Viidakkokirja - Kierros III

Miniatyyripeleistä johdetut virtuaalimittelöt. Pysy teemassa, käytä harkintaa ennen uuden aloittamista.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Viidakkokirja - Kierros III

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Pe 14.03.2008 22:34

Viidakkokirja

Syvällä Lustrian viidakoissa Slann-pappi Yhetiqlix on herännyt vuosisataisesta horroksestaan ja aloittanut Suurien Yksilöiden
salatun suunnitelman: mahtavan Viidakkokirjan kokoamisen. Sen tarkoituksena on merkitä muistiin mahtavimmat, suurimmat ja taitavimmat soturit. Yhetiglix on suurilla voimillaan lähettänyt valittujen taistelijoiden uniin näkyjä kullasta, voitosta ja
kunniasta. Mahtavien valittujen joukosta vain yksi saisi palkintonsa: nimensä Viidakkokirjan ensimmäiselle sivulle (ja tietenkin hillittömän määrän kultaa).

Nalakin temppelikaupunki on puhdistettu liasta ja sen vanha, muinainen areena on kunnostettua ja koristeltu kullalla. Pian hiekka tulisi
kastumaan punaisella verellä, kun maailman kovimmat ottaisivat toisistaan mittaa Yhetiglixin valvovan silmän alla.

Taisto alkakoot!


- Osallistujia otetaan mukaan 16. Kaikki GW:n virallisista Fantasy Battles-luetteloista otetut hahmot sallitaan. Uusin kirja aina käytössä tietysti.

- Pisteitä käytettävissä 200, joista 100 pts saa olla taikaesineitä.

- Taistelut käydään 1 v 1.

- Toimittakaa hahmot YV:llä fluffin, stattien ja erikoissääntöjen (myös taikaesineiden) minulle. Kysymykset samoin.

- Ei special charactereita ja Daemonic- tai Ethereal- säännön omaavia hahmoja. Samaten BSB:t ovat kiellettyjä.

- Monstrous Mountit kielletty, samoin Chariotit. Lisäksi Flying Mounteista ei tule mitään boonuksia. Great Cave Squig on pannassa.

- Ampuma-aseet on sallittuja. Hahmo ampuu aseellaan ennen taistelua, jonka jälkeen castataan boundit, jonka jälkeen ottelu ratkaistaan normaalisti.

- One use only -esineet menetetään ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Jos tahtoo tällaista käyttää, niin sanoo ennen taistoa YV:llä.

- Taistelun aloitusjärjestys menee D6+Iniative. Suuremman saanut ottelija rynnäköi.

- Ei break-testejä.

- Wardancereiden tanssit pitää sanoa minulle yksityisesti ennen taistelua. Wardancereiden omistajat voi myös sanoa mitä ne tanssit tekee.

- Hahmot paranevat otteluiden välissä täysiin woundeihin.

- Hahmot, joilla on Magic Leveleitä saavat hyvitystä 10 pts/level. Tomb Kingit saavat hyvitystä 20 pts, Princet 10 pts. Ei Inkantaatioita.

- Fear: Epäonnistuessa -1 to Hit.

- Terror: Epäonnistuessa hahmo osuu vain kuutosilla.

- Killing blow: Tekee tapahtuessaan kaksi woundia autokillin sijaan.

- Bound spellit ovat sallittuja, mutta niiden Power level on D6+1. Taiat vastustetaan yhdellä nopalla. Kääpiöt, Khornen soturit, sekä hahmot joilla on Magic resistancea saavat +1 heittoihinsa.

