Psychic powerit

Jos sinua askarruttaa, kuinka pärjätä ystäväsi voittamattomalle porukalle, täältä voit saada vinkkejä armeijasi kokoonpanoon sekä vastalääkkeitä erilaisten vihollisyksiköiden kohtaamiseen.
kptTupsu
Viestit: 76
Liittynyt: Ke 22.04.2015 13:04
Paikkakunta: Joensuu

Psychic powerit

Viesti Kirjoittaja kptTupsu » Ke 28.09.2016 11:54

Kun nettiä selailee, niin vaikuttaa siltä että jos on armeijassa psyykkereitä, niin powereina kalastetaan invisibilityä. Minusta se tuntuu tylsältä. Siksipä kysynkin että mitä muita powereita on, jotka toimivat hyvin ja miten kannattaisi jakaa powereita jos on käytössä useampi psyykkeri. Tällä hetkellä minulla on kasauksessa eldar armeija jossa on pohjana windrider host. Muina valintoina wraith knight, warpspidereista koostuva aspect shrine, avatar ja avatarin perässä juokseva seer council.

Avatar
Squirreli
Valvoja
Viestit: 1205
Liittynyt: To 23.05.2002 10:34
Paikkakunta: Helsinki

Re: Psychic powerit

Viesti Kirjoittaja Squirreli » To 29.09.2016 11:55

Psychic powereita on moneen lähtöön, eikä edes Invisibility ole se paras telepathyn poweri kaikkiin match-uppeihin. Toki se on useimmissa listoissa tehokas, ja sitä vastaan on hankala pelata. Kannattaa kuitenkin ajatella Psychic Powereita linkkuveitsenä, josta haetaan sitä parasta työkalua pelikohtaisesti. Esimerkiksi edellisessä pelissäni vaihdoin Inviksen Shriekkiin, kun se sopi paremmin tilanteeseen.

Eldareilla on kovia omiakin powereita (esim. Guide, Fortune) ja Seer Council saattaa hyvinkin haluta pelata Sanctic Daemonologya myös. Vastustajasta ja omasta buildista riippuen. Kannattaa käydä läpi vähintään ne kaikki omalle armeijalle sallitut powerit ja miettiä, että mikä sopisi ja millaista vastustajaa vastaan.

Ps. Laita council jetbikeille.
...to crush your enemies, to see them driven before you, and to hear the lamentations of their women.

kptTupsu
Viestit: 76
Liittynyt: Ke 22.04.2015 13:04
Paikkakunta: Joensuu

Re: Psychic powerit

Viesti Kirjoittaja kptTupsu » Pe 30.09.2016 00:12

Pitää tosiaankin pohtia että mitä powereita tarvitsen armeijalleni. Pitäisi myös selvittää että mitkä toimivat parhaiten mitäkin armeijaa vastaan.

Jetbikeille en ajatellut councilia laittaa koska otan siihen eldradin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Taktiikat”