From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tournament

Järvenpään ja lähialueiden peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Morrigan
Viestit: 735
Liittynyt: La 13.10.2007 13:36
Paikkakunta: Helsinki

From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tournament

Viesti Kirjoittaja Morrigan » Ti 15.06.2010 00:20

“Deep within the realm of chaos, north of Norsca (or perhaps not, for time and space matter little in this world of eternal change) lies the Valley of fallen. It is here, that the souls of those slain during the Chaos Invasions are pulled, compellingly and without choice. Whether this is the will of the chaos gods or some strange phenomenon caused by the collapse of the old ones gateway remains a mystery. Whatever the case, the valley lays under the shadow of arcane machineries that surround the polar gate and engulf the lands around them with runed glow.

Should a mortal travel through the chaos wastes with his sanity intact he could witness a wicked parody of war's great theater, as the souls of the slain once again rise to do battle at Geheimnisnacht. Misty banners and standards rise from the earth, followed by ghastly and flickering forms of ancient warriors. Long forgotten battlecries echo across the valley uttered by eerie voices, and for one more time heroes arise to challenge the armies of the gods, ready to sacrifice even their souls to save the lands they once called home.

Forever trapped within time, forced to repeat their grotesque dance until the end of all that is these warriors rise to protect or to destroy.”


From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-turnee


Tuli tuossa kerholta kotio päin ajellessa mieleen järjestää pienimuotoinen vitos edikan turnee. Ajattelin näin ensiksi kalastella kiinnostuneiden lukumäärää, ja listata tähän mennessä mieleentulleita ideoita. Jos ajatus ottaa tuulta siipiensä alle, ja jos kaupunki myöntää nuorkan meille taas viikonloppukäyttöön, niin mie yritän hoitaa järjestelyt. Auttaa toki voi, ja luultavasti mie yritän ihmisille vihjaillakin asian tiimoilta. ^^

Lyhyesti 5th. edikasta: Armeijan rakennus on huomattavasti seiskaa vapaampaa, ja heerokset oikeilla maagisilla esineillä naurettavan kovia. Random efekti tässä pelissä on myös huikea, ja sankarit jotka niittävät vihollisyksiköitä maahan kuin heinää ovat arkipäivää. Peli on siis äärimmäisen viihdyttävää suurhaltia nekromancereiden taistellessa emperor dragoneilla liiteleviä kääpiöitä vastaan. Peleissä tärkeintä on pitää hauskaa eikä ottaa niitä liian vakavasti, oma armeija kun saattaa räjähtää käsiin heikon magic phasen tai onnekkaan viholliskenraalin takia.

Kysymyksiä ja kiinnostumis-ilmoja voi laitella tähän ketjuun.

Kiinnostuneet: Boldatut varmistettu.
1. Morrigan (Olli)
2.<Randomi> (Miiro)
3.Blackmetalsiili (Antti)
4.IsompiArska (Ari)
5.Wizu (Nimi ei nyt juuri tule mieleen)
6.Raivomuumi (Leevi, lauantaina kello yhdestä eteenpäin)
7.Jesse
8.Almostlikehuman (Christian)

Huom! Päivämäärä ei ole enää auki.

26-27.6 on tilat varattu. SIlloin siis.
Aikataulu: Pelit alkavat lauantaina kello 12:00, kello 10:00 voi jo tulla tekemään listoja yms. Peleille on varattu noin 2.5 tuntia aikaa + kakkospelin jälkeen tunnin ruokatauko. Venähtäminen nyt ei ketään kauheasit haittaa, kunhan ei nyt usealla tunnilla veny.

Sunnuntaina pelit alkavat myös 12:00, ja viimeistään kuudelta pitäisi voittajan olla jo selvillä.
Antilta löytyy useiden armeijoiden armybookit (kaaoksen (demonit, beastmen, mortals), örkkien, liskojen, brettien, empiren ja epäkuolleiden), taikakirja sekä battlebook. Itseltäni löytyy vastaavasti helffien sekä kaaoksen kirjat, sekä taikakirja. PKP:ltä myös saattaa löytyä halvalla muiden rotujen kirjoja, joten jos kiinnostusta on niin sieltä voi katsella.