Kiellettyjä kamoja:
-0+ tai parempi Armour save
-Re-rollattava 1+ Armour save
-Fellblade
-Tiettyjä vihollisia vastaan suunnatut esineet.
-Challenge-esineet.
-Dark mace of Death
-Armour of Damnation+Gaze of the Gods
-Mace of Helstrum
-Sword of fate
-The Bane head
-Monstrous mounts
-Van Horstmann's Speculum
-Folariaths Robe
Lihamestari kirjoitti:Nimi: Purppuranaamio
Rotu: Dark Elf
Tausta: Kukaan ei tiedä, mistä tämä itse pimeyteen verhonnut hahmo ilmestyy ja mihin hän katoaa.
Monet epäilevät sitäkin, onko Purppuranaamiona tunnettu hiljainen tappaja edes elävä olento, vai kostava aave.
Varmaa on vain se, että ne, jotka hänet näkevät, eivät koskaan pääse näkemään seuraavaa päivää.
El Capitan kirjoitti:Nimi: "Vanhus"
Rotu: Kääpiö
Fluffi: Se oli sateenkausi, jolloin matkasin tälle saarelle. Kokeneena merimiehenä kunnostin laivoja kotona, Karak Prienissä, ja seilasin niillä pitkin tämän maailman meriä. Yksin, ilman ketään muuta, menin ja tulin ulapalta ilosena ja katkerana siksi, että reissuni oli ohitse. Minä en tahtonut elämältäni mitään muuta. En naista, perhettä, sotia, örkkien kalloja takanreunuksellani, pitkää partaa, en mitään. Halusin vain tuntea merituulen tarttuvan lyhyeen partaani ja uhmata merta pikkuruisella aluksella, mukanani uskollinen onkivapani ja riimukirjailtu keihääni, jolla teurastaisin kaikki isommat mereneliöt, joita en muuten kukistaisi. Vielä tänäkään päivänä en ole kohdannut sellaisia otuksia, mutta aikaa vielä on. Meri tarjosi minun elämääni kaiken tarvittavan. Paikan olla ja asua, huvin ja ruuan. Jos nyt totta puhutaan niin en ole miesmuistiin syönyt mitään muuta kuin kalaa. Mitään muuten en ole 20 vuoteen suostunut laittamaan suuhuni. En marjoja, vihanneksi, juuria ja maan eläinten lihoja. Kala oli minun ruokani sillä sitä sai ilmaiseksi pienellä vaivalla ja sen hakeminen merestä oli harrastukseni.

Eräänä kauniina kuukauden ensimmäisenä päivänä päätin lähteä merelle, kauas merelle. En välittänyt muiden varoituksista tulevasta sadekaudesta, koska olin juuri viime kuussa saanut rakennettua laivaani kelpo paikan, jonne vesi ei ylettyisi mitenkään. Se piti vettä reissullani loistavasti sateen kovuudesta huolimatta. Kova se olikin, mutta minä oli kovempi.

Päivät muuttuivat viikoiksi ja viikot kuukausiksi. Olin purhehtinut hyvin kauas ja sateen takia pois kurssistani. Olin eksyksissä. Maata ei näkynyt missään suunnassa viikkokausiin. Onko tämä meren katkera kosto minulle, koska selätin hänet? Oli miten oli, kalaa ei ole tullut kahteen päivään ja maha kurnii. Partakin on kavanut liikaa, ulottuu jo rinnuksille. Etsiessäni sopivaa puukkoa partani leikkaamiseen jokin suuri kala tönäisi laivan pohjaa niin, että se alkoi keinua. Säikähtäneenä nostin pääni heti ylös ja se osui kaappiin. Kaaduin maahani ja kaappi minun päälleni. Menetin tajuni välittömästi ja lämmin, punainen veri valui otsaani pitkin lattiaan.

Herättyäni huomasin, tai pikemminkin tunsin, että emme enää liikkuisi. Nousin rauhallisesti ylös ja menin ulos ja katsoin alas. Olin haaksirikkoutunut metsäiselle saarelle. Kartastani ei ole ollut hyötyä viikkokausiin, mutta hätäisesen nopeasti kun vilkaisin niin en löytänyt olinpaikkaani. Olisin täällä niin kauan kunnes saisin laivani korjattua tai joku tulisi pelastamaan. Hetken aikaa rannikon lämpimällä hiekalla maakaessani metsän takaa alkoi kuulua ääniä. Ihmisten, örkkien, kääpiöiden ja muiden henkilöiden ääniä. En ollut varma kenen se oli, mutta sivistyksen parissa olin onneksi. Kumarrassa juosten laivaani nappasin keihääni ja kaiken muun tarpeellisen ja menin katsomaan kuka ääniä päästelisi.
Executioner kirjoitti: Nimi: "Soturi"
Rotu: Ihminen
Pörrö: Soturi veti huotrasta miekkansa ja kannusti uskollisen ratsunsa laukkaan kohti satapäistä skavenjoukkoa, kohti ratsastaen pelotta kohti varmaa kuolemaa. Teräs halkoi ilmaa puolelta toiselle, rottamiehet piirittivät pohjalaisen, mutta ei ollut sotureiden tapaista perääntyä, ei edes kuoleman edessä. Koskaan ei voinut tietää, milloin taistelua ei seuraisi enää uusi, mutta Soturi ei silti perääntynyt milloinkaan, vaan teki mitä oli tehtävä.

