BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Joensuun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Nogugh Rogbut
Viestit: 6
Liittynyt: Ke 28.03.2018 17:06

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Nogugh Rogbut » Ti 29.05.2018 11:56

Da Flafi BanizDörben Öörd 1-1
Kahden örkkijoukkueen, Da Flafi Banizin ja Dörben Öördin odotetun kohtaamisen uskottiin aiheuttavan jälleen kerran kataklysmista huliganismia ja terroria niin stadionilla kuin sen ulkopuolellakin. Örkkien palloliitto UAOBS (Union des Associations Orquen de Bol de Sang) oli rajoittanut molempien joukkueiden kannattajajoukot tasan yhteentoista tuhanteen, mikä kenties osaltaan ennaltaehkäisi yleisön häiriökäytöstä – ottelussa ei nähty kentälle ryntääviä katsojia, eikä ketään tällä kertaa heitetty kivellä.
Yleisön seassa kiersi huhu, jonka mukaan tähtipelaaja Ugroth Bolgrot legendaarisine Homelite-moottorisahoineen olisi nähty stadionin läheisyydessä. Tässä vaiheessa tietoa ei ollut siitä, kummassa joukkueessa hän pelaisi. Ennen ottelua molempien joukkueiden kannattajat huusivatkin rytmikkäästi Bolgrotin nimeä ja vaativat suosikkiaan kentälle. Aloituspotkun antava Dörben Öörd kuitenkin asettautui linjalle ilman Bolgrotia, eikä Flafi Banizinkaan riveissä näkynyt ylimääräisiä työkaluja tai tappovälineitä.
Jonkinlaista lehmänkauppaa tuomarien kanssa kuitenkin käytiin, sillä kickoffin jälkeen molemmat joukkueet huusivat ”Get da Ref!” ja kaivoivat kuvettaan yhden lahjuksen verran. Banizin #5 Tonzukk Snotguzzla yritti ottaa pallon jo ilmasta kiinni, mutta se pääsi pomppaamaan maasta kerran. Snotguzzla poimi pallon ja sai ympärilleen turvallisen häkin. Muutaman vuoron ajan nyhjättiin keskikentällä, jossa Dörben Öördin blitzerit jälkiviisaasti sanottuna turhaan osallistuivat Line of Scrimmagen tappeluun. Kun Snotguzzla lähti laidalta juoksemaan kohti maalia, olisi kaksikin Dörben Öördin blitzeriä kyennyt ottamaan tämän kiinni, mutta peikkojen #13 Happy Sonya ja #2 Zina Trololollobrizida kolauttaessa päänsä yhteen seurasi turnover ja Snotguzzlan karkaaminen ulottumattomiin. Vuorolla 5 nähtiinkin Banizin nopea maali. Dörben Öördin Zina sai kuitenkin tehtyä kollegastaan Sonyasta casualtyn, mutta tämä regeneroitui kuntoon peikkojen tapaan.
Jotkut yleisössä vannoivat kuulleensa moottorisahan käynnistysääniä pelaajakammiosta, ja toden totta, lievä bensiininkatku sieltä vaikuttikin kohoavan. Kumpikaan joukkue ei kuitenkaan vieläkään tuonut uusia pelaajia driveen, ja yleisö jatkoi chanttejaan ”Die and Bolgrot in Hell!” sekä moottorisahan ääntä jäljittelevää ”UGG-roth-roth-roth-roth-roth UGG-UGG-UGG-UGG-roth-roth-roth-roth-roth – UUUUU-UUUUGG-ROOO-OOOTH! – Roth-roth-roth-roth…”
Dörben Öördin sekava hyökkäys sisälsi umpisurkeaa syöttöpeliä #1 Dzungar Dungflineriltä, joka sekä rähmäsi että heitteli epätarkasti minne sattuu. Baniz puolusti tiukasti ja sai sidottua Dörben Öördin pelaajia, jotka yrittivät parhaansa mukaan irrottautua vartijoistaan, mutta arvaahan sen miten siinä käy kun musta örkki dodgettaa. Onnekseen hän ei sentään loukkantunut tai kuollut. Lopulta blitzeri #4 Dörbet Dogbreath sai ensimmäiset SPP:nsä liigassa dodgettamalla pallon kanssa karkuun ja kahdella go-for-itillä maaliviivalle, jonka yli hän pääsi astumaan vuorolla 8. Peli oli 1-1.
Toisella puoliajalla Dörben Öördillä oli voitonavaimet käsissään, sillä pääsihän se vastaanottamaan aloituspotkun. Yleisö ei ollut ehtinyt kunnolla istuutua palatessaan taukovisiitiltään käymälään ja nakkikojulle kun se jo repesi liitoksistaan. Ugroth Bolgrot asteli kentälle ja nykäisi uskollisen Homelitensä käyntiin! Banizin pelaajien ilmeissä saattoi häivähtää hetken kuolemanpelko, kun Bolgrot asettautui turvallisen etäisyyden päähän keskiviivasta – Dörben Öördin puolelle.
Aloituspotku nousi korkealle, ja hiisistä #8 Yor Dethpicable ehti sen alle ottamaan koppia. Hän onnistuikin ja luikki pallon kanssa turvaan linjan taakse.
Sitten alkoi moottorisaha laulaa. Bolgrot rynnisti terä ojossa kohti Banizin mustia örkkejä ja alkoi sahailla kaikkea eteen sattuvaa. Välillä hän meinasi sahata jopa itseään, mutta Loner-statuksestaan huolimatta kykeni käyttämään team rerollin ja jatkoi Banizien pilkkomista. #5 Khozhut Mucusmuzzle vieläpä talloi niitä Banizin blitzereitä jotka makasivat maassa, mutta hiisierotuomarit laskeskelivat vain kultakolikoitaan eivätkä olleet huomaavinaan. Palloakin Dörben Öörd sai pikku hiljaa ujutettua kohti maalia.
Banizin pelaajat säästyivät kuin ihmeen kaupalla kuolemalta, vaikka heitä moottorisahalla silvottuina kannettiinkin pois kentältä. Sitten Dörben Öörd törmäsi jälleen suurimpaan pelilliseen ongelmaansa: Dungflingeriin. Kahden pisteen päässä levelistä Dunflinger yritti saalistaa syöttöpisteen, mutta onnistui ainoastaan ottamaan vastaan Dethpicablen hand-offin. Syöttöyritys maaliviivalle juosseelle #6 Gelug Gezundheitille olikin sitten rähmäys. Seuraavalla vuorolla Dungflinger poimi pallon ja sai tällä kertaa sentään epätarkan syötön maaliviivalle, mutta parin jaardin päähän Gezundheitista, joka joutui työnnetyksi yleisön sekaan.
Da Flafi Baniz onnistui piirittämään pallon, poimi sen ja yritti käynnistellä vastahyökkäystäkin, mutta sai pallon ainoastaan keskikentälle kellon lähestyessä loppua. #2 Groz Gutsbusta onnistui kuitenkin hankkimaan itselleen toisen onnistuneesta syötöstä ansaitusti myönnetyn SPP:n. Viimeisellä Dörben Öördin vuorolla Bolgrot sammutti sahansa ja alkoi iloisesti jutella vieressä seisoskelevan Banizin linjamiehen kanssa. Banizien blitzer oli kuitenkin edelleen hiilenä ja blitzasi Bolgrotin kumoon. Dörben Öördin #10 Khoid da Robokhod joutui foulauksen uhriksi, mutta ei satuttanut itseään.
100,000 kultakolikkoa käteismaksuna palveluksistaan vaatineen Bolgrotin palkasta Dörben Öörd joutui kustantamaan 10,000, mutta kun kassaan tuli 10,000 tasapelistä sekä lisäksi 50,000, sai joukkue palkattua kolmannen hiiden Zinan heiteltäväksi, sekä uuden blitzerin ihmisiä vastaan pelatessaan kuolleen Torghut Tördbläzterin tilalle. Näin joukkueeseen liittyy #3 Todo Bichig sekä #7 Dalfry Duckling. Ensimmäisen MVP:n sai #1 Dzungar Dungflinger (!) joka levelitti ja sai skillin Accurate. Jospa se syöttöpeli siitä. Toisen sai BOB #13 Myangad O’loid, joka on nyt ärsyttävästi 5 SPP:ssä.
Banizin MVP:n sai #2 Groz Gutsbusta. Tietoja toisesta MVP:stä sekä mahdollisista Baniz-pelaajien leveleistä ei ollut saapunut toimitukseen vielä raporttia kirjoitettaessa.

