KuoFi tiedottaa

Kuopion ja lähiseutujen peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » Ke 12.03.2014 23:16

20.8.2014

KuoFi proudly presents:

40k "All in"-turnaus: linkki
Fantasy Battle -turnaus: to be anounced soon...

11.8.2014

Forgen yhteistilaus taas käynnissä. Ilmoittakaa halukkuutenne tuttuun osoitteeseen [email protected]. Puppies need a new ride. ;)

4.8.2014

Bunkkerin aukioloajat siirretty omaan aiheeseensa.

31.7.2014

Bunkkeri 34 aukioloajat:
(Vuorikatu 34 kellarikerros)

Viikko 31

To 31.7. klo 17.00 ->
Pe 1.8. klo 17.00 ->
La 2.8. klo 12.30 - 16.00
Su 3.8. kiinni

23.7.2014

Bunkkeri 34 aukioloajat:
(Vuorikatu 34 kellarikerros)

Viikko 30

Ke 23.7. klo 17.00 ->
To 24.7. klo 17.00 ->
Pe 25.7. klo 17.00 ->
La 26.7. kiinni (Ropecon)
Su 27.7. kiinni (Ropecon)

11.7.2014

Bunkkeri 34 aukioloajat:
(Vuorikatu 34 kellarikerros)

Viikko 29

Ke 16.7. klo 12.00 ->
To 17.7. klo aamu -15.00 ja 17.00 ->
Pe 18.7. klo 17.00 ->
La 19.7. klo 12.00 ->
Su 20.7. klo 13.00 ->


9.7.2014

Avajaiset ovat nyt kunnialla saatu päätökseen, suuri kiitos kaikille läsnäolijoille! Pelitilojen nimikilpailun voitti Tomi Happosen ehdotus Bunkkeri 34 ja tätä nimeä tulemme käyttämään tästä eteenpäin.

Aluksi tiedotusluontoisesti Bunkkeri 34:n aukioloajat:

Bunkkeri 34 aukioloajat:
(Vuorikatu 34 kellarikerros)

Vakivuorot:
To: klo 17.00 eteenpäin (avoimet ovet, maalausopetusta ja pelidemoja)
Pe: klo 17.00 eteenpäin (yleistä pelailua)

Vaihtuvat aukiolot:
(Aikataulut ilmoitetaan viikoittain)
La ja su: vapaata toimintaa
Ma - ke: normaalisti suljettu

Viikko 28:
To 10.7. 17.00 ->
Pe 11.7. 14.00 ->
La 12.7. 12.00 - 22.30

Tästä eteenpäin torstaina ja perjantaina on aina ovet auki viimeistään klo 17.00 lähtien. Viikonloppuina pyrimme myös pitämään ovia auki ja pääsääntöisesti ma-ke ollaan kiinni, ellei joku valvoja satu haluamaan pitämään ovia auki. Torstaisin on kaikille avoimet ovet ja silloin annetaan maalaustutorointia ja vedetään halukkaille pelidemoja. Näitä varten kannattaa ottaa etukäteen yhteyttä, mikäli haluaa jotain spesifisempää peliä tai maalaustekniikkaa harjoittaa niin koitetaan järjestää. Perjantaisin sitten ihan vaan pelailua mielensä mukaan, mikä jatkuu viikonloppuisin.27.6.2014

Jäsenyys päivitystä!
Ylimääräinen vuosikokous on nyt pidetty. Tiivistetysti kerrottakoon, että meillä on nyt kaksi jäsenluokkaa. Jäsen ja jäsen+.

Jäsenyys on 50 euroa kalenterivuodessa ja sisältää kaikki aiemmat edut ja lisäksi kuusi käyntiä pelitiloissa vuoden aikana.

Jäsen+ sisältää normaalin jäsenyyden edut ja lisäksi rajatoman pääsyn pelitiloihin niiden aukioloaikoina. Hinta 250 euroa vuodessa, työttömät ja opiskelijat 125 euroa. Voi maksaa neljännesvuosittain ja edellinen jäsenmaksu hyvitetään.

Lisäksi voi pelitiloihin ostaa kertapääsyjä hintaan 20 euroa per viisi käyntikertaa.

Päätettiin antaa myös hallitukselle päätäntävalta maksujen määrien ja tyypin muutoksista.

Haluamansa jäsenyyden tyypin voi ilmoittaa osoitteeseen [email protected] ja samalla kertoa haluaako maksaa loppuvuoden kerralla vai neljännesvuoden erissä (tämä vain jäsen+ -luokassa). Muista myös mainita jos olet oikeutettu alennukseen.

