Sumppi ry:n pelitapahtuma Combound Salossa 9.-11.6.2017

Turun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Ordo Aboensis
Peliporukkavalvoja
Viestit: 933
Liittynyt: To 25.01.2007 23:05
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Sumppi ry:n pelitapahtuma Combound Salossa 9.-11.6.2017

Viesti Kirjoittaja Ordo Aboensis »

Katso tarkemmat tiedot lan-pelitapahtumasta, jossa Sumppi ry esittelee lauta- ja miniatyyripelejä Salon peliporukkaosiosta.

HUOM! Figu- yms. pöytäpelien demotus keskittyy vain lauantaille 10.6.

http://combound.fi/
ComBounD 2017 Facebook-tapahtuma

Turun ja Salon välille on tavoitteena saada enemmän yhteistyötä pelirintamalla. Tämä tapahtuma olisi erittän hyvä tilaisuus siihen. Sumppi ry on luonut tapahtumassa pc-pelejä pelaaville matalan kynnyksen figu- yms. pelien kokeilemiseen ja heillä on tästä hyvää kokemusta muunkin toiminnan kautta. Pöytäpelit ovat sijoitettuna näkyvälle paikalle. Tapahtuman ikäjakauma lienee n. 15-30 v välillä.

Ordoa on myös kysytty mukaan. Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita, joten minkään yhdistyksen jäsenyys ei ole välttämättömyys osallistumiseen. Saloon ja takaisin voidaan sopia kimppakyytijärjestelyjä sinne lähtevien kesken.

Ordolta olisi valmiina pelidemotukseen:
  • Jouni "Finet" Mikkola - Fantasy Battles: The 9th Age
Oletko kiinnostunut esittelemään jotain pelaamaasi peliä tai vaikka figuharrastuksen maalauspuolta? Nyt olisi tilaisuus siihen muiden samanhenkisten harrastajien seurassa. Kurkkaa ylläolevasta linkistä Sumpin muut demottajat ja demotuksen yleinen ohjeistus. Kiinnostuneet voivat kysellä lisäinfoa ja ilmoittautua tässä threadissä tai vaikkapa sähköpostitse [email protected]

t. Jouni, OA

Palaa sivulle “Turku [Ordo Aboensis]”