Da Flafi Baniz team stats:
TD+ 1
TD- 1
CAS+ 0
CAS- 1
COMP 2
- - -
Da Flafi Baniz player stats:
#2 Groz Gutsbusta
COMP 2
- - -
#5 Tonzukk Snotguzzla
TD: 1
- - -
- - -
Dörben Öörd team stats:
TD+ 1
TD- 1
CAS+ 1
CAS- 0
COMP 0
- - -
Dörben Öörd player stats:
#4 Dörbet Dogbreath
TD: 1
- - -
#2 Zina Trololollobrizida
CAS: 1
- - -
- - -
Post-game interview:
Cabalvision interviewer: "Dörben Öörd Goblin Yor Dethpicable, I heard before tonight’s game that Da Flafi Baniz were going around asking if you were aware of hunting seasons and if you know what season it is now? Their answer: It's Goblin season!"
Yor: "Itfth Bani feafon!"
Cabalvision: "Goblin season!"
Yor: "Bani feafon!"
Cabalvision: "Bani season!"
Yor: "Goblin feafon, FIRE!"
Cabalvision: "Oh dear, Yor Dethpicable just shot himself in the face with a boomstick! Moving on: With us here is a towering figure, Troll Zina Trololollobrizida! Zina, you now played only your second game for Dörben Öörd, and immediately scored a casualty! And not just any casualty, but another troll! How important do you think your blocking is to your team?"
Zina: "Huh?"
CabalVision: "Ha ha! Brevity is the soul of wit, as they say! One more question about your next opponent, Numeraalit; another bashing team! Who do you think will control the ball?"
Zina: "Boll?"
CabalVision: "Yes, who do you think will hold the ball more?"
Zina: "Hrrrnngg!"
Cabalvision: "Oh my goodness, that's a strong grip right there! Wow, now you're lifting me up! Ha ha! OK, that's enough, you can put me down now... Please put me down! What are you doing? Oh please for the sake of Nuffle no, no, aaaAAAAAAG!"
Zina: *gulp*
---
- Yor Dethpicable, your next opponent Da Flafi Baniz have said that Dörben Öörd are mutant fecal matter at best! Do you have anything to say to the Baniz?
- Of courthe u realithe that thif meanf war.

Avatar
Tiehye
Viestit: 9
Liittynyt: Ma 09.04.2018 14:34

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Tiehye » Ti 29.05.2018 19:09

Lohko A: Parempi väki
Numeraalit vs. Tavallisten Ihmisten Palloseura
Tulos: 1-2 TIPSIlle

Stats:
Tavallisten ihmisten palloseura
TD +2 #6Veeti Mäkelä x2
TD -1
CAS +2 #3Väinö Korhonen, #4Olavi Turunen
CAS -1
PASS 1 #9Anssi Laine

Numeraalit:
TD +1 #11Ykstoista
TD -2
CAS +1 #11Dillinger
CAS -2
PASS 2 #7Seiska x2

Squerk
Viestit: 50
Liittynyt: Ke 07.10.2009 12:00

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Squerk » Ti 29.05.2018 21:20

Alempi lohko

Henry vs. Anton

Tulos: 2-0

Koko peli pelattiin epäoptimaalissa säässä ja oli -1 passeihin. Hyvä kääpiöt ajattelivat... meitä tämä ei haittaa! Kääpiöt aloittivat hyökkäyksen ja urhoollisesti aina nappasivat pallon takaisin käteen, kun sitä ilkeät haltiat kokoajan kävi työntämässä pois käsistä. Lopuksi oli bull centaurin tehtävä vetää homma kotiin, mutta ai ai ai, kömpelö bull centaur tiputti pallon haltijoille poimittavaksi ja nopsaa pallo olikin toisessa päädyssä ja maali 1-0!

