Blood Bowl -liiga kausi 33

Turun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Vader
Viestit: 798
Liittynyt: To 13.03.2003 21:21
Paikkakunta: Kaarina
Viesti:

Re: Blood Bowl -liiga kausi 33

Viesti Kirjoittaja Vader » Ti 29.05.2018 09:43

Velgar kirjoitti:
Ti 29.05.2018 01:25
Nyt tuleva lauantai voisi olla kanssa itselle ihan pelipäivä, jos khemreille tai khääpiöille sopisi. Viikolla ehdin nyt ja mahd. ensiviikolla vähän huonommin. Ensiviikon keksiviikko meihaps? Ellei kääpiöillä ole nyt vieläkin aikaa keksiviikolle tällä viikkoa?
Tän viikon mahdollisuudet on jo käytetty, ei ehdi enää keskiviikkona eikä lauantainakaan. Ensi viikon keskiviikko on myös poissuljettu. Ensi viikolla muina iltoina voisi kyllä onnistua, jos löytyy haastajia. Seuraavalla viikolla on niin ikään tilaa suurinpiirtein joka ilta, mutta seuraavan viikon olen reissussa. Liigan aikarajakin alkaa tulla siinä main täyteen, katsotaan kuinka käy.
Omat mietelmät ja muistelmat, tai ihan vaan figupäiväkirja: http://vainvader.wordpress.com/

Vader
Viestit: 798
Liittynyt: To 13.03.2003 21:21
Paikkakunta: Kaarina
Viesti:

Re: Blood Bowl -liiga kausi 33

Viesti Kirjoittaja Vader » La 09.06.2018 17:36

Luuvitonen - Reikland Reavers 2-0
Casualtyt 4-1

Tarinaa: https://vainvader.wordpress.com/2018/06 ... -8-6-2018/
Omat mietelmät ja muistelmat, tai ihan vaan figupäiväkirja: http://vainvader.wordpress.com/

Avatar
Koo-Hoo
Viestit: 339
Liittynyt: Ti 19.05.2009 18:38

Re: Blood Bowl -liiga kausi 33

Viesti Kirjoittaja Koo-Hoo » To 21.06.2018 11:45

Viime torstaina käytiin puuhaltiajoukkueen Fast and Fabulous ja khemrien Luuvitosen välinen ottelu.

Luuvitosen joukkueen arvo oli hiukan alempi, joten oluthenkilö pistettiin KO-boxiin istuskelemaan. Sai istua siellä ihan itsekseen koko pelin ajan. Helppo homma hänellä. Faneja oli Luuvitosella hieman enemmän.

Peli alkoi Luuvitosen hyökkäyksellä. Mättöpeli alkoi, ja heittäjä sai pallon haltuunsa. Pian kuitenkin luurangot oli ympäröity haltioilla ja eteneminen hidastui. Mättö tuotti jonkin verran tulosta, mutta wardancerin hypyt häkkiin olivat khemrin kannalta ongelma. Haltiat puolustiuvat niin aggressiivisesti, että epäkuolleet eivät saaneet maalia ensimmäisellä puoliajalla.

Toiselle puoliajalle mentiin yhden haltian vajauksella. Haltiat lähtivät rynnäköimään, mutta heittäjän puolustus jäi vähän vajaaksi. Jotenkin ihmeessä luurangot pääsivät siihen väliin ja taistelu pallosta alkoi. Haltioiden määrä väheni huolestuttavasti ja lopulta luurangot saivat maalin. Haltioille jäi vielä muutama vuoro aikaa tehdä tasoitus, mutta Nuffle oli päättänyt että Luuvitosen täytyy voittaa, joten tasoitusta ei tullut.

