tarvitsisin neuvoja uusista vampyyreista.

Aloittelijoille ja vasta-alkajille tarkoitettu palsta, jossa uskaltaa kysyä vähän yksinkertaisempiakin asioita pelistä ja pelaamaan ryhtymisestä ilman tönimistä. Kokeneet vastaavat.

röde
Viestit: 117
Liittynyt: Pe 02.02.2007 18:17
Paikkakunta: Iisalmi

tarvitsisin neuvoja uusista vampyyreista.

Viesti Kirjoittaja röde »

Niin että onko spessu characterit nykyään ihan turnauskäyttöön sallittuja? mitkä spessu characteri kannnattaa ostaa? tartteis statseja et tietäs mikä ostaa+ teidän neuvoja. Kaikki taktiikkaneuvot ja armeijaneuvot ovat myös tervetulleita. Saako uusinta armybookkia kaupoista vai pitääkö tilata netistä? Toivottavasti vastaatte pian :D
Avatar
Kraztog
Viestit: 364
Liittynyt: La 27.11.2004 11:41
Paikkakunta: Kuopio

Re: tarvitsisin neuvoja uusista vampyyreista.

Viesti Kirjoittaja Kraztog »

röde kirjoitti:Niin että onko spessu characterit nykyään ihan turnauskäyttöön sallittuja? mitkä spessu characteri kannnattaa ostaa? tartteis statseja et tietäs mikä ostaa+ teidän neuvoja. Kaikki taktiikkaneuvot ja armeijaneuvot ovat myös tervetulleita. Saako uusinta armybookkia kaupoista vai pitääkö tilata netistä? Toivottavasti vastaatte pian :D
Spessujen kohdalla järjestäjät päättävät onko spessut sallittu vai ei, aika usein rajoitettu. Kannattaa ostaa uusi vc armybook kun se ilmestyy ja tutkia sieltä miltä näyttää. Eiköhän kirjanen tule kaikkiin hammereita myyviin liikkeisiin kun aika on oikea, tai sitten tilaat sen netistä ;)
Armeija vinkkejä en rupea kirjoittelemaan, omasta vc pelaamisesta mennyt jo vuosia. Paremmat kenraalit kertokoon niistä.
:) hymiöt ei ole tosikoille :)
Avatar
Oberon
Viestit: 9116
Liittynyt: Ke 02.03.2005 18:25
Paikkakunta: Loviisa

Re: tarvitsisin neuvoja uusista vampyyreista.

Viesti Kirjoittaja Oberon »

Viimeaikoina ollut sellainen linjaus noitten spessujen kanssa, että jos on kirjassa niin saa ottaa, joka turneessa mainitaan erikseen sitten miten niihin suhtaudutaan. Melkein joka turneessa niitä nykysin saa käytellä. VC-spessuista Mannfred (hero ja lordi, osaa taikoa tosi hyvin ja vieläpä ostaa arcane-itemeitä päälle, eli spessu jota voi kustomoida! Aika tyyris, mutta niin ne on muutkin. Hero-Manu on halvempi kuin Manua huonompi casteri-vamppi, lordista en sano mitään kun en muista). Konrad mättää kovaa (peruslihaa, heikosti armoroituja multiwound-jannuja vieläkin kovempaa), muttei osaa taikoa ja on puolet ajasta stupid, toisen puolen frenzyssä. Toisaalta Konrad on halpa kuin mikä. Vlad on tyyris, mutta ei sitä helpolla tapa kun Von Carstein Ring toimii ylikierroksilla. Isabella on melko mitäänsanomaton, osaahan se parantaa joo mutta siihen melkeinpä jääkin sitten. Siinähän ne spessut olikin :D Manffredia ja Konradia kannattaa harkita, Vladia ja Isabellaa en lähde suosittelemaan, vaniljalordit on kovempia.
Kirja tulee myyntiin 8.3, kurki sieltä. Aika pitkälle samat jutut on hyviä kun ennenkin, necromanserit siirtyi takapenkille taikavoimassa, muuten mentiin pikkusen ylöspäin voimassa, kait. Samanlaista summonhordea jos pykää kun ennen, pitää vaan maksaa pirusti enemmän.
MYYN CSM&DA-armeijaa!

"Tervetuloa Orivedelle pelaamaan. Täällä sorsankin saa piiloon."
röde
Viestit: 117
Liittynyt: Pe 02.02.2007 18:17
Paikkakunta: Iisalmi

Re: tarvitsisin neuvoja uusista vampyyreista.

Viesti Kirjoittaja röde »

Kiitoksia:) pitääpä ootella tuota 8.3
Avatar
era_mur
Viestit: 343
Liittynyt: Ma 16.07.2007 10:39
Paikkakunta: Pori

Re: tarvitsisin neuvoja uusista vampyyreista.

Viesti Kirjoittaja era_mur »

Ja veri nihdit on suht turhia, koska kalliita ja turhan riski alttiita, koska niillä on frenzy.
btw: armeija saattaa tulla kalliiksi rahallisesti, koska joudut ostaa paljon summonoitavia ukkoja ellet halua proxyttää ja eikös sitä summonointia boostattu vielä massiivisemmaksi ?
Rakastan mun ernuja, karkuun juoksevia kääpiöitä -.-
klassikko
Viestit: 215
Liittynyt: To 12.07.2007 15:44
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: tarvitsisin neuvoja uusista vampyyreista.

Viesti Kirjoittaja klassikko »

Juu nythän se on vieläkin helpompaa nostattaa... Ja ainahan voi koittaa tehdä listan/armeijan jossa nostateltaisiin mahd.vähän.. Tehosta en tiedä muttei välttämättä maksa niin paljoa.
.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Perusteet”