40k 8. - käännös limittyneisiin aktivointeihin

Warhammer 40.000 -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Avatar
Terminator Sergeant
Viestit: 1768
Liittynyt: Ti 10.05.2005 15:39
Paikkakunta: Helsinki, henkisesti ikuinen savolainen

40k 8. - käännös limittyneisiin aktivointeihin

Viesti Kirjoittaja Terminator Sergeant »

Hei tuasen.

Koska kasilaitos on mukava pohjasysteemi, sille on mukavaa tehdä omia viritelmiä. Zone Mortalis tuli kirjoiteltua aiemmin ja toimi mainiosti pelipöydällä, mutta harmillisesti kärsi yhä hitusen IGOUGO-järjestelmästä, joka hiertää sitä pahemmin vastaan mitä isommilla pyssyillä peliä pelataan. Kasilaitoksen letaliteetilla voi joskus tuntua siltä, ettei leluillaan ehdi leikkimään ennen niiden räjähtämistä, joka on kohtalaisen helposti ratkaistavissa muokkaamalla vuororakennetta vuorovaikutteisemmaksi.

Tuossa on hahmotelmaani vaihtelevien aktivaatioiden systeemiksi: http://goo.gl/oCVftN

Mikäli joku innostuu tuota kokeilmaan, kuulen mielelläni kokemuksia. Jengi on maailmalla kokeillut samankaltaisia hyvillä fiiliksillä, joten ehkäpä tuolla saa taas hieman lisää iloa harrastukseensa. Tässä on myös se etu, että pelaajien määrä skaalautuu mielivaltaisesti ylöspäin, jolloin voi kivasti napata sen kolmantena pyörivän kaverinkin pelaamaan.
"The inhabitants of this earth are of two types. Those with brains but no religion, and those with religion but no brains."

Palaa sivulle “40k: Yleiset keskustelut”