Blood Bowl -liiga kausi 32

Turun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Velgar
Viestit: 334
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 32

Viesti Kirjoittaja Velgar » Ke 04.10.2017 19:39

Huhhuijaa. Kyllähän tätä saatiinkin jo viikon verran odotella, mutta jos sitä vihdoin ja viimein kirjoittaisi vähän raporttiakin.

Tosiaan jo viikko sitten keskiviikkona kohtasivat hurmeisilla kentillä toisensa

Rathorde's Fitnessschool vs Bishop's Cross Grinders

Hieman yllättäen rotat huomasivat menestyksistään huolimatta olevansa altavastaajina ja joukkoa vahvistamaan otettiin mukaan vanha kunnon Fetzglich (joka tässä matsissa yllättävän tilanteen puolesta näytti hyvin paljon puolituiskokilta...) ja kyytipojaksi kaljatyttö. :D
Yleisö lyllersi suuremmalti osalta rottien päätyyn ja aloituskin onnistuttiin vielä nappaamaan.

Ensimmäinen puoliaika

Hyökkäykseen lähdettiin samalla kun tuomarit palkitsivat rottia loistavasta luotsaustyöstä. Palloa ei ihan saatu lennosta kiinni vaikka alle ehdittiinkin ennen sen putoamista, mutta eipä se hyökkäys muutenkaan kerinnyt kuin vähän päälle puolen kentän kun rottaogre vain murisi vihaisena vastapuolen peikolle ja tarvittiin lauma rottia pudottamaan haiseva räänsyöjä muuten. Fetzglitchkin taitavasti pujotteli vihollisten välillä... Sentään yksi mustaörkki taklattiin ulos loppumatsista heti kähinöitten aluksi.

Tämä sitten maksettiin takaisin kun rotilta kannetttiin yksi blitzereistä ulos vielä seuraavastakin pelistä, mutta pallo jäi tukevasti rottakäsiin.

Rotat karkaavat pitkälle örkkien päätyyn, ei kyllä taaskaan kiitos Smashan tai Fetzglitchin, jotka murisevat tai hurisevat vain vihollisten välillä. Re-rollilla saadaan suunnattua itsemme mustaanörkkiin, mutta tämäkin vain astelee villisti pyörivän puolituiskokin tieltä. Kovin kauaksi aikaa ei voida jäädä kuikuilemaan maalilinjalle ja kun örkit eivät saa omallaan palloa kiinni, juostaan kolmannella jo maaliin. Fetzglitchiä yritetään selittää kentälle eksyneenä chearleaderinä, mutta tuomari on vähällä potkia rottienkin luotsin pellolle ottelusta... Hänen suorituksiksi jää kolmen vuoron ajalta yksi hieman eteenpäin tuupattu örkki...

Örkkihyökkäykseen lähdetään verrattain rauhalliseen tahtiin tuulen puhallellessa pallon täsmälleen keskelle kenttää. Matkan varrella kuitenkin nähdään perinteistä örkki peluuta, eli pallo liikkuu vähän kuin sivutuotteena sillä välin kun väkeä murjotaan maahan. Örkeillä menee aivan viimeiseen vuoroon maalinteon kanssa, mutta pienestä rottien huijauksesta huolimatta maali saatiin lopulta tehtyä. (Rottaluotsi vaihtoi sivusteppaavan pelaajan sijoitusta samassa kun örkkiluotsi ehti napata oman ukkonsa, mutta salli vielä uuden sijoituksen koooooska...) Melkein heti alkuunsa rottien uusin linjuri tapettiin ja toinen kaatui lisäliikkeellä itsensä ulos seuraavastakin ottelusta (ja joukkueesta, hänen tilalle ostettiin uusi kaveri) ja kolmas linjuri telottiin perinteisemmin ulos tulevastakin matsista (sontiaisella oli pisteitä, niin ei kehdattu ajaa joukkueesta...), jättäen rotat selviämään tulevasta puoliajasta kahden miehen vajauksella vastustamaan "täysvahvuista" örkkijoukkuetta vastaan (mustaörkki tosiaan oli kannettu ulos, mutta tälle oli vielä gobon ja linjamiehen edestä vaihtopelaajia tilalle.

