Figuja viety Vantaalla

Warhammer 40.000 -pelin palsta, jossa on tarkoitus keskustella kaikista niistä aiheista, jotka eivät sovellu muihin otsikoihin. Kysymyksiinkin vastataan, mutta käytä kuitenkin ensin hakua.
Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3521
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Figuja viety Vantaalla

Viesti Kirjoittaja Dolmot »

Hoi

Sain juuri kuulla, että joulun alla Vantaalla Korson lähistöllä on viety varastomurron yhteydessä suuri kokoelma 40k-figuja, etupäässä SM/IG-osastoa. Mukana on myös harvinaisempaa materiaalia kuten Forge Worldia, Victoria Miniaturesia ja vanhoja special charactereita. Valistuneen arvauksen mukaan tekijä ei ollut erityisesti tämän tavaran perässä, eikä välttämättä edes tunne aihetta. Pyydän siis ihmisiä pitämään silmänsä auki, jos jotain tällaista alkaa ilmestyä mihin tahansa myyntipaikkaan netissä tai kivijalassa. Ilmeinen merkki on esimerkiksi, jos suurta harrastuneisuutta ilmentävää kokoelmaa myydään ylimalkaisella kuvauksella tai dumppaushintaan, eikä myyjä vaikuta pitkän linjan harrastajalta.

Lisään tänne vielä tietoa mm. tarkemmasta sisällöstä itse tai sitten pyydän varkauden kohdetta täydentämään, kunhan saamme vaihdettua vielä pari viestiä. Luonnollisesti jo nyt kaikista havainnoista saa ilmoittaa vaikka minulle tai kuuman johtolangan kohdalla suoraan poliisille, koska murto koski muitakin ihmisiä. Jos haluatte tehdä aivan erityisen palveluksen kanssaharrastajalle, jolle tuli nyt todella huono joulu, selatkaa yleisiä käytettyjen tavaroiden palstoja tavallista tiiviimmin ja leveällä haravalla. Varoittakaa myös kantapaikkaanne ja peliporukkaanne, jos siellä ostetaan ja myydään myös käytettyjä figuja. Kiitoksia.
Avatar
Merimetsä
Viestit: 2299
Liittynyt: Ma 06.03.2006 20:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Figuja viety Vantaalla

Viesti Kirjoittaja Merimetsä »

Harmi. Pidetään silmät auki.
Muillekin: Figulaukut näyttävät varkaan silmään helposti ase / kamera optiikka laukuilta.
“Common sense is not so common.” -Voltaire
“Most people would sooner die than think; in fact, they do so.” ― Bertrand Russell
Avatar
mv40k2
Viestit: 979
Liittynyt: Ma 13.01.2003 04:00
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Figuja viety Vantaalla

Viesti Kirjoittaja mv40k2 »

Harmittavaa. Pidetään silmät auki.
Kylmät pihavarastot, ja etenkin kerrostalojen kanahäkit, on varkaiden suosiossa.
Muovisalkut voivat tosiaan näyttää asiaan vihkiytymättömille että niissä olisi sisällä jotain arvokasta, joten saattavat päätyä varkaiden kainaloon ensimmäisenä.
En tiedä minkälaisesta varastosta nämä lähtivät, mutta usean häkkivarastomurron jäljet kerrostaloissa nähneenä en voi sanoa muuta kun älkää ihmiset laittako figuja tai muuta arvokasta niihin. Ei edes tavalliseen pahvilaatikkoon piilotettuna. Turhan helposti ovat vietävissä.
Nikodemus
Viestit: 279
Liittynyt: Pe 16.09.2016 20:50
Paikkakunta: Turku

Re: Figuja viety Vantaalla

Viesti Kirjoittaja Nikodemus »

Onkos kuvia kadonneesta tavarasta?
Malifaux Suomi FB ryhmä
Turun seudulla on oma WhatsApp ryhmä jossa sovitaan pelejä, YV:llä pääsee mukaan.

Batmania turun seudulla
Maanlaajuiseen WhatsAppiin pääsee YV:llä mukaan.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Yleiset keskustelut”