Blood Bowl -liiga kausi 34

Turun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Tuisko
Viestit: 469
Liittynyt: La 24.09.2005 21:48
Paikkakunta: Turku

Re: Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja Tuisko »

Viikko meni, finaalit kehiin?
Avatar
Velgar
Viestit: 425
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja Velgar »

Noniin. Vihdoin taas sain hilattua takapuoleni tännekin. Viikko taas mennyt, että "pitäis laittaa kirjoittaen", mutta ei ole vaan alkanut tapahtua.

Mutta nyt on tilastot laitettu ja vaikka saatiin Tomin kanssa kiva sarja et pelattiin tasan keskenämme ja voitettiin kenet voitettiin ja otettiin turpaankin vielä samasta osoitteesta... Teki Tomi sentään yhden maalin enemmän, joten maalierotuksen turvin hän saa ottaa uusintamatsin Kristoa vastaan kirkkaammista pokaaleista ja me jumbot selvittelemme välimme uudestaan vähän pienemmästä kupista.

Yritän oikeasti kirjoittaa vielä viikonlopun sisällä matsitkin, mutta katsotaan nyt. XD
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.
polvilumpio
Viestit: 10
Liittynyt: Ma 29.10.2018 15:29
Paikkakunta: Turku

Re: Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja polvilumpio »

Täällä on tapahtunut syvä vääryys, kun tilastoihin ei ole ilmestynyt minun urhean matkamiehen tekemää maalia! Naapurikylän pojan kunniaa pitää puolustaa henkeen ja vereen.
Avatar
Velgar
Viestit: 425
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja Velgar »

Alrighty. Sitten lähtee oikein maratonilla tapahtumaa liikkeelle. Kirjoittamisen ylläpito voi olla mitä vain, mutta kirjanpito on sen verran hyvä, että lähdemme aikamatkalle viime kuun seitsemänteen päivään. Jolloin kentällä toisensa kohtasivat ensimmäisen kerran Vihreä Vaara ja Verenjanon Vangit. Hyvin V-mäinen tappelupari, ihan vain tietääkseen...

Sää oli mitä mainioin ja joukkueet tasaväkisiä kun kummaltakin puuttui pelaaja. Khorne pääsi aloittamaan ja sitten olikin menoa...

Verenjanon Vangit vs Vihreä Vaara

Ensimmäinen puoliaika

Homma ei lähtenyt ihan putkessa liikkeelle Khorniiteille, muun muassa örkeille tuli täydellinen puolustus. Ensimmäinen neljännes puoliajasta käytettiin hyvin lupsakkaasti siihen, että yritettiin saada pallo ylös kentästä... Kaksi pappaa monttutappelijoista yritti vapisevilla käsillä nostella pelivälinettä samalla kun nuoremmat (ja demonisemmat) joukkuetoverit alkoivat jo tyhjentää kenttää oikeassa reunaa poistamalla yhden mustista örkeistä parinkin matsin päähän, pysyvällä vammalla joka tulee haittaamaan kaverin näppäryyttä (niin paljon kuin sitä näillä on muutenkaan) tulevissakin pelein.

Kun nahkamöykky lopulta saadaan sitten temmottua ylös, niin eihän sitä saatu edes ojennettua. Khorniitti-luotsi sai huutaa äänensä käheäksi heti ensimmäisillä vuoroilla. Luvassa oli piiiitkä puoliaika... Kun lopulta peliväline saatiin edes vastustajan puolelle, oli örkkejä siellä vastassa ihan riittämiin. Onneksi osa vihreistä veikoista oli lähtenyt jo kärsimättömänä kiertämään khorniittijoukkojen takakenttään pelivälineen perässä ja näin edes osa vihreästä sienirihmastosta jäi villimiesten muurin taakse.