Toisella puoliskolla kääpiöitä ärsytti hieman enemmän ja kolme casualtya saivat aikaiseksi. Too little too late haltijat nopeasti vetivät toisen maalin ja kun oli bull centaurin tehtävä kaventaa maalieroa pelin lopissa, ei onnistunut väistöt, vaikka mitä hienoja break tackleja oltiin opittu.

Stats:
Anton
TD 0
CAS +3 #2Väinö Korhonen x2, #5
CAS -1 #8
MVP #2, #1

Henry:
TD +2 #2, #1
CAS +1 #11
CAS -3
PASS 3 #10, #9, #2

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1399
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » Ke 30.05.2018 18:14

Lohko A, Parempi väki
FC Herrarotu vs. Da Flafi Baniz
Tulos 1-1


(Eka rapsa katosi bittiavaruuteen, tässä vähän nopeampi vedos)

12,000 haltiakatsojaa ja 17,000 örkkiä. Haltioilla ässä hihassa, eli yksi vihreä kortti. Örkit voittivat kolikonheiton ja potkaisivat pallon haltioille.

FC Herrarodun hyökkäys lähti tyypillisesti. Jaarli Edrahil Tarkkakäsi nappasi pallon ja marssi örkkien ulottumattomiin takakentälle. Muut puskivat läpi. Da Flafi Baniz ei lähtenyt pallon perään vaan alkoi vetää turpaan ja sitoa haltioita. Ykkösvuorolla Durgag Da Krusha blitzasi Elenwên lepäämään loppupelin ajaksi. Muutenkin örkkien hakkaaminen näytti uhkaavalta. Urheat haltiat löivät silti takaisin, minkä ehtivät. Yksi örkkiblitzeri kohtasi yleisön, jossa molempien puolien fanit innokkaasti mukiloivat tämän tajuttomaksi. Baniz kosti lyömällä yhden haltian tajuttomaksi ja Foulaamalla kaupan päälle pari kertaa. Tuomarille itkeminen ei auttanut mitään, mutta eivät Foulit onneksi tehneet kummempaa jälkeä. Vuorolla viisi haltioita oli työnnetty laitaa vasten ja edessä häämötti liikaa lihasta. Jaarli Edrahil huusi Glorfindelille komennon juosta maaliin ja syötti pallon perään.

Örkkien hyökkäys alkoi ja haltiat paljastivat juonensa. Sprinklerit alkoivat suihkuttaa vettä kentälle, tehden pallosta liukkaan ja vaikeasti hallittavan. Örkit koettivat parhaansa mukaan edetä, mutta haltioiden viivytys kävi sen verran karvaaksi, että örkkiheittäjä Tonzukk Snotguzzla päätti ojentaa palloa eteenpäin. Liukas pallo kuitenkin lipesi ja maalin mahdollisuus lipesi vihreistä näpeistä siinä mukana. Kostoksi örkit potkivat puolella joukkueella Prinssi Elendil Puhdasta, jonka kallo murtui. Apteekkari vielä diagnosoi tilanteen väärin ja lähes tappoi haltiablitzerin. Tästä tuomarikin viimein heräsi, tai haltiafanien raivoamisesta, ja puhalsi goblin Dub Snizzlesqueekin ulos pelistä.

Toisella puoliajalla Da Flafi Baniz aloitti maltillisen ja perinteisen "pallo häkkiin ja turpaan" -hyökkäyksen. FC Herrarotu koetti viivyttää yhtä maltillisella ja perinteisellä "dodgaa, screenaa ja turpaan" -puolustuksella. Pallo jäi häkkeineen jumiin muutamaksi vuoroksi toiseen laitaan ja hetken näytti jo hyvältä haltioille. Yksi Black Orc saatiin sullottua yleisöön, samaan kohtaloon kuin aiempikin sinne päätynyt. Örkit kuitenkin onnistuivat vaihtamaan puolta ja siirtämään häkin toiselle laidalle. Tähän häkkiin kirmasi kuitenkin kiinni niin monta haltiaa ja aika näytti loppuvan, että Snotguzzla päätti syöttää. Pallo päätyi Groz Gutsbustan näppeihin. Gutsbustan eteen säntäsi kolme haltiaa pidättelemään, mutta örkki murtautui läpi ja tanssahteli irti, kirmaten lopulta vuorolla kahdeksan maaliin. Haltioiden viimeisellä vuorolla ei tapahtunut mitään, koska näytösluontoinen syöttelykin epäonnistui kurjasti.


Tasainen, myös pelityyliltään, sekä erittäin hauska ja jännittävä matsi. Haltiat osasivat tällä kertaa haltia-asioita, Dodget epäonnistuivat toisinaan, mutta eivät kertaakaan kriittisissä tilanteissa ja pallo lensi kun piti. Ikävä kyllä, örkitkin osasivat örkkiasioita ja päälle muutaman haltiajiponkin. Herrarodun panssareista tai Blodgeista ei tänäänkään ollut paljoa apua, mutta onneksi tulokset olivat lähinnä Stunneja. Sprinkler Malfunction saattoi pelastaa pelin, koska Hand-Off olisi onnistunut ilman sitä.

