Horus Heresy

Warhammer 40.000 -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
shiwan
Viestit: 3804
Liittynyt: Ma 13.05.2013 08:52

Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja shiwan » La 22.08.2015 04:20

Kertokaahan, pelin pelaajat, kannattaako tuohon lähteä mukaan? Tässä arvon viitsiikö ostaa peliin nappuloita kun materiaali on mitä on -> maalaaminen on helvettiä + nappuloilla on hintaa. Toisaalta olisi jo jotain namiskuukkeleita pohjalla olemassa joten ei tarvitsisi lähteä ns. tyhjän päältä liikkeelle. Asia joka tapauksessa kiinnostaa kovasti.
It's really, really easy to see a complaint that you don't happen to agree with, and imbue it with a whole lot more emotion than is actually present.

Kapanen
Viestit: 17
Liittynyt: Ke 19.02.2014 17:47

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Kapanen » Su 23.08.2015 12:38

No ainakin kannattaa odotella vuoden lopulle ja katsoa mitä GW puskee ulos muovisena.
"Täällä haisee kristityn veri", sanoi Isä-Peikko

Avatar
Darius
Viestit: 1393
Liittynyt: Su 05.12.2004 23:17
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Darius » Su 23.08.2015 13:45

Huhumyllyn mukaan HH:n muovisetti tulee parissa viikossa, ja on niiden assasiinien tyylinen stand alone lautapeli jossa vastakkain ultramariinit ja world bearerit. Joukkueet ovat erilaisia, toisella on ns boarding party ja toisella puolustava joukkue. Lisäksi tulee character figu tai kaksi molemmille osapuolille joka/jotka on exlusive sille lautapeliboksille.

Mikä tuntuu olevan yleinen mielipide asiasta bolsissa on että se huhuttu Horus Heresy peli jossa on 40k rules light säännöt on juurikin tuo lautapeli, ei mikään oikea uusi figupeli.

Yritetään ihmisiä saada siis vain ostamaan se lautapeli ja sitten alkamaan kerätä Horus Heresyä koska juuri sattumalta samaan aikaan GW:n online storeen tulee kaikki Horus Heresyn figut ja sääntökirjat myyntiin muun forgekaman ohessa, ja lautapelin figut ovat täysin yhteensopivia HH:n kanssa.

Itsekin tosin kiinnostaisi tietää ihan että millainen se 30k on ihan pelinä sitä kerääviltä, kuinka isot armeijat, keille kaikille on säännöt jne. Joku asiasta enemmän tietätä voisi avata asiaa?
Bep.

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Scythas » Ma 24.08.2015 13:14

Nykyinen käsitykseni huhujen pohjalta on, että GW puskee ulos stand alone -pelisetin parilla HQ-jampalla, parilla kymmenellä muovimarinella, kymmenellä breacherilla ja viidellä terminaattorilla Q4:ssä, eli loka-joulukuussa. Viimeisimpien huhujen mukaan olisivat tulossa jo joskus lokakuussa, mutta toisaalta joulumarkkinat olisivat myös realistinen vaihtoehto.

Boksi sisältäisi itsessään jonkinlaiset säännöt, jotta napeilla voi pelata kuten edellinen Assasins-pelikin. Toisaalta kuulemma ensivuoden puolella olisi useiden kuukausien julkaisuikkuna muovisille HH-napeille. Mm. tuon boksin figut tulisivat irtomyyntiin. Näistä ei liene kellään tarkkaa tietoa mitä on luvassa, joskin vehiclet olisi joidenkin mielestä kätevä saada muovisina.

Voin myös avata omia käsityksiäni HH-settingistä pelinä. Taustoituksena kerrottakoon, että olin yli viitisen vuotta sitten kovassa 40k-turnauspelaamisessa mukana voittaen jopa joitain etelän suurempia turnauksia. Sellainen pelaamiskulttuuri ei kuitenkaan juuri minuun loppupeleissä iskenyt, sillä modellaus-aspekti on itsellä myös hyvin suuressa osassa tätä harrastusta, ekä jaksa vääntää tuuman neljäsosista ihan oikeasti. GW:n tuotannon harrastusta on takana parisen kymmentä vuotta ja HH-setti on aina ollut hirmu eeppisen oloista ja mielenkiintoista. Kun FW alkoi puskea ulos figuja ja lopulta sääntöjä, seurailin suuresti 30k-foorumeita ja luin aiheesta. Lopulta päädyin itsekin tekemään 30k-armeijan, vaikka tiesin, ettei Suomessa ko. pelin pelaajia hirveästi ole. Figut ovat vaan niin järjettömän makeita ja taustatarinat joita olen Black Libraryn kirjoista lukenut iskevät kuin tuhat volttia.