Miekka halkaisi yhden rotan kallon ja iski käden olkapäästä asti irti toiselta, ratsu polki pienimpiä orjasotureita jalkoihinsa ja Soturi miekka kädessään teurasti harmaaturkkista joukkoa kuin hyönteisiä, välittämättä kymmenistä iskuista ja viilloista ihollaan. Pelkurijoukon johtaja seisoi kauempana sammaleen peittämällä kivellä, kiljuen käskyjä omalla, vinkuvalla kielellään Soturin lähestyessä tätä varmana kuin Tuonelan lähetti. Säälittävät rottamiehet yrittivät parhaansa mukaan estää ratsumiestä saavuttamasta johtajaansa, joka alkoi jo osoittaa epävarmuuden merkkejä.

Sitten eloonjääneet rottamiehet murtuivat ja juoksivat pois hävitystä kylvävän, yltä päältä vereen tahriintuneen soturin tieltä. Rottalauman johtaja oli kääntymässä juoksuun, mutta Soturi nappasi maahan pystyyn jääneen, rujon skavenkeihään ja sinkosi sen pelkurin selkään. Päästäen kimeän äänen, rotta kaatui kuolleena maahan.

Soturi laskeutui ratsailta ja pyyhki miekkansa kaatuneen likaiseen vaateparteen. Hän oli juuri aikomassa jatkaa matkaansa, kun kuuli takaansa katkeavan oksan äänen.

Pohjanmies kääntyi paljastettu teräs kädessään ja näki kymmeniä pienikokoisia liskomaisia ihmisolentoja, joiden joukossa oli myös muutama jättimäinen, pronssikirveitä kourissaan pitelevä liskomies. Soturi pyöräytti miekkaansa ympäri, mutta nämä oudot olennot eivät hyökänneet, sen sijaan he tuijottivat Soturia ja tämän ympärillä kuolleina makaavia kymmeniä rottia. Lopulta yksi heistä, selvästikin jonkinlainen johtaja värikkään höyhenpäähineensä perusteella, tuli Soturin luokse ja kumarsi tälle. Pohjalainen työnsi miekkansa huotraan ja lähti liskomiesten mukaan näiden viitottua Soturia seuraamaan.

“Soturi” on pitkä, tummasilmäinen pohjanmies, jolla on vaalea iho ja tummanruskea, pitkä tukka, mahtavat lihakset ja vakaat, synkät kasvot. Hän on pukeutunut taljoihin ja turkiksiin, jaloissa on pitkävartiset nahkasaappaat, olkapäillä turkisviitta. Aseenaan Soturilla, tuolla nimettömällä kuoleman sanansaattajalla, on pitkä ja raskas miekka, jonka nostaminen on tavalliselle kuolevaiselle työlästä, mutta jota Soturi heiluttaa kuin mitäkin pitkämiekkaa.
xxSEBBOxx kirjoitti: Nimi: Lucifer Turma
Rotu: Ihminen
Fluffi: Kuuma tuuli humisi ihmisten täyttämällä areenalla, joka oli päällystetty vaalealla hiekalla. Vanha areena oli nähnyt monen monta taistelijaa ja sen hiekka oli kostunut verestä satoja kertoja.

Gladiaattoreiden puku huoneessa Estalialainen valmistautui otteluunsa. Hän varmisteli että kaikki suojansa olivat tukevasti kiinni ja otti sitten kypäränsä joka oli umpinainen, mutta toisessa poskessa oli hengitys reiät ja sen naamaan oli maalattu pääkallo. Hiljakseen mietiskellen liikesarjojaan mies tuijotti tyhjyyteen hetken ja nosti kahden käden flambergensä joka oli lähemmäs hänen pituisensa. Miekka nousi kepeästi miehen olalle ja hän lähti kävelemään kohti sisään tulo portteja.

Keihäitä kantavat vartijat seisoivat molemmilla puolella portteja jotka johtivat areenalle. Sanaakaan sanomatta he avasivat portit ja Estalialainen astui areenalle. Kirkas aurinko sokaisi hänet heti ulos päästyään. Hetken totuttelun jälkeen gladiaattori näki kaiken normaalisti. Tämä tuttuakin tutumpi areena oli ollut hänelle kuin koti viimeisen kolmen vuoden ajan. Yleisö kannusti toisia lähestyviä gladiaattoreita, mutta selvästi kaikkia kovimpana kannustus huutona läpi areenan kaikui:" Turma, Turma, Turma, Turma!" Lucifer ei voinut olla naurahtamatta kun yleisö kannusti häntä. Kätensä ilmaan nostaen hän sai vielä kovemman huutojen kuoron.