Stats::
FC Herrarotu:
TD: Glorfindel
Comp: Jaarli Edrahil Tarkkakäsi, Celeborn

Da Flafi Baniz:
TD: Groz Gutsbusta
Comp: Tonzukk Snotguzzla
CAS: Durgag Da Krusha
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Vinks
Viestit: 11
Liittynyt: Ti 21.03.2017 16:26

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Vinks » Ke 30.05.2018 20:31

Dwarves Vs. Orks
Numeraalit Vs. Dörben Öörd


2 - 1

Numeraalit
CAS 2 (#10, #4)
TD 2 (#12 x2)
COMP 2 (#7 x 2)

Dörben Öörd
CAS 0
TD 1 (#6)
COMP 2 (#1 x2)

Päivän sää oli loistava hyvään bloodbowlin pelaamiseen ja se tarkoitti myös sitä, että yleisöäkin tuli paikalle runsain mitoin. 13 000 katsojaa molemmin puolin joten paikalle ei paljoa olisi enempää voinutkaan mahtua. Kymmenien tuhansien fanien seasta löytyi myös ongelmien aiheuttajia josta lisää myöhemmin.

Yleisön kannustamana Dörben Öörd päätti ottaa ylimääräisen blitzi vuoron ennen kuin kääpiöt pääsisivät aloittamaan pelin mutta isommilta vahingoilta säilyttiin onneksi. Nopeasti toisella kääiöiden vuorolla kääpiöt löivät yhden Dörben Öördin goblineista casualtyksi ja pois pelistä. Kääpiöt pelasivat turvallisesti palloa ja puskivat itsensä laidasta läpi ja päätyyn odottelemaan puoliajan loppua. Touchdown tehtiin vasta vuorolla 8 sillä kääpiöt eivät halunneet joutua mustien örkkien mätkittäväksi enempää kuin olisi pakko.

Toisella puoliajalla kääpiöt olivat itsevarmoja tulevasta 1-0 voitosta sillä eihän örkit läpi voi puskea linjaston läpi kun on niin monta rohkeaa, vahvaa ja myös sattumalta komeita kääpiöitä vastassa pitämässä vahvaa puolustusta. Itsevarmuus koituikin kääpiöille kostoksi sillä valmentaja käski jättää yhden blitzerin vapaaksi sillä "eihän örkit tuosta läpi syöttele. Typeryksen pudottavat pallon kuitenkin!" Mainittu blitzeri nousikin vapaasti pystyyn ja juoksi kääpiöiden päätyyn ottamaan palloa vastaan jo selvästi näkyvään syöttöön seuraavalle vuorolle. "Voi !"#¤% Äkkiä joku sinne kiinni!" kaikui varmasti areenalla kauas ja kääpiöiden juoksija otti blitzerin kiinni mutta ei kuitenkaan yrittänyt muuta kuin tulla tielle. Kun odotettu syöttö saapui se ilmestyi ilmiömäisen long bombin muodossa jossa pallo heitettii blitzerille melkein puolen kentän yli ja Gelug Gezundheit blitzeri otti pallon kiinni, dodgesi irti juoksijasta ja ryntäsi tekemään touchdownin. Kääpiöt olivät lyöty ällikällä. Turhautuminen ja pelko tasapelistä oli nähtävinä kaikkien kasvoilla.

Kun kääpiöt pääsivät hyökkäämään toista kertaa oli Nuffle heidän puolellaan sillä Örkit potkaisivat pallon vähän sivuun turvallisesta keskipisteestä jolloin pallo pomppi ulos kentältä ja se sitten heitettiin kääpiö juoksijalle. Tästä turhautuneena örkit ottivat toisen ylimääräisen blitzin. Toinen touchdown tehtiin Nufflen katsellessa hymyillen sillä sen mahdollisti vain örkkien going for it kompurointi sekä trollin blockin puuttumisen aiheuttamat turnoverit. Kääpiö blitzeri juoksi reunaa pitkin läpi ja yksi goblin ja black orc pääsi lähelle mutta muut kääpiöt olivat vahvasti mukana ja löivät molemmat kanveisiin pois edestä ja toinen touchdown saatiin kannettua perille.

Kääpiöt juhlivat ja valmentajan kädet tärisivät mutta olo oli helpottunut kun kaksi vuoroa jäljellä ja örkit tuskin enää voisivat tasoittaa. Kääpiötten juhliminen ei kuitenkaan viihdyttänyt örkkien paikalle kantautuneita faneja ja joku heistä päättikin heittää kivellä kääpiöiden troll slayeria joka kaatui maahan. Pienen hiljaisuuden jälkeen sutipartojen kannattajista joku löysikin itselleen ison kiven ja viskaisi sen kohti örkkien peikkoa #2 Zina Trololollobrizida. Peikko kaatui maahan rymähdyksellä tajuttomana, Zina yritti regenaroitua mutta epäonnistui. Örkit juoksuttivat apoteekkarin paikalle joka ei hänkään enää asialle mitään voinut tehtä joten peikko todettiin kuolleeksi ja menetetyksi. Menetyksestä huolimatta örkit lähtivät urheasti puskemaan kohti 2 vuoron touchdownia mutta kääpiöt pysäyttivät heidät nopeasti lyömällä toisenkin goblinin pois kentältä. Vielä ennen kuin peli oli ohi toinen kääpiöiden troll slayer Dillinger päätti kostaa kiven heitosta peliveljeään vastaan ja tappoi örkkiblitzerin #4 Dörbet Dogbreathin.

Kääpiöt saivat lipputuloista ja voitosta yhteensä 70 000 ja örkit saivat 50 000.

Fantamasta84
Viestit: 28
Liittynyt: To 09.03.2017 11:20

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Fantamasta84 » To 31.05.2018 18:15

Lohko B :
Back For Good (Human) vs Viimeinen Hengenveto (Undead)
Tulos: 0-3 epäkuolleille

Back For Good:
Cas+ 2x Hogan The Hugger (Total 4), 1x Ragehawk (Total 3)
Comp pass: 1x Jonah Redhair(Total 0+8)

Viimeinen Hengenveto:
Cas+ 2x Pertti Ukkola (Total 7), 1x Spede Pasanen (Total 2), 1x Juice Leskinen (Total 2)
Interupt: 1x Spede Pasanen
TD: 1x Rauli Badding (Total 1+0), 1x Paavo Nurmi (Total 3+0), 1x Simo Häyhä (Total 2+0)

Tänä viileänä päivänä Antit ottivat matsia toisistaan. Katsomaan oli tullut n. 13k epäkuollutta ja 9k ihmistä.
Ihmiset päättivät aloittaa ja yrittää rynniä kohti maalia. Siihen se sitten jäikin, Ihmisten Ogren (11) Hogan the Hugger tutki taas ruohikkoa heitettyään tuplakallot. ja ihmisten (8) Blitzer Braveryblue puskettin katsomoon pallon kera. Ja kaksi muutakin pelaajaa näytti ihmisiltä joutuvat pusketuksi sinne. Katsomo heittää pallon ihmisten kenttäpuoliskolle josta epäkuolleiden (4) Wight Rauli Badding kävi ottamassa helposti ja teki maalin ensimmäisen puoliajan lopulla. Ihmisten casualty boxi alkoi täyttyiä foulin ja cassun jäljiltä. Epäkuolleetkin kärsivät cassuja mutta zombien regenit toivat ne kuitenkin pelikuntoisina takaisin.
Toinen puoliaika oli kärsimysten aikaa ihmisille. Muumiot etenivät tuottaen lisää kassuja ja suojaten pallon kuljettaja goulia. Ilman mitään suurempia ongelmia tilanne oli 0-2 epäkuolleille. Kentäälle ihmisillä ei ollut enää kuin 6 pelaajaa, mutta suuri sunnitelma estää epäkuolleiden kolmas maali oli saada pallo epäkuolleiden muumiolle. Joka sitten onnistuikin jotenkin, epäkuolleiden (2) Mummy Spede Pasanen interuptasi syötön ja sitten alkoikin pinkominen maalia kohti. No mutta Spede kompastuikin gofissa ja pallo on taas maassa. Ihmiset eivät saanet palloa millään vaan epäkuolleiden (5) Ghoul Simo Häyhä teki viimeisen maalin viimeisellä vuorolla.

Voittoja epäkuolleet saivat 40k josta 10k meni suuren casualty juhlan pitoihin. Ihmiset saivat 60k jolla ostettiin kuolleen (6) Lineman Makesoup Mike:n tilalle, joka muuten liittyi zombina vastustaja joukkueeseen, (6) Lineman Fransius Yolo. Migty Blow:t vahingoittivat ihmisten (10) Blitzeri Moose MNG ja (2) Frank Faceless -1M + MNG joka muuten osaa nyt hypätä pystyyn kun häntä on lyöty. MVP:n avulla ihmisten (1) Thrower Jonah Redhair nosti tasoaan ja oppi syötön tarkkuuden, myös (11) Hogan the hugger osaa nyt rikkoa taklauksen.

Nyksy
Viestit: 56
Liittynyt: Ke 17.11.2010 23:10

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Nyksy » Ti 05.06.2018 16:15

Viimeinen Hengenveto - Antti "Nyksy" Nykänen Vs. Viemärien Villiniinit - Tapio "Babu" Törrönen

2 - 1

Viimeinen Hengenveto
CAS 4 ( #3, #6, #1, #11)
TD 2 (#4 x2)

Viemärien Villiniinit
CAS 3 (#11 x2, #7)
TD 1 (#9)
Tuplakallot (#11)
MNG (#2, #5, #10)

Fantamasta84
Viestit: 28
Liittynyt: To 09.03.2017 11:20

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Fantamasta84 » Ke 06.06.2018 20:08

Lohko B:
Back For Good (Human) vs Northern Giants (Chaos Dwarves)
tulos 0-2 kaaos kääpiöille

Back For Good:
Comp pass: 2x Jonah Redhair (Total 0+10)

Northern Giants:
TD: 1x (07) Bull Centaur Yngve Berg, 1x (12) Hobgoblin Brokkr (Total 1)
Comp pass: 1x (09) Hobgoblin Beli (Total 1)
Double skulls: 1x 06 Harald Felt (Total 1)
Cas: 1x 06 Harald Felt (Total 1)

Ihmisiä paikalle tuli 11k ja kaaos kääpiöitä 9k. Ihmiset päättivät aloittaa ja koittivat raivata (11) Ogre Hogan The Huggerin avulla reitin kaaos kääpiöiden linjojen läpi. Muutaman vuoron mähinöinnin jälkeen ihmisten (9) Blitzer Braveblue yrittää karata maalin tekoon, mutta kuitenkin kaadetaan kumoon vastustajan vuorolla. Palloa eivät kaaos kääpiöt saa poimittua ja (11) Hogan päättää blitzata pallon vieressä olevaan kääpiötä, noppien tulosksista valitaan push ja suuntana pallo. Kääpiö poimii pallon natural 6:lla ja seuraavalla vuorolla (11) Hogan päättää seurata taivaalla olevien lintujen toimintaa, näin sitten kääpiö pallon kanssa vain kävelee ohi. Ihmisten (5) Lineman Dirty Harry kaataa pallon kantavan kääpiön paini kyvyllään ja seuraavalla vuorolla koittaa syöttää pallon mahdollisimman kauas, mutta syöttä fumblaa. Kaaos kääpiö blitzaa syöttöä yrittäneen (5) Dirty Harryn, (09) Hobgoblin Beli poimii pallon ja syöttää pallon maaliviivalla olevalle (07) Bull Centaur Yngve Bergille, 0-1 ensimmäisen puoliskon viimeisellä vuorolla wow !

Ihmiset lähtevät pieksettäväksi toiselle puoliskolle yhden blitzerin alivoimalla, ja eihän siinä hyvin käynytkään. Ihmisten KO box täyttyi äkkiä ja loput kentällä olevat pelaajat olivat kaaos kääpiöiden saartamana. 0-2 ja peli näyttää selvältä.

Voittoja ihmiset saa 40k, kaaos kääpiöt 70k joiden avulla hankitaan Minotaur. Ihmisten (9) Braveblue oppii loikkimisen, kaaos kääpiöiden (06) Harald Felt oppi pelkillä ottelussa tapahtuneilla toimillaan guardin ja (09) Hobgoblin Beli osaa käsitella palloa.

Squerk
Viestit: 50
Liittynyt: Ke 07.10.2009 12:00

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Squerk » To 07.06.2018 19:14

Northern Giants vs. Viimeinen Hengenveto - pohjimmainen lohko

Kovat oli mähinät ja ei hirveästi muuta tehtykään, mutta silti aika verettömästi selvittiin. Kääpiöiden eka maali syntyi suht helposti, kun goblin pallonkantaja pääsi karkaamaan pallon kanssa ja ainoa blitzeri, joka sinne pääsi kompastui omiin jalkoihinsa. Epäkuolleiden toisen erän maali tuli vikkelästi kuin haltiajoukkueella ja sitten loppuvuorot ihan vain mähistiin, vaikka kävi kyllä aika lähelläkin, että epäkuolleet olisivat saaneet taas itselleen pallon suht lähellä käpiöiden maalia. Onneksi 4+ ei pyörähtänyt suotuisasti Antille.

Lopputulokset:

Northern Giants
TD: 1 - pelaaja numero 12
Pass: 0
Casualties: 2 -pelaajat 1 ja 2

Viimeinen Hengenveto
TD: 1 - pelaaja numero 6
Pass: 0
Casualties: 1 - pelaaja numero 2

Avatar
Hemmy
Viestit: 31
Liittynyt: Ti 03.01.2017 18:58
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Hemmy » Ti 12.06.2018 19:42

That Grass Looks Greener - Viemärien Villiniinit 2-0

TGLG
TD 2 (1, 2)
CAS 2 (2, 6)
PASS 2 (6, 8)

VV
CAS (11)
PASS (8)

Fantamasta84
Viestit: 28
Liittynyt: To 09.03.2017 11:20

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Fantamasta84 » Ke 13.06.2018 18:29

Back For Good (Human) vs Viemärien Villiniinit (Underworld Denizens)
Tulos: 0-1 Alamaailman hylkiöille

Back For Good:
Comp Pass: 1x Jonah Redhair (Total 0+11)

Viemärien Villiniinit :
TD: Elena Guro
Cas: 1x Elena Guro, 1x Ryurik Ivnev

Kummallekkin katsojia tuli 9k, Tapio voitti nopan heiton ja päätti aloittaa. Tapiolla kaksi starplayeriä mukana, josta toinen on KO heti parilla ekalla vuorolla. Rerollit paloi, muutama cassu mutta muuten tylsä ja nopea puolisko.
Toisella puoliajalla ihmiset ei saa palloa haltuun ja nopea rotta vie pallon. Taas tylsä puolisko täynnä virheitä ja suurimmaksi osaksi tönimistä. Pari vuoroa ennen loppua Tapion rotta juoksee maaliin ainoilla onnistuneillaan gof heitoillaan koko matsin aikana.

Squerk
Viestit: 50
Liittynyt: Ke 07.10.2009 12:00

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Squerk » To 14.06.2018 21:19

Anton vs. Tapsa - alempi lohko

Paljon sitä hakattiin toisiamme, mutta ei vaan halunneet skavenit ja gobot jäädä pois kentältä, kun niin paljon pontikkaa oli. Pelin vikat vuorot sitten olivat aika actionpituisia, kun kääpät teki omalla vikalla vuorollaan maalin ja gobot/skavenit sitten omalla vuorolla tekivät yhden vuron maalin peikon avulla. 1-1!

Lopputulos.

Anton:
TD: 1 - pelaaja #7
Cas: 3 - pelaajat #1, #13, #10
MVP: 2 - pelaajat #7, #4

Tapsa:
TD: 1 - pelaaja #1
Cas: 2 - pelaajat #1, #12
Pass: 1 - pelaaja # 6
MVP: 2 - pelaajat #1, #8

Avatar
Nogugh Rogbut
Viestit: 6
Liittynyt: Ke 28.03.2018 17:06

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Nogugh Rogbut » Su 17.06.2018 17:13

FC Herrarotu - Dörben Öörd 3-0

Runkosarjan päätösottelussa kohtasivat liigan kestomenestyjä FC Herrarotu sekä tulokasjoukkue Dörben Öörd. Joukkueet lähtivät otteluun varsin erilaisista lähtökohdista. Örkkijoukkue oli onnistunut tekemään jokaisessa pelaamassaan ottelussa vähintään yhden maalin ja kyennyt voittamaan jopa runkosarjan voittaja TiPS:n, mutta sittemmin oli ajautunut alavireiseen kierteeseen menetettyään yhden blitzerin joka kuoli kompastuessaan omiin jalkoihinsa, toisen kääpiöiden surmaamana, sekä peikkonsa kääpiöyleisön heittämään kiveen. Nouseva tähtipelaaja Gelug Gezundheit puolestaan sai tietää juuri ennen ottelua hiisitililntarkastajiensa laittaneen jonkun pilkun väärään kohtaan, jonka vuoksi liiga tuomitsi hänelle kahden vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen sekä 18 miljoonan kultakolikon sakot. Tämä saattoi vaikuttaa hänen peliesityksiinsä.

FC Herrarotu puolestaan oli hävinnyt ainoastaan TiPS:lle ja kärsinyt loukkaantumisista, joiden vuoksi otteluun oli tuotu salaperäinen #11 Rajakreivi Elrond. Hänen silmiinpistävä - jopa häiritsevä - erikoisvarusteensa oli näkymättömyyskypärä, jonka vuoksi hän vaikutti pelaavan ilman päätä. Dörben Öördin valmentajan kysellessä hiisierotuomarilta varusteen sääntöjenmukaisuutta, tämä vain kohautteli olkapäitään, mikä sai kultakolikot kilisemään hänen taskuissaan. Elrond oli harvasanainen, mutta puhuessaan hänen äänensä vaikutti kummallisen korkealta, jota hän vaikutti yrittävän peitellä madaltamalla sitä oktaavin tai pari.