Toinen puoliaika

Örkit kyykkäsivät uuteen hyökkäykseen samalla kun yleisö kannusti rottia taistelemaan oddseja vastaan. Tähän saatiinkin hyvä alku kun pallo lensi aivan örkkien omaan päätyyn. Tosin kun örkit olivat muksineet, Smasha jäi taas murisemaan blitzin sijaan... Ollutkaan vasta kuin neljäs ottelussa... Örkit pelaavat kuitenkin varman päälle ja lähestyvät tilaisuudesta huolimatta rauhakseen. Virhe josta lähdetään rokottamaan rännäri Sneeksin toimesta. Hän huitelee pallonkantajan luokse ja örkkiylivoimasta huolimatta häntä ei saada irroitettua.

Sitten nähdään syytä sille miksi rottia on palkittu luotsauksesta (ja tuurista), kun örkkien häkkiin alkaa valumaan rottaa rotan jälkeen ja jopa Smasha innostuu tarpeeksi väistääkseen väkivalloin seurassaan ollutta örkkiä ja tuuppaa häkkiä vahtineen mustanörkin sivuun ja mahdollistaa saapumisellaan tasavoimablokin Sneeksille. Tämä pudottaa kuin pudottaakin blitzeriörkin ja pallo ponnahtaa toiselle rännärille Silentolle, joka tyytyväisenä nappaa pelivälineen kantoonsa. Olkoon örkit käyvät mukiloimassa hänet nurin, mutta kun örkkien vampiiriblitzer (+1ST, +1AG, who does that?) hakee pallon ja on lähdössä heittämään sitä, osoittautuu heitettävä matka liian pitkäksi jopa näinkin vahvalle örkille ja tämä vihaisena vain viskaa pallon maahan.

Rotat näkevät jälleen tilaisuuden tulleen. Pallo maassa ja väki periaatteessa kantamalla saamaan pallon perillekin... Silento hyppää ylös ja vipeltää minkä kintuistaan pääsee kohti maalia ja pääseekin sinne parilla lisäliikkeellä. Myös maahan lyöty Sneeks vuorostaan puristaa jaloilla niin voimalla, että hyppy ylös kantaa parin örkinkin yli ja väistöllä juoksee örkkien vampiiriblitzerin vierelle, ottaa pallon kyytiin, väistää lisää tämä luota ja pääsee lyhyen passin päähän Silentosta. Pallo saadaan vieläpä lähtemään tarkkana ja vaikka rottien on matkan varrella tullut kärsittyä vielä yhden linjurin menetys loppupeliksi ja yhden viskurinkin vahinkojen paikkaus kestää vielä toisenkin matsin verran... On rotat jälleen johdossa.

Vielä keritään tekemään kyykkäysharjoituksia, mutta luotsipalkinnon lipumisesta rottien satamaan huolimatta, on näitä kentällä enää huikeat kuusi ja nyt joudutaan pistämään niin Silento kuin Smashakin eturiviin, että saadaa jollain tapaa etulinjavaatimukset täytettyä. Pallo tippuu taas melkein täydellisesti keskelle örkkikentää ja hyvin hentoisen puolustuksen tähden alkaa örkkejä vain virrata rottapuolelle. Näitä onnistustaan hieman asettumaan vastaan, mutta enimmät rotat vain tönitään tieltä ja pallo etenee. Rotilla on kuitnekin verrattain hyvä mahdollisuus teloa pallonkantaja Smashalla tai ainakin sitoa hyökkäyskärkeä lisää. Tämä vaatisi vain blitzin rottaogrelta. Jaaaa väistön muskelivoimalla... Ykkönen... Taisi olla kuudes tai seitsemäs ykkönen Smashalta tässä ottelussa kun kakkonen olisi riittänyt... Eipä mitään. Tätä varten rottien luotsia palkittiin ja karjaisu lähtee niin terävän, että rottaogrekaan voi olla kuuntelematta. Mutta sitten töinen örkki laittaa jalan ensimmäisen tilalle ja ykkösellä ogre humahtaa maahan. Tämän jälkeen alkoikin sitten olla jonkin verrankin vaikeampaa puolustaa omaa päätyä ja jälleen ensimmäisen puoliajan tavoin viimeisellä vuorolla örkit tekevät maalin. Rotille jää vielä pieni hetki aikaa heitellä palloa, töniä örkkejä ja muutenkin viettää hyvää aikaa neljän rotan voimin... Woop.