"Taistelijat valmiina!" kajahti huuto tuomarin penkiltä. Molemmat taistelijat valmistautuivat taistoon. Vastustajana Luciferilla oli kilpeä ja miekkaa käyttävä keisarikunnan mies. Valmiina taisteluun molemmat gladiaattorit ottivat hieman etunoja asennon. Yleisö hiljeni ja vain tuuli humisi areenalla kun yhtäkkiä kellon kalahti ja molemmat taistelijat ampaisivat toisiaan päin ja yleisö räjähti huutoon. Lucifer hidasti vauhtiaan hänen raskaamman aseensa takia ja sinkosi aseensa oikealta puoleltaan kohti vihollista. Kilpi kerkesi aseen eteen, mutta isku voima teki vastustajan käden tunnottomaksi. Turma siirsi kätensä flambergensä nahka tuelle joka oli terän loppu osassa ja muutti aseen suuntaa kaartaen sillä ylhäältä kohti vastustajan miekka kättä. Keisarikunnan taistelija väisti kömpelöhkön iskun ja löi miekallaan Luciferin suojattomaksi jäänyttä oikeata kättä. Isku olisi haavoittanut pahasti vihollista jolla ei olisi ollut haarniskaa, mutta Estalialaisen kädet olivat suojattu levy haarniskalla. Naama tuskasta vääntyneenä Turma taklasi vastaajaansa ja sai tämän perääntymään. Hetken huokaistuaan kilpimies pinkaisi kohti vastustajaansa. Lucifer lähti juoksemaan vastaan ja pysyi matalalla. Yleisössä kohahti kun he näkivät tämän He tiesivät mitä Lucifer oli tekemässä. Keisarikunnan miehen silmiin syttyi voiton kipinä kun hän näki vastustajan puolustuksen olevan avoin ja nosti miekkansa. Nopeasti loikaten Lucifer pisti flambergellään kohti vastustajansa ylävartaloa. Kilpimiehen silmät laajenivat kun Turma rymähti koko painollaan miekka edellä hänen ylävartaloonsa leikaten haarniskaa, lihaa ja luita. Veri purskahti Luciferin kädelle ja kypärälle. Keisarikunnan mies korahti kuolleena maahan miekka samalla Estalialainen veti miekkansa tämän rinnasta ja päästi voiton huudon ilmoille. Yleisö huusi tämän kanssa ja kukkien terä lehtiä satoi areenan pinnalle. Voittaja kumarsi tuomarille ja yleisölle ja lähti kävelemään portteja kohti.

Pitkän päivän jälkeen Lucifer kävi syömässä ja juomassa ystäviensä kanssa ja myöhään illalla hän meni nukkumaan. Nukkuessaan hän näki unta suunnattomista kulta kasoista ja oudoista lisko olioista jotka kävelivät kahdella jalalla ja olivat kookkaampia kuin ihmiset. Hän näki suuren temppelin tapaisen kolmiomaisen rakennelman keskellä viidakkoa ja sen sisällä oli tuttu areena joka oli osittain veren peitossa.

Aamulla herättyään hänen unensa tuntui niin todelta että hänen oli pakko tehdä jotain sille. Hän ilmoittautui vapaaehtoiseksi retkikuntaan joka matkasi suuren meren poikki kohti tuntematonta.

Pitkän, pitkän merimatkan jälkeen näkyi maata. Lucifer säntäsi keulaan katsomaan. Vihreä viidakko jatkui molempiin suuntiin yli horisontin molemmilla puolilla. He ankkuroituivat ja lähtivät soutuveneillä rantaa kohti jossa odottaisi ehkäpä aarteita.

