AoS pistelasku

Aloittelijoille ja vasta-alkajille tarkoitettu palsta, jossa uskaltaa kysyä vähän yksinkertaisempiakin asioita pelistä ja pelaamaan ryhtymisestä ilman tönimistä. Kokeneet vastaavat.

Avatar
Spreelock
Viestit: 325
Liittynyt: Ti 23.12.2014 20:47
Paikkakunta: Vantaa

AoS pistelasku

Viesti Kirjoittaja Spreelock »

Kuinkas toi pistelasku systeemi toimii Age of Sigmarissa? Oon saanu palautteeksi taulukoita, joissa yhen monsterin pisteet on yhen formaation samalla tasolla, saako noita armeijoita balanssiin? Lizardmenejä oon harkinnu aloittavani..
https://firstblood84.wordpress.com/

Warhammer 40k
Necromunda
Mordheim
Avatar
jamovoima
Valvoja
Viestit: 7630
Liittynyt: Ke 22.05.2002 15:37
Paikkakunta: Länsi-Vantaa

Re: AoS pistelasku

Viesti Kirjoittaja jamovoima »

General's handbookissa olevat pistehinnat on tosiaan annettu aina tiettyä yksikkökokoa kohden. Eli esim. 10 Clanrattia saa 60 pisteellä. Figuja otetaan listaan täysinä osina, eli kyseisiä clanratteja voi ottaa 10, 20, 30, jne. Yksiköille on kuitenkin annettu maksimikoot. Formaatiot maksavat lisäpisteitä siihen otettujen yksiköiden päälle. Eli esim. jos formaatioon tarvitaan sankari ja kolme yksikköä, maksaa se pisteitä näiden sankarin ja yksiköiden verran + sen formaation hinnan. Systeemillä listojen laskeminen on tosi helppoa, kun yksittäisiä upgradeja ja lisäukkoja ei tarvitse pyöritellä, mutta tasan haluttuun pistekokoon pääseminen on tällä systeemillä aika hankalaa. Siksi pienemmällä pistekoolla operoiva saakin pienen kannustimen General's handbookissa olevasta triumph taulukosta.

http://www.scrollbuilder.com/ on mainio listanrakennustyökalu, jolla on helppoa pyöritellä listoja.
http://baddice.co.uk/wp-content/uploads ... s_2016.pdf tuolla puolestaan on läjä esimerkkilistoja jostain englantilaisesta turnauksesta.
Avatar
Spreelock
Viestit: 325
Liittynyt: Ti 23.12.2014 20:47
Paikkakunta: Vantaa

Re: AoS pistelasku

Viesti Kirjoittaja Spreelock »

Tulipa hankittua toi kirja ja aivan mahtava on, suosittelen muillekin. Ja kätsy ohjelma toi warscroll builder..
https://firstblood84.wordpress.com/

Warhammer 40k
Necromunda
Mordheim
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Perusteet”