Peli päättyi siis Luuvitosen 1-0-voittoon Fast and Fabulousista. Kassut menivät 2-0.

nimar
Viestit: 35
Liittynyt: Pe 14.12.2012 21:56

Re: Blood Bowl -liiga kausi 33

Viesti Kirjoittaja nimar » Su 24.06.2018 20:16

Hei! Ajattelin ihan kirjanpitoa varten ilmoittaa että ottelu haltiat vastaan sammakot pelattiin jo jonkin aikaa sitten.
Tulos: haltiat voittivat 2 - 1 ja cassut menivät tasan 1 - 1.
Että sellaista.
Markus

Vader
Viestit: 798
Liittynyt: To 13.03.2003 21:21
Paikkakunta: Kaarina
Viesti:

Re: Blood Bowl -liiga kausi 33

Viesti Kirjoittaja Vader » To 28.06.2018 23:42

Tiistaina Rathorde's Fitnessschool - Reikland Reavers 0-1
Casualtyt 0-4.

Kuvia ja pidempää tarinaa täällä: https://vainvader.wordpress.com/2018/06 ... 28-6-2018/

Liigan aikaraja on tuota pikaa muuten täyttymässä. Itse en ainakaan ehdi enää tällä viikolla pelaamaan mitään, joten Markusta vastaan jää peli pelaamatta. Vedetäänkö sunnuntaina kausi tylysti, mutta reilusti, päätökseen ja siirrytään pudotuspeleihin, vai miten edetään?
Omat mietelmät ja muistelmat, tai ihan vaan figupäiväkirja: http://vainvader.wordpress.com/

naulapää
Viestit: 239
Liittynyt: La 13.08.2011 23:10

Re: Blood Bowl -liiga kausi 33

Viesti Kirjoittaja naulapää » To 05.07.2018 18:26

Muutama peli vielä uupuisi runkosarjasta.
Koska Markuksella on aikaa kohdata Bretonnit?

T:Perttu
- Pari Ave Mariaa, kampitus ja tiukka potku kylkeen, eiköhän se siitä lähde - inkvisiittori Gregorius (blitzer)

Avatar
Velgar
Viestit: 371
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 33

Viesti Kirjoittaja Velgar » La 07.07.2018 22:56

No mutta tämä taas kesti tarpeeksi kauan sitten. Täytyy toudellakkin pistää harkiten, joskos sitä pitäisi taukoa ensi kauden.
...
Todennäköisesti en. Mutta melkein syytä olisi.

Tuossa jo... Viimekuun 20. päivä (eli hädintuskin aika eikä mikään) kyykkäsivät sitten vastakkain...

Rathorde's Fitnessschool vs Luuvitonen

Keli oli mitä mukavin kuuluilla Mynämäen kunnailla ja yleisö oli innosta piukkana katsomassa luita kolisuttavaa ottelua. Yleisöä kirmasi hienoinen enemmistö rotille, minkä jälkeen myös aloituskin napsahti karvakuonoille. Syy tähän taisi olla se kun lurkkiluotsille tuli jotain tekemistä tuomariaitiossa. Jotain lahjoituksia tuomareiden virkistäytymisrahastoon tai jotain sellaista...

Ensimmäinen puoliaika

Sen verran yleisö kuitenkin veteli ylimääräisiä kierroksia katsomossa, että ennen kuin palloa saatiin edes ensimmäistä kertaa kentän tuntumaan, oli yleisö päättänyt rientää myös kentälle pelaamaan. Noh, ammattiurheilijathan tätä kovin hyvällä katsoneet ja nujakaksihan se meni. Sen verran rotilla oli kuitenkin tilanteessa ylivoimaa ja pahat kielet varmaan väittävät jonkun joukkuelaisenkin juosseen yleisön varjolla vastapuolta pieksemään, että kun pallo lopulta tömähti tanteereeseen, torkkui siellä myös kaksi rotista ja kuusi luukasoista.