Monet asiat kun eivät tapahdu ellei itse niitä tee, niin järjestin viime Ropeconissa 30k-turnauksen ja ennen sitä sain jopa muutaman paikallisen 40k-harrastajan tekemään HH-yhteensopivat armeijat, joilla paikallisesti ihan hyvällä meiningillä ollaan pelattu myös 40k-tapahtumissa. Nykyisellään figuharrastukseni onkin lähinnä 30k-figujen kasaamista ja maalaamista, tapahtumien järjestämistä ja muutama hassu Mordheimpeli siellä seassa. Lisäksi lähes koko figupuolen lukemistoni on juurikin muutamat 30k-foorumit, joista tulee päivittäin luettua uudet aiheet.


HH-setin pelaamiseni on siis hyvin rajallista ja enimmillään 1500 pisteen pelejä, kuitenkin lukemani perusteella ja omasta kokemuksesta olen havainnut seuraavanlaisia eroja/hyötyjä verrattuna 40k:hon, jonka lisäosa HH ainakin vielä käytännössä on:

- TÄRKEIN Todella paljon hienommat miniatyyrit FW:n tekeminä kuin 40k:ssa
- Aivan loistavat taustatarinat
- "Historiallinen" maailma, peliä pelaavat vertaavatkin HH-settingiä historiallisen luokan peleihin ulkoasunsa puolesta. FW on tehnyt ison työn luodessaan merkinnät, tarinat, organisaatiot ja muut setit jokaiselle legioonalle.

- ATSKNF-erikoissäännön puuttuminen marineilta on yksi parhaista eroavaisuuksista 30k: ja 40k:n välillä. Fearilla tekee joskus jopa jotain ja voit potentiaalisesti sweeping andvancessa tuhota vastustajalta isonkin marinepoppoon. Tämä tekee pienistä eliittiuniteista enemmän käyttiksiä marineita vastaan.
- Pelimekaniikka tukee lukemani mukaan isompia pelejä, käytännössä HH-harrastajat suosivat 2500-5000 pisteen pelejä, pienemmät vähän omankin kokemuksen mukaan köykäisiä.
- HH-listoissa on "squad tax" eli yksikön alkuhinta on paljon suurempi kuin jos lisäukkojen hinta, esim. breacherit maksaa 225 pts per 10 ekaa ja jokainen extramarine on vain 10 pts lisää. Tämä vähentää multiple small units (MSU) listojen määrää ja suosii isoja yksiköitä.
- Edellinen kohta aihetuttaa juurikin sen, että pienissä peleissä ei ole paljoakaan porukkaa kentällä, ja isommissa pistekoissakaan ei ajallisesti kulu niin kauan kuin vastaavan pistekoon 40k-peleissä
- HH:ssä käytetään perinteistä FOC-systeemiä ja yksikönvalinnat ja allyt ovat käytännössä kutosedikan alkuaikojen tasoa. Eli perus FOC, mahdollinen FOW, mahdollinen fortification ja mahdollinen ally detachment.
- Mikäli on kovemman luokan johtaja armeijan warlordina, voi käyttää joko legioonaspesifisiä rite of wareja tai geneerisiä rite of wareja, esim. terminaattorit ja veteraanit troopia tai kaikki jotka saa rhinon voikin ostaa sen sijaan droppodin, mutta koko armeijan on voitava deep strikettää
- Ylläoleva pakottaa armeijan tiettyyn cooliin teemalliseen muottiin ja rajoitteetkin ovat juuri sopivia, eli ei voi poimia marjoja puurosta
- Listat ovat huomattavasti tasapainoisempia kuin nyky-40k:ssa, pakko olla peruskuraakin, joka on oikeasti vieläpä hyödyllistä. Eikä ole mitään detachmenthäröilyjä, jolla saat käytännössä loputtomasti esim HS-slotteja. Lisäksi yksikään yksikkö ei ole täysin rikki, jopa primarkit saa tuhottua.
- Mirror match on kieltämättä tasapainossa ja marines vs. marines ei minusta ainakaan tunnu puulta, kun valintoja on niin perskuleesti enemmän kuin perus 40k:n marine-Codexissa.
- Mechanicum-unitit ovat törkeän hienoja ja luovat Solar Auxilian ja ihmismilitian kanssa kivaa vaihtelua peleihin.
- Pelissä ei ole mitään övereitä OP-unitteja, jopa 3+ invulliset terminaattorit maksavat niin mansikoita, ettei ne ole liian kovia paloja kellekään purtavaksi ja niitä ei edes jokainen legioona saa. Ei ole myöskään mitään 40 pisteen Thunderwolfeja tai muuta täysin alipisteytettyä semikovaa settiä tai kalliita unitteja joilla on aivan absurdi tulivoima. Lähes kaikki unitit ovat käyttistä eikä ylilyöntejä ole juuri ollenkaan ja nekin tasoittuvat isompien pelien tulivoiman keskittämisen takia.

