Dark Angels 1500 points

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
King Éomer
Viestit: 82
Liittynyt: Su 21.06.2015 03:58

Dark Angels 1500 points

Viesti Kirjoittaja King Éomer »

Veljen armeijanvaihdon jälkeen vanilla marineihin saattaa armeijaan kokoamisessa kestää hetken, joten todennäköisesti ulkoilutan joukkojani poromagiassa.

Lion's Blade Strike Force 1500 Points

Battle Demi-Company [885]

Chaplain, Jump Pack, Auspex, Power Fist [135]
[Warlord]

#1st Tactical Squad, 10 Models, Chainsword, Veteran Sergeant, Plasma Gun, Plasma Cannon [180]
In Transport #1

Tactical Squad #2, Flamer, Chainsword, Melta Bombs [80]
No Transport

Tactical Squad #3, Plasma Cannon, Combi-Plasma [95]
In Transport #2

Assault Squad, Jump Packs, 2x Flamer, Power Sword, Plasma Pistol [125]
No Transport

Devastator Squad, 2x Lascannon, [120]
In Transport #3

Transport #1: Rhino [35]
Transport #2: Razorback, Dozer Blade, TL Lascannon [80]
Transport #3: Rhino [35]

Deathwing Redemption Force [615]

Interrogator-Chaplain, Terminator Armour, Shroud of Heroes [150]

Terminator Squad #1(200), Chainfist, Assault Cannon[225]

Terminator Squad #2,
2x TH&SS, Assault Cannon [240]

1500 Points

Devastator Squad ampuu Rhinosta laserilla vastuksen vehiclejä. Terminaattorit ampuvat infantrya ja chargaa vahvempiin vihollisiin split firen avulla. Interrogator Chaplain teleporttaa kakkosryhmän kanssa. Assault Squad juoksee toiselta puolelta kenttää että saa chargattuu vuoro 2.

Edit2: Veli kyllästyi Skitariihin ja päättikin aloittaa space marinet, salamanders chapter tacticeilla. Koko lista meni uusiksi. Omistan kaikki figut paitsi Devastatorit, Drop Podin, Razorbackin ja Interrogator-Chaplainin. Termuryhmä #2 on magnetisoitu

Edit3: Pieniä muutoksia, Company Master vaihdettu Chaplainiin
Viimeksi muokannut King Éomer, Ke 10.08.2016 23:10. Yhteensä muokattu 5 kertaa.
Tsilari
Viestit: 136
Liittynyt: Pe 06.12.2013 21:42
Paikkakunta: Helsinki

Re: Dark Angels 1000 points kaveripeleihin

Viesti Kirjoittaja Tsilari »

Jos suinkaan mahdollista niin Devastatoreille kaikille samat aseet, että ampuvat tehokkaasti. Niillä ei ole valittavana vuorossa kuin se yksi kohde.

Taitaa olla kokoelma vielä rajallinen?

Aika lailla high S low shots voittoista. Onko kaverilla pääosin vehicleja tai mc:itä? Jos vastaan tulee infrantrya niin ongelmia tulee. Vaikka Knightit sitoisivatkin jotain meleeseen ja lantikka grillaa niin se menee vain sen 6 tuumaa, jos tahtoo liekkejä ampua edes yhdeltä puolelta. Se ei voi olla vastaanottamassa koko rintamaa
Interromancers waterboard your mind
Avatar
King Éomer
Viestit: 82
Liittynyt: Su 21.06.2015 03:58

Re: Dark Angels 1000 points kaveripeleihin

Viesti Kirjoittaja King Éomer »

Veljen armeija ei vielä valmis ole, mutta kyllä niitä infantryja saa aika paljon 1000p listaan ja kai niille Devastatoreille vois Missile launcherit hankkia. Totta kai pitää karsia jotakin pois eli taitaa Mastery level 2 jäädä vain haaveeksi. Armeija on todellakin rajallinen, en haluaisi kahta Devastator Squadia ostaa yhden tähden. Ylimääräistä kamaa DVn tyypit, assault squad, rhino ja Assault squadin ylijäämä paloista konvertattu 5 hengen tactical squad. Tarkemmin ajateltuna en omista mitään näistä muista eli vaihtaminen on helppoa.
Sipsikäsi
Viestit: 718
Liittynyt: Ke 15.04.2009 21:26
Paikkakunta: Vantaa

Re: Dark Angels 1000 points kaveripeleihin

Viesti Kirjoittaja Sipsikäsi »

Power of the machine spiritin kanssa(sääntökirja, s. 169) Land Raider saa ampua 1 ylimääräisen aseen full bs:llä, joten voi ajaa 12" ja ampua yhden liekkarin.