Turnauksessa pelattaisiin 5 peliä (+yöllinen megabattle/mortikkaväännöt/mitkä lie). Skenaariot löytyvät alta.
Voittopisteet: Käytetään 7-edikan voittopistesysteemiä. Tasapelissä molemmat pelaajat saavat 10 turnauspistettä. Jokaisesta täydestä 150-pisteen erotuksesta pelin voittaja saa yhden ylimääräisen turnauspisteen ja häviäjä menettää yhden, minimi 0 ja maksimi 20 turnauspistettä.

Lipuista, pöydänneljänneksistä sekä kenraalin taposta saa 100 voittopistettä jollei skenaariossa toisin mainita.Skenaario 1: Sumun seasta

”Geheimnisnacht lähestyy, ja kaaoksen kuu Morrslieb hohkaa jo vihreää valoaan Kaatuneiden Laaksoon. Muinaiset soturit ja velhot, pedot ja demonit nousevat jälleen sumun keskeltä ikuiseen kuoleman tanssiinsa.”

Skenaario: Pitched battle seuraavin variaatioin:

Sumun seasta: Vaikka armeijat eivät ole vielä täysin ehtineet materialisoitua, ottavat kiivaimmat soturit jo yhteen. Ennen peliä kumpikin pelaaja jakaa armeijansa kolmeen osaan. Ensimmäiseen osaan pelaajat valitsevat määrällisesti puolet sankareistaan ja yksiköistään (sotakoneet lasketaan tässä tapauksessa yksiköiksi, mutta ensimmäiseen osaan voi valita vain saman verran tai vähemmän sotakoneita kuin troop-yksiköitä), pyöristyen alaspäin. Toiseen osaan he valitsevat puolet jäljellä olevista sankareista ja yksiköistä, pyöristyen jälleen alaspäin. Jäljelle jääneet joukot muodostavat pelaajan armeijan kolmannen osan.

Deployment: Pelaajat heittävät noppaa, ja voittaja valitsee puolen jolle aloittaa joukkojensa asettelun. Joukot asetellaan enintään 12'' päähän omasta pöydänlaidasta. Puolen valinnan voittaja deployaa yhden oman yksikkönsä kentälle, jonka jälkeen vastustaja tekee saman jne. kunnes pelaajien armeijoiden ensimmäiset osat on aseteltu kentälle. Tämän jälkeen pelaajat heittävät noppaa ja isomman luvun saanut aloittaa pelin. Joukkojen asettelun ensimmäisenä lopettanut pelaaja saa +1 heittoonsa.

Toisen oman vuoronsa alussa pelaajien armeijan toinen osa liittyy taisteluun. Nämä joukot deployataan pelaajan liikevuoron alussa enintään 18'' päähän pelaajan pöydänreunasta. Toisella vuorolla kentälle ilmestyneet yksiköt eivät voi liikkua, ampua tai taikoa pelaajan kakkosvuorolla eikä niitä voi asettaa suoraan lähitaisteluun. Aloittavan pelaajan joukot ovat ethereal vastapelaajan toisen vuoron loppuun asti, toisena tulleen pelaajan joukot ovat ethereal vastapelaajan kolmannen vuoron loppuun saakka.

Armeijan kolmas osa liittyy peliin pelaajan kolmannen liikevuoron alussa ja deployataan enintään 24'' päähän omasta pöydänlaidasta. Kolmannella vuorolla kentälle ilmestyneet yksiköt eivät voi liikkua, ampua tai taikoa pelaajan kolmosvuorolla eikä niitä voi asettaa suoraan lähitaisteluun. Aloittavan pelaajan joukot ovat ethereal vastapelaajan kolmanenn vuoron loppuun asti, toisena tulleen pelaajan joukot ovat ethereal vastapelaajan neljännen vuoron loppuun saakka.


