Perusteet - Mikäs tämä tämmöinen alue on ?

Aloittelijoille ja vasta-alkajille tarkoitettu palsta, jossa uskaltaa kysyä vähän yksinkertaisempiakin asioita pelistä ja pelaamaan ryhtymisestä ilman tönimistä. Kokeneet vastaavat.

Avatar
jullevi
Valvoja
Viestit: 5724
Liittynyt: Ke 22.05.2002 15:38
Paikkakunta: Tampere

Perusteet - Mikäs tämä tämmöinen alue on ?

Viesti Kirjoittaja jullevi »

Tervetuloa uudelle alueelle.

Mikä on Perusteet-alue, ja miksi se on luotu ?

Perusteet alue on luotu palvelemaan etenkin harrastusta aloitteleviä käyttäjiä, joiden kysymykset eivät ole yhtään sen huonompia kuin muidenkaan, mutta jotka ajan myötä saattavat tympiä "vanhoja partoja" tullessaan esille aina uudestaan ja uudestaan.

Tälle alueelle jokainen voi lähettää kysymyksensä suoraan itse ja muutkin käyttäjät kuin moderaattorit ovat vapaita vastaamaan esitettyihin kysymyksiin. Tarvittaessa moderaattorit siirtävät perusteet alueelle kuuluvat keskustelut tänne.

Esimerkkejä kysymyksistä, jotka olisi suotavaa lähettää suoraan tänne:
- Kysymykset, joihin vastauksen pitäisi löytyä sääntökirjasta, mutta eivät syystä tai toisesta löydy. Miten tehdään toughness testi, voivatko vaunut marssia jne
- Kysymykset, jotka koskevat armeijan kokoonpanoa. Ostanko yksikön x vai y seuraavaksi, onko z pistehintansa arvoinen jne


Ja sama suomeksi:
Jos teillä on kysyttävää perusjutuista, voitte kysyä täällä.
Huomautan silti, että sääntöjen 'kalastaminen' eli pyytäminen on yhä väärin. Säännöt löytyvät sääntökirjoista, mutta täällä saa kysyä, mikäli niiden ymmärtämisessä on ongelmia.


--
Lisäys: Vähän samantyyppistä roolia aiemmin hoitanut Kysymyspalsta-alue romutettiin syyskuussa 2006 ja sen arkistot siirrettiin tänne. Siksi vanhojen viestien otsikossa esiintyy joskus aiemmin tarvittu FB-etuliite ja kenties viestin perässä kommentti tyyliin "siirretyy kysymyspalstalle". Kyseinen alue ei enää ole käytössä, joten älkää etsikö tai ihmetelkö. Täällä vastataan. -D
"It's a great excuse to start collecting ANOTHER army. One can never have enough armies and starting a new one is always exciting."
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12827
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Perusteet - Mikäs tämä tämmöinen alue on ?

Viesti Kirjoittaja The Captain »

jullevi kirjoitti: Tälle alueelle jokainen voi lähettää kysymyksensä suoraan itse ja muutkin käyttäjät kuin moderaattorit ovat vapaita vastaamaan esitettyihin kysymyksiin.
Viime aikoina palstalla on kuitenkin esiintynyt huolestuttava määrä vääriä vastauksia. Toivommekin, että kysymyksiin eivät vastaa aloittelijat tai muut, joilla sääntöjen tuntemus on vähäistä.

Vastatkaa kysymykseen vain, jos tiedätte vastauksen. Älkää vastatko, jos luulette, arvelette tai toivotte säännön menevän tietyllä tavalla.

Viittaus sääntökirjan tai armeijakirjan sivunumeroon on aina plussaa.
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Avatar
Samsson
Valvoja
Viestit: 3359
Liittynyt: To 30.05.2002 14:32
Paikkakunta: Kauniainen

Re: Perusteet - Mikäs tämä tämmöinen alue on ?

Viesti Kirjoittaja Samsson »

http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... 34&t=29373

Lisäisin tohon ilmoitukseen vielä että kysymykset tyyliin: "ostanko tätä vaiko tätä" tai "aloitanko näillä vaiko näillä" ovat aika turhia (eteenkin Perusteet-osiossa), koska jokainen yksikkö on tarkoitettu käytettäväksi ja armeijaa ostaessa mikään unitti ei sulje pois kokonaan toista.
ELI, jos sinulla on valinnanvaikeuksia parin-kolmen armeijan välillä, vastaukseni tulee aina olemaan "osta molemmat!". Kumpi ekana, sen saat päättää ihan itse! Jos taas seisot kahden unitin valinnan edessä, OSTA MOLEMMAT ja testaa itse miten sopivat omaan pelityyliisi. Kumpi ostat ekana on taas ihan sinusta kiinni. Vinkkejä voit kuitenkin metsästää Armeijat ja Yksiköt osiosta.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Perusteet”