EKMK F.A.Q.

Etelä-Karjalan Miniatyyrikilta

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Skrixqueek
Peliporukkavalvoja
Viestit: 1152
Liittynyt: Pe 23.12.2005 19:33
Paikkakunta: Joensuu

EKMK F.A.Q.

Viesti Kirjoittaja Skrixqueek »

Q: Monta jäsentä EKMK:ssa on?
A: Tällä hetkellä 34.

Q: Onko EKMK:ssa ikärajaa?
A: Ei varsinaista. Jäseniltä toivotaan kuitenkin harrastuksen vaatimaa jonkinasteista henkistä kypsyyttä. Jäsenet liikkuvat EKMK:ssa omalla vastuullaan (esim. äiskä tuo Vilpertti 4-v:n leikkimään pikku-ukoilla isojen poikien kanssa ja Vilpertti putoaa Vuokseen -> vastuu ei ole EKMK:n, vaan Vilpertin).

Q: Pelataanko EKMK:ssa LoTria?
A: Ei, ainakaan tällä hetkellä.

Q: EKMK on rekisteröity yhdistys, mitä tämä tarkoittaa?
A: EKMK:lla on vuosikokoukset ja kaksivuotinen hallitus. EKMK:lla on mm. oikeudet lunastaa liittymismaksu tai hakea rahallista tukea kunnalta tai vaikkapa EU:lta. EKMK:n toiminta on virallista ja laillista, eikä salakähmäistä hyvävelitoimintaa.

Q: Mihin EKMK käyttää varojaan?
A: Varat käytetään esim. maastonkappaleisiin ja tapahtumien järjestämiseen. Mm. pikkujouluissaan EKMK tarjoaa jäsenilleen glögiä ja pipareita.

Q: Maksaako pelaaminen mitään?
A: Kokeilukerrat ovat 100% ilmaisia. Liittyminen maksaa 10 €, jonka jälkeen toiminta on ilmaista. Tapahtumissa saattaa olla erillinen maksu (josta informoidaan etukäteen).

Q: Onko maalauspakkoa?
A: Ei - ainakaan vielä. Peli-illoissa saa pelata keskeneräisillä/maalamattomilla miniatyyreilla.

Q: Pitääkö miniatyyrien olla Citadelin/Games Workshopin valmistamia?
A: Ei. Kaikkien valmistajien miniatyyrit ovat tervetulleita kaikkiin systeemeihin. Tärkeintä on, että miniatyyri on esittävä (esim. Space marine ei käy wood elffistä). Kannattaa selvittää vastustajalle ennen pelin alkua, mitä yksikköä mikäkin edustaa.

Q: Pitääkö osallistuakseen EKMK:n toimintaan olla Etelä-Karjalainen?
A: Ei. Jäseneksi pääsee kuka tahansa, mikäli kiinnostusta löytyy. Jos olet vaikkapa vierailemassa Imatralla, olet tervetullut pelaamaan EKMK:ssa.
Lukittu

Palaa sivulle “EKMK”