Skenaario 2: Kuolleen sankarin haudalla

”Kuolleiden sankareiden haamuilla ei ole enää muuta kuin muistoja entisestä elämästään. Yhä uudestaan he elävät elämänsä viimeistä matkaa lopullisen unohduksen toivossa.”

Skenaario: Pitched battle seuraavin variaatioin:

Kenttä: Kentän keskellä on hautakumpu, jonne vain sankarit voivat astua sisään. Pöydänneljänneksistä ei saa pisteitä, mutta jos pelin lopussa pelaaja, jolla on ainoa sankari hautakummun sisällä, saa ylimääräiset 200 vp:tä.

Kuolleen sankarin hauta: Hauta lasketaan taloksi seuraavin muutoksin: Vain sankarit voivat astua sisään, eikä talosta tai taloon ole LoS:ia ulkomaailmaan. Hautakummusta ei voi taikoa ulos eikä sinne voi taikoa. Ylhäällä käytettyjä taikoja kummun sisällä oleva velho voi tosin yrittää dispelloida.


Sankarin, joka haluaa astua kummun sisällä, täytyy jättää ratsunsa ulos. Hevosten, demonic steedien yms. sankari jättää kummun ulkopuolelle odottamaan, ja poistuessaan kummusta he nousevat uudestaan ratsun selkään. Ratsu siis käytännössä katoaa pelistä siksi aikaa, kun sankari on haudan sisällä. Monsterous mountit eivät katoa sankarin astuessa hautaan, vaan jäävät taistelukentälle taistelemaan ilman ratsastajaa. Näiden ratsujen täytyy heittää unridden monster testiä niinä vuoroina kun sankari ei niitä ratsasta. Otuksella ratsastanut sankari voi nousta uudelleen ratsunsa selkään menemällä base to base contaktiin sen kanssa.

Kummun sisäpuoli on noin A4-paperin kokoinen soikio, jonka yhdessä päässä on ovi ja toisessa sarkofagi. Vastapelaajan sankarin siirtyessä jo miehitettyyn kumpuun sankarit laitetaan välittömästi close combattiin haudan keskelle. Molemmat lasketaan rynnäköineeksi, eli lyöminen tapahtuu ini-järjestyksessä. Muutoin taistelu kummun sisällä olevien sankareiden välillä tapahtuu normaalisti, lukuun ottamatta sitä, että kaikki sankarit ovat kummussa unbreakable.

Skenaario 3: Kuun kajossa

”Morrslieb luo kylmää valoaan taistelukentän ylle, kun armeijat iskevät yhteen kylässä, jonka nimi on jo aikoja sitten kadonnut historian hämäriin.”

Skenaario: Pitched battle seuraavin variaatioin:

Kenttä: Kentän keskellä on kylä (3 taloa). Pöydänneljänneksistä ei saa pisteitä, jokainen talo on 150 vp:n arvoinen. Pelaavat voivat käyttää joko 7-edikan talosääntöjä (helpot) tai 5-edikan talosääntöjä (huvittavat & monimutkaiset).

Kuolleiden kirkuna: Jokainen yksikkö 4'' päässä talosta joutuu ottamaan leadership-testin oman liikevuoronsa alussa. Jos testi epäonnistuu, yksikkö ottaa yhtä monta haavaa kuin millä se epäonnistui testissään. Näitä haavoja ei voi pelastaa MILLÄÄN vaikka sankarilla olisikin random-thingamajing joka estää kuolemisen/haavojen ottamisen/tms. Myös ITP-yksiköt ottavat osumaa. Yksi yksikkö VOI joutua testaamaan useammin kuin kerran vuorossa jos se on liian lähellä useita taloja. Talon sisällä olevat yksiköt ottavat +2 heittoonsa testiä heitettäessä.

