Dark eldarit Talvisotaan, turnauslista 2000

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Lassek
Viestit: 3267
Liittynyt: Ma 05.07.2004 21:04

Dark eldarit Talvisotaan, turnauslista 2000

Viesti Kirjoittaja Lassek » To 16.11.2017 04:21

Tämmöistä listaa. Pelikokemus on vielä hyvin heikkoa, mutta alkaa olla jokin käry siitä mikä on hyvää. Eli darklancet, teleporttaus, osumamodikkasuojat ja komentopisteet. Ennen codex-listaa kaksi jälkimmäistä jättävät vielä toivomisen varaa, mutta ensimmäiset ihan onnistuvat. C-pojoja menee lancejen damagerolleihin ja varmaan farseer ja joku satunnainen advance syövät loput.

Muista listoista on kopioitu lentue ja triplaravagerit. Farseerista luulisi olevan kova hyöty vaikka onkin kallis: doom+myrkyt, dispellaus, mortalien nakkelu 2+ saven väkeen. Sama sekoittaa rotuja kun ei ole kuitenkaan doktriineja vielä. Johan tuossa arkontti itse kalpenee - kova jätkä laittaisi varmaan vielä mopowarlockin toiseksi HQ:ksi.

Henkilökohtaisena vammana on että copypastaus on henkisesti hirveän vaikeaa. Siitä aiheutuu esim. variaatio lentueessa. Hemlock-hävittäjä kävi myös mielessä, vain 6 pisteen päässä pommikoneesta... Taikominen ja -2ld on hienoa, joskin lyhyen kantaman tykeillä en varmaan osaisi pelata kunnolla (ja vierasyksiköihin panostaminen on vähän huono arpa sitten codexin tullen).

Muuta mietinnän alaista:
- Mandraket ovat mosuihin nähden kalliita, mutta mm. S4-tykitys on hyvä lisä arsenaaliin. Toinen raiderillinen mosuja kävi silti mielessä tilalle.
- Scourgeille dark lancet eivät olisi kauheasti kalliimpia ja se D1d6 on nyt kuitenkin asiaa. Saisi ryhmän rahalla venomipossenkin lisää (tai mandrakeja). Tai jotain irtobeasteja estämään jotain tuhoisaa ykkösvuoron teleporttausta...
- Lisäsplintercannonit on nyt laskettu, jotta tulta voisi keskittää vähän helpommin samalla kun pitää sopivaa etäisyyttä. Niiden rahalla (60pst ei ole ihan vähän kuitenkaan) saisi myös beasteja.
- Pommarista suosiolla hävittäjä? Ääääääh.

Miten itse pyörittelisit? Puuttuuko jotain oleellista? Muita huomioita?

Aeldari btn +3cp:
HQ archon, blaster, pgl 76
HQ farseer, bike 130
EL 5 mandrake 95
EL 5 mandrake 95
TR 9 warrior 63
TR 5 warrior, blaster, pgl 53
TR 5 warrior, blaster, pgl 53
DT raider, prow 116
DT venom, splinter cannon 95
DT venom, splinter cannon 95
FA 5 scourge, 4 blaster 130
HS ravager 155
HS ravager 155
HS ravager 155

Dark eldar AF Sqn +1cp:
FL razorwing, splinter cannon 170
FL razorwing, splinter cannon 170
FL voidraven, missiles 194

= 2000, 7cp
Sikamageita figuja KATSO!

Ihme ulinaa. - Rune

Fluffipelaaminen on mielentila. - AgeofSignar116

Palaa sivulle “40k: Armeijalistat”