[Turku] WH40k: Kill Team -kampanja 2018

Turun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Velgar
Viestit: 383
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

[Turku] WH40k: Kill Team -kampanja 2018

Viesti Kirjoittaja Velgar » La 15.09.2018 15:17

Kyllä vain. Se on tulossa. Tällä kertaa tarkoitus ei ole kuitenkaan tehdä mitään isoa ja mahtavaa kilpailullista tapahtumaa, mutta kova usko on, että iso ja mahtava tästä voitaisiin saada tehtyä siltikin. :D

25.9. alkaen Fantasiapelien Lohikäärmeen Luolassa tullaan pelailemaan kamppanja-muotoisesti Kill Team pelejä, joihin kaikki on kutsuttu mukaan.

https://drive.google.com/file/d/1y7BScZ ... sp=sharing

Tarkoitus on tosiaan kokeilla, miten homma toimii ja pitää hauskaa. Jos siinä sivussa vielä saadaan muutamia figujakin maaliin, niin aina vain parempi.

Pari kysymystä jotka itselle tulee mieleen vielä mitä ei ole yllä olevassa dokumentissa suoraan käsitelty, niin voisin vastata tähän ja mikäli lisää kysymyksiä tulee, niin niitä saa esittää oikein mielellään.

Not so F.A.Q., but F.A.Q. still

Tarvitseeko minun ilmoittautua johonkin?
Ei. Tulet vain paikalle 25.9. niin otetaan siellä kirjanpitoa ylös. Jos et kerkiä vielä siihen, mutta haluaisit myöhemmin tulla mukaan, niin ei muuta kuin kyytiin vain. Joskin siinä kohtaa tulee ottaa huomioon, että jokainen missattu peli tulee kuitenkin merkkaamaan kamppanjassa dokumentisa esitetyllä tavalla ja jos nyt palkintoja ei tässä kampanjaa tarjotakkaan, jää se kunnia ja mainekkin saamatta jos mahdottoman paljon jää pelejä pois.

Mitä tehtäviä, lautoja, hahmoja, sääntöjä käytetään?
Kaikki tehtävät, joissa on todella Resurssit mainittu, on käytettävissä. Lautoja ja hahmoja saa käyttää ihan niin kuin ihmisillä on suinkin niitä käyttää. Fantasiapelit pystyvät tarjoamaan yhden laudan ja maastoa useammallekin. Myös voidaan mennä vanhalla kunnon "merkataan pöytään alue" tekniikalla jos ei muuta löydy. Fantasiapeleistä saa myös käytettäväksi yhden setin merkkitokeneita, mutta omat on aina plussa. Kaikki erikoisemmat laudat mitä GW on jo puskenut ulos ja tulee vielä puskemaan ulos, on käytettävissä kunhan vastapuolen kanssa sovitaan. Myös uudet Rogue Trader ja Gellerpox Infected ryhmät on täysin käytettävissä. Säännöistä käytetään kaikkein tuoreimpia, kunhan ei saman päivän aikana ole FAQta julkaistu, mutta silloinkin jos molemmille pelaajille sopii, että uudet säännöt ovat heti voimassa, ei ongelmaa.

Onko houseruleja?
Vain tiimin kasauksen suhteen. Pitkään olin miettinyt Line-Of-Sightin ja Fly-liikkeiden muokkaamista, mutta lopulta päädyin ajatukseen, että mennään oikein kirjan mukaan. Eli Fly voi liikkue vaitta 100" ylöspäin, jos sattuu niin korkea pytinki olemaan ja silti olla liikkunut peliteknisesti vain 1" (toivottavasti GW pian muokkaa tätä) ja miekan kärjestä saa ampua sauvan kärkeen. Pelaaja voi toki itse kieltätyä ampumasta typerästä töröstä toiseen käsittämättömään töröön ja tämä ansaitsee hyväksyvän nyökkäsyn allekirjoittaneelta, mutta jos jokin näkee jotain, se näkee tarpeeksi.

Tuleeko varapelaaja palvelemaan Kill Teamia tulevan kamppanjan ajan?
Ei... Pääsääntöön. Mikäli mahdollista, varapelaaja ottaa haasteita vastaan, mutta kampanjan ollessa kevytmielisempi, pyritään edelleen isommat 40k-pelit varmistamaan ensisijaisesti. Mutta Kill Teamin toimiessa myös kolmella pelaajalla, ei pitäisi tulla liikaa tilanteita, joissa joku jää ilman peliä ellei iltaan ole ylipäätään tullut kuin yksi KT-pelaaja ja epätasamäärä 40k-pelaajia. Myös kaupan puolelta on ollut kiinnostusta KT:tä kohtaan, joten hyvässä lykkyyn talolla on välillä tarjota toinenkin varapelaaja tarvittaessa. Kaikille pyritään takaamaan peli, mutta hyvin hieno varaus tulee ottaa mukaan.