Mutta peli päättyi tasapeliin, mikä näillä vahingoilla oli jokseenkin enempi kuin yllättävää. Ilman yhtä epäonnistunutta heittoa olisi örkit kyllä karanneet voittoon. Mutta nyt jäätiin 2-2 tilanteeseen.

Vahinkoja tulikin sitten rotille enemmän kuin laki sallii. 6-1, joista neljä olisi vielä maannut seuraavankin matsin, jollei yhtä olisi saatu parannettua apteekkarilla. Pysyviltä vammoilta säästyttiin pois lukien yksi kuollut rotta...

Näiden lisäksi vielä yksi rotta tosiaan kompastui omiin jalkoihinsa, tuoden rottien kärsimät kassut seitsemään, mutta hänen huilaamisensa nähtiin sen verran haitallisena joukkueelle, että tilalle tulee ensi matsiin uusi kaveri. Siltikin seuraavasta matsista puuttuu nyt kolme rottaa... Haasteita otetaan vastaan. :D
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Avatar
Jopotzuki
Viestit: 702
Liittynyt: Ke 03.01.2007 17:11
Paikkakunta: Lahti

Re: Blood Bowl -liiga kausi 32

Viesti Kirjoittaja Jopotzuki » To 05.10.2017 11:17

naulapää kirjoitti:
Ke 04.10.2017 19:35
Jopotzuki kirjoitti:
Ke 04.10.2017 17:51
naulapää kirjoitti:
Ke 04.10.2017 16:09

Ensi viikon kalenteri omalta kohdalta jo täynnä, mutta maanantai 16/10 ja keskiviikko 18/10 olisivat vapaina pikku Verimaljakoitokseen.
Onko ottajia?
Molemmat päivät sopii. Laitaanko maanantaille?
Pistetään maanantai, käykö perinteinen BB-areena kortteliravintola Kerttu?
Esim. noin viiden aikaan?
Aiemminkin käy jos tarve.
Ok
Dolmot kirjoitti:Tällä kertaa se on Bloodthirstor, Lordor of Mordor.

Avatar
Velgar
Viestit: 334
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 32

Viesti Kirjoittaja Velgar » La 14.10.2017 07:16

Karvat ja kurnut ottivat yhteen tuossa torstaina, mutta siitä kuullaan lisää huomenna kun pääsen takaisin Helsingistä.

Ennakkoon huutelua kuitenkin Tomille ja Markolle, josko heillä ensi lauantaina olisi hetki aikaa blöbböillä. Saa sinne vielä sen verran sumplittua, että saadaan tämäkin kausi päätteeseen päin. :D

Käsky takaisin, tulikin lauantaille enemmänkin menoa. Pitää palata aiheeseen vielä. Perjantai päivällä voisi onnistua, kunhan saa ennen seiskaa valmiiksi. ^^"
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Avatar
Velgar
Viestit: 334
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 32

Viesti Kirjoittaja Velgar » Ma 16.10.2017 18:15

Nonniin. Kun tuota tulikin jo vähän luvattua, niin parempi sitten edes toimittaa myöhässä kuin milloinkaan. Eli. Viime torstaina tuttuakin tutummalla Kerttu-areenalla toisensa kohtasivat...