Pelitiloja pidetään avajaisten jälkeen alustavasti auki siten, että torstaisin on avointen ovien päivä, jolloin kaikki ovat tervetulleita tiloihin. Tarkoituksena on tuolloin demota harrastuksen eri osa-alueita aloittelijoille. Perjantaisin on pelipäivä, jolloin keskitytään ennemminkin pelailuun. Lauantaisin ja sunnuntaisin pyritään pitämään myös tilat auki jolloin toiminta on vapaata. Ma-ke tilat ovat auki erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

Muistakaa avajaiset 4.7. klo 18.00 alkaen!

Ensiviikon aukioloajat ja aukipitäjät ovat seuraavat:

Kaikki loppumisajat ovat noin aikoja, jolloin tilat suljetaan jos siellä ei ole porukkaa. Aukioloa voi kyllä venyttää jos on harrasteet kesken.

Maanantaina 30.6. Klo 17:00-19:30+ Jaakko
Tiistaina 1.7. Klo 17:00-20:00 Tomi S.
Keskiviikkona 2.7. 14:00-20:00 Ville M.
Torstaina 3.7. 14:00-20:00 Jussi
Perjantaina 4.7. 18:00-> Avajaiset!!
Lauantaina 5.7. Klo 10-16 Jussi/Tomi H., 16-22 Tomi S.
Sunnuntaina 6.7. Klo 10-16 Ville, 16-20 Jaakko
11.6.2014

Hei kaikki kanssaeläjät,

Kuten tiedätte, KuoFi on vuokrannut jäsentensä käyttöön 108 m2 kellaritilaa Kuopion keskustasta läheltä Fantasiapelejä osoitteesta Vuorikatu 34. Pelitilat on saatu nyt päällisin puolin remontoitua ja kalustaminen on parhaillaan menossa. Pelitilat vihitään käyttöön avajaisissa heinäkuun alkupuolella, ajankohdasta ilmoitetaan vielä tarkemmin lähempänä. Sitä ennen pelitilat ovat kaikkien ihmisten käytössä tutustumistarkoituksessa erikseen ilmoitettuina ajankohtina kunhan saamme suunniteltua kalenterin avoimista päivistä. Tästäkin tullaan ilmoittamaan vielä erikseen.

Jäseneksi on helppo hakeutua avajaistilaisuudessa. Jäsenetuihin kuuluvat mm. alennukset Fantasiapeleissä miniatyyripelituotteista, alennukset yhdistyksen tapahtumista ja pääsy yhdistyksen pelitiloihin.

Pelitiloissa on lukuisia laadukkaita pelipöytiä, kattavaa alan kirjallisuutta jäsenien luettavaksi, figumaalauspiste ja askartelutarpeita. Lisäksi käytössä on valmiita Warhammer 40k ja Fantasybattle armeijoita jäsenille lainattavaksi tiloissa pelattavia pelejä varten. Meillä on myös wc, jota saa jäsenet käyttää! ;)

Pelitilojen nimikilpailu!

Nyt on aika antaa äänesi kuuluville ja keksiä KuoFin pelipaikalle osuva nimi!

Sinun tehtävänäsi on nyt keksiä tiloille osuva nimi, olkoonkin se sitten pelikolo tai ogreluola, voit antaa ehdotuksesi osoitteeseen [email protected] avajaisiin mennessä. Yhdistyksen hallitus valitsee ehdotuksista parhaimmat ja pelitilojen avajaisissa kansa saa näistä äänestää suosikkinsa. Ken tuon parhaimman nimen keksi, annetaan hänelle 50 euron arvoinen lahjakortti käytettäväksi Fantasiapelit-liikkeissä. Mikäli sama ehdotus on tullut useammalta suunnalta, ratkaiskoon noppa kelle palkinto, maine ja mammona päätyvät.

Mainittakoon samassa yhteydessä, että mikäli jollakulla on lahjoittaa yhdistykselle lasivitriinejä tahi kirjahyllyjä, ottaa KuoFi mielellään tällaisia lahjoituksia vastaan. Näissä asioissa saa olla myös yhteydessä osoitteeseen [email protected].

Kesäisin talkooterveisin,

KuoFi ry
Jussi Nurro, pj17.5.2014
Päivitystä yhdistyksen tilanteeseen pitkän hiljaisuuden jälkeen.

Yhdistys on nyt rekisteröity ja toiminta kuhisee kulissien takana vaikka muutoin emme ole ilmoitelleet. Tällä hetkellä yhdistysaktiivit puuhastelevat pelitilojen remontoinin parissa ja siitä kun päästään yli niin käynnistellään toimintaa entistäkin isommalla antaumuksella.

Pelitilat
KuoFi ry on siis vuokrannut käyttöönsä osoitteesta Vuorikatu 34 (Kuvakukkoa vastapäätä, Fantasiapelien viereinen talo) kellaritiloja 108 m2. Tiloissa toimi aiemmin Mömmön pyöräkorjaamo, mutta ne ovat olleet tyhjillään viimeiset kolme vuotta. Tilat ovat niiltä jäljiltä eli erittäin paskaiset. Talkoovoimin olemme purkaneet turhia seiniä ja rakentaneet tarvittavia tilanjakajia. Parhaillaan on menossa kokonaisvaltain maalausurakka. Kiitokset kaikille tähän asti talkoisiin osallistuneille!

Tilat on tarkoitus saada käyttövalmiiksi parin seuraavan viikon aikana. Jäljellä on enää pohjamaalauksen jälkeisten maalipintojen ja lattian maalaaminen, sekä tilojen kalustaminen. Valmiissa tiloissa tulee olemaan kiinteitä pelipöytiä figupeleille, maalaus- ja askartelunurkkaus, sekä oleskelutilat sohvineen ja nojatuoleineen. Lisäksi tilassa on oma wc.

Jäsenyys
Tänä vuonna yhdistyksen jäsenmaksuksi on vuosikokouksessa päätetty 20 euroa vuodessa. Tämä maksu oikeuttaa alennuksiin yhdistyksen tapahtumien pääsymaksuista, sekä alennuksiin yhteistyökumppaneilla. Tällä hetkellä alennuksia yhdistyksen jäsenille tarjoaa Kuopion Fantasiapelit (100 e ostosta 5 %, 200 e:stä 10 % ja 300 e:stä 15 %). Mikäli jäsenmaksu on maksettu saa omalla nimellään kassalta ko. alennuksen kaikista miniatyyripelitarvikkeista.

Jäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka hyväksyvät yhdistyksen säännöt, jotka löytyvät tästä. Jos haluat liittyä jäseneksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro nimesi, sekä kotikuntasi. Paluuviestissä saat 20e:n laskun, jonka maksettuasi jäsenedut ovat käytössäsi.

Pelitilamaksu
Lisäksi pelitilan käytöstä veloitamme erillistä pelitilamaksua jolla katetaan vuokra- ja ylläpitokustannuksia. Tänä vuonna maksu on 20 euroa kuukaudessa. Opiskelijat ja työttömät saavat tästä 50 %:n alennuksen eli maksettavaa jää 10 euroa kuukaudessa. Pelitilamaksu kattaa oikeuden oleskella tiloissa, pelipöytien ja maastojen käytön, kirjallisuuden lukemisen (lukuisia Black Libraryn romaaneja, sääntökirjoja, Forge Worldin Imperial Armour kirjoja ja Horus Heresy -sääntökirjat), wc:n käytön, askartelutilojen ja materiaalien käytön ja erikseen merkittyjen miniatyyrien lainaamisen pelikäyttöön pelitiloissa.

Pelitilamaksun minimisuoritus on kolmen kuukauden pelitilamaksu. Pelitiloihin ei ole pääsyä, ellei ole maksanut jäsenmaksua ja kyseisen kuukauden pelitilamaksua. Lisäksi pelitiloissa järjestetään erikseen ilmoitettavina päivinä avoimien ovien päiviä, jolloin tila on kaikille avoin riippumatta pelitilamaksun tilasta. Tällöin voit tutustua toimintaan ja nähdä mitä maksua vastaan saat.

Tiloissa tullaan järjestämään monenlaisia workshopeja, peli-iltoja kampanjoita ja muuta mitä keksitäänkään järjestää. Alle voi postata ehdotuksia. Tilat ovat yhdistyksen käytössä 24/7 ja avaimia meillä on kuudet kappaleet, eli lähes päivittäin tulee siellä olemaan miehitys, jolloin sinne pääsevät kaikki pelitilamaksunsa maksaneet. Tiloissa tullaan järjestämään myös tulevat Kuopion turnaukset KuoFi ry:n ja luultavasti myös Fantasiapelien puolesta.Yhdistys keskittää tällä hetkellä kaikki voimavaransa pelitilojen kunnostukseen, jotta saadaan muu siihen tukeutuva toiminta mahdollisimman nopeasti käyntiin. Tiedotamme töiden etenemisestä tässä topikissa. Mikäli on mitään kysyttävää tai kommentoitavaa niin eikun tähän alle vaan!