Skenaario 4: Aamuauringon kylmä valo


”Kaaoksen yön jälkeen magian tuulet ovat täysin sekaisin, ja armeijoiden velhot yrittävät käyttää tätä hyödykseen.”

Skenaario: Pitched battle seuraavin variaatioin:

Magia: Jokaisen vuoron alussa heitetään D3: Tämä luku kertoo sen, kuinka monella nopalla winds of magic-kortteja heitetään sillä vuorolla molempien pelaajien magia vuoroilla. Esim. Pekka saa ensimmäisen vuoron Mattia vastaan ja heittää vuoronsa alussa D3:lla 3. Tämä tarkoittaa sitä, että sekä Pekan että Matin taikuusvaiheissa sillä vuorolla heitetään 3D6 korttia normaalin 2D6 sijaan. Pekan seuraavan vuoron alussa Pekka heittää uuden D3-nopan ja saa tulokseksi 1. Tämän vuoron magiavaiheissa siis heitetään 1D6 korttia jne.

Skenaario 5: Viimeinen marssi


”Yön loitsut ovat jo heikkenemässä, ja vain komentajien rautainen tahto pitää soturit taistelemassa.”

Skenaario: Pitched battle seuraavin variaatioin.

Jokaisen oman vuoronsa alussa pelaaja heittää D6 jokaiselle yksikölleen: Tuloksella 6 yksikkö ei enää kykene pitämään itseään tässä maailmassa, ja se katoaa usviin antamatta vastustajalle voittopisteitä (jos yksikkö on tuhottu puoliksi jo aikaisemmin se antaa puolet pisteistään). Yksiköt, joita johtaa joko sankari tai unit champion ovat immuuneja tälle.
Seuraavat säännöt nyt ainakin olisivat voimassa:
-2000 pts. armeijat
-Ei special charactereja
-High flyta ei käytetä
-Jokaista sotakonetta kohden täytyy olla vähintään yksi trooppi
-Forbidden rod hajoaa jos heittää 4+ käytön jälkeen
-COlleques of magic taiat eivät ole käytössä

Apuja tai neuvoja voi kysellä sitten suoraan multa, YV:llä tai kerholla tai missä sitten ikinä kohdakkain sattuisimmekaan. Tältä erää tässä kaikki, jotain luultavasti unohtui tai tuli sanottua huonosti mutta siltä ei voi välttyä kun kirjoittaa viestiä puolenyön jälkeen. Over and out, toivottavasti muut ihmiset ovat fiksumpia kuin minä ja ovat oikeasti nukkumassa.

-Olli
Viimeksi muokannut Morrigan, Pe 25.06.2010 11:41. Yhteensä muokattu 19 kertaa.
Euroopan mukavin mies

Avatar
<Randomi>
Viestit: 478
Liittynyt: To 09.10.2008 16:10
Paikkakunta: Kerava

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja <Randomi> » Ti 15.06.2010 00:24

Joo no mukana ollaan niin kuin tuolla jo lukeeki. Kunnon fb pelit nyt on jäänykki vähän vähemmälle osittain sen takia ettei kunnon armeijoita koossa mut jos kerta herohammeria ni mikäs siinä.
Morrigan kirjoitti: Over and out, toivottavasti muut ihmiset ovat fiksumpia kuin minä ja ovat oikeasti nukkumassa.
Niinhän sä luulet.

Wizu
Viestit: 13
Liittynyt: Ma 02.11.2009 10:26

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Wizu » Ti 15.06.2010 12:09

Voi kuule, tää kuulostaa just sellaselta missä mukavasti tuhoutus kaikki mahkut yöunista kun pikku ukot pyörii silmäluomien alla.

