Blood Bowl -liiga kausi 34

Turun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Velgar
Viestit: 384
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja Velgar » La 29.09.2018 22:22

Johan tässä alkaa olla hiljan vetovastuuta yhdestä jos toisestakin nappeihin liittyvästä meiningistä näilläpäin, joten mikseipä sitä sitten yksi vielä lisää. XD

Suuresta hiljaisuudesta ja yksittäisestä vaivaantuneesta köhähdyksestä nousee esille uusi yrittäjä ja hänen myötään nostetaan jälleen esille vanha kunnon Blood Bowl. Eli pistetäänpä nyt sitten uusi liiga kausi vireille ja katsotaan miten tässä päästään eteenpäin uudella vetovastuulla. :D

Homman nimi onkin jo veteraaneille tuttu, mutta uusien tulokkaiden varalle seuraavat käytännön asiat:

Hyvä tietää liigasta:
-Liigaan pääsee mukaan ilmoittautumalla alle tai lähettämällä YV:tä allekirjoittaneelle.
-Liigan pelejä pelataan aina vastustajan kanssa sovittuna ajankohtana, vastustajan kanssa sovitussa paikkaa. Yhteistä pelipäivää ei ole varsinaisesti, mutta mikäli haluat pelata Fantasiapeleissä (jossa on saatavilla lauta, nopat ja muut merkit lainaan, tuo vain oma joukkueesi ja kirjanpitosi!) on suositeltavaa pidättäytyä torstaipäivissä. Muissa tapauksissa kortteliravintola Kerttu on ollut monien pelien kanta-areena (omantunnon mukaan pieni ostos siellä pelaillessa on kaunis kiitos paikalle pöytien käytöstä [myös tietenkin Fantsu kiittää ostosuorituksista]). Kertussa tosin ei ole lautoja tai mitään, mutta tähän hätään monilla liigaan osallistujista on tavannut olla joku Blood Bowl -editio jo vanhastaan.
-Jos olet pelannut 30. kauden jälkeen, voit tuoda vanhan joukkueen alla esitettävien ohjeiden mukaan takaisin kentille. Muussa tapauksessa sopii aloittaa uudella joukkueella sääntökirjan antamien ohjeiden mukaan.

Säännöt:
Pelaamme Turun ketjun yläpäästä löytyvällä Living Rulebook 6 (Icepelt Edition) -säännöstöllä, johon on otettu uudesta sääntöeditiosta kausien välinen huoltotyö ja joukkueen uudelleenpalkkaus.
-MVP:n heitto myös uudella systeemiin. Ottelun päätteeksi joukkueen luotsi määrittää kolme ansioitunutta (tai vähemmän ansioitunutta) ja heittää d3 määrittääkseen kuka heistä ansaitsee MVP:n.
-Kortit ovat käytettävissä peleissä Inducementteina.
-"Argue the call" vielä uudesta, jolloin jos punainen kortti vilahtaa pelaajalle syystä tai toisesta, voi luotsi mennä riitelemään tuomarin kanssa ja heittää d6: 1 - Tuomio pysyy JA luotsi lentää mukana (-1 jos Kick-offissa tulee Brilliant Coaching), 2-5 - Tuomio pysyy, mutta niin tekee luotsikin. 6 - Turnover tulee silti, mutta pelaaja laitetaan Reserviin jäähylle, eikä poisteta pelistä.

Vanhan joukkueen tuonti
Ensin lasketaan joukkueen kassa: Pohjalle saa 1 000k, kuten tavallisestikin. Tähän lisätään joukkueen kassa.
Mitalisijoille sijoittuneet saavat palkintona kullasta 100k, hopeasta 60k ja pronssista 30k
Jokaisesta pelatusta pelistä saa 10k
Jokaisesta tehdystä maalista ja cassusta 5k / kpl (kokonaissumma pyöristetään alaspäin)

Joukkeen Fan Factory siirtyy ilmaiseksi uudelle kaudelle. Heitä kuitenkin 2d6: Jos tulos on alle FF:n, faneja katoaa d3 kausien välissä.
Kaikesta muusta (pelaajat, apteekkari, rerollit, apulaisvalmentajat ja cheerleaderit) pitää maksaa normaalisti, kuten uutta joukkuetta tehtäessä.

Vanhojen pelaajien palkkaaminen tapahtuu seuraavasti:
1. Jos pelaaja on pelannut vähintään kaksi kautta, heitä d6: jos tulos on vähemmän kuin pelattujen kausien määrä, pelaaja haluaa vetäytyä eläkkeelle. Tämä nostaa pelaajan värväysmaksua 20k per pelattu kausi. Tätä ei lisätä pelaajan hintaan, se on vain kertaluontoinen maksu uudelle kaudelle siirryttäessä. Jos pelaaja haluaa eläköityä etkä palkkaa sitä seuraavalle kaudelle, saat ilmaiseksi apulaisvalmentajan.
2. Jos pelaaja ei halua eläköityä, sen voi palkata normaaliin hintaan.
3. Jos pelaajalla on Niggling Injury, heitä d6: tuloksella 4+ Niggling Injury paranee. Jos joukkueeseen kuuluu (vanhassa rosterissa) apteekkari, heittoon lisätään +1.

UUDEN JOUKKUEEN TEKO SAMOIN KUIN AIEMMINKIN
eli kassa on miljoona millä sitten ostetaan pelaajia/re-rolleja yms.
/Shameless copy-paste XD

Valmentajat ja joukkueet:
  1. Veli-Matti (Velgar) - Dark Elf - (Name bending)
  2. Kristo (Koo-Hoo) - Norse - (Name bending)
  3. Markku (Julistaja) - Necromantic/Lizardmen - (Name bending)


Eiköhän tällä päästä alkuun. :D
Jos on kommentoitavaa, kommentoikaa toki.
Viimeksi muokannut Velgar, To 04.10.2018 01:24. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Avatar
Koo-Hoo
Viestit: 340
Liittynyt: Ti 19.05.2009 18:38

Re: Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja Koo-Hoo » Su 30.09.2018 15:14

Norskit. Nimi sitten myöhemmin.

Avatar
Velgar
Viestit: 384
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja Velgar » Pe 12.10.2018 02:48

Hieman on hiljaisen puoleista...

Eli toisin sanoen liiga tulee pitämään lomaa kunnes peleihin saadaan lisää osanottajia. Kolmella pelaajalla kaudet käyvät vaan turhankin vikkeliksi vaikka muutama nyt pienelläkin pelaajamäärällä on päässyt vähän venähtämään.

Väki ilmoittautuu sitten kun aikaa taas löytävät ja sitten tarkistelemme taas tilannetta, että onko kaikki mukana uuteen aloituspotkuun. Siihen asti kiittäen aikaisemmista ja taukoa tupaan.

Ja ilmoittautumiset edelleen tähän tai henk. koht. allekirjoittaneelle. Edelleen tullaan olemaan 34 kaudella, vaikka aloitukseen menisikin nyt tovi.
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turku [Ordo Aboensis]”