12.3.2014
Tällä päivämäärällä on jätetty Patentti- ja rekisterihallitukseen (PRH) allekirjoitettu ja maksettu hakemus Kuopion Figupelaajat KuoFi Ry:n rekisteröimiseksi.

Savon Miniatyyripeliyhdistys tyssäsi byrokratian rattaisiin ja alkukankeuteen. Nyt kun tilanne on resetoitu ja yhdistyksen vastuita jaettu järkevästi uuden yhdistysnimen alla. Yhdistyksen takana on kuitenkin sama porukka kuin aiemminkin ja toiminta jatkuu siitä mihin jäätiin.

Yhdistykselle on valittu hallitus jonka puheenjohtajana toimii Jussi Nurro, varapuheenjohtajana Tomi Sikanen, sihteerinä Jaakko Vartiainen, rahastonhoitajana Ville Muhonen, tiedotusvastaavana eli propagandaministerinä Tomi Happonen ja toimikuntavastaavana Pawel Florkiewicz.

Ensimmäisessä vuosikokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2014, jossa eriteltiin neljä eri toimikuntaa, jotka valmistelevat ja toteuttavat eri peleihin järjestettäviä pelejä ja tapahtumia. Mikäli olet kiinnostunut toimivasi tällaisessa toimikunnassa ja haluat vaikuttaa miten yhdistysvoimin toiteutetaan miniatyyripeliharrastuksen edistämistä Kuopion ja lähiseutujen alueella, ota yhteyttä ko. toimikunnan koordinaattoriin. Nyt tarvitaan kaikki vanhoja ja uusia aktiiveja, joilla on ideoita tapahtumien järjestämiselle, sillä meille harrastajillehan näitä ollaan järjestämässä.

Toimikunnat ovat seuraavat ja niiden koordinaattoreina toimivat alla luetellut henkilöt sekä perässä on vielä spostiosoite mihin voi lähettää mailia mikäli haluaa mukaan toimintaan:

40k-toimikunta, koordinaattorina Jussi Nurro, [email protected]
faba-toimikunta, koordinaattorina Ville Suominen, [email protected]
Flames of War (fow)-toimikunta, koordinaattorina Tomi Happonen, [email protected]
marginaalipelitoimikunta, koordinaattoreina Tomi Sikanen ja Ville Muhonen, [email protected]

Jäsenhakemuksia aletaan ottaa vastaan kun PRH on myöntänyt yhdistyksen rekisteröinnin eli parin viikon sisällä. Asiasta tiedotetaan tässä aiheessa, sekä yhdistyksen facebookissa http://www.facebook.com/figupelaajat ja myös Kuofi-yleinen-sähköpostituslistalla.

Yhdistykselle perustetaan siis sähköpostituslistoja, joihin voi liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Samalla tulee mainita mille listalle haluaa liittyä. Listoilla oleville lähetetään yhdistyksen tiedotusmateriaalia aina tarpeen vaatiessa liittyen listan luonteeseen. Postituslistoja ovat seuraavat:

KuoFi-yleinen (vuosikokoukset, jäsenasiat, jäsenedut, pikkujoulut, yms.)
40k-tapahtumat
faba-tapahtumat
flames of war -tapahtumat
marginaalipelitapahtumat

Mikäli sinulla on kysyttävää yhdistyksen toiminnasta tai muusta siihen liittyvästä, voit kysyä sitä tässä tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Nyt vaan kaikki ahkerasti mukaan yhdistystoimintaan niin saadaan figuharrastus täälläkin uuten nousuun!

Huomautettakoon vielä, että jos joku omaa kotisivuntekotaitoja ja -haluja, niin yhdistys etsii henkilöä toteuttamaan yhdistykselle kotisivut. Asiaa voi tiedustella yhdistyksen sähköpostiosoitteesta [email protected].

Toiminnantäyteistä figuvuotta KuoFin puolesta toivottaen,
Jussi Nurro, pj
Viimeksi muokannut Scythas, Ke 20.08.2014 21:23. Yhteensä muokattu 13 kertaa.
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Mazikainen
Viestit: 689
Liittynyt: Ma 04.11.2002 13:27
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Mazikainen » Ke 12.03.2014 23:44

"Savon" oli nimenä liian imperialistinen? :)
http://mazikainen.blogspot.com Figu- ja sotapeliprojekteja.