Juh, jos turnee saadaan kasaan tuun mukaan jollain häröllä demoni/wocci/beastmen sekotuksella. ^.^

Tai mahdollisesti slayer armeija. >.>

blackmetalsiili
Viestit: 683
Liittynyt: Pe 24.11.2006 16:54
Paikkakunta: Lappeenranta, Skinnarila City

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja blackmetalsiili » Ti 15.06.2010 18:02

Ite en ainakaan enää heinäkuun puolella pääse pelailemaan, mutta jos silloin turnaus saadaan pystyyn niin tuen kuitenkin sitä mahdollisuuksien mukaan (saatte kirjat yms systeemit lainaan, meiltä löytyy myös Empiren kirja tohon edikkaan).

26-27.6 Olis semmone ajankohta millo itekki pääsis, ei tommosen järkkäämiseen varmaan paljoa aikaa ja resursseja tarvii jos kerhon porukalla pelataan.

Jos olli haluat toimia pääjärkkärinä (hyvä vaan, mulla kun välttämät ei aika- ja muistikapasiteetti riitä), niin Erikalta noita kannattaa ekaksi kysellä, 0403153835 o se numero ja maili on [email protected].
<Randomi> kirjoitti:
Morrigan kirjoitti: Over and out, toivottavasti muut ihmiset ovat fiksumpia kuin minä ja ovat oikeasti nukkumassa.
Niinhän sä luulet.
Mä onneks joudun menee ain ajoissa nukkuu

Avatar
Morrigan
Viestit: 735
Liittynyt: La 13.10.2007 13:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Morrigan » Ti 15.06.2010 19:53

blackmetalsiili kirjoitti:26-27.6 Olis semmone ajankohta millo itekki pääsis, ei tommosen järkkäämiseen varmaan paljoa aikaa ja resursseja tarvii jos kerhon porukalla pelataan.
Mjoo, itsekin nyt mietiskelin tuota ja tulin siihen tulokseen että kyllä se 26-27.6 olisi parempi aika. Saan vielä Drakhtarinkin huijattua mukaan, ja ehkä The Edgenkin. Mutta laittakaa vapaasti viestiä vaan jos olette kiinnostuneita, mie sitten ensi kerho kerralla kyselen lisää ja tsekkailen pöytätilannetta.
Euroopan mukavin mies

Raivomuumi
Viestit: 324
Liittynyt: Ma 29.06.2009 10:20
Paikkakunta: Tuusula

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Raivomuumi » Su 20.06.2010 22:38

En taida päästä LOL! ku mennään savonlinnaan mut kattoo ny...

Avatar
Morrigan
Viestit: 735
Liittynyt: La 13.10.2007 13:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Morrigan » Ma 21.06.2010 09:47

raivomuumi kirjoitti:En taida päästä LOL! ku mennään savonlinnaan mut kattoo ny...
D'oh. Noh, aina ei voi voittaa. Aina on kuitennin toivoa.

Nyt sain viimein kaupungilta varmistettua tilat, kun tuo Erika Salminen oli kuulemma sairaslomalla niin ei kyennyt vastaamaan aikaisemmin. Kyselen tänään sitten kerholta kiinnostuneita, koska viidellä hengellä pelailu jää aika pienimuotoiseksi. Huvikseni olen jo väsännyt puolet skenaarioista, niin ikävähän se olisi jos vain muutama ihminen niiden totaalisesta randomiudesta pääsisi nauttimaan.

Mutta noh, enemmän sitten kerholla.

Edit: Laitan huomenna skenaarioita eetteriin, ja varmaan tarkempaa tietoa palkinnoista (voipi olla että maalauspalkinto tippuu poies pienen osallistujamäärän takia) sekä turneemaksusta. Jos pelaajia on pariton määrä niin meikäläinen jättää pelit väliin ja trollailen vain yleisesti.
Euroopan mukavin mies

Avatar
Morrigan
Viestit: 735
Liittynyt: La 13.10.2007 13:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Morrigan » Ti 22.06.2010 14:22

Skenaariot on väsätty, ne ovat kohtuu hämäriä niin aiheuttavat luultavasti kysymyksiä. Tähän ketjuun on hyvä postata niitä kun sitten muutkin voivat nähdä vastaukset siihen eikä tule ihmettelemistä.