Edessäkin sienimöykkyjä oli kuitenkin tarpeeksi lopulta riistämään peliväline pois khorniittien kourista ja taistelu alkoi siirtyä keskemmälle kenttää. Tällä puolella örkit olivat vahvoilla ja vaikka iso punainen töyski örkkejä kokoajan yhtään rähjäämättä, onnistui lopulta örkkien pelata nahkapalloakin ja toimittaa se Khornen päätyä kohden. Mutta hätä ei ollut vielä tämän näköinen. Tarvitsi vain irroittaa tiimiin palkattu verenvuodattaja-deemoni yhdestä sienestä monttutappelijan nyrkein ja päästäisiin blitzaamaan pelivälineen pudottanutta örkkiä...
...
Ja molemmat maihin. Sitten örkit eivät raaskineet enää möhliä kun viimeinen vuorokin alkupuolta kolkutti ja sienet rynnistivät maaliin pelivälineen kanssa..

Toinen puoliaika

Eipä muuta kuin kyykätään uuteen alkuun. Yleisö, jos nyt olikin monilukuisempi örkeille, ei ollut järin tyytyväinen tuomarin työskentelyyn, joten pian alkuvihellyksen jälkeen kuuluikin kimakka toinen vislaus kun alkuperäinen tuomari löysi pillinsä syvältä kaulastaan luuvitosen kanssa...

Pelaajiahan tämä ei juuri häirinnyt ja örkit aloittivat pelin tuttavallisella tuupiskelulla ja tekemällä u-mallista muuria pallomiehen ympärille. Haluamatta jäädä osattomaksi tappelusta, muodostivat khorniitit uuden u:n örkkien ympärille, heitä kun puoliajan jälkeen oli yksi enemmänkin kuin örkkejä.

Tuplahäkissä reuhottiin puolin ja toisin ja väkeä kaatui. Mukaanlukien pallonkantajakin lopulta, joka kaatuessaan heitti pelivälineen häkkien väliin syntyneeseen tilaan. Tätä hakemaan ryntäsi yksi örkkien blitzereistä, mutta vieressä seisovalla isolla punaisella oli muita ajatuksia mielessä ja ripeäjalkainen örkki löysi päänsä kolmannen jalan roolissa nurmesta.

Tämä oli vuorostaan kaikki avaus minkä khorniitit kaipasivat ja nopeassa järjestykseen pallo saatiin poimittua ja toimitettua eteenpäin parin jäntevän muskelimiehen taakse. Örkit pääsivät kuitenkin vielä iholle, mutta eivät niin kovalla vauhtia, että palloa oltaisiin saatu irti monttumiehestä, joten nopeassa järjestykseen väistön jälkeen peliväline toimitettiin tasoitusmaaliin.

Puolet viimeisestä puoliajasta oli kuitenkin käyttää ja pallo tirpaistiin korkealle ilmaan. Örkkien kääntäessä katseensa kohti pelivälinettä, jäi heiltä kuitenkin huomaamatta, että khorniitit eivät jääneetkään odottamaan pelivälineen putoamista. Iso punainen runnoi tiensä läpi keskilinjan, muu miehistö lähti haastamaan hyökkäykseen valmistuneita örkkejä ja yksi ripeäjalkaisempi monttumies ryntäsi pitkälle takalinjoihin örkkien pallonheittäjän viereen, mihin pelivälinekin oli tulossa ja kuin ilviäkseen vieressä seisovalle vihreälle otukselle, nappasikin pelivälineen ilmasta ennen kuin örkit olivat saaneet edes aloitustaan!

No mitäpä örkki tuohon muuta sanomaan kuin blitz röyhkeään pallovarkaaseen!
...
Paitsi jos siihen tarvitaan dodge, johon blitzaavan örkin jalat eivät vain olleet tarpeeksi näppärät...

