INFOPISTE

Rovaniemen peliporukka

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Frenzy
Viestit: 2118
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

INFOPISTE

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Ti 04.11.2008 02:03

Rovaniemen miniatyyrikerhoinfo

Toistaiseksi tauolla aktiiviharrastajien ja järkkäreiden muutettua ulkopaikkakunnille.

Kerhon peli-illat perjantaisin Lyseonpuiston lukion kuvataideluokassa klo 17.00 - 21.00

Kuva

Rovaniemen miniatyyrikerho jatkaa tänä syksynä toimintaansa Lyseonpuiston lukion tiloissa. Pitkän etsinnän jälkeen onnistuttiin saamaan sopivat, kulkuyhteyksien kannalta erinomaiset kerhotilat aivan keskustan tuntumasta. Peli-iltoja käsitellään oppilaskerhona ja vastuuhenkilöt ovat Lyskan oppilaita. Tämän vuoksi kerho on täysin maksuton ja kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Ajankohdista

Tilat ovat käytettävissämme perjantaisin kello viidestä yhdeksään, mutta kuvaamataidon opiskelijoista riippuen voi paikalle päästä aiemminkin. Mikäli perjantain peli-illat osoittautuvat osallistujarikkaiksi tai lisäaika koetaan muuten tarpeelliseksi, voidaan koettaa ottaa viikolle useampi kerhopäivä. Tilat ovat varattu miniatyyrikerholle alustavasti tämän lukuvuoden loppuun.

Kerhotiloista

Miniatyyrikerho kokoontuu Lyseonpuiston lukion kuvataideluokassa, joka on ensimmäinen vasemmalla seinustalla heti pääovelta sisääntultaessa. Paikalla on useita pöytiä ja mahdollisuus säilyttää maastoa viikkojen ajan odottamassa seuraavaa kokoontumiskertaa. Bussit kulkevat koulun ohitse Ruokasenkadulta koko päivän ja heti kadun toisella puolella on Valintatalo kattavine valikoimineen. Kulman takana sijaitsevat myös Videofirma Makuuni ja Marmaris-pizzeria.

Säännöstöstä

Tiloista ja kerhotoiminnasta ovat vastuussa koulun opiskelijoista Teemu Valve ja Johannes Volmanen jotka toimivat paikalla valvojina. Luonnollisesti fiksu käytös kuuluu asiaan, kerhossa pätevät samat säännöt kuin koulun oppitunneilla. Ei siis sotkemista ja roskaamista, kovaäänistä musiikkia, rajua kielenkäyttöä tai muuta mikä aiheuttaa häiriötä tai vaivaa koulun henkilökunnalle ja muulle väelle. Paikalla tulee käyttäytyä kypsästi ja hillitysti, mikä onnistuu varmasti kaikilta.

Koulun omaisuutta tulee kohdella varoen, kukin on vastuussa tuottamastaan vahingosta. Kuvaamataitoluokan irtaimistoon on syytä kajota vain hyvän syyn kanssa ja lainatut kynät, sakset ynnä muut tavarat tulee palauttaa alkuperäiselle paikalleen. Älkää aiheuttako huolimattomalla toiminnalla vahinkoa tavaroille tai koulutoiminnalle

Maastoa täytyy kohdella kunniottaen, maastonkappaleita on rajallinen määrä ja näiden jatkuva rikkoontuminen ei motivoi vapaaehtoisia lahjoittajia lainaamaan maastovalikoimaansa kerhollemme. Palauttakaa lainaamanne pelivälineet, figut, kirjat sekä maastot näiden oikeille omistajille tai niille osoitetuille paikoille. Olkaa rehellisiä ja vastuuntuntoisia.

Käyttäkäämme oikeuksia harkiten, kun meille on nyt järjestetty loistavat tilat, käyttäydytään hillitysti ja maltilla ettemme pilaa tätä mahdollisuutta. Kerhon nykyiset tilat ovat kaiken sen itsekurin ja -hillinnän arvoiset.

Toiminta

Tavanomaisesti kerhopäiviin kuuluvat Games Workshopin Warhammer ja Warhammer 40.000, joista eritoten scifi-versio on saavuttanut suuren suosion paikkakunnalla. Myös Privateer Pressin Warmachine ja Rackhamin Confrontation ovat osana kerhon toimintaa. Mitään pelistysteemiä ei kuitenkaan syrjitä, vaan paikalle saa tulla pelaamaan kaikenlaisia pelejä lautapeleistä korttipeleihin; sikäli kun peliseuraa löytyy!

Pelejä voi sopia ennakkoon tai tulla armeijan kanssa paikalle tapaamaan muita halukkaita pelaajia, myös erityistä ohjelmaa kuten maalausmiittejä tai konvertointityöpajoja voi järjestellä täysin omaehtoisesti. Kaikki ovat tervetulleita paikalle ikään ja sukupuoleen katsomatta. Vaikkei omaa miniatyyriarmeijaa olisi vielä kasassa, demopelit laina-armeijoin järjestyvät varmasti, kerhoon saa tulla myös vapaasti katsomaan muita otteluita ja tutustumaan toimintaan. Kaikki ennakkoluulottomasti mukaan!

Yhteys

teemu.valve @ jippii.fi
0400 951 746 / Teemu
http://overboard.foorumi.biz
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Palaa sivulle “Rovaniemi [Peräpohjolan Sotamoukaristit]”