BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Joensuun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Nogugh Rogbut
Viestit: 3
Liittynyt: Ke 28.03.2018 17:06

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Nogugh Rogbut » Pe 20.04.2018 19:58

Lohko B, Etelä:

Dörben Öörd vs. Northern Giants
Tulos 1-0

Kaatosateesta huolimatta paikalle oli saapunut jopa 10 000 fanaattista örkkikannattajaa, jotka örkkien aloituspotkun seurauksena aloittivat villin huudon. Tällä oli extra rerollin verran vaikutusta Dörben Öördin peliin. Northern Giantsin vähäiset kannattajat sen sijaan keskittyivät ilkkumaan päävalmentaja Nogugh Rogbutin pelikirjoille, mutta se ei heidän joukkuettaan auttanut.

Kaaoskääpiöiden hobgoblinit poimivat pallon omalla kenttäpuoliskollaan ankaran Dörben Öördin karvauksen alla, joka pakotti härkäkentaurin pysyttelemään siellä turvaamassa pallonkantajia. Ensimmäisen puoliajan puolivälissä Northern Giants oli saanut pallon yli kentän puolivälin, mutta örkkijoukkueen #15, blokkaava musta örkki Baatud da Boom oli jo tehnyt yhden casualtyn - teko, jossa hän oli onnistunut jo edellisessä ottelussaan FC Herrarodun ylhäishaltioita vastaan. Örkit onnistuivat irrottamaan pallon, ja sen poimi catcher Dzungar Dungflinger, joka huusi joukkueensa blitzereille "Go deeppe, 'ere comes da big bombe!" Hän kuitenkin rähmäsi pallon hyppysistään, ja se jäi örkkilauman keskelle. Syvälle vastustajan kenttäpuoliskolle juossut blitzer joutui ensin härkäkentaurin kaatamaksi, ja kun ei ymmärtänyt pysyä maassa, joutui vielä työnnetyksi yleisöön ja joutui pahoinpidellyksi, loukkaantumatta kuitenkaan vakavasti. Dörben Öörd osoitti taktista epäkypsyyttä jättäessään toiseksi viimeisellä vuorollaan juoksuttamatta uutta blitzeriä maalintekoasemiin, eikä Dungflinger ymmärtänyt viimeisellä vuorollaan edes kasvattaa tähtistatustaan syöttämällä edes jollekin. Näin örkit möhlivät maalintekomahdollisuutensa pallon haltuun saamisesta huolimatta.

Toisella puoliskolla Northern Giants potkaisi, ja örkit muodostivat jykevän häkin blitzer #6 Gelug Gezundheitin ympärille. Gezundheit oli tehnyt edellisessä ottelussa molemmat örkkimaalit ylihaltioita vastaan, ja kieltäytyi luopumasta pallosta liikkuen vikkelästi kentän vasenta laitaa ylös. Keskikentälle pieksettiin puolin ja toisin, ja yksi örkkiblitzeri joutui niin huonoon kuntoon että vain pikaiset lääkinnälliset hoitotoimet pelastivat hänet jopa niin hyvin, että hänet nähtiin myöhemmin ottelussa kentälläkin. Kaukana häkin ulkopuolella hobgoblinit syyllistyivät selvään fouliin tuomarin silmien alla, mutta kun musta örkki ei vaurioitunut pahemmin, ei pelistäpoistamisrangaistustakaan annettu. Härkäkentauri syöksyili takakentällä estäen maalintekoväylää syntymästä, mutta sitten blitzer #4 Dörbet Dogbreath ketterästi irrottautui helpolla dodgella kääpiövahdistaan, blitzasi syvälle ja iski härkäkentaurin kumoon. Tämä avasi väylän Gezundheitille, joka rynnisti 9 jaardia maaliin (MA 7, eka going-for-it reroll 1, team reroll, kaksi onnistumista, touchdown!). Örkkijoukkue onnistui vielä potkaisemaan pallon aivan kentän takimmaiseen ruutuun, josta kaaoskääpiöt eivät päässet sitä hakemaan menettäessään heti ensimmäisessä blokkiyrityksessään vuoronsa, eivätkä viimeisillä kahdella vuorollaankaan vaivautuneet hakemaan sitä. Loppupeli oli mäiskimistä, jossa yksi örkkiblitzer sai pahasti kuonoonsa, mutta kuntoutuu seuraavaan peliin.

Peli oli hauska, Anton pelasi hyvin ja neuvoi tulokasta pyydettäessä. Kiitos matsista, Nuffle oli puolellani, toivottavasti ensi ottelussa Giantsien puolella!

Stats:
Northern Giants:
TD 0
CAS+ 1
CAS- 1
COMP 0
INT 0

Dörben Öörd:
TD 1
CAS+ 1
CAS- 1
COMP 0
INT 0

Post-game interviews:
"Black Orc Blocker #15 Baatud da Boom, you caused a casualty in your last match against the High Elves, and now again against Chaos Dwarves! You were selected as the second MVP tonight. How do you see your game improving from now on?"
"Zheeet. Gotz'ta be goin' to BLOCK some mo'e fum noo oan, knowudamzayin'? Iz cool, bro, knowudamzayin'? Zheeet."
"Yes, I believe I do understand! We also have Blitzer #4 Dörbet Dogbreath here: Dörbet, you made that crucial block on the huge Bull Centaur, setting up the winning goal for your team! What will you think that means in your future games?"
"Methink ah shuid GUARD whin me gang mukkers when dey ur blocking."
"That's great team spirit right there! I believe your team made some money tonight! Rumor has it, Dörben Öörd is now whopping 90 000 gold coins richer! What do you think your new acquisitions will be?"
"Aah umm... me duzn't know."
"Alright, thank you for your time, Dörbet! Well, it seems Dörben Öörd has begun to gather a modest amount of FAME! Back to you, Enrique!"

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1470
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » Ma 23.04.2018 23:39

Lohko B, Pohjoinen
FC Herrarotu vs. Viemärien Villiniinit
Tulos: 3-1


FC Herrarotu tuli paikalle kuvitellen pääsevänsä pelaamaan ihmisten stadionilla, joka ei tietenkään vastaa haltiastandadeja, mutta on edes relatiivisen siisti. Viemärien otukset olivat kuitenkin vallanneet ihmisstadionin, sen omistajan mutatoiduttua holtittomasti. Paikka oli Villiniinien jälkeen tietenkin siivottomassa kunnossa ja tästä johtuen paikalle eksyi vain muutama hassu haltioiden kannattaja. FC Herrarotu oli raivoissaan ja peli oli fiiliksen mukaista. Kun vielä siihen päälle lasketaan rottamiesten ja goblinien luontainen julmuus, syntyi raatoja melkoisen kiitettävään tahtiin.

Peli alkoi haltioiden hyökkäyksellä. Yksi goblin tapettiin heti alkuun, toinen lyötiin vain Badly Hurtiksi ja vuorolla 5 FC Herrarodun viime matsin missannut kapteeni, Prinssi Elendil Puhdas kuljetti pallon maaliin. Viemärien otukset toivat paikalle mottorisahalla aseistautuneen Nobbla Blackwartin ja lähtivät yrittämään maalia, samalla pyrkien tekemään vahinkoa haltioiden riveissä. Nobbla kerkesi heilauttaa sahaansa kertaalleen, ja sitten Oikeamielinen Ruhtinas Amras löi tämän rikki. Hyökkäyksen edetessä se alkoi kuitenkin puuroutua ja rottamies-heittäjä yritti tunkea läpi. Tämä kolautti ohimennessään toista haltioiden Catcheriä niin, että Apoteekkari joutui pumppaamaan sydämen uudelleen käyntiin. Maalia ei syntynyt, mutta Villiniinien peikko vielä murskasi yhdeltä haltioiden rivimieheltä selkärangan ja tämä menetti henkensä.

Toisen puoliajan alussa toinen haltiarivimies kosti toverinsa kohtalon ja löi peikon ulos kentältä. Tämän iljettävä fysiologia kuitenkin auttoi ja peikko regeneroi uhkaavan Niggling Injurynsä. Ilman peikkoa Villiniinien hyökkäys pysähtyi ja haltiat nappasivat pallon. Vuorolla 3 Oikeamielinen Ruhtinas Amras kuljetti pallon maaliin. Peikon palatessa kentälle Villiniinit saivat hyökkäystahtonsa takaisin ja lähtivät tiiviinä muodostelmana kuljettamaan palloa eteenpäin. FC Herrarotu koetti ovelasti työntää peikkoa ja samalla pallonkantajaa, koska muodostelma oli kylki kyljessä kiinni. Tuuppaamisen suorittanut vaeltava pelaaja ei kuitenkaan ollut lukenut pelikirjoja, eikä ymmärtänyt valmentajan ohjetta. Seurauksena peikko ymmärsi vähän tönäistä vastaan ja Journeyman kuoli pois.

Vuorolla seitsemän yksi rottamiehistä kuljetti pallon maaliin. Haltioille jäi kaksi vuoroa aikaa, jotka käytettiin haltiajuttuihin. Puolet joukkueesta kirmasi Villiniinien puolelle kenttää ja heittäjä nappasi pallon. Pallo lensi suoraan kopparin syllin ja tämä kirmasi maaliin vuorolla 8.

Peli oli hauska ja hulvattoman verinen. Neljä kuollutta (yksi pelastui Apolla), yksi BH ja yksi Niggling. Loppupeleissä kumpikaan tiimi ei kuitenkaan kärsinyt mainittavia vahinkoja, FC Herrarodulta kuoli rivilino ja Journeyman, Viemärien Villiniineiltä perusgobbo.

Stats:
FC Herrarotu
TD: 3
CAS: 4
COMP: 2

Viemärien Villiniinit
TD:1
CAS: 3
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Vinks
Viestit: 9
Liittynyt: Ti 21.03.2017 16:26

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Vinks » Ke 25.04.2018 12:32

Mika "Vinks" Pussinen vs. Antti "Nyksy" Nykänen
Numeraalit (Dwarves) vs. Viimeinen Hengenveto (Shambling Undead)
1 - 0 Kääpiöt voitti.

Dwarves
+3 Casualty
+1 Pass
+1 TD
+1 Tuplakallot

Shambling Undead
+2 Casualty

Pexufell
Viestit: 37
Liittynyt: Ma 16.01.2017 12:44

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Pexufell » Ke 02.05.2018 15:15

Lohko A, pohjoinen

Da Flafi Baniz vs Numeraalit

1-0
Da Flafi Baniz voitti, mutta se oli pelkästään Nufflesta kiinni. Nopat olisivat voineet keikkua toisellakin tavalla, jolloin lopputulos olisi aivan erilainen. Mielenkiintoisesti molemmat joukkueet pelasivat haltiapalloa. Örkit dodgeilivat ja kääpiöt syöttelivät. Ja molemmat joukkueet onnistuneesti!
Kiitoksia Mikalle pelistä ja onnea seuraavaan peliin!

Da Flafi Baniz
TD 1
Cas+ 1
Cas- 0
Comp 0
Int 0

Numeraalit
TD 0
Cas+0
Cas-0
Comp 2
Int 0

Fantamasta84
Viestit: 23
Liittynyt: To 09.03.2017 11:20

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Fantamasta84 » Ke 02.05.2018 18:29

Back For Good (Human) vs. Viimeinen Hengenveto (Shambling Undead)
Tulos: 1-1 tasapeli

Paikallinen pappi ennusteli jo maailmanlopun meinikiä, mutta epäkoulleet olivatkin tulleet pelaamaan tänään erittäin aurinkoisena päivänä pelaamaan.
Areenalla ihmisiä tuli 11k ja 5k epäkuollutta. Mukaan epäkuollet olivat ottaaneet kaljaa, mutta vaikutusta sillä ei tuntunut olevan. Joku oli ladannut kentänlaidalla olleen katapulti ja epäkuolleiden ghoul sai osuman kivestä, josta hän ei toipunut koko matsin aikana. Matsi alkoi odotetusti ihmisten koittavan edetä pallon kanssa omalta maalialueen reunalta. Epäkuolleiden muumiot alkoivat sitten raivata linjoja tyhjäksi, toinen heistä jopa heitti tuplakallot ja tripla kallotkin oli lähellä. Ihmiset eivät oikeen päässeet omalta puolelta etenemään ja epäkuolleet etenivät kohti ihmisten päätyä kohti. Ensimmäinen puoliaika kuitenkin oli maaliton vaikka epäkuolleilla oli mahdollisuus. Ihmisten (1) Thrower Jonah Redhair hurmasi yleisöään vahvoilla syötöillään. Epäkuolleet talloivat ihmisten blitzeriä niin selvästi, että tuomari heitti vastustajan valmentajankin ulos.Toinen puoliaika alkoi räväkästi sillä ihmisten (9) Blitzer Braveryblue sattui pahasti muumion toimesta, mutta ihmisten apoteekkari sai korjattua tilanteen haltijoilta saamillaan yrtteillä. Tuomari oli edelleen tarkkana ja heitti myös ihmisten valmentajan ulos pelaajan tallaamisen takia. Puolessa välissä toista puoli aikaa tilanne oli 0-1 epäkuolleille, nähtäväksi jäi saako ihmiset linjansa kuntoon ja onko tarpeeksi aikaa tasoittamiseen. Mitenkäs kävikään, epäkuollet joutuivat selvällä alivoimalla puolustamaan ja huilaamasta tullut (9) Blitzer Braveryblue sai tasoitettua viimesellä vuorolla.
Matsin jälkeen ihmiset muistivat painattaa paitoihinsa nimet, jos vaikka pää irtoaa ei saada tunnistettua ruumista enää.
Ihmiset saivat tästä taspelistä mahtavat 80k ja epäkuolleet pikkaisen vähemmän.

Shambling Undead:
+1 Casualty
+1 Tupla kallot

Back For Good:
-1 Casualty
3 Comp. pass

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1470
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » Pe 04.05.2018 19:01

Lohko B, Etelä
FC Herrarotu vs. Northern Giants
Tulos: 1-1


Ottelu pelattiin haltiakatsomossa, jonne kaaoskääpiöiden fanien pääsyä oli tietenkin rajoitettu. Ei sitä nyt voi liikaa päästää kaiken maailman haisuleita kunnon kansalaisten joukkoon. Siksipä paikalla oli 10,000 haltijoiden fania ja 2,000 Kaaoskääpiöiden. Northern Giants lahjoi vähän tuomaria ja hankki erityiskoulutusta joukkkueelleen, sen lisäksi he voittivat aloituskolikon heiton ja laittoivat haltiat ensimmäisenä hyökkäämään.

Sitten mentiin. Eturivin hobgoblinit saivat heti kättelyssä turpaan, ensimmäisessä kahdessa vuorossa kaksi makasi tajuttomana. Kaiken huipuksi haltialinjuri Iminye kuuli taas arvostelua kenkiensä kiiltävyydestä ja tästä tuohtuneena mursi yhdeltä kaaoskääpiöltä niskan, aiheuttaen tälle kömpelyyttä jatkossa (-AG). Ensi alkuun näytti siltä, että haltiat dominoivat täysin, mutta sitten muutama haltiapelaajakin lyötiin tainnoksiin. Vuorolla neljä haltiakoppari kuljetti pallon maaliin.

Kaaoskääpiöiden hyökkäys alkoi ja se näytti alkuun hieman ongelmalliselta hyökkääjäpuolelle, kun eturivin tappelijoiden ja pallon välissä oli äkkiä kasa haltioita. Hobgoblin sai kuitenkin juoksutettua pallon tovereidensa luo turvaan, koska tätä kaatamaan tulossa ollut haltiakoppari ei osannut, vaan kompuroi askeleissaan. Haltiat koettivat parhaansa mukaan viivyttää ja välillä blitzata palloa irti, mutta pikkuhiljaa juututtiin ikäviin lähitaisteluihin ja vuorolla 8 Bull Centaur kuljetti pallon maaliin.

Toisen puoliajan kaaoskääpiöt aloittivat taas hyökkämällä ja homma eteni jokseenkin samalla tavalla kuin edellisen puoliajan loppupuoli. Kääpiöt työnsivät ja etenivät pikkuhiljaa, haltiat työnsivät takaisin ja koettivat välillä irrottaa palloa nokkelilla blitzeillä. Se irtosikin, mutta ei riittävästi. Samalla attritio kasvoi, molemmilla puolilla. Haltioita meni tainnoksiin ja yhtä linjamiestä vielä potkittiin tuomarilahjuksen turvin niin, että tämä ei pystynyt loppupeliin enää. Haltiat puolestaan olivat omia kiukkuisia itsejään, yksi Chaos Dwarf Blocker sai -MA ja yksi Hobggoblin -AG. Ilahduttavista Casualtyistä huolimatta hyökkäys eteni, koska attritio kasvoi molemmilla, ja haltiat eivät oikein onnistuneet haltia-asioissa, eli Dodgeissa tai Go For Iteissä. Sen verran hyökkäys kuitenkin hidastui, että vuorolla seitsemän Bull Centaur joutui blitzaamaan haltioiden läpi ja tekemään syöksyn kohti maalilinjaa. Perään lähti haltialinjamies ja Blitzer, joka löi kentaurin tainnoksiin yksinoppaisella. Vielä viimeisellä vuorolla haltiat näyttivät tunteitaan alempia rotuja kohtaan. Haltiakoppari blitzasi hobgoblinin hengiltä. Äreää menoa.