Tämän jälkeen jo asemissa olevien khorniittien oli verrattain yksinkertaista murjoa örkkejä, toimittaa pallo kauas turvaan ja pelata aikaa niin, että maalinteon jälkeen örkeille ei vain enää muodostunut mahdollisuutta tasoittaa peliä. Toki vielä aivan lopuksi yksi monttujuoksija väistäessään onnistui tipahtaa niin naamalleen, että seuraava matsikin jäi väliin, mutta lopputulos oli varsin selkeä.

Khorniitit - Örkit
Maalit: 2 - 1
Kassut: 1 - 0
Muut vahingot: 1 - 0

Loppua lukuunottamatta hyvin tasainen ottelu.
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.
Avatar
Velgar
Viestit: 425
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja Velgar »

Sitten siirryttiin pohjoisempiin näkymiin ja kuumana höyryävät Thirsterin vangit kohtasivat kanssa pohjanmiehiä pakkasrajan takaa.

Verenjanon Vangit vs Norskit

Sää oli jälleen mitä parhain, mutta tällä kertaa yleisöä könysi khorniiteille enemmän kuin kaamos jakamattomille norskeille, jos nyt heille tuotiin korvaukseksi lyylillinen ölviä ja annettiin aloituskin kaiken päälle.

Ensimmäinen puoliaika

Ensimmäistä puoliaikaa lähdettiin juhlistamaan fanien kirkuessa khorniiteille. Norskit ottivat varsin rentoa löymäpeliä alkuun kun pallokin putosi käytännössä keskelle heidän häkkiään. Sen nostamisessa sitten tulikin vähän ongelmia, minkä johdosta khorniittien onnistui rynnistää takakenttään yrittämään kanssa pallonpoimintaa. Olematta siinä juurikaan sen parempia. Tämä kuitenkin pakotti pohjolanpoikia vetäytymään hieman takaisin takalinjoihinsa, mikä olisi voinut antaa lisää aikaa khorniiteille, jos yleisöön tuuppaamisyritykselle lähtenyt verenjuoksuttaja ei olisi juoksuttanut siinä sivussa myös itsensä naamalleen maihin...

Tästä pohjolaisille muodostui paikkaa alkaa porautua taas khorniittien riveihin ja niin paljon kuin verenjanoiset olivatkin lyövää porukkaa, niin on kylmät pohjolan veljetkin ja naapuripoikien parempi puolustusosaaminen näki heidän puskevan itsensä hiljalleen läpi. Kun sitten maahan lyöty iso punainenkin päätti väärällä hetkellä jäädä kiukuttelemaan maahan, tarjosivat pohjolan pojat erittäin epäurheilijamaisesti pololle tuttia rautakengän muodossa ja tuudittivat pedon taukotuvalle. Eipä sitten paljoakaan aikaa kun pohjolaiset kantoivat pallonkin maaliin ekalle puoliaikaa.

Vielä oli kuitenkin hieman aikaa ja fanien kirkuessa vielä lisää, lähdettiin vuorostaan khorniittien hyökkäykseen. Tämä saatiin kuitenkin pohjolan poikien toimesta nopeasti tyrehdytettyä ja iso punainen oli saatu torkkutuvalta takaisin, ei tämä saanut kaksikerroksisesta norssipuolustuksesta itseään läpi, vaan mylvivä peto vedettiin taas maihin ja jatkaen epäurheilijamaista toimintamalliaan, norssit tarjosivat toistamiseen rautatuttia turpaan, tällä kertaa vaivuttaen pedon kokonaan ulos matsista. Muuten sitten paljoa khorniittien onnistunutkaan saada aikaiseksi vuoroillaan.

Toinen puoliaika

Noh, kuten vähän alkoi olla jo tapaista näille kaverein, vaikka saatiinkin ripeä näpäytys alkuun ja päästiin vähän paremmin asemiin, ei se paljoa auta jos ensimmäiset yritykset nostaa pelivälinettä eivät onnistu... Tai sitten kun vihollinen rynnii omiin liiveihin ja olisi vähän kriittistä saada peliväline matkalle kohti toista kenttäpäätyä, sitä ei vain todella saada lähtemään heittäjän kourista kuin jalkoihin...