Päivien samoilun jälkeen viidakossa ja lukuisten kuolemien jälkeen he päättivät kääntyä takaisin rannikolle, mutta Lucifer jatkoi matkaansa kohti tuota unessaan näkemään temppeliä,
Half-Breed kirjoitti: Nimi: Tsulaharis
Rotu: Pimentohaltia
Tsulaharis katseli edessään näkyvää kaupunkia. Vielä toissa viikolla kun hänen tiedusteluosastonsa oli jättänyt muonatarpeita raunioiden sekaan oli kaupunki ollut täysin hylätty, mutta nyt se kuhisi elämää. Rauniot, jotka olivat olleet kasvien peitossa oli raivattu esiin ja niitä oli myös kunnostettu. Mutta eritoten Tsulaharisken silmään pisti temppelien luona oleva areena. Se oli kullattu. Tsulaharis oli nähnyt viime yöt unia tästä paikasta ja kun hän katseli kaupunkia, niin hän näki että kaupunki vastasi täysin sitä mitä hän oli unissaan nähnyt.
Risahdus pensaikosta hänen joukkonsa takaa. Kylmiö Ripper alkoi murista. Mikä tahansa pensaikossa liikkui, niin se ei ollut kukaan hänen sotilaistaan. Tsulaharis otti hilparinsa satulan pidikkeestä muiden hänen mukanaan olevista sotilaista vetäen myös aseensa esiin. Hetkeen ei tapahtunut mitään. Pimeät haltiat tarkkailivat ympäristöään vihollisen varalta, mutta missään ei näkynyt ketään. Sitten suoraan heidän edessään, pensaikosta joista ääniä oli tullut, tuli esiin Skinkki. Skinkki alkoi puhua hyvin vanhahtavalla haltiakielellä "Aah, viimeinkin olet täällä Tsulaharis olemmekin odottaneet sinua." "Mistä tiedät nimeni lisko, ja mistä sinä puhut?" "Voi minä tiedän minkälaisia unia olet nähnyt, minä tiesin että tulisit tänne näihin viidakoihin jo kauan ennen kuin sinä olit edes ajatellut matkaavasi tänne, sillä se kaikki on kerottu tuolla ylhäällä taivaalla. Kuitenkin sinut on tuotu tänne hyvästä syystä. Sillä sinä tulet ottamaan osaa taisteluihin, joissa etsitään maailman parhaimpia taistelijoita." Tsulaharis katseli ympärilleen jos tämä oli ansa, niin hän ei ollut koskaan nähnyt tällaista ansaa, eikä kukaan liskomiehiä vastaan taistellut ollut maininnut koskaan liskomiesten neuvotelleen ennen taistelua. "Hyvä on. Opasta minut kaupunkiin, ja vie minut jonkun luo joka voi kertoa minulle lisää näistä kisoista." "Kuten haluatte. Tätä tietä." Tsulaharis ja hänen miehensä lähtivät seuraamaan opastaan kohti kaupunkia. Tsulaharis paloi halusta saada tietää enemmän kisoista.
The Chosen of Waagh kirjoitti: Nimi: Cynath Hiljainen

Rotu: High elf

Taustaa: Cynath on yksi Nagarythen katkeroituneista haltioista, Nagarythen väestä. Hänen elämänsä tuhottiin Malekithin hulluuden tuhotessa kerran kauniin maan ja saattaessa sen meren pohjaan. Hän oli korkea-arvoinen soturi kansansa parissa ennen tuhoa, ja menettäessään lähes koko perheensä ja sukunsa hänestä tuli Varjosoturin perikuva; vihasta tikahtumaisillaan oleva äänetön kostaja, joka tappoi kaikki löytämänsä Druchiit vailla armoa ja mahdollisimman hitaasti ja kivuliaasti. Hän johti jäljelle jäänyttä sukuaan ja useita muita Varjosoturien joukkoja, mutta koska kuolinluvut olivat sellaisessa taistelussa usein suuret, hän on jäänyt aina lopussa entistä katkerammaksi. Lopulta kun eräs erityisen raaka väijytys oli tappanut kaikki muut ja hän oli selvinnyt täpärästi, jokin napsahti hänen sisällään. Siitä päivästä lähtien hän ei ole puhunut sanaakaan, ja hänen kasvonsa kuvastavat ikuista synkkyyttä. Hän on mielessään vannonut kulkevansa niin pitkälle kuin mahdollista ja tappavansa niin paljon, että kun joku vihdoin onnistuu päihittämään hänet ja suomaan hänelle lopulta ikuisen rauhan hän on vain kiitollinen.

Hiljattain Cynath on saanut näkyjä kaukaisesta paikasta, jossa hän kenties voisi onnistua saamaan nimensä historiaan ja jopa aseen, jolla noitakuninkaan päihittäminen olisi mahdollista... ja ainahan hänellä olisi mahdollisuus kohdata jotain niin kiintoisaa, että jaksaisi pitää elonsyrjästä kiinni.