Joo, kummallinen ja aika kuumottavan hauska peli. Haltioiden rerollit paloivat kuin taula, aika paljon mokailtiin kriittisiä heittoja, mutta aika tehokkaasti myös vedettiin turpaan. Itse asiassa naurettavat tehokkaasti, kolme Serious Injuryä ja yksi Dead. Kriittiset Turn Overeihin johtaneet mokat kuitenkin häiritsivät peliä niin, että haltiat tuntuivat olevan ensimmäisen maalinsa jälkeen jatkuvassa alakynnessä. Kaaoksen kääpiöt sen sijaan suorittivat tasaisesti, mutteivät kuitenkaan riittävästi. Ilman hämmentäviä Casualtyjä haltiat olisivat olleet pulassa. Ilman tuplaykkösiä ja Knocked Outista heräämisen sietämätöntä vaikeuttua kaaoskääpiöt puolestaan olisivat olleet pulassa.

Kiitoksia alkulohkon vastustajille, tämä oli viimeinen matsini tässä lohkossa. Nyt jään odottelemaan, että muut saavat pelinsä pelattua. Tähän mennessä on ollut kivaa.

Stats:
FC Herrarotu:
TD: 1
Comp: 2
CAS: 4

Northern Giants:
TD: 1
CAS: 0 (+1 Foulilla)
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Fantamasta84
Viestit: 23
Liittynyt: To 09.03.2017 11:20

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Fantamasta84 » Ke 09.05.2018 18:49

Lohko A, Pohjoinen
Back For Good (human) vs. Numeraalit (Dwarf)
Tulos: 0-2 Kääpiöille

Back For Good:
CAS +1
CAS -3
TD +0
TD -2
PASS 1
INT 0

Numeraalit:
CAS +3
CAS -1
TD +2
TD -0
PASS 1
INT 0

Mitenkäs tähän tulokseen päädyttiin ? Ihmisiä seuraamaan tuli 14k ja 7k kääpiötä. Mukaansa kääpiöt eivät ottaneet kaljaa vaikka tarjolla oli, sen sijaan kääpiöiden (8) Runner sai paremmat kengät, jotta pallon potkut olisivat tarkempia. Vaikka sää olikin hyvä pelin alkaessa ei ollut ihmisten päivä, esimmäisellä vuorolla ihmiset koittivat ensin pelata palloa ja epäonnistuivat siinä. Ja tästähän kääpiöt riemastuivat ja alkoivat puskea ihmisiä. Ensimäisen puoliajan loppua kohden mentäessä ihmiset saivat juuri ja juuri pallon yli puolen kentän. Ihmisten (7) Blitzer Al Bitterborne koitti karata kääpiöiden ulottumattomiin ja varmaan maaliin viimeisillä vuoroilla. Kääpiöillä oli kova tahto ja halu estää tämä. Kääpiöiden (10) Trollslayer kuitenkin poimi pallon kaatuneen ihmisen vierestä oman maaliviivan tuntumasta, hand offasi (8) Runnerille joka puolestaan kirmaisi pitkälle ja syötti (12) Blitzerille maaliviivalle. WWow 0-1 kääpiöille mahdottoman tuntuisen yhden vuoron maalilla viimeisellä vuorolla.
Juomatauolla huokaillen Ihmisten valmentaja koitti saada pelaajansa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla toisella puoliajalla.
Ihmiset potkaisee pallon kääpiöiden kenttäpuolen nurkaaan ja sitten alkoi satamaan rankasti. Sade ei kääpöitä haitannut ollenkaan sillä he todistivat tulleensa pelaamaan palloa ja dominoivat toisen puoliajan toimintaa. Häkki (8) Runnerin mukana liikkui joka vuoro eteenpäin kohti maalia. Kun ihmisten (11) Ogre Hogan the Hugger oli toimitettu sairaalaan alkoi myös muut ihmiset joutua sinne joka vuoro. Ihmisten valmentaja huusi (1) Throwerille Jonah Redhairille että foulaa joka lopulta koituihin hänen pelastukseksi. Viimeisellä omalla vuorolla kääpiöt tekivät 0-2 maalin.

