Aktiivinen skirmish peliporukka pk-seudulla.

Helsingin peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Fiend_
Viestit: 989
Liittynyt: Ke 17.04.2013 17:42
Paikkakunta: Espoo

Aktiivinen skirmish peliporukka pk-seudulla.

Viesti Kirjoittaja Fiend_ » To 17.09.2015 13:53

Hei kaikki!

Meillä on tässä pk-seudulla muodostunut hyvä ja aktiivinen peliporukka (heilutaan siinä kolmen kympin molemmin puolin) joka keskittyy käytännössä skirmish pelailuun. Meillä on useampi peli pyörityksessä ja pelaillaan niitä aina tasaisin väliajoin. Tietysti uusia pelaajia olisi aina kiva tavata ja piiriä kasvatettua, jotenka laitetaan tänne nyt ilmoitusta sitten tähänkin suuntaan.

Pääasiassa ollaan käyty tiistaisin pelaamassa Poromagian tiloissa (loistava paikka muuten!) jolloin usein nähdään pöydällä Malifauxia, Edeniä tai Pulp Cityä. Usein myös samoja naamoja pyörii sunnuntaisin Hapessa Sörnäisten metroaseman vieressä ja aika pitkälle samoja pelejä on pelailtu, tosin myös sunnuntaisin nähdään enemmän myös Infinityä ja viimeksi oli Carnevale kampanjaa.

Jos siis skirmish pelit kiinnostaa ja kaipaat pelikavereita niin laittele viestiä joko tänne, yv'tä, viewtopic.php?f=16&t=107709 tai mikä nyt toimiikaan parhaiten. Demotetaan erittäin mielellään kaikkia pelejä joita pelataan ja opastetaan listoissa ja hankinnoissa ilman muuta.

Lista peleistä:

-Malifaux
-Eden
-Pulp City
-Guild Ball
-Infinity

On nyt ainakin sellaisia mihin löytyy pelaajia ja demottajia. :) Tuon lisäksi pelaillaan jonkin verran lautapelejä ja Malifauxiin sijoittuvaa roolipeliä, Through The Breachia on juuri alettu testailemaan.
Something something Dangerzone!

GreenOwl2
Viestit: 619
Liittynyt: Ti 31.08.2004 13:30
Paikkakunta: Vantaa, Myyrmäki

Re: Aktiivinen skirmish peliporukka pk-seudulla.

Viesti Kirjoittaja GreenOwl2 » La 19.09.2015 21:40

meidät tavoittaa myös Facebookista https://www.facebook.com/groups/SRMRY/

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsinki”