Battlefleet Gothic - kiinnostuneita?

Joensuun peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Wadelma
Viestit: 36
Liittynyt: La 12.01.2013 16:25
Paikkakunta: Joensuu

Battlefleet Gothic - kiinnostuneita?

Viesti Kirjoittaja Wadelma » To 30.08.2018 12:33

Heipä hei!

Mikäli kiinnostusta löytyy niin voin mielelläni tulla demottamaan Battlefleet Gothicia. Messevä figupeli sijoittuen 40K mittaviin avaruusrähinöihin kilometrien mittaisilla tyhjyyden ja helvetin läpi kulkevilla sotalaivoilla. Mikäli SW:Armadasta jäi pieni kutina amiraaliuteen, niin nytpä olisi mahdollisuus pelata laivastopelien kuningasta.

Löytyy laajat laivalistat Imperiumin ja Kaaoksen laivastoille jotka jääneet vähän hyllyyn pölyä keräilemään ja peliseura tälle hieman vanhemmalle pelille olisi oikein tervetullutta.

Säännöt ovat kohtuu yksinkertaiset ja perusteet on helppo oppia jo yhdenkin pelin aikana. Harvemmin demottanut, mutta omalla periporukalla pienehköt rähinät kestävät n.2h, hieman suuremmat taistot tätä nopeampia. Jos on aikaisempaa kokemusta BFG:Armadasta pc:llä niin laivatyypit ainakin on tutut niin siitä voikin kehitellä päässään omaa listaa tai jos haluaa suosikkilaivojaan katsella livenä niin hihkaisee vaan.

Sääntökirjat ja lisärisäännöt löytyy ilmaiseksi netistä, ja kysymällä saa linkkiä moisiin mikäli haluaa etukäteen tutustua pelin saloihin. Voipi ottaa sitten vaikka isompaakin rähinää pöydällä.

Jos on kiinnostusta/kysymystä tms niin laita alle vaan tai YV:llä!

Timmon
Viestit: 281
Liittynyt: Ma 15.02.2010 10:23

Re: Battlefleet Gothic - kiinnostuneita?

Viesti Kirjoittaja Timmon » Pe 31.08.2018 12:02

Moi,

Kiinnostaa kyllä, ja itse asiassa hankin "vanhan" specialist gamesin aikaan pari imp cruiseria ja escortteja ja jotain system shippejä, sekä ebayltä säännöt ja sälää. Mutta varsinainen kokeileminen on jäänyt lyhyeen yksinpeliin olohuoneen pyödällä.

Mieluusti siis kokeilisin kokeneemman ohjauksessa. :) PItää vaan aikaa katsoa milloin ehtii. Nyt kun pitäisi Adeptus Titanicustakin kokeilla. :)

Timo

Avatar
Wadelma
Viestit: 36
Liittynyt: La 12.01.2013 16:25
Paikkakunta: Joensuu

Re: Battlefleet Gothic - kiinnostuneita?

Viesti Kirjoittaja Wadelma » La 01.09.2018 12:57

Huikkaa vaan heti kun teikäläiselle selviää milloin ehtisi.
Oma aikataulu on näillä näkymin hyvinkin joustava joten omasta puolesta kerkeän periaatteessa milloin vaan.

Säännöistä sen verran että olen itse ainakin pelannut noilla sääntökirjan jälkeen julkaistuilla Armadan lisärisäännöillä ja 2010 sääntökorjauksin.
Eli sääntöjen pyhä kolminaisuus Rulebook + BFG:Armada (jos löytyy uudempia laivoja) + 2010FAQ/rules.
Voidaan ottaa toki vanhemman kaartin malliin pelkän ohjekirjankin mukaan, mutta itse ainakin imperiumin laivoilla erityisesti olen pitänyt näistä korjauksista.

-W

Avatar
Entrooppi
Viestit: 1396
Liittynyt: To 08.11.2007 16:02
Paikkakunta: Joensuu

Re: Battlefleet Gothic - kiinnostuneita?

Viesti Kirjoittaja Entrooppi » La 01.09.2018 14:24

BFG on ollut pitkään kokeiltavien pelien listalla, mutta aina jotenkin jäänyt. Josko nytten, jos oot demotus valmis. Laitan yv.
"Payment accepted in radioactive matter, esoteric tomes or human souls."

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Joensuu”