Ulkonäkö: Cynath on hieman kyyry haltiaksi, mutta asento kertoo ennemmin jatkuvasta taisteluvalmiudesta kuin väsymyksestä. Hän kantaa vanhaa, useaan kertaan paikattua ja naarmuuntunutta haarniskaa, jonka päällä toistuu riimu, josta hän on nimensä ottanut: Cynath, yksinäisyyden, kuoleman, kammon ja hiljaisuuden riimu. Se hohtaa hänen panssarissaan kylmällä sinisellä liekillä, ja liekit lipovat myös haarniskan muita osia. Hänen kasvonsa ovat jähmettyneet, harvoin kuvastaen mitään muuta kuin kylmää vihaa tai synkkyyttä. Hänellä on safiirinsiniset silmät jotka ovat kovettuneet kuin jääkimpaleiksi, ja niiden katse on tarpeeksi pelottamaan useimpia. Hän kantaa kahdenkäden miekkaansa kevyesti ja kykenee taistelemaan hyvin yhdelläkin kädellä. Hänen selästään riippuu myös jännitetty pitkäjousi.
Kang kirjoitti: Nimi: Itza-Gor
Rotu: Saurus
Pörrelö: Tulossa
Justus kirjoitti:Nimi: Bonfaaz "Verinen"
Rotu: Petomies
Pörrö:
Veri valui pitkin petomiehen poskia, ja maistui helvetillisen hyvältä. Bonfaaz repi uuden suupalan haltian ruhosta. He olivat yllättäneet herkullisen sillikorvapartion täydellisesti, eikä yksikään maukas haltian paskiainen ollut päässyt pakoon. Taistelu oli ollut ohi ennen kuin se alkoikaan. Bonfaaz riisti loput lihat haltian luiden ympäriltä ja sulloi ne säkkiin. Edessä oli vielä pitkä matka, eikä eväs olisi pahitteeksi.

Bonfaaz oli matkalla etelään, pahanmakuisten liskojen asuinsijoille, eikä hän edes tiennyt kunnolla miksi. Hän oli nähnyt unen suuresta verijuhlasta, ja hän halusi mukaan juhlimaan. Karkeasti ärähtäen Bonfaaz komensi laumansa liikkeelle. Matka jatkui...