Ihmiset saivat 20k josta 10k käytettiin cheerleaderin hankintaan. Mikan johtamat kääpiöt 50k ,vauraat kääpiöt hankkivat (6) Loner Lineman joka oli MVP sekä oppi guardin. Ihmisten (1) Thrower Jonah Redhair todisti olevansa joukkueen johtaja ja (5) Lineman Dirty Harry osaa nyt painia.

Avatar
Tiehye
Viestit: 3
Liittynyt: Ma 09.04.2018 14:34

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Tiehye » To 10.05.2018 14:58

Lohko B, etelä
Tavallisten ihmisten palloseura vs. Dörben Öörd
Tulos: 3-1 ihmisille

Tavallisten ihmisten palloseura:
CAS +0
CAS -2
TD +3
TD -1
PASS 2
INT 0

Dörben Öörd:
CAS +2
CAS -0
TD +1
TD -3
PASS 0
INT 0

Squerk
Viestit: 63
Liittynyt: Ke 07.10.2009 12:00

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Squerk » La 12.05.2018 18:07

Lohko B - TIP vs. Nordic Giants

Tulos: 1-1 tasuri

Tavallisten ihmisten palloseura:
CAS +2
CAS -3
TD +1
TD -1
PASS 1
INT 0

NG:

CAS +3
CAS -2
TD +1
TD -1
PASS 0
INT 0

Avatar
Nogugh Rogbut
Viestit: 3
Liittynyt: Ke 28.03.2018 17:06

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Nogugh Rogbut » Ti 15.05.2018 11:11

Lohko B, etelä
Viemärien Villiniinit vs. Dörben Öörd
Tulos: 0-1 örkeille

Örkeillä oli epäeslvyyttä omien kannattajiensa määrästä, mutta asian selvittelyn jälkeen todettiin että Fan Factory on 1 eikä kaksi, mikä riitti siihen että Dörben Öördin fanien ääni kantoi löyhkäävän sontayleisön yli (7000-6000). Tämä edesauttoi örkkejä myös itse pelissä antaen itsevarmuutta niin pelaajille kuin valmennusjohdollekin (Cheering Fans). Hieno sää jäi huomioimatta pelin käynnistyessä örkkien aloituspotkulla viemäriväen kenttäpuoliskolle, mutta onneksi myöhässä tullut tieto ei vaikuttanut rottanaamaisen pelinrakentajan pallonpoimintaan.

Örkit joutuivat Villiniinien lanaamaksi LoS:llä kärsimättä kuitenkaan vakavampia vaurioita. Dörben Öördin vuoron koittaessa Skaven Thrower #5 Apollon Grigoriyev tyrmättiin, mutta mitään sen vakavampaa ei tapahtunut. Villiniinien numero 7 Elena Guro sen sijaan näki silmissään tuplakallot yrittäessään blokata örkkejä, eikä päässyt niitä pakoon edes ravistelemalla päätään ja tyrmäsi näin itsensä antaen vuoron Dörben Öördille.

Sitten alkoi tapahtua: ensin örkkien BOB #15 Baatud da Boom pisti Villiniinien linjamiehen #10 Gennady Shpalikovin pelistä pois, sitten #14 Zakchin Zak'Tonic pieksi trolli Aleksios I Komnensiuksen, joka kuitenkin regeneroi itsensä pukukopissa. Alamaailman haisulit pitivät palloa omalla oikealla kenttäpuoliskollaan, mistä örkit yrittivät vimmatusti saada sitä haltuunsa. Taiston tuoksinnassa blitzeri #4 Dörbet Dogbreath erehtyi jäämään jaardin päähän kentän reunasta, mitä nilkkimäiset skavenit hyväksikäyttivät työntäen hänet kahdella blokilla yleisöön. Eturivissä sattui olemaan haltioiden yksityisaitio, jossa ylhäishaltiaperhe oli tuonut lapsensa seuraamaan ottelua eristyksissä löyhkäävästä rahvaasta. Vauhkoontuneet örkkifanit tunkeutuivat aitioon saadakseen osansa suosikkipelaajastaan huutaen "Dörbet! Dörbet! Anna minulle silmäsi! Dörbet! Saanko puukottaa sinua? Tarvitsen pernasi onnenkaluksi!" Seuranneessa rytäkässä haltioiden lapset raadeltiin palasiksi veren roiskuessa vanhempien päälle. Dogbreath selvisi ainoastaan puolivakavalla vammalla, jota ammattitermistössä kutsutaan nimellä "Niggling Injury", ja joutuu parantelemaan itseään seuraavan ottelun.