Kaikenkaikkiaan figuharrastuneisuuteni on nykyään lähes täysin 30k-keskeistä koska aika ei riitä opintojen/työn/perheen takia useaan figupeliin, 40k-maailma on aina ollut se ihana grim dark setting, johon olen kymmenien vuosien aikana pysyvästi ihastunut, FW:n HH-figut ovat sairaan makeita ja jos kerran pari vuodessa pääsee pelaamaan, niin pelimekaniikkakin on parempi kuin 40k:ssa. Ja kun itse järjestää tapahtuman, niin voi siitäkin luona niin ystävällismielisen ja rennon oloisen kuin vaan haluaa eikä tarvitse välittää mikä on kuuminta hottia pelitehojen mukaan uusimman codexin myötä. Voi vaan katsoa kun primarkit mätkii toisiaan ja heittää noppia ja läppää samalla.

Toivottavasti Suomen HH-skene tästä kasvaa ja ainakin itse aion rentomielisiä turnauksia HH-setistä järjestää tulevaisuudessakin, jossa on suurempi painoarvo myös modellauspuolella eikä vain sillä, kuka sen pelin varsinaisesti voittaa. :)
Viimeksi muokannut Scythas, Ti 25.08.2015 13:12. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Scythas » Ma 24.08.2015 13:23

Darius kirjoitti:keille kaikille on säännöt jne. Joku asiasta enemmän tietätä voisi avata asiaa?
Säännöt ja listat löytyy Space Marine Crusade Legioonalle, Solar Auxilialle (eliitti-ihmissotilaat), Imperial Cults & militialle (kaaoskulttilaisista, jotka ei osaa kuin vain snapshottia, abhumaneihin joilla on +1T ja 3+ armour save (Squats, anyone?)), Mechanicumille (Battle-automatoja yms. coolia mekaniikkaa) sekä Questoris Knighteille (Knighteja joilla mahdollisesti mechanicumia apuna).

Eri legioonille löytyy omat "Legiones Astartes"-sääntönsä eli vähän kuin chapter tacticsit 40k:ssa, mutta paljon laajemmat. Legioonilla on myös omat Rite of Warinsa, joilla voi yksikkövalintoja muokata legioonalle tyypillisemmäksi, esim. Iron Warrioreille neljäs HS-slotti, Word Bearereille mahdollisuus Daemon allyihin, yms.

Imperial Cults & Militia -listasta saa väännettyä minkälaista tahansa settiä ihmisistä. Provisionit vaikuttavat lähes kaikkiin unitteihin armeijassa ja näillä provisioneille saa tiettyjä buffeja ja penaltyjä koko poppoolle. Ihan feral world ihmisistä high tech ihmisiin on mahdollista aina abhumaneitten ja possessoitujen daemonculttilaisten kautta. Todella monipuolinen lista, joskin yksikkövalinnat ovat lähinnä jalkaväkeä ja muutamia Leman Russ-tankkivaihtoehtoja. Esim. ainut dedicated transport -optio on Gorgon. :)
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Avatar
Morhgoz
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3305
Liittynyt: Ma 16.09.2002 14:01
Paikkakunta: Hiidensalmi (Iisalmi)

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Morhgoz » Ma 24.08.2015 15:31

Scythas kirjoitti: on Gorgon. :)


Jossa on muistaakseni katto...

