necron anti-air

Jos sinua askarruttaa, kuinka pärjätä ystäväsi voittamattomalle porukalle, täältä voit saada vinkkejä armeijasi kokoonpanoon sekä vastalääkkeitä erilaisten vihollisyksiköiden kohtaamiseen.
Avatar
Iron-Father
Viestit: 559
Liittynyt: Su 15.05.2005 00:50
Paikkakunta: Joensuu

necron anti-air

Viesti Kirjoittaja Iron-Father » La 02.05.2015 13:49

Käynnissä paluu 40k:n pariin ja lista pitäisi saada taas toimivaksi. Luonnollinen vastaus necroneiden anti-airiin olisivat nightscythet, mutta noiden spämmäys ei tunnu maalausmielessä kovin mielekkäältä. Yksi toisaalta löytyy jo kaapista. Toisena vaihtoehtona pohdin obeliskia, mutta onko sen anti-air sääntöihin saatu jotain selvyyttä? Lisäksi tuosta paketista olisi paljon tyylikkäämpää (jälleen maalausmielessä) rakentaa tesseract vault, mutta en tiedä sen pelitehokkuudesta. Kolmantena anti-air vaihtoehtona pohdin noita uusia dunecrawlereita liittolaisen kautta.

Neuvoja otetaan vastaan!
"Taisi erehtyä, syökää minut sitten..."

Avatar
116
Viestit: 5051
Liittynyt: Ti 22.10.2013 22:57
Paikkakunta: Joen suu(ssa)

Re: necron anti-air

Viesti Kirjoittaja 116 » La 02.05.2015 13:59

Iron-Father kirjoitti:Lisäksi tuosta paketista olisi paljon tyylikkäämpää (jälleen maalausmielessä) rakentaa tesseract vault
Ohimennen sanoen tuo on suht yksinkertainen magnetisoida joten molemmat saa samasta paketista.
Ei muuta, jatkakaa
Kokeilkaa Kings of Waria. Hilpeän hauska fantasia-blokkimähinäpeli. Ilmaset säännöt kanssa.

Manticin uuden scifi-taistelupelin alphasäännöt on ulkona!
Check them out!

Eduboy
Viestit: 1143
Liittynyt: Ke 11.01.2012 19:30
Paikkakunta: Helsinki/Hamina

Re: necron anti-air

Viesti Kirjoittaja Eduboy » La 02.05.2015 14:08

warhamer116 kirjoitti:
Iron-Father kirjoitti:Lisäksi tuosta paketista olisi paljon tyylikkäämpää (jälleen maalausmielessä) rakentaa tesseract vault
Ohimennen sanoen tuo on suht yksinkertainen magnetisoida joten molemmat saa samasta paketista.
Ei muuta, jatkakaa
Joo ei se tarvi magneetteja ku kaapeleihin seinistä keskiosaan (ei tarvi jos sulla on tilaa kuljettaa.) Ja ylhäällä olevaan wraithiin että c'tanin saa pois. Ite oon Obeliskia pelannu ilman basea ja keskiosaa. Jos haluut ne siihen ni pitää kikkailla vähä enemmän. Kokeilin -> ei toiminu.

Avatar
Darius
Viestit: 1394
Liittynyt: Su 05.12.2004 23:17
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: necron anti-air

Viesti Kirjoittaja Darius » La 02.05.2015 14:21

Obeliski tai vault eivät ole kumpikaan mitenkään liian hyviä, maksavat erittäin paljon eivätkä aiheuta läheskään niin paljon tuhoa kuin hintalapullansa pisteissä pitäisi. Night scythet eivät ole huonoja jos vastassa on yksi vehicle flyeri, mutta esimerkiksi flyrantit voittavat ne aivan täysin ilmataistelussa, kuten myöskin muut lentävät MC:t.

Paras mahdollinen anti-air mille tahansa armeijalle on todennäköisesti ottaa leviathanista tyranidien detachmentti jossa on vain yksi pakollinen troop ja maksimissaan kolme HQ:ta. Turnauksissa monet ottavat vain 2-3 flyranttia ja sitten parin hassun pisteen eestä jotakin sporeja troopeiksi. Lenturit kuitenkin menevät niin pitkälle muusta armeijasta että come to the apocalypse ally haitat ei juuri vaikuta.

Dunecrawlerit ovat tietysti toinen ihan hyvä vaihtoehto, Icarus Array ampuu erittäin lujaa, ja necroneilla ei pitkän matkan ammuntaa omasta takaa juurikaan ole.
Bep.

Malkuth
Viestit: 2049
Liittynyt: La 02.10.2004 15:18

Re: necron anti-air

Viesti Kirjoittaja Malkuth » La 02.05.2015 19:29

Decurion-listoihin ei mun mielestäni tarvitse mitään anti-airia koska kaikki mahdollinen kestää niin pirusti, että flyerit voi yleensä vaan jättää huomiotta. Nidien flyrantit on ainoa yleisesti tavattu lentävä juttu joka ampuu niin paljon, että saattaa aiheuttaa ongelmia, mutta mun kokemuksen mukaan niitäkin vastaan voi pelata keskittymällä objectiveihin ja tappamaan sitä osaa vastustajan armeijasta joka ei lennä. Eikä necroneilla oikein edes ole kunnollista anti-FMC-optiota, koska tesla destructoreilla nuo tippuu varsin huonosti. Lentokoneita necronien omat vastaavat kyllä ampuu ihan hyvin, mutta kuten sanoin, mun mielestäni kannattaa mielummin panostaa kestävyyteen ja jättää flyerit huomiotta.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Taktiikat”