Kill-Team kamppista alkusyksystä.

Jyväskylän peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Mennorach
Viestit: 24
Liittynyt: La 14.07.2007 12:42
Paikkakunta: Jyväskylä

Kill-Team kamppista alkusyksystä.

Viesti Kirjoittaja Mennorach » Ma 12.09.2016 14:22

Eli otsikon mukaisesti pyöritän kevyen Kill-Team kamppiksen syksyn aikana. Lisään tietoa tähän sitä mukaan kun ehdin, mutta tarkoitus on pelata välillä 26.9.-22.10. ja pelipäivä on lähtökohtaisesti torstai. Toki muinakin päivinä voi pelata, mutta kaikki pelit on pelattava Fantasiapelien tiloissa.
Toimitan Kill-Team säännöt Fantasiapeleille kuluvan viikon aikana printattuna.


Pelataan Ladder-campaign:

Jokainen osallistuja kirjaa nimensä ja yhteystietonsa, sekä johtajansa leader-traitin paperille ja laittaa kyseisen lapun muistitaululle listan alimmaiseksi.
Voitettuaan pelin toista pelaajaa vastaan pelaaja tarkistaa kummalla oli korkeampi sijoitus. Jos voittajalla oli korkeampi sijoitus, hän vaihtaa sijaa suoraan yläpuolellaan olevan kanssa. Jos voittajalla oli alempi sijoitus hän vaihtaa sijaa vastapelaajansa kanssa.

Pelataan seuraavilla lisässäännöillä ja tarkennuksilla:
Ennen ensimmäistä peliäsi valitset johtajalle Leader Traitin kyseiseltä listalta. Traitin valinta katsotaan joka pelin alussa tapahtuvaksi uudeksi valinnaksi, eli se lasketaan samoin kun heittäisit joka pelissä saman säännön taulukosta.
Kuka tahansa voi vaihtaa armeijaa tai sen rakennetta pelien välillä.
Maksimissaan 15 modelia per Kill-Team.
Brotherhood of psykers antaa yhdelle yksikön modeleista psyker säännön. Jos yksikössä on Character niin se on automaattisesti psyykkeri, muuten modelin saa valita itse.

Lisään ja muokkaan ylläolevaa listaa tarvittaessa.
Viimeksi muokannut Mennorach, Ti 04.10.2016 18:13. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

tvih
Viestit: 11
Liittynyt: Ke 17.03.2010 05:35
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Kill-Team kamppista alkusyksystä.

Viesti Kirjoittaja tvih » Ke 14.09.2016 01:12

Ilmeisesti siis Kill Team-sääntöjä ei tarvitse omistaa omasta takaa, vaan ne voi kurkata tuolla paikan päällä sitten? Ei ole figut nähneet pelipöytää Kenraalien Koitoksen jälkeen, niin olis hyvä sauma tässä saada edes jotain pelailtua.

Mennorach
Viestit: 24
Liittynyt: La 14.07.2007 12:42
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Kill-Team kamppista alkusyksystä.

Viesti Kirjoittaja Mennorach » Pe 16.09.2016 13:52

Oikein ymmärretty. Säännöt ja skenaariot löytyvät nyt liikkeen pelitilan muistitaululta. Enempää ykstyiskohtiin menemättä tarvitset 200pts listan, valinnat ovat 0-2 Troop, 0-1 Elite, 0-1 Fast Attack. Tarvitset vähintään neljä non-vehicle, non-beast, non-swarm modelia. Ja kolme objective tokenia, mutta niitä löytyy liikkeestäkin.
Tervetuloa taas pelaamaan!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jyväskylä”