1 pelaaja ainakin olisi muuten hyvä saada vielä mukaan, niin saisi sen 6 ihmistä ja jokainen pääsisi pelaamaan eri vastustajaa vastaan. =) Enemmän toki olisi myös hyvä. Paikan päälle voi tulla tuijottamaan jos ei pelaamista itse halua harrastaa.


Edit: Laitoin myös aikataulun tuonne, uudet jutut on laitettu quotejen sisään.

Edit 2: Kuudella pelaajalla turnee on vielä ihan mielekäs, mutta neljällä se alkaa menettää jo makuaan. Eli käytännössä ei sitä oikein jaksa järjestää neljälle hengelle. Mutta jos turneeseen ei riitä pelaajia, niin nuo tilat on meille kuitenkin varattu eli paikalle voi tulla pelailemaan mitä ihte haluaa.
Euroopan mukavin mies

Raivomuumi
Viestit: 324
Liittynyt: Ma 29.06.2009 10:20
Paikkakunta: Tuusula

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Raivomuumi » Ti 22.06.2010 15:35

Ollaanko kerholla lauantai 12.00-18.00 sunnuntai välisenä aikana, vai mennäänkö kiltisti nukkumaan yöksi kotiin? Tulen ehkä jo lauantaina kotiin ja pääsisin tulemaan joskus 18.00-21.00 välisenä aikana turneeseen.

Avatar
Morrigan
Viestit: 735
Liittynyt: La 13.10.2007 13:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Morrigan » Ti 22.06.2010 17:55

raivomuumi kirjoitti:Ollaanko kerholla lauantai 12.00-18.00 sunnuntai välisenä aikana, vai mennäänkö kiltisti nukkumaan yöksi kotiin? Tulen ehkä jo lauantaina kotiin ja pääsisin tulemaan joskus 18.00-21.00 välisenä aikana turneeseen.
Yön yli tuolla saa olla, ja jotain pelejä sillonkin olisin ainakan mie aikeissa pelata. Jotain megabattlea ja/tai mortikkaa, ja sohvilla voi sitten nukkua. Ja jos lauantaina jo tulet niin siitä vaan, hyvin ehdit vähintään sunnuntaina pelaamaan. =)

Edit: Jos ihmiset pystyisivät varmistelemaan osallistumistaan/perumaan sen niin pystyisin minäkin varmasti päättämään kannattaako tätä pitää vai ei? TÄLLÄ hetkellä näyttää ihan positiiviselta, joten jos yllätysperumisia ei tule niin kyllä pelaamaan varmaankin pääsee.

Turnaus on tosiaan maksuton, palkintoakaan tosin ei tästä syystä ole.
Euroopan mukavin mies

blackmetalsiili
Viestit: 683
Liittynyt: Pe 24.11.2006 16:54
Paikkakunta: Lappeenranta, Skinnarila City

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja blackmetalsiili » Ti 22.06.2010 19:55

Voin vielä kysyä Arilta ja Jarila tuleeko ne pelailemaan.

Avain jääköön turnauksen ajaksi siitä vastaavalle mestarille, itse varmaan lähden jossaan vaiheessa pelien jälkeen seikkailemaan muualle. Varmaan voi olla hyvä pitää mestan ovia lukossa viikonlopun aikana ainakin joissain väleissä ettei paikalle tunge ylimääräistä possea juhannuspäissään, kyllä sieltä kulee jos joku ovelta koputtaa tai jos ei niin soittaa sisään.

Tosta ykkösskenusta: Onko pelissä tokana tulevan sumu yksiköt etherealeja vain hänen oman vuoronsa (2 vuoron loppuun jne) niin kuin tuossa nyt lukee, eli onko tämä designer's intent?