Itse rupesin tänään 3-4 aikaan aamuyöllä kunnolla tutustumaan pelin listoihin, yksiköihin ym. ja täytyy sanoa että kolahti, osui ja upposi. Netistä löytyy muuten tosi hyviä tutoriaaleja esim MK 7:sta konffattaviin MK 4:siin ja 5:siin, terminaattoreihin, tankkeihin ym. Itsekin on tullut kahlattua BL:n HH -romaanit ja novellikoilmat läpi, varsinkin WE -matsku ja myönnän sen vaikuttuvan omalla kohdalla 30k:n viehätykseen.
Warbands of Wastelands

Tärkeintä ei ole voitto, vaan kasa verisiä kalloja,
omia jos ei vihollisen....


I used to take an arrow to the knee, till I took an arrow to the knee....

Avatar
116
Viestit: 5051
Liittynyt: Ti 22.10.2013 22:57
Paikkakunta: Joen suu(ssa)

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja 116 » Ma 24.08.2015 15:49

Morhgoz kirjoitti:
Scythas kirjoitti: on Gorgon. :)


Jossa on muistaakseni katto...
Hähää! eipä olekkaan!! Pääsimpä pätemään :)


Mechanicumin jutut on tosihienoja. Puhdas marsu vs marsu pelaaminen ei sinänsä vaikuta, mutta jos tuleva IA14 tuo "viralliset" säännöt nelkkariin ja tulee hommattua cybernetica armeija niin saattaa kääntää kokeilemaan HH'ta.
Jotenkin tuo semi-steampunk teema on kiva.
Kokeilkaa Kings of Waria. Hilpeän hauska fantasia-blokkimähinäpeli. Ilmaset säännöt kanssa.

Manticin uuden scifi-taistelupelin alphasäännöt on ulkona!
Check them out!

Avatar
Morhgoz
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3305
Liittynyt: Ma 16.09.2002 14:01
Paikkakunta: Hiidensalmi (Iisalmi)

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Morhgoz » Ma 24.08.2015 15:53

AgeofSignar116 kirjoitti:
Morhgoz kirjoitti:
Scythas kirjoitti: on Gorgon. :)


Jossa on muistaakseni katto...
Hähää! eipä olekkaan!! Pääsimpä pätemään :)
Ööö, toi on 40k -versio... Jos oikein muistan, niin 30k gorgonissa, siis kultisti versiossa ainakin, on katto ja päheemmät aseoptiot... :P
Warbands of Wastelands

Tärkeintä ei ole voitto, vaan kasa verisiä kalloja,
omia jos ei vihollisen....


I used to take an arrow to the knee, till I took an arrow to the knee....

shiwan
Viestit: 3804
Liittynyt: Ma 13.05.2013 08:52

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja shiwan » Ma 24.08.2015 16:29

Heittäkääpä hinta-arvio siitä mitä sellainen 2500p lista maksaisi oikeaa rahaa virallisilla figuilla. Löytyykö daemon allyt word bearereille HH-kirjoista ja löytyykö siihen listaan samat vaihtoehdot kuin 40k puolella? Olisi meinaan ihan näpsäkkä kun muutenkin niillä tulee pelattua (bearerit + dempat). Olisi pohjalle jotain namiskuukkeleitakin jopa.
It's really, really easy to see a complaint that you don't happen to agree with, and imbue it with a whole lot more emotion than is actually present.

Avatar
116
Viestit: 5051
Liittynyt: Ti 22.10.2013 22:57
Paikkakunta: Joen suu(ssa)

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja 116 » Ma 24.08.2015 16:33

Morhgoz kirjoitti: Ööö, toi on 40k -versio... Jos oikein muistan, niin 30k gorgonissa, siis kultisti versiossa ainakin, on katto ja päheemmät aseoptiot... :P
Kyllä ja ei, 30k versiossa sanotaan vaan että Although it appears Open topped, passengers may not fire out of the Auxilia Gorgon Heavy Transporter.
Joten juu, ei ole open topped, mutta toisaalta näyttää olevan?

