo nyt saa bretonnialle melkein täyden figulinjan STL't jolla saa nopeasti tyhjästä pienen brettiarmeijan jos tuntee jonkun jolla on hartsiprintteri. Esim nää jampat tekee figujen STliä, puhumattakaan kaikista miljoonasta historiallisesta figusta joita voi käyttää.

Bretit on kyl sen verta universaali faktio toisaalta että epäilen ettei GW'n tuo sitä takaisin ainakaan siinä muodossa kun se on, koska geneeristä talonpoikaa tai ristiritaria on hankala copyrightata (ja hankalampi myydä hintaan 3 talonpoikaa heittoheinäseipäällä/40€).
"Ferrus, your beard needs a shave." -Fulgrim
"Ok, hit me up fam." -Ferrus Manus
-One of the biggest miscommunications during 30th millennium.
Vader
Viestit: 756
Liittynyt: To 13.03.2003 21:21
Paikkakunta: Kaarina
Viesti:

Re: Bretonnia?

Viesti Kirjoittaja Vader »

Blood Bowlin uuden tulemisen kakkoslaitoksessahan "Bretonnia" on aloituslaatikossa, toki nimellä Imperial Nobility: https://www.games-workshop.com/en-WW/Bl ... n-eng-2020.

Voisi kuvitella, että tuleva Bretonnia sinne Old Worldiin myötäilee aika vahvasti näitä figuja, eli koitetaan repiä vähän enemmän fantastiseen suuntaan ja lyödään yli sieltä mistä voidaan, juurikin siksi, että saadaan kansa ostamaan niitä omia figuja, mikä on tietenkin ihan oikein.
Omat mietelmät ja muistelmat, tai ihan vaan figupäiväkirja: http://vainvader.wordpress.com/
Purging Flame
Viestit: 706
Liittynyt: Su 20.04.2014 11:57

Re: Bretonnia?

Viesti Kirjoittaja Purging Flame »

https://www.warhammer-community.com/202 ... ood-looks/

Jaa mun silmään noi BB:n imperial nobilet ei oo lainkaan samaa kun Bretonnia. Viittaa enemmänkin Empiren nobileihin nimeltä, ulkonäöltä ja saksalaishenkisine viittauksineen.

Mitä tohon Old Worldiin muuten tulee, toivoisin kovasti että ei mee forge-linjalle ja tekevät ns. puuttuneet factionit myös mukaan tällä kertaa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Perusteet”