Suhteellisen hyvä aloitus siis rotille. Tämän turvin pingottiinkin pitkälle lurkkipäätyyn, mutta vaikka kuinka pitkälle pinnisteltiin, tuntui silti yksi erityinen luukasa olevan kokoajan kintereillä. Toisella yritystä, väistettyäänkin vielä matkallaan, onnistui lurkin sitten kaataakin Sneeks Glory, yleisön suureksi paheksunnaksi. Tajuttomaksi poikaa ei kuitenkaan saatu, joten tilanne olisi ollut ihan korjattavissa. Olettaen ettei Sneeksin aisapari Silento olisi kompastunut hautavahtia väistellessään, vieläpä sen verran hyvin, ettei mokomaa alisuorittajaa enää nähty tässä ottelussa... Lurkit kerääntyvät Sneeksin ympärille, täysin välittämättä pelivälineestä ja yleisö kohahtaa jälleen kun luumiehen mono heilahtaa ja Sneeks viittoo torkkutuvalta miehistöä kantamaan hänet pois julmien kalmojen jaloista. Erittäin epäurheiliamaista käytöstä.

Sankaruus kuitenkin nousee kirkkaimmin loistamaan ahdingon alla... Lause jota ei ihan ensimmäisenä yhdistäisi rottiin... Ja yksi tuiki tuntematon rivimies ryntää hautavahdin jaloista väistellen kuin sankarinsa Sneeks ikään, suoraan pallolle jota lurkit vahtivat, kieppasten sen hännällään turvaan ja vielä väistäen suoraan maaliin yleisön aivan massiivisiin suosionosoituksiin.

Seuraavaan aloitukseen päästiin fanien yhä mylviessä linjarotan kunniaa. Muutkin rotat ottivat siitä pientä ylpeyttä, mutta kostonhimoiset hautavahdit lanasivat koko etulinjaston matalaksi. Yksi linjureista vielä monotettiin ulos ottelusta hyvinkin julmasti. Rotat yrittivät sitten vähän saartaa luumiehiä ja vaikeuttaa häkin rakennusta. Tässä kuitenkin onnistuttiin, mihin luuluotsin yllätykseksi, rottaluotsi vihelsi Smashan toimimaan. Iso rottapoika rynnistikin kentän laidasta häkin kylkeen ja työnsi hartiavoimin itsensä läpi, puskien nurkassa seisoneen lurkin torkkutuvalle asti. Tämä selvästi kävi yhden hautavahdin epäkuolleille hermoille, sillä seuraavassa hetkessä tämä onnistui telomaan niin edessään seisseen rottien viskurin, kuin itsensäkin tantereeseen. Palloa kantanut viskurilurkki saattoi vain nielaista Smashan kuonon kääntyessä virneeseen hänen vierellään...

Lurkeilla oli kuitenkin vielä yksi kortti pelaamatta ja viskurilurkki alkoikin villisti huitomaan käpäliään kun Smasha yritti iskeä hänet tantereeseen, onnistuen hätistämään hämmentyneen pedon tuonnemmaksi. Valitettavasti rotat ovat kaikkea muuta kuin vähälukuisia ja luumiehelle sateli Smashan toisen iskun jäämisestä huolimatta karvaista nyrkkiä suunnasta jos toisestakin ja lopulta nurmi kutsui vanhaa kalmoa takaisin poveensa. Valitettavasti kalmo ei kokonaisuudessaan vastannut kutsuun ja kun rottien ei onnistunut nostaa palloa, sai hänkin vielä tilaisuuden yrittää sen hakua. Valitettavasti Smashan pois hätistelyssä oli mennyt luut sen verran sekaisin, että homma suoritettiin vähän vasemmalla kättä vaikka oikealla puolella ojennettauduttiinkin lähemmäs ja pallo jäi lurkeiltakin maahan.

No toista kertaa eivät rotatkaan jää nuolemaan näppejään ja pian oli luuvitoselle tarjottu omaa lääkettä takaisin sen verran, että pallo jäi ilman vahtia ja Sneeks pääsi tekemään sen minkä Sneeks parhaiten osaa. Toinen maali jo rotille!

Viimeiseen lähtöön rottia palkittiin vielä hienosta luotsityöstä, mutta muuten ensimmäinen puoliaika ei nähnyt mitään erikoista.