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » Ke 12.03.2014 23:48

Mazikainen kirjoitti:"Savon" oli nimenä liian imperialistinen? :)
Haukataan nyt kaupunki kerrallaan. :D Lisäksi edellisestä sai lyhenteeksi SMP, joka tuo hieman muuta mieleen kuin figut. KuoFi käy suuhun näpäkämmin.
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Mazikainen
Viestit: 689
Liittynyt: Ma 04.11.2002 13:27
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Mazikainen » To 13.03.2014 16:23

"marginaalipelit" kiinnostaa vaikka halveksunkin nimitystä. Löytyy vähän joka lähtöön tarpeita jos kiinnostusta on. Blogista näkkeepi että mitä.
http://mazikainen.blogspot.com Figu- ja sotapeliprojekteja.

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » To 13.03.2014 21:59

Sepäs hienoa, lisää osaajia tarvitaan aina! Meillä ei nykyisessä porukassa ihan hirveästi ole näitä pelaajia, siksi nimityskin. Tähän on onneksi mahdollisuus saada nyt muutosta. Ainakin Firestorm Armadaa on osalla porukasta tarkoitus lähteä kokeilemaan.

Mikäli haluaisit tulla naamatusten joku päivä tapaamaan meidän aktiiveja, niin voitaisiin yhdessä miettiä, millaisia demotuksia saataisiin näistä suuremmalle Kuopion porukalle vielä tuntemattomista peleistä aikaiseksi. Siinä sinun figukokoelmallasi lienee suurta merkitystä näin aluksi. Jos sinulla on ehdottaa ensiviikolle ti-pe jotain iltapäivää neljästä eteenpäin, niin varmaankin suurin osa ainakin hallitusken jäsenistä pääsee paikalle. Kokoontumispaikkana olemme käyttäneet Kuopion Fantasiapelien takahuonetta. Miltäs kuullostaa?

- Jussi Nurro
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Avatar
LAV-Kitsune-
Viestit: 1368
Liittynyt: Ke 26.08.2009 08:30
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja LAV-Kitsune- » Pe 14.03.2014 13:15

Perjantai iltapäivä ei käy fantsulla, koska tuolloin on Friday night magic joka täyttää koko takahuoneen mätäkän pelaajilla.

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » Pe 14.03.2014 13:27

Selvä homma, tullaan välillä ti-to, mikäli Mazikaiselle käy jokin aika tai sitten vaihtoehtoisesti myöhemmin seuraavilla viikoilla.
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

JarkAira
Viestit: 1520
Liittynyt: Ke 27.02.2013 19:50
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja JarkAira » Su 16.03.2014 03:09

Hei,

Jatkossa [email protected] osoite, jota on joissakin yhteyksissä käytetty yhteydenpitoon yhdistykselle poistuu siitä käyttötarkoituksesta ja siihen tulevat viestit ohjataan tuohon [email protected] osoitteeseen, jos ne koskevat yhdistyksen asioita.

Tuota [email protected] osoitetta ei tarkastella kovin usein, joten ohjauksen viive on samaa luokkaa, kuin etanapostin osoiteohjauksessakin, joten vaihtakaahan se pois osoitekirjoista. Ainoastaan yhdistyksen ensimmäistä mökkiviikonloppua koskevissa asioissa, kuten paikalle unohtuneiden tavaroiden kyselelyssä voi käyttää entistä.

Mitään vallankaappaustahan tuossa yhdistyksessä ei ole tapahtunut, kuten joku YV:llä arveli, koska minun nimeö näkynyt missään :)

Itse jättäydyin yhdistyksen sihteerin toimesta pois, koska toimintakyky pomppii aika reippaasti tällä hetkellä, ennen kuin tuon ***hanan selän saa kuntoon. Viime to-la oli välilevyjen pullistumisen aiheuttamien tavallisten ongelmien lisäksi esm. alaraajojen halvaantuminen, mutta onneksi kyseessä oli "vain" tulehduksen aiheuttama akuutti transversaalimyeliitti (selkäydintulehdus). Bakteerit voisivat hankkia gps paikantimen, sillä sen aiheuttaneen mycoplasma pneumoniaen normaali asuinalue on keuhkot ja keuhkoputki, jossa ne pikkukaverit aiheuttavat sitkeää keuhkoputkentulehdusta tai keuhkokuumetta. Jotain hyötyä sentään noista välilevyn pullistumista sentään on, koska niiden takia tuo tulehdus lähti parantumaan nopeammin kuin normaalilla "tiiviillä" selkäytimellä

Vinkkinä voisi sanoa, ettei jos sairastuu flunssaan, kannattaa levätä ja oireiden häviämisenkin jälkeen ottaa iisisti, ettei tule jälkitauteja :)

Tulen siis jatkamaan yhdistyksen toiminnassa vieläkin, mutta en ainakaan alkuun virallisesti.