Avatar
Morrigan
Viestit: 735
Liittynyt: La 13.10.2007 13:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Morrigan » Ti 22.06.2010 20:12

Okeis, heittele se avain sitten mulle jossain vaiheessa.
blackmetalsiili kirjoitti:
Tosta ykkösskenusta: Onko pelissä tokana tulevan sumu yksiköt etherealeja vain hänen oman vuoronsa (2 vuoron loppuun jne) niin kuin tuossa nyt lukee, eli onko tämä designer's intent?
Hups. Tuossa on tapahtunut pienoinen aivokramppi, tokan pelaajan joukot ovat etherealeja vastapelaajan kolmannen ja neljännen vuoron loppuun asti. Korjailen sen tuonne skenuihinkin.
Euroopan mukavin mies

blackmetalsiili
Viestit: 683
Liittynyt: Pe 24.11.2006 16:54
Paikkakunta: Lappeenranta, Skinnarila City

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja blackmetalsiili » Ti 22.06.2010 20:48

Skenut nyt on kokonaisuudessaan vähän klosispainotteisia, muutenki SECRET DEPLOYMENT loistaa poissaoloa nyyh heh...

Avatar
Isompi Arska
Viestit: 1406
Liittynyt: Ke 21.03.2007 23:34
Paikkakunta: Helsinki

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Isompi Arska » Ti 22.06.2010 20:56

tuun mukaan, haukun sua sitte ku ehdin, nyt vaan ilmottaudun :))))))

Wizu
Viestit: 13
Liittynyt: Ma 02.11.2009 10:26

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Wizu » Ke 23.06.2010 00:51

Kovasti oon yrittänyt päästä pelailemaan maanantaisin mutta aina on tullut jotain eteen, ja näillänäkymin duunit ja muut ei anna vapaata ennenkuin vasta syksyn puolella seuraavaks. Mutta pitäisi tuo vkonloppu toimia, tuskin sitä kovinkaan huonossa kunnossa nyt yhden pienen juhannuksen jälkeen on. =P

Raivomuumi
Viestit: 324
Liittynyt: Ma 29.06.2009 10:20
Paikkakunta: Tuusula

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Raivomuumi » Ke 23.06.2010 19:31

Olisin siis tulossa 13-14 aikaan sittenki jo pelaamaan, mutta olisiko jollain armeijaa lainata jota myös voisin sitten turussa käyttää?

Avatar
Morrigan
Viestit: 735
Liittynyt: La 13.10.2007 13:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Morrigan » To 24.06.2010 13:59

raivomuumi kirjoitti:Olisin siis tulossa 13-14 aikaan sittenki jo pelaamaan, mutta olisiko jollain armeijaa lainata jota myös voisin sitten turussa käyttää?
No meikällä on haikkarit ja Antilta nyt löytyy vaikka mitä, ja onhan mulla kaaostakin tarpeeksi useampaan vitos-edikan armeijaan.
Euroopan mukavin mies

Raivomuumi
Viestit: 324
Liittynyt: Ma 29.06.2009 10:20
Paikkakunta: Tuusula

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Raivomuumi » To 24.06.2010 14:31

Jos Antilla ois Empireä niin voisin niillä pelata täällä ja myös sitten Turuuus.

Avatar
Morrigan
Viestit: 735
Liittynyt: La 13.10.2007 13:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja Morrigan » To 24.06.2010 21:21

Noniin, meikäläiseen ei varmaankaan saa yhteyttä sotun kautta ennen lauantaita, joten viime hetken kysymykset kannattaa esittää puhelimitse. Adjöö, lauantaihin.
Euroopan mukavin mies

AlmostLikeHuman
Viestit: 88
Liittynyt: La 05.09.2009 10:24
Paikkakunta: järvenpää

Re: From the blurry past: Warhammer 5th. edition mini-tourna

Viesti Kirjoittaja AlmostLikeHuman » Pe 25.06.2010 16:19

HURRAH!!! KONE TOIMII TAAS!!!!..kröhöm... asiaan.
PÄÄSEN TULEMAAN PAIKALLE!!!
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your signature.
Metal is what we love.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Järvenpää [Korpisoturit]”