Malifaux ja Infinity Tampere - demotusta tarjolla!

Tampereen peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
marke
Viestit: 895
Liittynyt: Ti 24.12.2002 13:34
Paikkakunta: Tampere

Malifaux ja Infinity Tampere - demotusta tarjolla!

Viesti Kirjoittaja marke » Ma 28.11.2016 14:50

Moikka.

Kahta otsikossa mainittua skirmish-peliä on alettu Tampereellakin pelaamaan ns. tosissaan, ainakin mitä tulee Tampereen Taktiikkapelaajat ry:n kerhotiloissa tapahtuvaan toimintaan. Tarkoituksenani olisi saada alueen pelaajia yhdistymään ja tekemään molemmista lajeista aktiivisia tälläkin seudulla. TaTape ry aikoo järjestää turnauksia ensi vuonna, mutta myös kasuaalimpaan peliseuraan olisi tarvetta. Molempiin peleihin tunnen tällä hetkellä n.5-10 aktiivista pelaajaa, eli lisää mahtuisi helposti.

Allekirjoittanut on hurahtanut täysin Malifaux 2E:hen, ja pystyy demoamaan muutamilla mastereilla Outcast vs Neverborn touhua uusillekin kiinnostuneille. Maastoa on useampaan pelipöytään kerhotiloissa tarjolla, ja jopa yksi dedikoitu 3x3 pelimatto - sekä tietysti useita normimattoja, joilla voi myös pelata. Infinityyn on myös maastoa pikkuhiljaa kasautumassa. Parin pöydän edestä saa pelejä helposti ja viimeistellympi maasto on työn alla. Tähän peliin allekirjoittaneella ei kahta porukkaa löydy, mutta kyllä tästäkin demo järjestyy.

Pelailla voidaan esimerkiksi Puolenkuun peleissä, ja yhdistyksemme pelitiloihin saa tulla ilmaiseksi pelailemaan ja tutustumaan muutaman kerran ihan reippaasti, mutta koska porukalla maksamme tilasta vuokraa toivomme tietysti säännöllisesti käyvien osallistuvan vuokranmaksuun ;)

Yhteyttä meikäläiseen tai vastausta tähän ketjuun, jos jompikumpi peli kiinnostaa.

Palaa sivulle “Tampere”