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » La 17.05.2014 21:29

Päivitystä yhdistyksen tilanteeseen pitkän hiljaisuuden jälkeen.

Yhdistys on nyt rekisteröity ja toiminta kuhisee kulissien takana vaikka muutoin emme ole ilmoitelleet. Tällä hetkellä yhdistysaktiivit puuhastelevat pelitilojen remontoinin parissa ja siitä kun päästään yli niin käynnistellään toimintaa entistäkin isommalla antaumuksella.

Pelitilat
KuoFi ry on siis vuokrannut käyttöönsä osoitteesta Vuorikatu 34 (Kuvakukkoa vastapäätä, Fantasiapelien viereinen talo) kellaritiloja 108 m2. Tiloissa toimi aiemmin Mömmön pyöräkorjaamo, mutta ne ovat olleet tyhjillään viimeiset kolme vuotta. Tilat ovat niiltä jäljiltä eli erittäin paskaiset. Talkoovoimin olemme purkaneet turhia seiniä ja rakentaneet tarvittavia tilanjakajia. Parhaillaan on menossa kokonaisvaltain maalausurakka. Kiitokset kaikille tähän asti talkoisiin osallistuneille!

Tilat on tarkoitus saada käyttövalmiiksi parin seuraavan viikon aikana. Jäljellä on enää pohjamaalauksen jälkeisten maalipintojen ja lattian maalaaminen, sekä tilojen kalustaminen. Valmiissa tiloissa tulee olemaan kiinteitä pelipöytiä figupeleille, maalaus- ja askartelunurkkaus, sekä oleskelutilat sohvineen ja nojatuoleineen. Lisäksi tilassa on oma wc.

Jäsenyys
Tänä vuonna yhdistyksen jäsenmaksuksi on vuosikokouksessa päätetty 20 euroa vuodessa. Tämä maksu oikeuttaa alennuksiin yhdistyksen tapahtumien pääsymaksuista, sekä alennuksiin yhteistyökumppaneilla. Tällä hetkellä alennuksia yhdistyksen jäsenille tarjoaa Kuopion Fantasiapelit (100 e ostosta 5 %, 200 e:stä 10 % ja 300 e:stä 15 %). Mikäli jäsenmaksu on maksettu saa omalla nimellään kassalta ko. alennuksen kaikista miniatyyripelitarvikkeista.

Jäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka hyväksyvät yhdistyksen säännöt, jotka löytyvät tästä. Jos haluat liittyä jäseneksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro nimesi, sekä kotikuntasi. Paluuviestissä saat 20e:n laskun, jonka maksettuasi jäsenedut ovat käytössäsi.

Pelitilamaksu
Lisäksi pelitilan käytöstä veloitamme erillistä pelitilamaksua jolla katetaan vuokra- ja ylläpitokustannuksia. Tänä vuonna maksu on 20 euroa kuukaudessa. Opiskelijat ja työttömät saavat tästä 50 %:n alennuksen eli maksettavaa jää 10 euroa kuukaudessa. Pelitilamaksu kattaa oikeuden oleskella tiloissa, pelipöytien ja maastojen käytön, kirjallisuuden lukemisen (lukuisia Black Libraryn romaaneja, sääntökirjoja, Forge Worldin Imperial Armour kirjoja ja Horus Heresy -sääntökirjat), wc:n käytön, askartelutilojen ja materiaalien käytön ja erikseen merkittyjen miniatyyrien lainaamisen pelikäyttöön pelitiloissa.

Pelitilamaksun minimisuoritus on kolmen kuukauden pelitilamaksu. Pelitiloihin ei ole pääsyä, ellei ole maksanut jäsenmaksua ja kyseisen kuukauden pelitilamaksua. Lisäksi pelitiloissa järjestetään erikseen ilmoitettavina päivinä avoimien ovien päiviä, jolloin tila on kaikille avoin riippumatta pelitilamaksun tilasta. Tällöin voit tutustua toimintaan ja nähdä mitä maksua vastaan saat.

