4. WMH liiga ja Faban 9 edikkaa

Kuopion ja lähiseutujen peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
LAV-Kitsune-
Viestit: 1380
Liittynyt: Ke 26.08.2009 08:30
Paikkakunta: Kuopio

4. WMH liiga ja Faban 9 edikkaa

Viesti Kirjoittaja LAV-Kitsune- »

Hail soturit!

Lomat on lomailtu ja alkaa arjen grindi, eli uusi WMH liiga! Kierrokset alkavat 13.8. joten aikaa ilmoittautua on tämä viikko. Pelaamme taas uusia steamrollerin skenuja 3-5 kierrosta osallistujamäärästä riippuen. Ensimmäisen kierroksen parit arvotaan ja sen jälkeen parit tulevat normaaliin tapaan liigasijoituksen mukaan. Riippuen miten nopeasti tämä liiga pelataan, otetaan liigan väliin tai lopuksi sitten isompi turnaus, joten nyt on hyvä aika treenailla sitäkin varten!

Osallistumismaksu on 5€ ja Fantsun figuklubilaisille liiga on ilmainen. Ilmoittautua voi vastaamalla tähän postaukseen, tai yksityisviestillä minulle watsappin tai facebookin kautta. Liigan pelit pelataan tuttuun tapaan niin, että viikon sisällä pelaajat sopivat molemmille käyvän päivän ja pelaavat pelinsä.

Pelipaketin säännöt:
http://files.privateerpress.com/op/Stea ... 202018.pdf


Tämän lisäksi Kuopioon on syntynyt taas uusi fabaskene 9th agen ympärille. Pelaajia löytyy tällä hetkellä kuusi kpl ja pelejä on pelailtu tiiviiseen tahtiin Fantsulla. Kysellä voi minulta lisää täällä tai privaviesteilä.

Palaa sivulle “Kuopio”