Dörben Öördin fanijoukko oli lakannut kasvamasta joukkueen huonon menestyksen johdosta (tai sitten asiaan vaikutti ottelun pelaaminen kääpiökentällä), eikä kannattajia saapunut paikalle enempää kuin 5,000. Haltioilla puolestaan oli yleisössä 13,000 kannattajaa, jotka tottakai ensitöikseen heittivät örkkien maahispelaajaa kivellä tainnuttaen hänet kentän pintaan. Dörben Öörd vastaanotti potkun ja lähti pieksämään haltioita. Ensimmäisellä vuorolla yksi haltia joutuikin knockout-aitioon ja sai pian seuraa toisesta, jota hiisi kävi potkimassa tämän maatessa maassa. Herrarodun kosto seurasi pikaisesti ja molemmat Dörben Öördin hiidet pieksettiin saman tien ulos pelistä. Ensimmäisellä puoliajalla myös yksi BOB joutui telotuksi, joten Dörben Öörd pelasi loput ottelusta vaihdosta kentälle tuodun hiidenkin jälkeen kahden pelaajan vajauksella.

Häkki ei suostunut etenemään ensimmäisellä puoliajalla keskikenttää pidemmälle, jolloin Gezundheit päätti yrittää juoksua maaliviivalle saadakseen maalintekomahdollisuuden. Haltiat kuitenkin ottivat Gezundheitin miesvartiointiin, ja kellon tikittäessä kohti ensimmäisen puoliajan loppua örkkipelinrakentajan piti joko yrittää syöttöä hakeakseen maalia tai sitten pitää palloa pitääkseen pelin tilanteessa 0-0. Hän päätti yrittää syöttöä, joka edellytti Gezundheitin irrottautumista vartijoistaan. Hän yritti dodgettaa kahden haltian välistä, mikä ei lähellekään onnistunut, eikä edes hänen pro-skillinsä auttanut asiaa. Turnover, ja pallonkantaja #1 Dzungar Dungflinger oli jäänyt avoimeksi pallonriistolle. Haltiat blokkasivatkin pallon irti ja #5 Glorfindel teki ensimmäisen puoliajan päätteeksi 1-0.

Mollivoittoinen Dörben Öördin vire jatkui, eikä pahoin piesty BOB herännyt toiselle puoliajalle. Vajaalla pelaava joukkue ei onnistunut missään yrittämässään edes silloin kun haltiat epäonnistuivat. Dungflinger sai kaksi syöttöpistettä, mitkä jäivätkin ainoiksi pelitilanteista saaduiksi pisteiksi - haltiat puolestaan onnistuivat saamaan kaksi casualtya hiisien telomisesta, yhteensä neljä syöttöpistettä ja tekemään toisella puoliajalla vielä kaksi maalia.

Ottelun päätyttyä rajakreivi Elrond riisui kypäränsä ja paljastui rajakreivitär Elrondaksi. Dörben Öörd vaati ottelutuloksen mitätöintiä, mutta liigan komissaari (jota ei koskaan ole nähty samaan aikaan samassa paikassa FC Herrarodun valmentajan kanssa, jonka kanssa hän on tismalleen saman pituinen sekä kuulostaakin samalta) ei ottanut valituksia edes käsittelyyn vaan mumisi jotain bash-tiimien taktiikoista samalla kun uhrasi Nufflelle kaksi vuohta ja viisi neitsyttä.

Dörben Öördille erittäin vaikeaksi loppua kohden muuttunut runkosarja jätti paljon kysymyksiä ilmaan. Rosterin perusteella Da Flafi Baniz ja TiPS ovat ennakkosuosikkeja, mutta myös epäkuollut Viimeinen Hengenveto on kehittynyt pelottavan vahvaksi, joskaan se ei ole vielä pelannut lainkaan Taviksia ja Herrarotua vastaan, joten niiden keskinäinen paremmuus on selvittämättä. That Grass Looks Greener on myös vahva, eikä ole pelannut ylempää jatkolohkoa vastaan. Northern Giants ja Numeraalit ovat varmasti vaikeita vastuksia molemmille haltiajoukkueille, mutta on vielä epäselvää tulevatko ne kumpaakaan vastaan: Liigan hieman erikoisten sääntöjen mukaan uusilla pelipaidoilla pelaavat joukkueet saavat kaksi lisäpistettä, joten satsaamalla niihin Dörben Öörd voi vielä nousta kahdeksannelta sijalta kuudenneksi, jolloin pudotuspeleissä olisi edessä revanssi Herrarodusta. Muussa tapauksessa vastaan tulee rahassa kylpevä TiPS, jota vastaan tärkeitä pelaajiaan menettänyt Dörben Öörd olisi pahasti alakynnessä joutuessaan laittamaan joka draivissa kentälle vähintään yhden hiiden.

Pudotuspeleissä toivon kaikkien muistavan tämän anekdootin:
Katsoin taaksepäin kaikkia pelaamiani otteluita, ja kaikissa voitoissani oli Nufflen kädenjälki. Tappio-otteluissa näin vain oman kädenjälkeni. Kysyin: "Miksi, oi Nuffle, hylkäsit minut juuri silloin kun tarvitsin sinua?" Nuffle vastasi: "Koska heitit niin huonosti että hävetti olla seurassasi, pikku paskalortti lapseni. Heittäisit paremmin, senkin mongo."

FC Herrarotu
# 3 Jaarli Edrahil Tarkkakäsi COMP x 2
# 4 Elenwê COMP
# 5 Glorfindel TD x 2
# 6 Orodreth CAS
# 9 Iminye COMP
# 11 Rajakreivitär Elronda Vaeltaja CAS & TD

Dörben Öörd
#1 Dzungar Dungflinger COMP x 2
- Yor Dethpicable, your next opponent Da Flafi Baniz have said that Dörben Öörd are mutant fecal matter at best! Do you have anything to say to the Baniz?
- Of courthe u realithe that thif meanf war.

