Muutto Raisioon, mistä pelaajia ja tovereita !

Turun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Mekolomus
Viestit: 211
Liittynyt: To 06.06.2013 21:05
Paikkakunta: Oulu

Muutto Raisioon, mistä pelaajia ja tovereita !

Viesti Kirjoittaja Mekolomus » Ma 25.01.2016 18:10

Töitä irtosi Raisiosta ainakin vuodeksi.

Kaupunki on uusi, ei tuttavia, ei edes asuntoa vielä ja kaikki pitäisi saada järjestettyä 1.2 mennessä niin että duunit alkaa. Asunto on nyt melkoisen varma, mutta ei juhlita vielä.

Etsiskelen siis pelituttuja omaan kämppääni tai tiedustelen miten ja missä Raisiolaiset pelailevat ? Väännetäänkö 40kta ja fabaa ? Vai raahautuvat Raision pelaajat Turkuun ?

Minusta tulee niin paljon figukamaa mukaan (töissä olin 2w GW:llä) että pystyn pelauttamaan pelejä omassa asunnossani. Armeijoina löytyy SM, CSM, IG (steel legion + Mordia) Myös alati kasvata Iron Warriors js Salamanders legioonat kaipaavat haastajia.

Myös 40k ropeja on tullut pelattua vuosia ja toivoisinkin että paikallisesti saisi peliporukan pystöön.

Otappa yhteyttä !

Joonas Oja
tai
[email protected]
Viimeksi muokannut Mekolomus, Ti 29.11.2016 16:47. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Mekolomus
Viestit: 211
Liittynyt: To 06.06.2013 21:05
Paikkakunta: Oulu

Re: Muutto Raisioon, mistä pelaajia ja tovereita !

Viesti Kirjoittaja Mekolomus » Ti 29.11.2016 16:47

huudetaas tätä vielä toisenkin kerran.

Laadukas pelipöytä hankittu pelejä varten. On ollut jopa käyttöä. Enemmän pelejä voisi silti pitää.

Avatar
Velgar
Viestit: 371
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Muutto Raisioon, mistä pelaajia ja tovereita !

Viesti Kirjoittaja Velgar » Ma 05.12.2016 14:22

Hiljaseks jättää. Taitaa kaikki Raisiolaise harrastaa muita juttuja.

Mutta Turun suuntaan on aina tervetullu. Fantsussa tosiaan Ti 40k ja Ke AoS, plus erinnäisiä pikkunappipelejä muina päivinä. To demotetaan Blood Bowliakin klo 17 etiä ja uusi kausikin lähtee käyntiin jahka Tuiskea Tuiskomme sen kirjaa foorumille, niihin mukaan tulemiseen tarvii kokemusta kuin nappejakaan. Lainattavia löytyy. :D
Blöbössä jopa pari meistä matkustelee säännölliseen Raision ohi, niin ei välttis tarttee kaikkien kauden pelien tähden edes Turkuun raahautuu. ;)

Bunkkerissa sitten vuorostaan, jos nyt yllä oleviakin tarjotaan tarvittaessa on ihan vireät Warmachine/Hordes, Malifaux, King of War ja Freebooter's Faith (jos muistin viimeisen nimen oikein) pelaajakuntia. Päiviä en valitettavaan muista... :P

Mutta pääsääntöön tervetulemast pelimestoil vaik Raisiossa nyt sitten olisikin vähän hiljaisempaa.
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Nikodemus
Viestit: 168
Liittynyt: Pe 16.09.2016 20:50
Paikkakunta: Turku

Re: Muutto Raisioon, mistä pelaajia ja tovereita !

Viesti Kirjoittaja Nikodemus » Ti 06.12.2016 11:22

Raisiossa asutaan, muualla eletään. Vai miten se meni.

Ei kai. Jättää vain toi "kunnon" 40k/ropeilu vähän kylmäks. Jos Malifauxia sais joskus pelattua ilman bussireissua turkuun niin olishan se kivaa. Sääli sinänsä jos ukot ei pääse pöydälle niin usein, mutta kun itsellä ei ainakaan aika veny kahden eri sääntösysteemin opetteluun ja pelaamiseen :(
Malifaux Suomi FB ryhmä
Turun seudulla on oma WhatsApp ryhmä jossa sovitaan pelejä, YV:llä pääsee mukaan.

Mekolomus
Viestit: 211
Liittynyt: To 06.06.2013 21:05
Paikkakunta: Oulu

Re: Muutto Raisioon, mistä pelaajia ja tovereita !

Viesti Kirjoittaja Mekolomus » Su 12.02.2017 14:34

Juuh nyt ku työtki loppunu määrittelemättömäksi ajaksi niin ehkäpä sitä voisi raahautua turkuunkin fantsulle pelaileen.

Lähinnä täällä vain huutelen jos joku Turkulaisista raahautuisi pelaamaan välistä minun luokse Raisioon kun maastoja ja pöytää on hankittu vuosien mittaa niin että niitä mielellään käyttäisikin.

Voiko luottaa että kun tiistaina saapuu pelaileen niin 1500pts listalle löytyy pelailua niin 30k kuin 40 puolella ?

