Chaos Lordin kamat

Jos sinua askarruttaa, kuinka pärjätä ystäväsi voittamattomalle porukalle, täältä voit saada vinkkejä armeijasi kokoonpanoon sekä vastalääkkeitä erilaisten vihollisyksiköiden kohtaamiseen.
Migutti
Viestit: 507
Liittynyt: Su 29.10.2006 17:36
Paikkakunta: Espoo

Chaos Lordin kamat

Viesti Kirjoittaja Migutti »

Moi taas pitkästä aikaa, enpä ole kiireitteni myötä tänne nyt pariin viikkon ehtinyt edes vilkuilemaan. Sen sijasta olen suunnitellut tulevaa armeijaani, kaaosta, mustaa legioonaa. Lordi olisi ensisijainen hankinta, mutta koska tulevat lähinnä kaupunkimaastossa taistelemaan, tahdon jotain nopeaa ja erikoista, mopo siis pakollinen. Mutta mitä muuta? Itse suunnittelin jotain fisti/combimelta-yhdistelmää, jotta lähiksessä iskisi kovaa, melta varmaan ampumaan aukkoa vähän isompaan metallijättiin. No mutta, annetaanpas puheenvuoro yleisölle, kommentteja/ehdotuksia.

Ja tosiaan, jos johonkin vaikuttaa, niin pari kolme kaveria tällä sitten mukana.
Avatar
The Warmaster
Viestit: 948
Liittynyt: Pe 02.02.2007 19:52
Paikkakunta: Turku

Re: Chaos Lordin kamat

Viesti Kirjoittaja The Warmaster »

Dark Blade, fisti tai lighting claw(it), jos haluat iskeä kovaa. Muista, että siinä mopossa on jo se twin-linked pultteri (jonka voi vielä muistaakseni upgradeta), ja että mopon ohjaamiseen tarvitaan toinen käsi.

Edit: Furious Charge tietty vielä!
Avatar
samppuliini
Viestit: 1056
Liittynyt: To 26.01.2006 17:31
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Chaos Lordin kamat

Viesti Kirjoittaja samppuliini »

Niin tai sitten teet vain yksinkertaisesti demoniprinssin kaikilla demonisilla herkuilla ja kahdella cw:llä. Ja tälle tietenkin deamonic speed ja stature ovat pakolliset!
Warhammer 40k 5.th edition Tyranids W/25 D/11 L/14

Playing Warhammer is just like making love. It's usually done on a table and afterwards you always feel great shame.
Avatar
FieldMedic
Viestit: 46
Liittynyt: Ma 27.02.2006 03:53

Re: Chaos Lordin kamat

Viesti Kirjoittaja FieldMedic »

Merkkailehan äijäsi Slaaneshin merkillä, Warp screamin (Ini käytännössä 6, furious chargella 7!) lisäksi saat mahdollisuuden ottaa Doom sirenin (ja Drugsit ;) ). Fragit ja fleikka samassa paketissa tuo vaihtelua kivasti kaupunkimaastossa, etenkin kun tuota ei lasketa ase-rajoituksiin... En kyllä välttämättä ottaisi sitä combi-meltaa kuitenkaan, kallis vehje one-shotiksi. Ihan fistillä vaan vaunut paloiksi. Ainakin veikko pääsee perille, jos nappaat sen Daemon armourin.

FMed; joo tiedetään, verta tässäkin itketään kun ruojat nakkasivat miltei kaikki edellisen kirjan hyvät jutut kaivoon ja ottivat tilalle hyvin vähän. Pari hyvää uutuutta on vesitetty pahasti. Warseerin jutut harvemmin ovat kovin pahasti pielessä :(
Viimeksi muokannut FieldMedic, Pe 10.08.2007 00:51. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Emperor's teeth, they killed brother Kenny!"
Seonnut
Viestit: 303
Liittynyt: Ma 09.08.2004 13:18
Paikkakunta: Humppila

Re: Chaos Lordin kamat

Viesti Kirjoittaja Seonnut »

En lähtisi konvaamaan kovin paljoa uutta hienoa lordia, ettei käy kalpaten uuden codexin tullessa ulos.
Ari
Viestit: 1385
Liittynyt: Ke 22.05.2002 17:54

Re: Chaos Lordin kamat

Viesti Kirjoittaja Ari »

Ja miksi juuri mopo? Jump pack on melkeinpä hyödyllisempi, varsinkin kaupunki maastossa. Menettää boostin mutta eipä tarvitse niin paljoa pelätä rojua kentällä. Ja aseista tuplakynnet ovat se perinteisin ja tehokkain vaihtoehto, jos on pakko päästä ampumaan niin sitten combi-melta+kynsi
Spetulhu
Viestit: 792
Liittynyt: To 10.11.2005 08:12
Paikkakunta: Porvoo

Re: Chaos Lordin kamat

Viesti Kirjoittaja Spetulhu »

Seonnut kirjoitti:En lähtisi konvaamaan kovin paljoa uutta hienoa lordia, ettei käy kalpaten uuden codexin tullessa ulos.
Olen nähnyt Slaneeshin palvojien itkevän uutta Codexia. Niiltä putoaa aika lailla romuja ja hinnat nousee, jos Warseerin äijiin on uskominen.
Jos raaka voima ei toimi käytät sitä vain liian vähän.

-Vanha sananlasku IG:ssä
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Taktiikat”