Itse pelissä örkkipaine kävi niin ankaraksi, että Skaven Thrower yritti syöttää toiselle puolelle kenttää yli örkkilinjamiehen #10 Khoid da Robokhodin, joka onnistui nappaamaan pallon itselleen. Robokhod sattui olemaan keskikentällä aivan yksin ja lähti määrätietoisesti kuljettamaan palloa kohti maalia. Villiniinien puolustus vaikeutui entisestään kun musta örkki #15 da Boom teki ottelussa jo toisen casualtyn nuijimalla goblinin #12 Willem Godschalck van Focquenbrochin kentän pintaan. Hänen jäänteensä kaavittiin isolla rikkalapiolla talteen, ja pukukopissa niiden seasta löydettiin jopa pulssi, mutta ottelun jälkeen hänet erotettiin joukkueesta. Villiniinien joukkueessa ei suvaita luovuttamista heppoisin perustein, kuten siksi että pelaaja on puolikuollut - eihän tällä asenteella undead-joukkue pelaisi otteluakaan! van Focquenbroch yritti selittää satuttaneensa vain hieman polveaan (-MA), mutta kun omistaja osoitti ovea, vannoi hän kostoa. Hänet nähtiinkin myöhemmin Dörben Öördin omistajalle juttelemassa, huhujen mukaan tarjotakseen palveluitaan örkkijoukkueelle!

Ensimmäisen puoliskon lopussa linjamies Robokhod pääsi tuulettelemaan maalia siirtäen näin örkit 1-0-johtoon.

Toisella puoliskolla örkit vastaanottivat aloituspotkun. Thrower #1 Dzungar Dungflinger poimi pallon aivan kentän reunasta ja lähti kuljettamaan kohti maalia. Örkkien laatublitzeri #6 Gezundheit olisi halunnut pallon saalistaakseen jo viidennen maalin neljään peliin, mistä hermostuneena hän murskasi vastustajan Skaven Linemanin #9 Ryurik Ivnevin blokkinsa alle. Regeneroitunut trolli ymmärsi joukkuetoveriensa neuvoja riittävän hyvin heitelläkseen örkkejä goblineilla, joista yksi osui mustaa örkkiä #16 Buzava Bul'Ugg päähän. Dungflinger oli aiemmissa otteluissa epäonnistunut syötöissään jo pariin otteeseen, minkä vuoksi hän pelasi varman päälle yrittäen juosta pallon maaliin. Mutta kas, niin vain hänkin teki saman virheen kuin joukkuetoverinsa Dogbreath eikä ymmärtänyt ettei yksi jaardi eroa yleisöön suojaa kahdelta blokilta, joutuen näin hänkin katsojien pahoinpitelemäksi! Dungflinger säästyi pahoilta vammoilta, mutta oli nyt pois kentältä. Pallo lensi tietenkin örkkien kenttäpuoliskolle ja aivan eri laidalle.

Dörben Öördin onneksi linjamies Robokhod oli jälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan, poimi pallon ja syötti sen tarkasti takaisin örkkihäkkiin, missä kömpelyydestään tunnettu Bul'Ugg oli noussut ylös kentän pinnasta ja kaikkien yllätykseksi nappasi pallon syötöstä haltuunsa. Örkit lähtivät jälleen hakemaan 2-0-maalia. Kellon tikittäessä Dörben Öörd sortui taas kerran hätäilyyn, kun #6 Gezundheit vaati palloa itselleen varmistaakseen maalin jo toiseksi viimeisellä vuorolla. Bul'Ugg ojensi pallon, mutta Gezundheit ei muistanut olevansa PRO (reroll jäi käyttämättä), ja pallo kimpoili örkiltä toiselle päätyen maahan. Aika loppui ja Gezundheit joutui tyytymään kahteen tähtipelaajapisteeseen viiden sijaan.