Saadaanko Kill Teamille joku oma kanava?
Tämä on suunnitteilla. Kunhan saadaan ensimmäiset pelit lähemmäksi, Kill Teamille tullaan perustamaan oma WhatsApp-ryhmä, jossa voi myös huudella pelikavereiden perään ilman, että suurempi yleisö häirintyy lisääntyneestä toiminnasta. Toki 40k-puolellekin saa välistä heitellä eeppisiä tilanteita kentältä. 40k on 40k vaikka missä koossa se kulkisi.

Jos todella tulee lisää kysymyksiä mieleen, niin esittäkää pois.
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Avatar
Velgar
Viestit: 383
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: [Turku] WH40k: Kill Team -kampanja 2018

Viesti Kirjoittaja Velgar » Ke 26.09.2018 14:36

++ Seuraa tiedonanto taistelukentältä ++

Impeeriumin kansalaiset iloitkaa! Jälleen uljas ihmiskuntamme on saavuttanut murskaavat voitot planeetalla 851-Delta-Mengelin-D6 (ja ei, se ei ole kirjanpitäjä Lao Freemanin salasana, lakatkaa yrittämästä tunkeutua hänen tietoihinsa, käyttäjätilin lukittautumisen purkaminen kestää puoli vuotta kerääntyneiden paperitöiden ja oikeaoppisen turvatarkastuksen myötä ja Laon menetetty työpanos tullaan muuntamaan rankaisutoimiksi murtautumista yrittäneitä kohtaa, jahka heidät löydetään).

Viimepäivien taistelussa niin urhoolliset Keisarimme kuolonenkelit Kuolonvahdista kuin jopa rohkeat kaivostyöläisemme ovat joutuneet petollisten xenojen häirinnän kohteeksi, mutta kummallakin taholla ihmiskunnan viholliset onnistuttiin menestyksekkäästi ajamaan piiloon.

Kuolonvahti ryhmä Slaavikyykyn kapteeni, joka toistaiseksi halusi pysytellä vielä nimettömänä on antanut jopa raportin jonka mukaan heitä yllättämään yrittäneen örkki-joukon päämies saatiin tuhottua, vihollisjoukon räjähde-expertin ja kolmannen muun örkin kera. "Oi, dis but a flesh wound!" olivat kertoman mukaan örkkijohtajan viimeiset sanat. Siinä näemme taas xenojen ymmärryksen...

Ja kuten mainittu, myös paikallinen Jopen Kultti (arvioidusti paikallismurteinen versio pyhän Keisarimme nimestä, tai vaihtoehtoisesti yksi hänen lukuisista martyyreistään joiden kautta kunnioitamme mahtavaa Jumal-Keisariamme) onnistui ajamaan tieltänsä teknokerettiläisyyteen perehtyneen vihollisjoukon, joka on julistettu paikallisen Mekaanikuksen edustajien toimesta tuhottavaksi johtuen heidän epäilyttävästä kiinnostuksesta ajattelevia koneita kohtaan. Todellakin saastaista joukkoa.

Tapahtumiin myös liitettynä on ollut mainintoja Purppuraisen Osterin Kultista (epäilemättä myös jokin paikallinen työläisklubi) ja Särjetyn Kuninkaan Muistot -Astartes ryhmästä, jonka mukana marssii myös Ministooriumimme hyväksymiä rohkeita petomiehiä. Heidän toimistaan tällä hetkellä ei ole kuitenkaan varmempaa tietoa.

Lähetämme jälleen lisää tiedoksiantoa kun semmoista on saatavilla. Tämä käsittää teidän päivän pakollisen tiedon annon. Keisarin suojelusta.Saatiin todella ensimmäiset pelit alta ja kävi välittömästi selväksi, että tarvitsee tehdä pari muutosta systeemiin. Jo yhden pelin pelaaminen kaikkine ylläpitoineen osoittautui ainakin tässä vaiheessa sen verran aikaavieväksi prosessiksi, että teemme seuraavat muutokset kampanjointiin:

- Kampanjan pituus kasvaa viidestä viikosta kymmeneen. Edelleen peli-illan aikana voi pelata toisenkin pelin jos ehtii, mutta yritetään saada nyt se yksikin peli per ilta alta pois.
-Kampanjarosterin päivittämiseksi saa per viikko edelleen lisätä max neljä modelia (noudattaen modelikohtaisia rajoituksia), joista max saa olla spesialisteja (voi olla myös spesialisteja joita rosterista löytyy). Mutta viikkokohtainen pisteraja joukolle, joka päästetään kentälle nousee vain +10 per viikko. Eli ensi kerralla (2.10) kentälle saa jalkautua max 110 pisteen edestä väkeä.
-Rangaistus missatusta peli-illasta tullaan myös pudottamaan yhteen kutakin resurssia, joten jos jäi eka ilta käymättä, ehtii hyvin vielä nyt mukaan!