Tiloissa tullaan järjestämään monenlaisia workshopeja, peli-iltoja kampanjoita ja muuta mitä keksitäänkään järjestää. Alle voi postata ehdotuksia. Tilat ovat yhdistyksen käytössä 24/7 ja avaimia meillä on kuudet kappaleet, eli lähes päivittäin tulee siellä olemaan miehitys, jolloin sinne pääsevät kaikki pelitilamaksunsa maksaneet. Tiloissa tullaan järjestämään myös tulevat Kuopion turnaukset KuoFi ry:n ja luultavasti myös Fantasiapelien puolesta.Yhdistys keskittää tällä hetkellä kaikki voimavaransa pelitilojen kunnostukseen, jotta saadaan muu siihen tukeutuva toiminta mahdollisimman nopeasti käyntiin. Tiedotamme töiden etenemisestä tässä topikissa. Mikäli on mitään kysyttävää tai kommentoitavaa niin eikun tähän alle vaan!

Yst. terv.
Kuofi ry
Jussi Nurro, pj
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » Pe 13.06.2014 00:53

Lisää päivitystä ensimmäisessä viestissä. :)
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

JáyVee
Viestit: 47
Liittynyt: To 26.07.2012 16:14
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja JáyVee » Ti 17.06.2014 09:26

Semmonen pieni muistutus, että viime mökkiturnauksesta jäi joltakin pelipaikalle huppari ja makuupussi, olen nyt kuletellut näitä autossani sieltä asti ja tänään vien ne yhdistyksen tiloille, josta ne voi noutaa tuntomerkkejä vastaan.
Jaakko Vartiainen
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
http://www.facebook.com/figupelaajat

´By the Greater Good, these gue'la have a lot of tanks...´
-Shas'gra, the Siege of Rala'tas

Avatar
Zaraki Kenpachi
Viestit: 792
Liittynyt: Ma 31.10.2005 16:08
Paikkakunta: Nilsiä

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Zaraki Kenpachi » Ke 18.06.2014 14:03

Propagandaministeriö tiedottaa:

Yhdistyksen pelitilojen avajaiset järjestetään 4.7. klo 18-> ! Tilaisuus on päihteetön.

Ohjelma
18.00 Ruokaa & juomaa (ainakin mehua ja pullaa)
18.30 Nimiäänestys
18.45 Hallitus esittäytyy pj:n johdolla sekä kertoo yhdistyksen perustamisesta ja tulevaisuuden suunnitelmista
19.00 Jäsenhakemukset
19.30 Yleistä oleskelua ja pelailua

Avajaisviikonloppuna tilat ovat vapaassa käytössä ja ovat auki seuraavanlaisesti: lauantaina ovet aukeavat klo 10 ja menevät kiinni klo 22, sunnuntaina ovet aukeavat klo 10 ja menevät kiinni klo 20.

Pelitilojen aukioloaikoja:
18.6. keskiviikko 17.00-~20.00
19.6. torstaina 9.00-~19.00 Jussi
23.6. maanantaina 17.00-~19.30
24.6. tiistaina 17.0-~20.00
25.6. keskiviikkona 10.00-~17.45
26.6. torstaina 17.00-?
27.6. perjantai 12.00-~20.00
28.6. lauantai 10.30-~18.00
29.6. sunnuntai 13.00-~18.00

Sitten vielä! 26.6. klo 17 alkaa yhdistyksen hallituksen ylimääräinen kokous, johon toivotaan mahdollisimman monen ihmisen läsnäoloa. Kokouksessa puidaan jäsenmaksuja yms., eli kaikki paikalle jotka pääsee!
"Ride with the wind, emerge from the gunsmoke like demons..."

Kuopion Figupelaajat KuoFi Ry
KuoFi.net
http://www.facebook.com/figupelaajat

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » Pe 27.06.2014 10:22

Päivitystä tilanteeseen ensimmäisessä viestissä. Kertauksena vielä:

Ensiviikon aukioloajat ja aukipitäjät ovat seuraavat:

Kaikki loppumisajat ovat noin aikoja, jolloin tilat suljetaan jos siellä ei ole porukkaa. Aukioloa voi kyllä venyttää jos on harrasteet kesken.