Rathorde's Fitnessschool vs Hilpeän Huilun Soittajat

Kiitos viime kertaisen mukiloinnin, lähtivät kumpaisetkin joukkueet matkamiesten avustamina, mutta jäljelle jääneistäkin saatiin rotille sen verran enemmän tehopisteitä, että kurnuttajat päättivät ottaa kaiken varalle tonkan parasta rämevettänsä kurrrrkun kostukkeeksi. Yleisö meni muuten tasan, mutta rotilla oli juuri sen ratkaisen yhden verran enemmän kanttisyleisöä, että penkit notkahtivat suomaastossa rottien puolelle. Kurnut nappasivat sitten vuorostaan aloituksen.

Ensimmäinen puoliaika

Pallo lähti komeassa kaaressa kohti konnien takakenttää. Valitettavasti niin teki myös kurnujen pikkukonna kun potku lensi niin korkealla. Liekö sitten aurinko kuitenkin häikäissyt kun ei sitä sitten saatukaan heti kättelyssä kiinni. Hyökkäys saatiin kuitenkin käyntiin ja heti ensimmäisillä töytäisyillä kannettiin ensimmäistä linjarottaa kentänlaidalle huilaamaan. Vastahyökkäykseen lähdettiin ehkä hieman yllättäen rottaogren voimin ja Smasha pääsikin yllättävän hyvin pikkusammakon iholle. Niin liukas oli kuitenkin kaverin iho, että vaikka siihen Smashan häntääkin yritti sitoa, onnistui pikkuisen kokoajan hypätä karkuun isommaltaan ja hetken aikaa saatiinkin pelata konna ja hiiri leikkiä keskikentällä, jonka aikana kannettiin rottaa mäkeen tai pikemminkin sen alle lepäämään (oikeasti kaveri syötiin, mutta...), kunnes lopulta rännäri Sneeksillä meni hermot ja hän hyppäsi tähän mennessä ehkä varmiten rakennettuun konnien häkkiin ja tempaisi pikkukurnuttajan nurmeen.

Tämän jälkeen palloa ei meinattukaan saada enää kantoon kun sen kaapannut pikkukonna heitti naamalleen nurmeen ja rotillekin pallonnostoon oli koko ajan liikaa pullottavia leukapusseja tiellä. Lopulta kuitenkin rottien linjuri 13 huomasi tulleensa pallon päälle töytäistyksi ja vaikka hän yritti potkia pelottavaa pelivälinettä pois jaloistaan, osui se sammakon jalkaan, mikä vain potkaisi sen takaisin linjurin syliin. Eikä ihan syyttä monella tapaa pelosta tuoksahtava rotta pelivälinettä pelännyt kun heti napattuaan sen hän onnistui houkuttamaan vastapuolen kroaksigorin huomion itseensä. Sitten seuraavasta tilanteesta ei ole kyllä ihan täyttä varmuutta mitä tapahtui, eikä varsinkaan linjurin omaan selontekoon ole mitään luottamista, mutta yhtäkkiä se olikin kroaksigor kun oli selällään tantereessa ja linjuri, joka seisoi rämeisessä pelikentässä housut märkänä (mahdollisesti suovedestä)...

Niin hämmentynyt oli kyllä rottaluotsikin, että hän lähti purkamaan "urhoollisen" linjurin ympäriltä konnia pois sen sijaan, että olisi uskaltanut ojentaa palloa tämän vieressä seisovalle rännärille, joka olisi kyllä naapurikonnasta huolimatta pelivälineen hyväksynyt 3+lla... Jotenkin se muksiminen kahdella noppa tuntui edelleen luotettavalta, vaikka kroaksigorkin oli juuri saanut selkäänsä... Yksi itsensä tyrmännyt viskuri myöhemmin saivat konnat mukiloitua lopulta sankarilinjurin, kokonaan ulos ottelusta jopa, ja pallo oli saatu sen verran turvaan ettei rotilla ollut siihen enää mitään asiaa. Yksi konnien koppareista mukiloitiin myös pelikentältä, mutta muuten viimeiset vuorot jäivät vähän siihen. Aloituspotkukin lähti vain korkeana, mutta potkupaluun osaava rottaviskuri oli jo muutenkin valmiina pallon alla ja siltikään ei onnistunut saamaan pelivälinettä kiinni...

