Etelä-Karjalan Miniatyyrikilta ry

Etelä-Karjalan Miniatyyrikilta

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Skrixqueek
Peliporukkavalvoja
Viestit: 1152
Liittynyt: Pe 23.12.2005 19:33
Paikkakunta: Joensuu

Etelä-Karjalan Miniatyyrikilta ry

Viesti Kirjoittaja Skrixqueek » Ma 04.02.2008 20:58

Kuva

Etelä-Karjalan Miniatyyrikilta on kaikille miniatyyriharrastuksesta kiinnostuneille tarkoitettu rekisteröity yhdistys. Killan toimintaan kuuluvat tällä
hetkellä Warhammer 40K ja Warhammer Fantasy Battles -miniatyyripelit sekä muu figuureihin liittyvä harrastustoiminta, kuten maalaus ja maastonteko. Myös Rackhamin Confrontation osoittaa selviä heräilemisen merkkejä. Killalla saa käydä tarkastelemassa toimintaa ilmaiseksi. Aktiivinen toiminta vaatii kuitenkin liittymisen. Tämä maksaa 10 €, jonka jälkeen olet EKMK:n virallinen jäsen ja sinulla on oikeus osallistua toimintaan.

EKMK järjestää jäsenilleen pelitiloja, joissa miniatyyriharrastajat voivat kokoontua pelaamaan, keskustelemaan sekä ylipäätänsä viemään omaa sekä alueen harrastustoimintaa eteenpäin. Killan kokeneemmat jäsenet opastavat uusia harrastajia miniatyyriharrastuksen pariin, ja veteraaniharrastajat hyötyvät uusista pelikavereista sekä harrastajaverkostosta.

Toimimme Imatralla asevelitalolla osoitteessa Koskikatu 2, joka sijaitsee Vuoksen varrella Keskusliikenneaseman Mansikkalan vanhan sillan läheisyydessä. Kilta järjestetää peli-iltoja säännöllisesti kerran viikossa, tällä hetkellä lauantaisin 14:00 alkaen. Peli-iltojen alkamisajankohta voi kuitenkin vaihdella. Kokoontumisissa on myös mahdollista saada ohjausta harrastukseen liittyen. Mikäli halukkaita löytyy, voi kilta järjestää myös kurssimuotoista koulutusta figuurien maalauksessa. Killan kokoontumiset ovat myös erinomainen tapa tutustua harrastukseen. Mikäli löytyy mielenkiintoa edellä mainittuihin, ota yhteyttä EKMK:n hallitukseen suoraan tai internetin välityksellä.

Yhdistyksen jäsenille on myös mahdollista tehdä tilauksia vaikeasti saatavista miniatyyreistä ja harrastusvälinemateriaaleista, esimerkiksi ForgeWorld-tilaukset Englannista, tai Rackham Storen Mail-Orderista. Myös yhteistyötä paikallisten GW:n jälleenmyyjäliikkeiden kanssa kehitellään.

EKMK:n toiminta on miniatyyripelipainotteista, mutta järjestämme myös oheistoimintaa, esim. killan kaapista löytyy Munchkin ja Arkham Horror. Killalla on harrastettu mm. Magic the Gatheringsia, bofferimiekkailua ja Vampire: Eternal Strugglea ja Warhammer Fantasy Roleplayta. Ensisijainen painotus on kuitenkin aina miniatyyripelit.

EKMK on järjestänyt aiemmin sekä Warhammer Fantasy Battles -turnauksen, että Warhammer 40 000 - turnauksen. Lisäksi olemme pitäneet yhden maalauskilpailun. Järjestämme vuosittain ranking-sarjan, jossa Warhammer-pelaajat voivat mitellä taitojaan ja onneaan.

EKMK:lla on myös omat kotisivunsa, jotka on tarkoitettu jäsenille ja jäsenkandidaateille.

Linkki kotisivuille.

Tervetuloa tutustumaan!

Lukittu

Palaa sivulle “EKMK”