Maanantaina 30.6. Klo 17:00-19:30+ Jaakko
Tiistaina 1.7. Klo 17:00-20:00 Tomi S.
Keskiviikkona 2.7. 14:00-20:00 Ville M.
Torstaina 3.7. 14:00-20:00 Jussi
Perjantaina 4.7. 18:00-> Avajaiset!!
Lauantaina 5.7. Klo 10-16 Jussi/Tomi H., 16-22 Tomi S.
Sunnuntaina 6.7. Klo 10-16 Ville, 16-20 Jaakko
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

JáyVee
Viestit: 47
Liittynyt: To 26.07.2012 16:14
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja JáyVee » La 28.06.2014 18:56

Morjensta kaikille, huomisen eli 29.6 aukiolo on peruttu. Tervetuloa taas maanantaina.
Jaakko Vartiainen
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
http://www.facebook.com/figupelaajat

´By the Greater Good, these gue'la have a lot of tanks...´
-Shas'gra, the Siege of Rala'tas

JarkAira
Viestit: 1520
Liittynyt: Ke 27.02.2013 19:50
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja JarkAira » La 05.07.2014 02:53

Hip hei. Avajaiset on pidetty ja nimeksi tuli kolmen tiukan äänestyskierroksen jälkeen Bunkkeri 34, joka viitannee tilojen kellarikerroksessa sijaitsemisesta johtuvaan ikkunaneliöiden vähyyteen sekä tiloje. osoitteeseen Vuorikatu 34.

Väkeä oli ihan mukavasti osittain johtuen Savon Sanomien tekemästä torstaina julkaistusta yhdistystä ja harrastusta käsittelevästä artikkelista.

Kuva

Voittaneen nimiehdotuksen antanut yhdistyksemme propagandaministerinä toimiva Herr Panzerdoktor Tomi Happonen ilahtui silminnähden kunnioitetun puheenjohtajamme Jussi Nurron luovuttaessa lahjakortin.

Kuva

Avatar
Zaraki Kenpachi
Viestit: 792
Liittynyt: Ma 31.10.2005 16:08
Paikkakunta: Nilsiä

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Zaraki Kenpachi » Su 06.07.2014 07:45

Achtung! Yteistilausta Forge Worldiltä!

Jos haluat jotain tilata niin laita tilauksesi yhteystietojen kanssa spostiosoitteeseen [email protected], tavarat laitetaan tilaukseen kun 250 puntaa tulee täyteen.
"Ride with the wind, emerge from the gunsmoke like demons..."

Kuopion Figupelaajat KuoFi Ry
KuoFi.net
http://www.facebook.com/figupelaajat

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » Ke 09.07.2014 13:11

Ensimmäiseen viestiin päivitetty tämän viikon aukioloajat. Huomatkaa myös muutokset jäsenmaksuihin ensimmäisessä viestissä!

Forgen yhteistilauksessa tällä hetkellä £170 täynnä.

- Jussi
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » Pe 11.07.2014 14:28

Ja ensiviikon aukioloajat:

Bunkkeri 34 aukioloajat:
(Vuorikatu 34 kellarikerros)

Viikko 29

Ke 16.7. klo 12.00 ->
To 17.7. klo aamu -15.00 ja 17.00 ->
Pe 18.7. klo 17.00 ->
La 19.7. klo 12.00 ->
Su 20.7. klo 13.00 ->
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » Ke 23.07.2014 13:05

Bunkkeri 34 aukioloajat:
(Vuorikatu 34 kellarikerros)

Viikko 30

Ke 23.7. klo 17.00 ->
To 24.7. klo 17.00 ->

Pe-su olemme mahdollisesti kiinni Ropeconin takia. Mikäli Bunkkeri on näinä päivinä auki, ilmoitetaan siitä täällä ja facebook-sivuillamme: facebook.com/figupelaajat
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: KuoFi tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Scythas » Ke 23.07.2014 20:45

Hoi,

GW on lopettanut Games Day formaatin ja tilalle on tullut uusi vuosittainen GW:n main event: Warhammer Fest. Se on kaksipäiväinen tapahtuma UK:ssa, jonne liput maksavat yhteensä £40 viikonlopulta.

Nopeasti ebookersista katsoin halvimmat hotellit ja lennot, siten että oltaisiin lauantaina puolilta päiviltä läheisellä lentokentällä ja paluu sunnuntai iltana, sekä välissä yö halvimmassa hotellissa lähiseudulla. Hintaa kertyisi noin £300 per naama eli tapahtumalippuineen puhutaan ~£350 hintaluokasta per henki lähtijöille plus tietenkin kaikki pakolliset event only ostokset joista tulee sitten se toiset £350...

Onko kukaan muu tarpeeksi hullu lähtemään porukalla viettämään viikonloppua britteihin lokakuussa? Nyt pitäisi aktivoitua ja tilailla lennot, hotellit ja tapahtumaliput.

Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä manuaalisesti, kirjoittaen alle tai ottamalla yhteyttä [email protected].

Hulluin terveisin,
Jussi Nurro,
hallituksen pj,
KuoFi ry
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kuopio”