Warhammer 40k kampanja

Turun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Amai
Viestit: 635
Liittynyt: Ke 21.06.2006 03:23

Warhammer 40k kampanja

Viesti Kirjoittaja Amai » Pe 16.09.2016 10:34

Olisko kiinnostusta 40k kampanjaan ?

Avatar
azmotus
Viestit: 99
Liittynyt: To 14.08.2014 13:09
Paikkakunta: Turku

Re: Warhammer 40k kampanja

Viesti Kirjoittaja azmotus » La 17.09.2016 08:39

Varmasti löytyy kiinnostuneita Turusta. Kerro toki lisää millaisesta kampanjasta on kyse? Miten monen pelaajan ja pelikerran kampanjaa suunnittelet, ja missä ja milloin pelit olisi tarkoitus pelata?
Horus Heresy: Mechanicum ja muita projekteja http://taleofheresy.blogspot.fi

Amai
Viestit: 635
Liittynyt: Ke 21.06.2006 03:23

Re: Warhammer 40k kampanja

Viesti Kirjoittaja Amai » Ke 21.09.2016 12:29

Jotain samantyylistä ku tossa fabassa.

Mimmosia kampanjoita ootte yleensä pelanneet ?

shoddie
Viestit: 1275
Liittynyt: Ke 28.09.2011 15:16

Re: Warhammer 40k kampanja

Viesti Kirjoittaja shoddie » Ke 22.02.2017 19:20

Moi!

Eikö olisikin hienoa, että pelaamaasi figu-/lauta-/kortti- yms. peleihin löytyisi lisää pelaajia? Oletteko pelikaverienne kanssa miettineet miten se onnistuisi?
Haluaisitteko kokeilla jotain uutta peliä, mutta ette tiedä ketkä sitä pelaavat ja voisivat esitellä? Haluaisitteko vaikuttaa siihen mitä pelitapahtumia ja -toimintaa Turun suunnalla järjestetään?

Edustan miniatyyripeliyhdistys Ordo Aboensis ry:tä. Haluamme tehdä ihmisille tutummaksi mitä yhdistys tekee ja minkälainen tavallinen kaveriporukka sitä pyörittää. Ja ennen kaikkea mitä hyötyä yhteistyöstä tai jäsenyydestä olisi juuri teille!
Meillä on kontakteja ja yhteistyötä moneen suuntaan, niin Turun lähialueen peliliikkeiden kuin peliporukoiden ja -yhdistystenkin kanssa. Tavoitteenamme on saada eri pelejä pelaavat ihmiset tutummiksi toisilleen ja keskustelemaan keskenään. Mahtavaa olisi myös yhdistää samaa peliä eri paikoissa pelaavat pikkuporukat yhdeksi isommaksi ryhmäksi, jossa pelikavereita olisi helppo löytää. Voimme myös auttaa ja neuvoa, jos haluaisitte esimerkiksi järjestää oman turnauksen, sillä meillä on siitä vuosien kokemus.

Jäseninä tulette hyötymään vielä enemmän, sillä silloin voitte äänestää päätöksistä yhdistyksen sisällä sekä asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen. Jäsenille on tarjolla myös Ordon jäsenkortti, jolla hyötyy alennuksista yhteistyöliikkeisiin. Kaipaamme uusia ihmisiä mukaan toimintaan ja ennen kaikkea uusia ideoita!

Sinulla ja peliporukallasi on varmasti ideoita. Antakaa äänenne kuuluviin! Olisi nimittäin ihan älyttömän hieno juttu, että eri pelien pelaajat saadaan keskustelemaan keskenään. Eikö teistäkin olisi mahtavaa saada eri peleille lisää näkyvyyttä, jotta yhä uudet ihmiset löytäisivät tämän harrastuksen? Ja tähän kaipaamme niitä ideoita juuri teiltä!


Kutsumme pelaamasi pelin peliporukasta 1-2 henkilöä mukaan kahville keskustelemaan meidän Ordolaisten ja muiden peliporukoiden sekä pelikauppojen edustajien kanssa torstaina 23.3. klo 18 Turun Fantasiapelien pelitilaan. Tarkoitus on puhua siitä miten eri peliporukat voivat auttaa toinen toisiaan ja koitetaan yhdessä keksiä hyvä tapa lisätä peliharrastusten näkyvyyttä!
Haastammekin teidät peliporukassanne miettimään etukäteen näitä asioita. Myös muita puheenaiheita voidaan ottaa esiin!

Tulkaa ihmeessä mukaan myös Ordo Aboensiksen vuosikokoukseen ja vapaaseen pelipäivään lauantaina 25.2.! Kokouksessa mm. käydään Ordon tulevaisuuden suunnitelmia läpi ja valitaan innostuneet tyypit hallitukseen. Kokous klo 15-16 Ordon vakiopelitilassa Bunkkerilla (osoite Tuureporinkatu 19, sisäpiha). Tämän jälkeen ilta jatkuu vapaamuotoisen lauta- ja figupelailun parissa.

Tervetuloa mukaan!

- Niko, Ordo Aboensis vara-pj

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turku [Ordo Aboensis]”