Kannattaa pitää kuitenkin koko rosterin pistearvo myös tiedossa, koska tätä tullaan myös seuraamaan pitkin kamppanjaa.

Haluamme myös muistaa seuraavia sankareita, jotka ovat poistuneet keskuudestamme:

Team Nananananananana Hatman (Orks):
Boss Nob Hatman (Leader)
Boy Gunnar (Demolitions)
Commando Ingemar

Team Recall Spring Thunder (T'au):
Drone Y-6 (tai VX-691, jäi selvittämättä)

Team Cult of Jope (Genestealer Cult):
Acolyte Arnfast

Valitettavasti myös tässä kohtaa kenenkään ei onnistunut saada ylennystä ottelun aikana, mutta pitäkää silmät auki, näitä tulee vielä.

Dronekuvaa-taistelukentistä saadaan jahka Sotavasara suostuu liittämään kuvat...
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Avatar
Velgar
Viestit: 383
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: [Turku] WH40k: Kill Team -kampanja 2018

Viesti Kirjoittaja Velgar » Pe 12.10.2018 03:44

++ Seuraa tiedonanto taistelukentältä ++

Onko se nyt vihdoin päällä? Keisarin Veri jos te tolvanat ette vieläkään... Mitä? MITÄ?! Ahem...

Impeeriumin kansalaiset riemuitkaa! Pyhän Keisarimme valo loistaa jälleen ankealta planeetaltamme ja meidän on ilo ja kunnia tiedottaa teille Jumalallisen Keisarimme Impeeriumin voitoista jälleen kerran! Valitettavasti väliaikaisesti galaksiamme jakava epäpuhdas repeämä on onnistunut viivästyttämään näitä ilouutisia, mutta kuten voitokasta Impeeriumiamme, ei ilosanomaammekaan pystytä pidättelemään ikuisesti ja lopulta se tulee soimaan galaksimme äärilaidasta toiseen joikaisen uskollisen kansalaisen riemuksi ja Impeeriumia vastustavien kauhuksi.

Aloittaen mitä loistokkaimmista uutisista. Planeetallamme menestyksekkäästi toiminut Kuolonvahti-ryhmä Slaavikyykky on onnistunut kerta toisensa jälkeen päihittämään heitä vastaan asettuneet tahot. Heidän on taisteluidensa ohella jopa onnistunut käydä ohjeistamassa Särjetyn Kuninkaan Muistot -ryhmän jäseniä, joita nämä huhupuheiden mukaan kipeästi kaipasivatkin menetettyään johtajansa juuri ennen virkaveljiensä kohtaamista. Tämän jälkeen Slaavikyykyn johtaja kersantti Constantine kävi myös ohjeistamassa paikallista kaivostyöläisten ryhmittymää. Ymmärtääkseni he olivat ääntäneet pyhän Keisarimme julistuksia väärin. Tarinat kiertävät heidän uskoneen Keisarillamme olevan neljä kättä tai vastaavaa, mikä varmasti ollut vain jokin erikoinen tulkinta mahtavan Keisarimme kykeneväisyydestä. Omni opere manuum potentissimum Imperator...

Muutoin paikalliset kaivostyöläisemme ovat olleet myös toistuvasti menestyneitä niin epäilyttävän edistyneitä teknokerettiläisiä kuin julman alkukantaisia orkkeja vastaan. Vaikka jälkireporteissa Purppuraisen Osterin Kultin johtajan väitettiinkin kohdanneen Keisarin likaisten sinihipiäisten (epäilemättä jonkin kemikaalialtistumasta tai huonosti rakennetun laitteen säteilystä johtuen) teknokerettiläisten käsissä.