Yksi toisensa jälkeen Bonfaazin lauma väheni. Ei suinkaan matkan vaaroihin, vaan nälkäisen johtajansa suunnattomaan miekkaan. Osa tietenkin tajusi mitä oli tapahtumassa ja viisaasti otti jalat alleen julman johtajan nukkuessa. Lopulta Bonfaaz oli yksin, mutta hän oli saavuttanut määränpäänsä. Lustrian usvaiset varjot levittäytyivät hänen edessään.
Horde Lover kirjoitti: Nimi: Gungbash
Rotu: Savage Orc
Oltuaan voittoisa Nahirgissa tuhlasi Gungbash voittamansa rahansa nopeasti. Hän vaihtoi ketjunsa saamaansa kirveeseen, ja möi saamansa hienon haarniskan. Tämän jälkeen hänen unissaan kummitteli suuret aarteet, ja jokin ylikasvanut sammakko, joka lupasi kaikkea sitä kaikista parhaalle. Seuraten saamiaan ohjeita Gungbash lähti etelään, syvälle viidakkoon. Matkatessaan hän harjoitteli uuden aseensa käyttöä, eikä aikaakaan kun hallitsi sen yhtä hyvin kuin vanhan ketjunsa. Hän oli valmis osallistumaan seuraavaan areenaan, ja löysi kuin löytikin perille.
Slave of Yesterday kirjoitti:Rotu: Örkki
Nimi: Zuzha Iron'Ead
Fluffi: Zuzha ratsasti. Hän pakeni. Han pakenisi koko elämänsä, niin kauan kuin olisi varma siitä, että kukaan ei jahtaisi häntä. Zuzha ei voinut kääntyä, kohdata metsästäjäänsä ja taistella. Hänen metsastäjänsä oli jotakin, joka ei ollut tästä maailmasta. Se oli pimeä olento, jonka Tzeentchin velho oli asettanut häntä jahtaamaan. Sillä ei ollut kasvoja, vain neljä suurta raajaa, jotka koittivat saada saaliinsa kiinni. Joka yö, joka päivä, joka hetki tuo olento vaelsi Zuzhan perässä, vaikka minne Zuzha koitti paeta. Zuzha kuuli jatkuvasti käheän äänen toistavan hänen nimeään...
Vuoden päivät oli kulunut, kun Zuzha saapui Lustriaan, liskomiesten valtaisaan viidakkoon. Yhetiqlix tuli saattueineen häntä vastaan. "Oletko tulossa taistelemaan, pohjoisen soturi?" Slanni kysyi mahdollisimman ystävällisesti, vaikka Zuzhan ja hänen villisikansa haju kuvotti häntä. Zuzha huomasi tuulen puhaltavan vaimeasti hänen takaansa, ja asettui Yhetiqlixin mieliksi toiselle puolelle. "Olen kuullut sinusta, sammakko. Olet mahtava velho. Mahtavampi kuin se, joka minut kirosi." Zuzha sanoi niin sivistyneesti, että Slanni oikein yllättyi. Hän ei tiennyt, että örkki kykenisi kommunikoimaan niin taitavasti.
Yhetiqlix vastasi hiljaa: "Kyllä, olen mahtava velho. Jos voitat suuren taistelun, lupaan päästää sinut kaaoksesta." Zuzha nosti päänsä korkeammalla, ja katsoi Yhetiqlixia rautaisen kypäränsä silmikosta. Hän mietti hetken hiljaa, ja nyökkäsi sitten myöntymyksen merkiksi. Yhetiqlix väänsi hymyn tapaisen huulilleen ja sanoi: " Seuraa minua."
Terminator Sergeant kirjoitti:
Nimi: Kzikkit the Vile
Rotu: Skaven
Fluffia: Kzikkit haistoi ilmaa. Palaa. Missä? Lähellä. Lämmintä. Miksi? Hän katsoi alas ja huomasi viittansa, johon hän oli kääriytynyt nukkumaan, olevan tulessa. "Ai perkkel!" kiljaisi Kzikkit ja hyppäsi nopeasti läheiseen lampeen.
"Selvä, ei enää IKINÄ nukkumista samassa paikassa Brezzin kanssa. Parempi varmaan tappaa se aamulla" hän ajatteli itsekseen.
Samassa hänelle ilmestyi joku iso sammakonkuvatus siihen viereen kertomaan jostain kuusessa sijaitsevasta kilpailusta. "Miksihän minä sinne menisin, läski?"
" Koska haisevaa rotuasi ei edusta vielä kukaan, ja kaikista vahvinta kaipaamme. Kuinka sen sälvitämme jos kaikkia testaa emme?" sammakko vastasi.

"No just joo, lähtisin jonnekin vain koska joku 3000-kiloinen sammakko käskee minun mennä ja voittaa kunniaa, mainetta ja pirun isot aarreläj..." Kzikkitin lause katkesi.

"Aarreläjät? Kunnioitusta toisilta klaaneilta? Hei läski, kerroppas uudestaan..."

Saatuaan ohjeita sammakolta, Kzikkit haistoi taas palavan hajun. Hän säpsähti hereille. Kaikki olikin ollut vain unta. Palava viitta, sammakko ja aarteet. Hän katsoi alas. Viitta paloi ihan oikeasti.