Päheemmät aseoptiot on ainaski.
Kokeilkaa Kings of Waria. Hilpeän hauska fantasia-blokkimähinäpeli. Ilmaset säännöt kanssa.

Manticin uuden scifi-taistelupelin alphasäännöt on ulkona!
Check them out!

Avatar
Morhgoz
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3305
Liittynyt: Ma 16.09.2002 14:01
Paikkakunta: Hiidensalmi (Iisalmi)

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Morhgoz » Ma 24.08.2015 16:42

Pitääpä scratch buildata tommonen ja tehä siihen vaikka harjakatto... Ja nyt en saa enää harjakattoista gorgonia pois mielestäni! AAAARGH!
Warbands of Wastelands

Tärkeintä ei ole voitto, vaan kasa verisiä kalloja,
omia jos ei vihollisen....


I used to take an arrow to the knee, till I took an arrow to the knee....

Avatar
Aurelius
Viestit: 129
Liittynyt: Ke 10.07.2013 08:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Aurelius » Ma 24.08.2015 16:49

Huhujen mukaan Thousands Sons, Space Wolves ja muu Prosperon palon jutut olisivat tulossa ensi vuonna?

Avatar
116
Viestit: 5051
Liittynyt: Ti 22.10.2013 22:57
Paikkakunta: Joen suu(ssa)

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja 116 » Ma 24.08.2015 16:51

Morhgoz kirjoitti:Ja nyt en saa enää harjakattoista gorgonia pois mielestäni! AAAARGH!
Olkikattoinen gorgon.
Kokeilkaa Kings of Waria. Hilpeän hauska fantasia-blokkimähinäpeli. Ilmaset säännöt kanssa.

Manticin uuden scifi-taistelupelin alphasäännöt on ulkona!
Check them out!

Avatar
Morhgoz
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3305
Liittynyt: Ma 16.09.2002 14:01
Paikkakunta: Hiidensalmi (Iisalmi)

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Morhgoz » Ma 24.08.2015 17:05

AgeofSignar116 kirjoitti:
Morhgoz kirjoitti:Ja nyt en saa enää harjakattoista gorgonia pois mielestäni! AAAARGH!
Olkikattoinen gorgon.
Vielä pahempi mielikuva... Toisaalta metalliverkolla tai piikkilangalla peitetty gorgoni voisi toimiakin..? Varsinkin jos ottaa sen rajähdekauluri päivityksen.
Warbands of Wastelands

Tärkeintä ei ole voitto, vaan kasa verisiä kalloja,
omia jos ei vihollisen....


I used to take an arrow to the knee, till I took an arrow to the knee....

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Scythas » Ma 24.08.2015 18:39

Aurelius kirjoitti:Huhujen mukaan Thousands Sons, Space Wolves ja muu Prosperon palon jutut olisivat tulossa ensi vuonna?
Ilmeisesti seuraava HH-kirjanen on tulossa jouluksi. Se sisältää Legiones Astartes -säännöt White Scarseille, Blood Angeleille sekä Dark Angeleille. Näille ei kuitenkaan olisi kirjassa mitään erikoisyksiköitä tai primarkkisääntöjä syystä tai toisesta.

Prospero on sitten ehkä sen jälkeen luvassa ensi keväänä, tosin Prosperoa on siirretty aiemminkin useista syistä pitemmälle. Tuleehan Prosperossa kuitenkin kaksi legioonaa, Vlka Fenrika ja Thousand Sonit, joilla molemmilla on erikoinen rakenteensa ja taatusti lukuisia hienoja erikoisyksiköitä. Sen lisäksi tarinaan kuuluu Adeptus Custodes sekä Sisters of Silence, joista kustakin pitäisi tulla paljon figuja ja sääntöjä, joten eiköhän FW ehdi vielä myöhäistää Prosperon ajankohtaa entisestään, jos ei muuten niin Gw:n käskystä. ;)
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