Saattaa tulla yllätyksenä, mutta jo toisella vuoroaan norssien käpälät olivat pelivälineessä, miehiä enemmän khorniittien puolella kuin näillä itsellään ja nekin khorniitit, jotka olivat pystyssä seisoivat tukevan norssiseinän väärällä puolen...

Tällä kertaa seinästä sentään päästiin läpi, mutta sen verran kaukana oltiin asemista, että norssien onnistui vain väistää hieman ja pinkaista maaliin pelivälineen kanssa.

Eipä mitään. Otetaan uutta näpäytystä liikkeelle ja taas ollaan askeleen verran pidemmällä. Tällä kertaa pallokin saadaan ylös nurmesta ja ojennettua onnistuneesti verenjuoksuttajalle, joka melkein nimensämukaisesti pinkaisee juoksuun kohti vihollispäätä. Varmistaakseen vielä ottaen parit lisäjuoksuaskeleet, että varmasti päästään iskuetäisyydelle maalista...
...
Ja maahan naamalleen, ettei vain liian nopeasti päästä takaisin peliin...

Ja pallo takaisin pohjolan pojille. Sitten yritetäänkin kaikinvoimin pistää kampoihin, mutta jälleen pieni askel kerrallaan (ja ylivoimakin turvanaan), norssit puristavat itsensä läpi linjoista ja tekevät vielä aivan pelin päätteeksi kolmannen maalinsa. Tähän mennessä khorniitti-luotsi oli jo niin pettynyt joukkueeseensa, ettei ollut edes merkinnyt toiseen kirjanpitoon maalia ollenkaan. XD

Tämän takia lapset pidetään kahta kirjanpitoa. :D

Khorniitit - Norskit
Maalit: 0 - 3
Kassut: 0 - 0
Muut vahingot: 1 - 0

Noppa ei oikein pyörinyt tässä matsissa, mutta Nufflella ollut syytäkin olla kiukkuinen allekirjoittaneelle, kun ei vieläkään ole saanut khorniitteja maaleihin...
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.
Avatar
Velgar
Viestit: 425
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja Velgar »

Ja vielä viimeinen tältä kautta allekirjoittaneelle...

Verenjanon Vangit vs Vihreä Vaara

Uusintaottelu näki vihreät vastaan punaiset jälleen kerran mukavassa säässä, yleisö edelleen pursuen vihreiden kavereiden puolelle, mutta aloituksen mennessä khorniiteille. Tällä kertaa joukkueisiin oli syntynyt kuitenkin sen verran eroa, että örkeille palkattiin Scrabba Sorehead, jota tässä matsissa esitti squig-ball heittäjä bodyguardin kanssa. :D

Ensimmäinen puoliaika

Vaikka mitään ei ollut alkuun tehtykään, palkittiin silti khorniitteja hyvästä luotsityöstä. Mutta hyväkään luotsityö ei vain pysty auttamaan kun heittely ei ota onnistuakseen. Örkit ovat onneksi vähän verkkaisia veikkoja saatiin vielä mahdollisuus korjata tilannetta... Palloa ei saada ylös.
...
Noh niin...

Onneksi khorniitit eivät suostuneet kovin hevillä loikkaamaan pois örkkien tieltä, joten pallo saatiin kuitenkin pidettyä omassa nurkkaa. Kun sitten nopea, suovaava super monttumies lopulta päätti itse käydä hakemassa pelivälineen, saatiin homma liikkeelle. Toki turvaa vähän vähemmän niin ja pian olikin supermies maassa. Mutta ketä tahansa, joka on lukenut sarjakuvia tietää, että jos on vain lyöty maahan, voi sieltä aina nousta takaisin ylös ja niin teki myös meidän supermiehemme kun verenjuoksuttaja ensin ryntäsi paikalle tarjoamaan vähän lyöntitukea. Vähän väistelyä ja nopeassa tahtiin saatiin viimeisen matsin ensimmäinen maali aikaiseksi.

