Forgen chapter traitit.

Jos sinua askarruttaa, kuinka pärjätä ystäväsi voittamattomalle porukalle, täältä voit saada vinkkejä armeijasi kokoonpanoon sekä vastalääkkeitä erilaisten vihollisyksiköiden kohtaamiseen.
Avatar
WolfMan
Viestit: 1108
Liittynyt: La 26.02.2005 19:24
Paikkakunta: Tornio

Forgen chapter traitit.

Viesti Kirjoittaja WolfMan » Su 08.03.2015 14:37

Moro, kun tuolla FW:llä näkyy olevan paljonkin erityisesti Badab warin osallistuneiden marine chaptereiden kapteenja yms. jamppoja ja chapter traiti päälle. Mitäs mieltä porukka on näistä noin yleensä ja pelattavuuden kannalta? Itellä nyt lähinnä jäänyt mieleen Raptors ja Red scorpions rendaavien boltereiden ja fpn tacticalien takia. Aikalailla teemalistojahan näillä taitaa olla pakko pelata, vai mitenkäs? Kuvittelis että Raptoreilla voisi jopa pärjätä turnauksissakin, vaikka eihän nuo yhtä kovia ole kuin WS ja UM.

Brightstar
Viestit: 1246
Liittynyt: Su 15.12.2002 17:21
Paikkakunta: Lahti

Re: Forgen chapter traitit.

Viesti Kirjoittaja Brightstar » Su 08.03.2015 15:36

Kannattaa huomioda myös Special Characterit mitkä tulevat chaptereiden mukana, näissä se oikea voima piilee. Varsinkin Raptoreiden Lias Issodon ja Red Scorpioneiden Sevrin Loth ovat aika voimakoneita, ensimmäinen enemmänkin linkkuveitsi jokai itse ei tee paljoa mutta buffaa armeijaansa ja jälkimmäinen taas omaa kyvyn valita omat psychic powerinsa jossain suhteessa mikä mahdollistaa varmuutta deathstarien kasauksessa.
GW:n kotisivut ovat kuin diablo: joka kerta kuin aloitat uuden seikkailun niin sinulle on luotu uusi sattumanvaraisesti tehty labyrintti missä vielä suurinosa poluista ei edes johda mihinkään...

Avatar
WolfMan
Viestit: 1108
Liittynyt: La 26.02.2005 19:24
Paikkakunta: Tornio

Re: Forgen chapter traitit.

Viesti Kirjoittaja WolfMan » Su 08.03.2015 16:45

Joo-o, Lias Issodonin spesiaali juttuhan vielä mahdollistaa viholliselta isoimman möllin runnomisen varsin kovaa ennen kuin peli edes alkaa. Loth taidettiin hieman nerffata, ei saa enää valita mistä taulokosta tahansa, taisi olla telepathy, biomancy ja telekinesis, mutta kova enivei.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Taktiikat”