Pari muuta huomiota:
1. Pienissä(kin) pistemäärissä on usein parempi ottaa lisää ukkoja, kuin ostella satunnaisia uppeja ukoille(ligtning claw, storm bolter..).

2. Kuten jo aikaisemmin mainittiin, on devastatoreille parempi ostaa aseita, jotka tekevät samaa asiaa ja mieluiten samalle rangelle. Ilman split fireä tms. osa aseista menee usein hukkaan, esim. multi-melta hordea vastaan tai heavy bolter tankkeja tai heavy infantryä vastaan. Multi-melta 24" rangella pakottaa käytännössä koko devastator unitin deployaamisen lähelle vihollista, jos sillä haluaa ampua vaikka muut aseet kantaisivatkin kauempaa turvallisemmasta paikasta.

3. Tactical squadin Multi-melta heavy aseena saattaa aiheuttaa ongelmia, koska käytännössä usein haluat liikkua ryhmällä objektiiveille, vihollista kohti tai karkuun yms. Tämän takia jokin erikoisase voisi olla parempi. Jos haluaa uhata tankkeja, meltagun toimii usein paremmin koska osut normi-bs:llä liikkeessäkin vaikka range onkin heikompi. Tässäkin tapauksessa kannattaa rakentaa unitti tiettyä tehtävää varten, esim. vehicleiden metsästykseen melta-gun, combi-melta ja vaikkapa meltapommi kessulle antaa jo uskottavaa uhkaa vehicleille, joskin range on hiukan rajoittunut.

4. Librarian saa valita 3:sta eri force aseesta. Tämä on usein hyvä mainita listassa. Nykyään useimmiten näkee valittavan force axea, jonka ap2 ja +1 str & force mahdollistaa ovelalla pelaamisella jopa isompien monstereiden kaatamisen vaikka aseella joutuukin lyömään iniative 1:llä.

Tässä nyt äkkiseltään pieniä vinkkejä.
Avatar
King Éomer
Viestit: 82
Liittynyt: Su 21.06.2015 03:58

Re: Dark Angels 1000 points kaveripeleihin

Viesti Kirjoittaja King Éomer »

Kannattaisiko tuo Razorback vaihtaa Rhinoon. Toinen mitä harkitsen on Land raiderin poistaminen ja kentälle teleporttaaminen. Nyt listasta löytyy myös 4 Missile launcheria, ja Storm bolter on poistettu ja Lightning claw vaihdettu Chainswordiin. Multi-meltankin tilalla on Plasma cannon. Codex ei nyt ole käsissä eli kaikkea en voi vaihtaa koska en muista pistehintoja. Onko tämä Land raider hyödyllinen vai kannattaako sen tilalle ottaa esim. Ravenwingeja.
Avatar
Spreelock
Viestit: 316
Liittynyt: Ti 23.12.2014 20:47
Paikkakunta: Vantaa

Re: Dark Angels 1000 points kaveripeleihin

Viesti Kirjoittaja Spreelock »

Razorbackit toimii, Ravenwingiä kannattaa myös harkita
https://firstblood84.wordpress.com/

Imperium 40k (21600)
Necromunda (escher, goliath)
Mordheim (marienburg, skaven)
Avatar
Dr4zh4r
Viestit: 200
Liittynyt: Ti 13.10.2009 14:11
Paikkakunta: Turku

Re: Dark Angels 1000 points kaveripeleihin

Viesti Kirjoittaja Dr4zh4r »

Ravenwing toimii hyvin terminaattori-panssarin omaavien kavereiden kanssa. Saat deep striken joka osuu sinne mihin haluat. Myöskin yksi attack bike multimeltalla on yllättävän kova, koska scout on melko hyödyllinen sääntö. Mopot+ erillinen a-bike on suoraan vastustajan naamalla vuorolla 1.
"Assassins do it from behind"
Avatar
King Éomer
Viestit: 82
Liittynyt: Su 21.06.2015 03:58

Re: Dark Angels 1000 points kaveripeleihin

Viesti Kirjoittaja King Éomer »

Eli land raider pois ja tilalle Bike squadronenja johon attack bike mukaan. Kuinka monta perus bikea kannattaa laittaa per Squad? Ja kannataako RW Command Squad tai land speeder pistää listaan?