Tämä ei hirveästi sieniyleisöä miellyttänyt ja toinen lähtö alkoikin kahden esineen liitäessä ilman halki. Toinen niistä mätkähtäen tukevasti keskilinjassa seisovaa monttujuoksijaa naamaan, onneksi vain tainnuttaen polon. Tämä avasi sitten lisää mahdollisuuksia örkeille, jotka hivuttautuivat onnistuneesti keskikentän yli, vaikka sitä puolustaneita linjamiehiä ei saatukaan kumoon.

Örkkien tiivistä pakettia oli ilo muksia, mutta sienet muksivat myös mielellään takaisin. Kun sitten kolme kohrniittia oli jo nopeassa järjestykseen kannetti lasarettiin loppupeliksi, alkoi puolustuslinja näyttämään hiukan harvalta. Iso punainen kun tinttasi itsensä maihin pian sen jälkeen kun örkkien blitzer oli murtautunut khorniittilinjasta läpi näki tämän vain jatkavan hölkkäänsä maaliin asti.

Jännittävällä tapaa khorniiteille jäi vielä kuitenkin peliaikaa kun khorniittiyleisö aloitti katsomossa mellakan. Huonot pelilliset valinnat kuitenkin näkivät tämän ylimääräisen vuoron tuhlattavan lyöntiin sen sijaan, että olisi juoksutettu pallon hand-outissa saaneen pelaajan kohti vihollispäätyä.

Sen verran tukevaan oli kuitenkin myös valmisteluja onnistuttu tekemään ennen töppäystä ettei puoliajalla örkitkään päässeet juhlimaan ylimääräajasta kun palloon ei vain päästy.

Toinen puoliaika

Toisessa puoliaikaa pidettiin hyvin vakavahenkinen puhuttelu pallon potkijoille, jotka peloissaan potkaisivat sitten pallon niin korkealle, että örkkien oli helppoa vain kävellä sen alle ennen kuin nahkakuula edes kosketti maata...

Tästä lähdettiin sitten hyvin perinteiseen amerikkalaiseen jalkapallo-tyyliin linja vastaan linjaa. Ja parin vuoron ajan tämä menikin juuri niin kuin telkkarissa, kahden puolen vuoronperään painiessa toisiaan edeltään.

Yllättäen khorniiteille puhalsi poikkeuksellisen hyvä tuuri ja vuoron aikana, vaikka yhden nopan blokkejakin heiteltiin, tapahtui kentällä hyvin pitkälti kaikki juuri siinä järjestykseen kuin sen olisi voinut toivoakin tapahtuvan. Iso punainen oli vaihtelun vuoksi mylvinyt pitkin ottelua 2/3 lähdöistään, eikä tämäkään ollut poikkeus, mutta kun örkit yrittivät onnekkaan vuoron jälkeen töniä khorniitteja takaisin, jäi sinne silti tarpeeksi tilaa, että muutamakin heitto myöhemmin (jälleen sisältäen yhden nopan blokkeja a plenty), khorniitit olivat kaataneet niin pallonkantajan ja vieneet pallon, kuin mustan örkinkin pian sen jälkeen lasarettiin täksi matsia ja vielä varmistaneen ettei ketään edes pääsisi saamaan karkuun päässyttä pallomiestä kiinni vähään aikaan...

Pienen ajanpeluun ja muksimisen jälkeen oli kuitenkin lopulta pakko rynnätä maaliin ja jätettävä örkeille kaksi vuoroa aikaa tasoittaa...

Tähänä lähdettiinkin innokkaasti. Jälleen pelonsekainen potku toimitti pelivälineen korkealle ilmaan ja se mätkähti tukevasti örkkien viskurin kouriin. Koko etulinja murtautui seuraavaksi pitkälle khorniittipäätyyn, joka oli tarkoituksella jätetty tyhjäksi vastahyökkäyksen pelossa.

Khorniittien piti saada tägättyä lähestulkoon kaikki örkit ja osaan joukkueella ei ollut mitään yltämistä, jättäen nämä täysin vapaaksi blitzaamaan ja linjoissa lymysi yhä squig-palloksi naamioitunut Scrabba valmiina ryntäämään ja loikkaamaan vihollislinjojen yli maaliin.

Musta örkki ryntäsi vapauttamaan Scrabban, mutta töpeksi sen verran, että tarvitsi luotsin ohjastavaa huutelua onnistuakseen. Tämä mahdollisti pelivälineen toimittamisen superstaralle ilman ongelmia. Nyt squigy-pallotähden tarvitsi enää hypätä vihollislinjan yli ja juosta maaliin. Väistämisiä olisi joutunut tekemään aivan liikaa.

Scrabba lähtee lentoon ja khorniittien monttutappelijat katsovat suu ammollaan kun tähtipelaaja liitää heidän ylitse...
...
Mutta putoaa naamalleen.

Pronssiottelu julistetaan Khorniittien voitoksi.

Khorniitit - Örkit
Maalit: 2 - 1
Kassut: 1 - 2
Muut vahingot: 1 - 0

Ottelu oli hyvin lähellä mennäkseen jatkoajalle, jossa örkeillä olisi vielä ollut yksi re-rollikin ja enemmän miehistöä. Toisaalta Kerttu-areenakin oli varttia vaille sulkemisen, niin todennäköisesti oltaisiin jouduttu tyytymään maalipotkuihin, joten lopulta molemmat luotsit olivat sitä mieltä, että tämä oli huomattavasti eeppisempi tapa lopettaa kauden pronssipelit.
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.
Avatar
Koo-Hoo
Viestit: 351
Liittynyt: Ti 19.05.2009 18:38

Re: Blood Bowl -liiga kausi 34

Viesti Kirjoittaja Koo-Hoo »

Tuossa vajaa muutama viikko sitten käytiin kultaottelu Norskien ja Sigevifin kesken. Norkeille tuli vähän enemmän kannattajia ja kaatosade puhkesi. Sigevif lähti hyökkäämään. Norskit asettuivat muuriasetelmaan ja amatsonien oli lähes mahdotonta murtautua läpi. Vielä kun amatsonien nyrkit olivat hennot ja jalat kankeat (blokit huonoja ja dodget samoin). Lopulta oli pakko yrittää vaan rynniä läpi ja sehän päätyi katastrofiin. Norskit tekivät maalin. Amatsonit saivat vielä yrityksen tasoittaa. Norskit juoksivat puolustusasetelmiin, mutta nyt nähtiin sankarillinen toiminta kun se tyttö vaan juoksi äijän ohi sivulaitaa pitkin maaliin. Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-1.

Norskit saivat toisella puoliajalla aloituksen ja kaatosadekin lakkasi. Tasaisen varmasti Norsit etenivät ja puolustivat. Amatsonien rintama alkoi hupenemaan KO-tuvalle. Yrityksistä huolimatta amatsonit eivät saaneet norskeja juurikaan verotettua ja norskit tekivätkin sitten maalin. Ja siihen peli päättyi.

Nuffle aika selkeästi päätti pelin voittajan. Amatsonit olivat koko pelin huonompia blokkaamaan ja väistämään. Varsinkin kriittiset toiminnot menivät pieleen tuota yhtä maalia lukuunottamatta. Norskeilla sen sijaan melkeinpä kaikki onnistui ja blokkinopista sateli puhtita tähtiä. Että Kiitos Nuffle tästäkin kaudesta kaikkien puolesta.

Peli Norskit - Sigevif päättyi:
- tulos 2-1
- kassut 2-1
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Turku [Ordo Aboensis]”