Toinen puoliaika

No sitten lähtivät rotat hyökkäämään fanien huutaessa suosiotaan heille. Pelikuviot olivat lyöty vasempaan laitaan kenttää, kun konnilla oli hieman vanhempi puolustus oikealla. Jooooten luonnollisesti potkutaidoton vastustajakin potkaisee pallon oikealle puolelle kenttää, aivan etulaitaan, oman pelaajan viereen, jossa ei ollut yhtään rottaa mailla eikä halmeilla. Mainitsinko myös, että kun palloa lähdettiin hakemaan, rottien viskuri Aim-See ei saanut sitä edes maasta ylös? Näin pojat... Konnien onnistui varsin helpolla rynniä pallon luokse, mutta mukiloinnin seassa pallo päätyi jo liikkuneelle matkakonnalle, joten pieni armoaika saatiin. Paitsi kun kyseinen konna saatiin nurin, tippui pallo takaisin kurnuttajien jalkoihin hyvin konkreettisen lihamuurin läpi, josta edes Sneeksin ei onnistunut hyppiä läpi? Jotkut päivät...

Pallo taas konnilla ja kurnuttajat juoksevat karkuun. Heidät saadaan kiinni, mutta Silenton ei onnistu edes vanhingossa lyödä vastapuolen heikkoa poikaa kumoon vaan kaatuu kiltisti itse. Kurnuttajat ryntäävät pitkälle rottapäätyyn, mistä heitä ei olla yhdessä vuorossa ottamassa kiinni. Rottien onneksi kroaksigor jälleen antaa mahdollisuuden linjaamalla itsensäkin maata vasten yrittäessään pudottaa vain rottien viskurin. Valitettavasti jälleen rännäreiden onnistuu unohtaa miten liikutaan nopeasti ja konnat karkaavat jo kahden maalin kaulaan.

Tällä kertaa tuuli puhaltelee kun rotat kyykkäävät tällä kertaa kentän oikeaan laitaan, nyt kun vasempaan laitaan asettui enemmän painivia konnia. Jooooten luonnollisesti pallo tuulen mukana liihottaa jälleen aivan kentän oikeaan laitaan, mutta ei sentään tällä kertaa kurnuttajien jalkoihin. Vahingosta viistastuneena rottien rännäri Silento oli myös asettunut kentän vasempaan laitaan vahtimaan sinne laitettua kurnua ja hänen onnistui toimittaa peliväline viskurille, joka saatteli sen eteenpäin Sneeksille. Näin saatiin peliväline ensimmäistä kertaa ottelussa syvälle konnien päähän, mutta sen verran ripeitä loikkijoita kaverit olivat, että Sneeks saadaan kaadettu ja peliväline jää kentälle. Vaihtoehtojen ja vuorojen vähetessä luotsi huutaa blitzer Hackalle sarjan käskyjä ja vanhan linjan stormvermin nyökkää. Kaksi linjuria ryntää Hackan siipimiehinä ottamaan Sneeksin murjomisessa auttaneet konnat käsittelyyn samalla kun Hacka itse ryntää näiden välistä nyrkkiraudalla varustettu koura ojossa ja tempaisee Sneeksin pudottaneen pikkukonnan turpeeseen, loikkaa vielä kahden muun konnan välistä pallolle tarkoituksenaan kantaa se maaliin... Mutta sen verran koura on nyt konnanlimassa, että pallo luiskahtaa yleisöön ja lentää sieltä pienen nurkkapallottelun jälkeen kohti keskikenttää. Konnat yrittävät vielä rakentaa ovelaa työntökuviota, jolla tehdä kolmaskin maali, mutta liikaa liikkuvia osia tarkoittaa, että joku osa pettää ja peli päättyy.

Loppurupeamaksi siis 0-2 voitto kurnuttajille. Merkittäviä kassuja saatiin sitten kahden telotun rotan verran, joista toinen maistui kyllä hyvältä, mutta jonka tilalle jouduttiin hankkimaan vaihtomies ja yhdestä konnasta. 1-2, rotat-konnat tuottajina siis.
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turku [Ordo Aboensis]”