Toinen puoliaika

No johan oli puoliaika, mutta sitten luumiehet lähtivät nousuun? Luumiesten aloitus toisella puoliaikaa vaihtui rottien ryntäämiseen potkaistun pallon perään... Luumiesten vastaveto oli kuitenkin kova ja rotat huomasivat pian juosseensa vain ojennettuihin luisiin nyrkkeihin. Tästä olisi muuten ollut vaikea virrota, mutta Sneeks ja Smasha pistivät aivan uskomattomalla suoritusta hanskaa yhteen ja vaikka isompi rotta puri nurmeakin pariin otteeseen, vaahtoava jätti juoksi pienemmistä lurkeista läpi ja vaikka toiset pienet luurangot ja isommatkin vahdit yrittivät napata petoa hännästä, onnistui tämän kerta toisensa jälkeen pakottaa palloa kantava lurkki ahtaalle itsensä ja Sneeksin väliin.

Kun sitten muutaman lyönnin otettuaan Smashakin alkoi jo tottua nyrkkeihin, ei pallolurkilla ollut mitään muuta vaihtoehtoa enää kuin ottaa isolta rotalta karvainen neljän nystyrän voikku ja tärähtää tantereeseen samalla kun Sneeks jälleen juoksi pallolle ja kantoi sen lurkkien päätyyn johon palloa oli ahkeraan jo tönitty. Tähän sitten uusi aloitus jossa rottia nähtiinkin enää vain kahdeksan. Yleisökin villiintyi jälleen ja pisti tällä kertaa katsomoa remonttiin. Tuomarit antoivat peliajan kulua samalla kun pelaajat saivat nyt vuorostaan ihastella spektaakkelia.

Tämän jälkeen Sneeks sai jälleen tuta vastustajan raivoa kun häntä käytiin ei vain kerran, vaan kaksikin monottelemassa. Lopulta sentään tuomarikin havahtui tällaiseen toimintaan ja käski törkeää monottelijaa lampsimaan kentän laidalle lopuksi peliä. Samaan suuntaan kyllä kannettiin Sneeksikin, mutta hänet sentään vain turvaan huilaamaan. Jo aikaisemmin rottaluotsin mielestä olisi ollut syytä lähettää lurkkia kentän laidalle miettimään tekosiaan, mutta tuomarit eivät ottaneet asiaa kuuleviin korviinsa... Outoa...

Hyökkäystä sitten lähdettiin kuitenkin rakentamaan pitkin rottien vasenta laitaa ja se pääsikin hyvin, hyvin pitkälle. Kunnes... Aivan viime sekunneilla, viimeisellä vuorolla... Ei yllättäen sattunut mitään erikoisempaa ja lurkit todella onnistuivat nappaamaan itsellensä vielä yhden maalin. Tämä ei kuitenkaan enää kirinyt kavereita kolmen maalin johdossa sen tiukemmalle ja pienen rottien pallottelun jälkeen peli vihellettiinkin loppuun.

----Rotat - Lurkit----
Maalit: 3 - 1
Kassut: 1 - 1

Rottien kassun tosin lurkki regeneroi ennen kuin ehdittiin edes kunnolla monttuun laittaa ja luurangot aiheuttivat vielä yhden lisää potkuilla ja rotat kärsivät omasta takaa yhden Silenton naamalennolla... Mutta muuten ei kyllä mikään ottelussa mennyt pahemmin pieleen rotilta. Lurkeilla sitten oli vähän toisenlainen sauma... Olkoon karma otti sitten lopulta rotat kiinni kääpiöitä vastaan pelatessa, kuten luettu jo on...
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Vader
Viestit: 798
Liittynyt: To 13.03.2003 21:21
Paikkakunta: Kaarina
Viesti:

Re: Blood Bowl -liiga kausi 33

Viesti Kirjoittaja Vader » Ke 11.07.2018 08:30

Reikland Reaversin runkosarja on päätöksessä. Metsähaltioita vastaan ottelu vielä uupuu, mutta en jaksa enää yrittää säätää pelipäivää.

Katsotaan riittääkö pisteet jatkopeleihin vai ei.
Omat mietelmät ja muistelmat, tai ihan vaan figupäiväkirja: http://vainvader.wordpress.com/

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turku [Ordo Aboensis]”