Blood Bowl -liiga kausi 32

Turun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

naulapää
Viestit: 240
Liittynyt: La 13.08.2011 23:10

Re: Blood Bowl -liiga kausi 32

Viesti Kirjoittaja naulapää »

Moi

Tänään kannattaa tulla kortteliravintola Kerttuun ihmettelemään jos luppoaikaa löytyy.
Siellä pelataan klo 17.00 lähtien kauden 32 sekä pronssiottelu että finaali.


Pronssi:
Luuvitonen vs Rathorde's Fitnessschool

Kulta:
Bishop´s Cross Grinders vs Hilpeät Huilun Soittajat
- Pari Ave Mariaa, kampitus ja tiukka potku kylkeen, eiköhän se siitä lähde - inkvisiittori Gregorius (blitzer)
Avatar
Velgar
Viestit: 425
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 32

Viesti Kirjoittaja Velgar »

Tuli jo tuossa vähän luvattuakin viimeviikosta, että raportti olisi kanssa viikon myöhässä. Kaiken rehellisyyden mukaan tarkoitus ei ollut myös pitää sitä nimenomaista lupausta, mutta päädyin sitten kuitenkin tekemään niin. XD

Eli viime tiistaina pelattiin kaksoiottelu Kertun mahtavalla areenalla ja samalla pöydällä kohtasivat niin pronssista kuin kullastakin kilpailevat joukkueet. Toisessa ottelussa siis vastakkain asettuivat...

Rathorde's Fitnessshool vs Luuvitonen

Joukkueiden tasot olivat suht samassa linjassa, mutta khemrit olivat niin epäilyttävän alhaisia, että turvautuivat joihinkin vieläkin epäilyttävämpiin rahapussukoihin. Rotille kelpasi ihan vain hyvä mieli ja yleisön ulvovat hurraukset. Tosin sillä aikaa kun rotat paistattelivat suurelta osin heitä katsomaan tulleen yleisön ihailussa, kävivät luumiehet varmaankin lahjomassa tuomarinkin kun tämä antoi aloituksen luuveikoille.

Ensimmäinen puoliaika

Ensimmäinen puolikas tärähti käyntiin rottien näytteellä siitä miten keplottelevia luuläjiä tullaan käsittelemään ja puolustus muodostui suorastaan täydelliseksi. Lurkit lähtivät sitten pallon perään ja saivatkin sen ylös, mutta pian luisia nilkkoja oli urakalla nakertamassa lauma rottia, yksi vähemmän kuin aloituksessa tosin kun luunyrkki löysi ikävästi yhden rotan kylkiluut... Muutenkin kalsiumkalmojen hanskat tuntuivat jääneen kotiin kun väkeä kannettiin rotta rotan jälkeen torkkumaan. Hyvin kyllä näitä saatiin pidäteltyäkin omalla puolellaan (jos ensimmäisen puoliajan jälkeen lurkkiluotsi vihjaili tämän olleen strategiaakin... Uskoo ken tahtoo...), vaikka rottaogre Smasha tajusikin lähteä liikkeelle vasta neljännellä vuoroaan, kahdesta rynnistyskäskystäkin huolimatta. Lopulta lurkkien onnistui kuitenkin pakottaa itsensä rottien puolelle ja vielä napata aloitusmaali ennen kuin aika ehti vierähtää loppuun. Rottien ainoaksi lohduksi jäi kaksi perättäistä yritystä nostaa lisää väkeä torkkutuvalta, jossa pötkötti maalia ennen jo kuusi rottaa. Olkoon näistäkään ei olisi tarvittu toista kun ensimmäistä kertaa ottelun aikana rotilla oli aivan ilmiömäinen putki heittojensa kanssa, saaden viisi kuudesta rotasta ensimmäisellä yrityksellä. Omaan viimeiseen yritykseen lähdettiinkin sitten nopealla nykähdyksellä kohti vihollisen kenttää. Kaikki näytti ihan lupaavalta. Kunnes sarja tönimisiä ja muita onnistumisia päättyi epäonnistuneeseen heittoon. Toki se olisi pitänyt saada vielä kiinni ja kolme muuta 2+ heittoa... Mutta tilanne ei näyttänyt hyvältä rotille.

Toinen puoliaika

Toiseen puoliaikaan lähdettiin korkealla potkulla. Mitä ei oikeastaan tarvittu, kun rottien toinen viskuri oli jo siirtynyt pallon alle. Kiinniottokin epäonnistui, mutta pallo saatiin kuin saatiinkin nostettua, kuljetettua ja vielä heitettyäkin. Onnistuneesti jopa. *Spoilers* Oli rottien ainoat pisteet siinä MVP:n lisäksi. Perinteiseen juoksuhyökkäykseen lähdettiin, että voitaisiin rauhassa hakata lurkkeja näiden seuraavassa hyökkäyksessä. Jopa Smasha innostui vetämään holvivahtia leukaluuhun. Valitettavasti osa epäkuolleista ei ole vain niin hitaita kuin heidän pitäisi ja joukkueen sankarirotta Sneeks Glory saatiin yhytettyä, kaadettua ja vielä pallokin saatiin nostettua luisiin näppeihin. Rotat juonivat kuitenkin ovelia kuvioita moisen pallottelijan pään menoksi. Jaaaaa katsoi kun linjarotta ei saa edes luotsin avustuksella väistettyä kalisevaa luujalkaa.

Tästä hyökkäys käännähtääkin hyvin pitkälti saman näköiseksi kuin ensimmäiselläkin puoliaikaa. Rottia harvennetaan torkkutuvalle ja yksi jopa toimitetaan sairastuvalle. Smasha jää riitelemään holvivahdin kanssa tämän ensin tintattua itsensä nurin ja Smashan tehtyä myötätuntoisuuttaan saman perässä. Kalmojen luuhäkki lipuu kohti rottien maalia ja rottien onnistuu vain hyppelemään häkkiin Sneeksin voimin, mitkä tunnetusti eivät ole paljoa, joten pallolurkkia ei vain saada nurin. Vähentynyt rottalaumakin jättää puolustuksen kärsimään kalmojen kourissa, eikä toista maalia voida pysäyttää kun se tehdään toisen puoliajan vihellyksen alla.


Otteluvoitto ja pronssi siis Luuvitosille. 0-2 tilanteella ja vahinkoja saatiin samoilla luvuilla, pisteet lurkeille ja mustelmat rotille.

Ensikauteen vain.
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turku [Ordo Aboensis]”