Avatar
Velgar
Viestit: 371
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Muutto Raisioon, mistä pelaajia ja tovereita !

Viesti Kirjoittaja Velgar » Ma 13.02.2017 16:18

40k ainakin alkaa olla hyvin edustettuna Fantsussa. 30k innostustakin on alkanut olemaan, mutta vähän hitaammalla liekillä. On näkynyt Heresy-väkeä 40k maisemissa ainakin yhdellä pelaajaa ja useampi on alkanut keräämään Heresy-lautapelejä, mutta siitä kuinka valmiita nämä armeijat alkaa olemaan on vähän vähemmän ollut juttua.

Allekirjoittanut ravaa viikonloppuisin kyllä Turku-Mynämäki-akselia, mutta on yleensä sen verran olevinaan kiiruinen, et ei ole ehtinyt kuin ohiajaa Raisiosta. Ja noita pidempään Turussa asustaneita vaan tarvii ymmärtää. Turku on oma kuningaskuntansa Suomen nurkassa ja Raisio on jo tällä sääntöön ulkomaita. Ja kun ulkomaan reissuja Suomalainen tekee ne yks, kaks vuodessa ja pitäis valita Mallorcan ja Raision välillä. :D
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

shoddie
Viestit: 1275
Liittynyt: Ke 28.09.2011 15:16

Re: Muutto Raisioon, mistä pelaajia ja tovereita !

Viesti Kirjoittaja shoddie » Ke 22.02.2017 19:19

Moi!

Eikö olisikin hienoa, että pelaamaasi figu-/lauta-/kortti- yms. peleihin löytyisi lisää pelaajia? Oletteko pelikaverienne kanssa miettineet miten se onnistuisi?
Haluaisitteko kokeilla jotain uutta peliä, mutta ette tiedä ketkä sitä pelaavat ja voisivat esitellä? Haluaisitteko vaikuttaa siihen mitä pelitapahtumia ja -toimintaa Turun suunnalla järjestetään?

Edustan miniatyyripeliyhdistys Ordo Aboensis ry:tä. Haluamme tehdä ihmisille tutummaksi mitä yhdistys tekee ja minkälainen tavallinen kaveriporukka sitä pyörittää. Ja ennen kaikkea mitä hyötyä yhteistyöstä tai jäsenyydestä olisi juuri teille!
Meillä on kontakteja ja yhteistyötä moneen suuntaan, niin Turun lähialueen peliliikkeiden kuin peliporukoiden ja -yhdistystenkin kanssa. Tavoitteenamme on saada eri pelejä pelaavat ihmiset tutummiksi toisilleen ja keskustelemaan keskenään. Mahtavaa olisi myös yhdistää samaa peliä eri paikoissa pelaavat pikkuporukat yhdeksi isommaksi ryhmäksi, jossa pelikavereita olisi helppo löytää. Voimme myös auttaa ja neuvoa, jos haluaisitte esimerkiksi järjestää oman turnauksen, sillä meillä on siitä vuosien kokemus.

Jäseninä tulette hyötymään vielä enemmän, sillä silloin voitte äänestää päätöksistä yhdistyksen sisällä sekä asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen. Jäsenille on tarjolla myös Ordon jäsenkortti, jolla hyötyy alennuksista yhteistyöliikkeisiin. Kaipaamme uusia ihmisiä mukaan toimintaan ja ennen kaikkea uusia ideoita!

Sinulla ja peliporukallasi on varmasti ideoita. Antakaa äänenne kuuluviin! Olisi nimittäin ihan älyttömän hieno juttu, että eri pelien pelaajat saadaan keskustelemaan keskenään. Eikö teistäkin olisi mahtavaa saada eri peleille lisää näkyvyyttä, jotta yhä uudet ihmiset löytäisivät tämän harrastuksen? Ja tähän kaipaamme niitä ideoita juuri teiltä!


Kutsumme pelaamasi pelin peliporukasta 1-2 henkilöä mukaan kahville keskustelemaan meidän Ordolaisten ja muiden peliporukoiden sekä pelikauppojen edustajien kanssa torstaina 23.3. klo 18 Turun Fantasiapelien pelitilaan. Tarkoitus on puhua siitä miten eri peliporukat voivat auttaa toinen toisiaan ja koitetaan yhdessä keksiä hyvä tapa lisätä peliharrastusten näkyvyyttä!
Haastammekin teidät peliporukassanne miettimään etukäteen näitä asioita. Myös muita puheenaiheita voidaan ottaa esiin!

Tulkaa ihmeessä mukaan myös Ordo Aboensiksen vuosikokoukseen ja vapaaseen pelipäivään lauantaina 25.2.! Kokouksessa mm. käydään Ordon tulevaisuuden suunnitelmia läpi ja valitaan innostuneet tyypit hallitukseen. Kokous klo 15-16 Ordon vakiopelitilassa Bunkkerilla (osoite Tuureporinkatu 19, sisäpiha). Tämän jälkeen ilta jatkuu vapaamuotoisen lauta- ja figupelailun parissa.

Tervetuloa mukaan!

- Niko, Ordo Aboensis vara-pj

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turku [Ordo Aboensis]”