Örkkien MVP:t olivat hieman yllättäen #1 Dungflinger, jonka ansioksi direktoraatti ilmeisesti katsoi fanien pahoinpitelystä selviämisen, sekä #16 Bul'Ugg, jota haluttiin lohduttaa, koska hienon kiinniottonsa seurauksena hän olisi saanut tehtyä maalin jos Gezundheitin ego ei olisi tullut tielle. Bul'Ugg myös oppi blokkaamisen jalon taidon.

Örkit saivat voitostaan myös rahaa muhkeat 70,000, joiden ansiosta rahakirstun sisältö riitti useampaankin ostokseen: joukkueeseen liittyy nyt toinen apukoutsi, cheerleader, Trolli sekä pari goblinpelaajaa, joista huhujen mukaan toinen voi hyvinkin olla Villiniineistä ovet paukkuen - mutta toista jalkaa nilkuttaen - lähtenyt Focquenbroch!

STATS
Viemärien Villiniinit:
CAS+ 0
CAS- 4
TD+ 0
TD- 1
PASS 0
INT 0

Dörben Öörd:
CAS+ 4
CAS- 0
TD+ 1
TD- 0
PASS 1
INT 1

Nyksy
Viestit: 55
Liittynyt: Ke 17.11.2010 23:10

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Nyksy » Ti 15.05.2018 22:47

Lohko A - Viimeinen Hengenveto vs. That Grass Looks Greener

Tulos: 2-1 Undeadeille.

Viimeinen Hengenveto:
CAS +3
TD +2

That Grass Looks Greener:
TD +1
PASS 5

Pexufell
Viestit: 37
Liittynyt: Ma 16.01.2017 12:44

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Pexufell » Ke 16.05.2018 16:52

Lohko A
Viimeinen Hengenveto vs. Da Flafi Baniz

1-1

Viimeinen Hengenveto:
Cas+2
TD+1
Tuplakallot +1

Da Flafi Baniz
Cas+1
TD+1
Tuplakallot+1

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1470
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » To 17.05.2018 00:26

Jatkolohkot:

Noniin, alkulohkot saatiin hienosti taputeltua määräaikaan mennessä. Voittajaksi itsensä tunkivat Pekka "Pexufell" Närväisen luotsaamat Da Flafi Baniz, onnittelut örkeille. Peli ei kuitenkaan ole vielä pelattu, päin vastoin, nyt se vasta alkaa kun siirrytään jatkolohkoihin.

Lohko A, Parempi väki
Da Flafi Baniz - Pekka "Pexufell" Närväinen
FC Herrarotu - Lauri "Entrooppi" Lattu
Tavallisten ihmisten palloseura - Tuomas "Tiehye" Uusitalo
Numeraalit - Mika "Vinks" Pussinen
Dörben Öörd - Niko "Nogugh Rogbut"

Lohko B, Kaikilla meillä on rajoitteita
Viimeinen Hengenveto - Antti "Nyksy" Nykänen
Northern Giants - Anton "Squerk" Moisseev
That Grass Looks Greener - Henry "Hemmy" Martikainen
Back For Good - Antti "Fantamasta84" Martikainen
Viemärien Villiniinit - Tapio "Babu" Törrönen

Jatkolohkojen peleille on alustavasti aikaa kesäkuun loppuun. Kesällä ihmisillä voi kuitenkin olla kaikenlaista, eli jos näyttää pahalta niin lisätään aikaa. Koettakaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan pelata ajoissa. Jatkolohkojen jälkeen kahdeksan eniten pisteitä kerännyttä menee pudotuspeleihin ja niistä neljä voittanutta tulee pelaamaan finaalipäivänä. Eli finaalipäivänä pelataan kaksi matsia. Pudotuspeleissä liigan ykkönen pelaa kasia vastaan, kakkonen seiskaa, kolmonen kuutosta ja nelonen viitosta. Pudotuspelien ja finaalin aikataulu selviää, kunhan jatkolohkot on pelattu.

Maalauspisteet:
Jos haluat maalauspisteitä, voit ilmoittaa minulle jatkolohkojen aikana, että tiimisi on maalattu. Kuva vaaditaan, jos en ole nähnyt tiimiä. Maalatusta tiimistä saa kaksi pistettä.

Onnea jatkoon!
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Joensuu”