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1399
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » Su 17.06.2018 21:07

Jatkolohkojen kaikki pelit on pelattu!

Puolivälieriin lähtevät seuraavat joukkueet & pelaajat:

Tuomas "tiehye" Uusitalo - Tavallisten ihmisten palloseura
Henry "Hemmy" Martikainen - That Grass Looks Greener
Pekka "Pexufell" Närväinen - Da Flafi Baniz
Lauri "Entrooppi" Lattu - FC Herrarotu
Antti "Nyksy" Nykänen - Viimeinen Hengenveto
Mika "Vinks" Pussinen - Numeraalit
Anton "Squerk" Moisseev - Northern Giants
Niko "Nogugh Rogbut" Rotko - Dörben Öörd

Ennen puolivälieriä pidämme pienen tauon, jonka aikana ehtii vielä esim. maalata joukkueensa. 1.7. pelit jatkuvat. Siihen mennessä pitää lähettää minulle kuva maalatusta joukkueesta, jos haluaa maalauspisteet. Jokaisen napin täytyy olla maalattu, jotta maalauspisteitä myönnetään.

Tapio Törrönen ja Antti Martikainen voivat jo lähettää mukavuusäänensä minulle joko Sotavasaran yksityisviestinä tai messengerillä.
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1399
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » Su 01.07.2018 18:21

Puolivälierät alkavat n-y-t-nyt!

Da Flafi Baniz vs. Northern Giants
FC Herrarotu vs. Viimeinen Hengenveto
That Grass Looks Greener vs. Dörben Öörd
Tavallisten Ihmisten Palloseura vs. Numeraalit


Peliaikaa kaksi viikkoa, eli puolivälierät pitää olla nakuteltuna 15. päivä. Sovitaan finaalipäivästä sitten niin, että se käy kaikille tai ainakin useimmille.
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1399
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » Su 01.07.2018 19:10

Kellopeliohjeet:

Puolivälierät ja siitä loppuun asti pelataan kellolla, mikäli jompi kumpi pelaaja niin haluaa. Kellon säännöt ovat seuraavat.

-Vuoroaikaa on viisi minuuttia. Ensimmäisestä viiden minuutin ylityksestä annetaan varoitus ja seuraavasta eteenpäin saa Timeoutata.
-Vastustaja (eli ei vuorossa oleva pelaaja) mittaa aikaa. Aika aloitetaan Turn Markerin siirtämisestä, joka on tehtävä heti kun toinen pelaaja luovuttaa vuoronsa tai Turnoveroi ja on kääntänyt käännettävät pelaajat yms. Aikaa mittaava pelaaja ilmoittaa minuutin välein ajan kulumisesta, ilmoittaen jäljellä olevan ajan, kunnes viimeisellä minuutilla ilmoittaa 30 sekunnin kohdalla ja laskee viimeiset kymmenen sekuntia yhden kerrallaan.
-Timeout: jos aika loppuu ja varoitus on jo saatu, saa kelloa käyttävä pelaaja sanoa Timeout. Timeoutin jälkeen saa liikuttaa aktivoidun pelaajan loppuun, jonka toiminnon jälkeen seuraa Turnover.
-Jos sääntöjä pitää tarkastaa tai joku ulkopuolinen tekijä häiritsee peliä, ajanotto tulee keskeyttää
-Tauot (vessa, tupakka, whatnot) tulee pitää Driven päättyessä, ei kesken Driven

Kellolla pelatessa katsojat eivät saa häiritä peliä!
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1399
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » Ma 02.07.2018 00:33

Jatkoaika!

Pelin ollessa tasapelissä kuudentoista vuoron jälkeen siirrytään Jatkoajalle, jolloin alkaa uusi Drive. Arvotaan potkaisija, kaikki Knocked Outit palaavat peliin koska tauko on pidempi, mutta Rerolleja ei palaudu, koska pitkäkään tauko ei riitä virvoittamaan uupuneita pelaajia. Potkaisija saa päättää Kick-Off taulukosta tuloksen Perfect Defence tai Blitz!. Saa myös heittää normaalisti, jos välttämättä haluaa. Tämä Jatkoaika päättyy heti kun toinen joukkue tekee maalin.

Mikäli tämänkään jälkeen ei voittajaa löydy, alkaa toinen Jatkoaika, täsmälleen samoilla säännöillä. Tätä toistetaan, kunnes peli on selvä.
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1399
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » Ke 11.07.2018 18:59

Pudotuspelien tulokset:

FC Herrarotu vs. Viimeinen Hengenveto: 2-1
Dörben Öörd vs. That Grass Looks Greener: 1-2
Da Flafi Baniz vs. Northern Giants: 0-1
Numeraalit vs. Tavallisten Ihmisten Palloseura: 2-1

Pokaalista kamppailevat siis haltiat maalta ja kaupungista, sekä pahat ja hyvät kääpiöt. Finaalipäivästä neuvotellaan.
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1399
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » Ke 25.07.2018 23:46

Semifinaalit ja finaali pelattu. Top4:

1. FC Herrarotu (Lauri "Entrooppi" Lattu)
2. Numeraalit (Mika "Vinks" Pussinen)
3. That Grass Looks Greener (Henry "Hemmy" Martikainen)
4. Northern Giants (Anton "Squerk" Moisseev)

Mukavuusäänestys oli tiukka ja tasainen, mutta otin ja voitin sen myös. Kiitän tästäkin kunniasta, sekä muutoinkin kiitän liigaan osallistuneita.

Pallopelien parissa jatkettanee syyskuussa.
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

jonne
Viestit: 68
Liittynyt: Ke 17.04.2013 20:35

Re: BB River Cup Season IV - Tuplakallot

Viesti Kirjoittaja jonne » La 11.08.2018 10:07

Mitkä rodut tuossa kärkikaartissa on kyseessä? Herrarotu taitaa olla High Elf?

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Joensuu”