Scythas
Viestit: 821
Liittynyt: Ke 22.10.2003 15:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Scythas » Ma 24.08.2015 18:47

shiwan kirjoitti:Heittäkääpä hinta-arvio siitä mitä sellainen 2500p lista maksaisi oikeaa rahaa virallisilla figuilla. Löytyykö daemon allyt word bearereille HH-kirjoista ja löytyykö siihen listaan samat vaihtoehdot kuin 40k puolella? Olisi meinaan ihan näpsäkkä kun muutenkin niillä tulee pelattua (bearerit + dempat). Olisi pohjalle jotain namiskuukkeleitakin jopa.
Tuon voi laskea ihan itse kun katsoo FW:n sivuilta hinnat haluamalleen listalle. Hankala sanoa arviota kun listat voivat olla niin erilaisia. Pelien hintaeroista, siis 30k vs. 40k, löytyy esimerkiksi tämä erinomainen artikkeli.

Voivat ottaa ihan 40k Daemon Codexista allynsä. Tosin katson erittäin karsaasti järjestämissäni tapahtumissa jos kentälle tuodaan Belakoria tehoja hakiessa. Ilmeisesti seuraavissa kirjoissa olisi tulossa Daemoneille ihan oma listansakin, mutta siihen asti näillä mennään.
Jussi Nurro
Kuopion Figupelaajat KuoFi ry
KuoFi.net

miP
Viestit: 226
Liittynyt: Pe 08.03.2013 15:09
Paikkakunta: Espoo

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja miP » Ma 24.08.2015 20:33

Mä tilasin juuri aika lähelle 2500 pts kokonaisuuden forgelta - Sicaran, whirlwind scorpius, contemptor, pari rapieria, pari apoteekkaria, 45 normijalkaväkee ja muutama character series figu - ja muutama pussi irtovolkiteja, DA ovia, rhino extra armouria yms. Loppusumma oli £843, eli 1150€.

Kokonaisuus ei ole ihan pelilaillinen - liikaa hqta ja heavy supporttia, mutta väittäisin että tossa hintaluokassa liikutaan... +- muutama satanen riippuen siitä mitä tarkalleen on.

Avatar
WolfMan
Viestit: 1108
Liittynyt: La 26.02.2005 19:24
Paikkakunta: Tornio

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja WolfMan » Ma 24.08.2015 20:39

Scythas nyt pukkas varsin kattavat setit HH:sta. Itseänikin kiinnostanut pitkän aikaa ja kovasti tuo Imperial fists legion kiinnostaa Stone gauntlet -ROW:n vuoksi, koska 40kpl T5 BS5 bolter marinea 3+/6++:lla on ihan oikeasti rautaisen kuuloinen setti! Scythaksen armeijan livenä nähneenä voin hyvillä mielin mainostaa yhdestä hienoimmista armeijoista joita nähnyt!

Onko Scythaksella arvioita kuinka paljon omasi WE-porukka on tullut kustantamaan niin saisi hieman osviittaa mitä 1500p setti tulee maksamaan? Itsellä ei ole kirjoja niin ei oikein voi itse pähkäillä tuota.

miP
Viestit: 226
Liittynyt: Pe 08.03.2013 15:09
Paikkakunta: Espoo

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja miP » Ma 24.08.2015 21:13

shiwan kirjoitti:Löytyykö daemon allyt word bearereille HH-kirjoista ja löytyykö siihen listaan samat vaihtoehdot kuin 40k puolella?
Ei ole omaa listaa, mutta Word Bearereilla on "The Dark Brethren" Rite of War, jossa yhtenä sääntönä on:
The Horus Heresy Book Five - Tempest kirjoitti: A primary detachment that uses this Rite of War may take allies from Codex: Chaos Daemons as Battle Brothers.
Tosin kyseinen RoW sit rajoittaa heavy support valinnat yhteen primary detachmentissä.

Word Bearerit ainoana legioonana saa ottaa daemonology psychic powereita.

Avatar
Darius
Viestit: 1393
Liittynyt: Su 05.12.2004 23:17
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Horus Heresy

Viesti Kirjoittaja Darius » Ma 24.08.2015 23:29

Onko mille kaikille legioonille tällä hetkellä omaa settiä? Ritejä, omia unitteja, primarcheja jne?

Ja missä HH:n kirjoissa löytyisi mitkäkin säännöt? Missä on se core armylist legioonille?
Bep.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Yleiset keskustelut”