Tämä on myös johtanut kerettiläisten ja orkkien omiin välienselvittelyihin, mikä osoittaa selkeällä tavalla, että Impeeriumiamme vastustavat eivät ole kykeneviä yhteistyöhön edes yhteisen tavoitteen nimissä, toisin kuin meidän uljaat soturimme ja jopa kaivostyöläisemme. Elämme todella upeita hetkiä täällä sotatantereella ja jokainen päivä tuo vain suurempaa ja suurempaa voittoa ja kunniaa Impeeriumillemme! Joten vaikka meistä ei aina kuulisikaan tietäkää Impeeriumin kansa: Me taistelemme! Ja me voitamme! Kunnia Keisarille! Nam gloria Imperator!Nohniin! Vihdoin. Todella kaksi viikkoa taas hujahti kuin siivillä ja jäi kirjanpitokin vähän puolitiehen kaikessa kiireessä. Mutta yritetään taas vähän kiristää moraalia, vaikka sekin on allekirjoittaneen joukolla huvennut jo huomattavissa määrin. On ollut Tzeentchillä paremmat juonet kuin on seuraajilleen kehdannut kertoakaan...

Parasta sijaa tällä hetkellä tosiaan kampanjassa pitää Slaavikyykky Deathwatch-tiimi, joka ei ole vielä ensimmäiseen kolmeen peliin onnistunut ottamaan kertaakaan selkäänsä. Pyhät mariinit eivät ole vielä menettänee juuri mitään tai ketään, mutta muualla on jo kolmenkin eri johtajan pääty pyörineet pitkin taistelutantereita. Pian saadaan nähdä tuleeko Leaderien tilalle Commanderit, joiden päät alkaa pyöriä...

Mistä puheenollen...

Tuleva Commander-lisäosa tullaan ottamaan käyttöön. Missä muotoon ja millä tapaa, on vielä vähän kysymysmerkki, kun tarkempaa tietoa koko paketin toimintatavoista ei vielä ole. Mutta heti kun tietoa saadaan, tehdään jonkinlaisia päätöksiä aiheesta. Mutta jollain tapaa se tullaan ottamaan käyttöön, eli jos kyseisen sääntöpaketin onnistuu köpläisemään pientä rahallista uhrilahjaa vastaan jostain paikallisesta putiikista, niin voi alkaa jo johtajan lisäämisen suunnittelemista.

Viimeviikkoin muistopuheista sitten seuraavaa:

Team Nananananananana Hatman (R.I.P.) - (Orks):
(Toinen viikko)
Ork Boy Jaakkima (Combat) ja Boyz Fire Team nousivat tasolla! Pojat oppivat lisää vauhtia!
(Kolmas viikko)
Kommando Stenmark ja Burna Boy Waaaghstrom lähetettiin tapaamaan Gorkia (tai Morkia).
Uusi Boss Nob Axel Orksenstierna oppi inspiroivammaksi ja Burna Boyzit oppivat samassa rohkeammiksi.

Team Recall Spring Thunder - (T'au):
(Toinen viikko)
Stealth Suit Fire Team ja Warrior Nishino (Medic) saivat kokemusta ja oppivat uusia temppuja. Yllättäen Suitit oppivat lisää ampumista...
(Kolmas viikko)
Suurempi Hyvä palkitsi Shas'ui Lamanoa (Leader), Mi'Daroa (Sniper) ja Uvash'aa (Demolitions) uusilla keinoilla ja tempuilla. Sniper assassin muunmuassa...

Team Cult of Jope - (Genestealer Cult):
(Toinen viikko)
Geenivoro löydettiin jälkeenpäin kuolleena, mutta Neophyte Fire Team, Neophyte Turkula (Heavy) ja Neophyte Antti (Demolitions) oppivat kaikki lisää tämän menetyksestä.
(Kolmas viikko)
Neophyte Johannes ja Markku, jo toisen geenivoron kera löydettiin tälläkertaa kuolleina, mutta tästä joukon johtaja oppi paremmin inspiroimaan väkeään.

Team Slaavikyykky - (Deathwatch):
(Toinen viikko)
Fireteam oppi väkivaltaisemmaksi lähitaistelussa ja veli Barrgus (Heavy) oppi uusia temppuja.
(Kolmas viikko)
Sergeant Constantine ja Blackshield Nevator saivat päivitystä osaamiseensa.

Team Purple Oyster Cult - (Genestealer Cult):
(Toinen viikko)
Tiimin johtaja kuoli.

Team Memories of the Broken King - (Thousand Sons):
(Toinen viikko)
Aspiring Sorcerer Magnumose päätyi myös katoamaan tomuna taivaaseen...

Dronekuvaa-taistelukentistä:
Kuhan laitetaan vaihtoehtoisiin esityskanaviin.
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turku [Ordo Aboensis]”