Listan olisin varmaan tehny formationeista, mutta RW command squadia eikä black knighteja näihin saa joka ärsyttää, koska näitä saa Battleforcessa joka olisi hyvä ostos.
Avatar
Gintonic
Viestit: 1491
Liittynyt: To 03.11.2011 00:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Dark Angels 1000 points kaveripeleihin

Viesti Kirjoittaja Gintonic »

Melkeenpä black knighteja mielummin ku normi ravenwing prätkäilijöitä. Tietty jos haluu tehdä graviprätkäryhmiä, niin sit tietty ne normiprätkät, mutta silti ne knightit on aika kovia eikä pisteissä paljoa kalliimpia. Minikokoiset prätkäryhmät on fine, koska ei mene pisteitä hukkaan hangaround prätkäilijöihin, mutta tästäkin on sitä koulukuntaa, jotka haluu että erikoisaseet ei kuole ekaan casualtyyn. Mutta black knightien kohdalla sit ehkä isompia ryhmiä kun ne on kaikki kummiskin varustettu niillä plasma taloneilla.
"In the eyes of an amateur there are many options, but in the eyes of a master there are just a few"
-Unknown list builder-
Avatar
King Éomer
Viestit: 82
Liittynyt: Su 21.06.2015 03:58

Re: Dark Angels 1000 points kaveripeleihin

Viesti Kirjoittaja King Éomer »

Listaa muokattu
Avatar
King Éomer
Viestit: 82
Liittynyt: Su 21.06.2015 03:58

Re: Dark Angels 1500 points

Viesti Kirjoittaja King Éomer »

Nostan tämän ylös koska listaa muokattu radikaalisesti.
Avatar
Velgar
Viestit: 425
Liittynyt: To 27.09.2012 15:22

Re: Dark Angels 1500 points

Viesti Kirjoittaja Velgar »

Henk. koht. tekisin tuosta Tactilanttu kakkosen kessusta veteraanin, jos jostain ja antaisin niille jonkun kärryn. Plasmacannon tiimit kuitenkin aika paljon tahtoo istua paikallaan, kun p-kanuunalla ei snapshotteja paljon anneta, joten varsinkin Razorbackin antaminen toiselle p-kanuuna tiimeistä on vähän jännä valinta.

Toinen mitä tekisi, olisi toisen ukkosvasaran antaminen kavereille. Antaa kuitenkin pari pulttikutia lisää papin porukkaan, pitää kaveritkin vähän paremmin hengissä ja ei kuitenkaan lyöntivoimaa vie papin porukastakaan. Jos sitä kutia tulee niin paljon papin porukkaan, että meinaa termiiteiltä henki lähteä, niin kyllä siinä kohtaa ongelma on muutenkin isompi kuin yksi 3++ vähemmän. 3+ nopasta ylipäätään on välillä vähän taitolaji. Itselläkin kilpiveikko viime pelissä otti ihan kiltisti ensimmäisen kudin gravia naamaan ykkösellä ja loput porukkaa seurasi aika nopeasti perässä. Ehkä yksi olisi jäänyt toisen kilven myötä.

Noista taktikaaleista kanssa jos meinaa tuolle kakkostiimin meltapommille löytää jotain käyttöä, niin kaverit tarttee jonkun kulkulaitteen tai sitten toivoo drop podeja naamalleen. Mitä tuskin ketään toivoo... :D
Jo pieninkin kivi voi aloittaa maanvyöryn, mutta silti suurinkin järkäle voi osua tyhjään.

--

Even the smallest of stones can start an avalanche, but even the greatest of boulders can hit nothing.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Armeijalistat”