"BREZZZ! Hilaa perseesi tänne tai revin suolesi irti ja teen niistä makkaraa!! Joukot marssivalmiiksi!! Aikaa 3 minuuttia!! Me lähdemme Lustriaan!!"
Dark Elf69 kirjoitti: Nimi: Nargan the Assasin
Rotu: Dark Elf
Fluffi: Syntyi Arnheimin metsässä ja pienestä pitäen opetetti hänelle mm. miekkailua ja metsästystä. Tultuaan täysi ikäiseksi hänestä koulutetti salamurhaaja ja jo vuoden päästä koulutuksesta hän oli yksi Arnheimin pelätyimmistä salamurhaajista.
P.M kirjoitti: Nimi: Vladimir teh Luomuteurastaja
Rotu: Champion of chaos
Fluhvi:
Vladimir oli julma ja vaelteli pitkään Empiren mailla teurastaen kyliä uudella mahtimiekallaan. Hän sai suurta tyydytystä siitä. Erään suuren kylän teurastamisen jälkeen hän näki unen, jossa hänelle kerrottiin minne hänen tuli mennä jotta saisi teurastaa porukkaa sekä lopuksi hänelle vielä maksettaisi siitä..
Viidakkoon.
Ookami_Tez kirjoitti:Nimi: Selene Moonblade
Rotu: Pimento Haltia
Ulkonäkö: Selene on kaunis nainen, jonka hopean vaaleat hiukset laskeutuvat hänen alaselkäänsä asti, mutta ovat lähes aina tämän mustan huppullisen viitan alla piilossa. Musta ihoa myötäilevä nahkavaatetus auttaa Selenen katoavan taustaan kuin taustaan yössä.
Pörrö: Selene laskeutui synkän talon katolle. "Selene lähde Lustriaan ja tuo se kulta minulle kultaseni." Kuului tummaa puhuvan hahmon ääni ja tämä katosi yhtä äkistä kuin oli tullut. "Kyllä mestarini." Selene sanoi kadoten itsekkin. Syvällä Lustrian viidakoissa musta hahmo liikkui nopeasti kuin tuuli laskeutuen raunioiden päälle.
Rotten Sound kirjoitti: Nimi: Olaf
Rotu: Northmen
Fluffi: "Olaf mene Lustarian viidakkoihin ja Nalakin temppelikaupunkiin, jossa tapat kaikki kilpailiat. Tämän jälkeen otat kaiken kullan mitä voit kantaa. Pystytkö viellä perässä? hyvä. Tuot ne takaisin rantaan ja me olemme rikkaita, jolloin voit ostaa kylän päälikön vaimon" Parrakas mies selitti hämmästyneelle Olafille.
"Kyllä isä tajusin mä olen kivi?" Olaf päästi suustaan, mutta samalla sen sulki isänsä sauvan kolaus päähän.
"Seuraat vain minua matkan ajan ja pärjäämme sillä hyvin" Parrakas mies sanoi ja lähti linkaten kohti lohikäärmelaivaa kiroten poikansa tyhmyyttä. Laivaa nousi hänen isänsä kanssa viellä yksitoista muuta soturia turvamaan turvallisen matkan viidakossa.

Kahden kuukauden merenkulku reissun jälkeen Olaf nuosi veneestä, mutta uusi paikka tuoksui pahalta. Täällä oli kuumaa, kosteaa ja uusien tyhmien kasvien tuoksu. Hän nosti olalensa ruokavarat kohti areenaa hävästäen isänsä ja soturit, jotka jäivät laivalle odottamaan. Viidakko näytti hänelle mitä tarkoittaa vaikea kulkuinen maasto. Kaattuen isoon mutalammikkoon hän nuosi kiroten tuurien, kun näki pienen kahdella jalalla kulkevan rotan edessään säikähtäen näköisenä, joka osoitti häntä änkyttäen "Kautta sa-sa-sarvi rotan PEIKKO LUSTARIASSA!" Nopeasti pudottaen aseensa rotta lähti juoksemaan, mutta Olaf otti otusta hännästä kiinni ja halusi tätä sanoen "Lemmikki söpö pikku rotta!". Näin skaven oli nopeasti köytettynä ja osoittamassa tietä hymyilevälle Olafille, joka tuijotti outoja uusia kasveja.
"Hyvä sarvirotta m-m-miksi juuri minä. Minun piti vain käydä no-nopeasti estimässä ruokaa ja joku tyhmä pitkäporsas otti minut ki-kiinni" ruohikon ja kasvien seassa kävelä skaven manasi.
Nimi: Icebar
Rotu: Petomies

Fluffi:
"Poks! Räts!" kuuluivat jatkuvasti kattotiilien ja -peltien samalla rämistessä, kun keisarikunnan miehet juoksivat pilvisenä päivänä ympäri katuja, ampuen kohti katoilla juoksevaa isoa otusta. "Mitä kirottua tämä on oikein olevinaan! Te ammutte joitain mielikuvituksenne tuotteita sen sijaan, että tähtäisitte tuota petoa!" kajahti elähtäneen näköisen miehen suusta, jolla oli päässään sulalla koristeltu lierihattu.

Petomies juoksi pitkä takkinsa hulmuten kohti katon reunaa ja reunalle päästyään hyppäsi kohti seuraavaa kattoa, joka olikin kadun toisella puolella, 10 metrin päässä. Lierihattuinen mies jälleen karjaisi ohjeitaan aseistautuneille miehille "Nyt kun tuo epäsikiö läjähtää tuohon seinään ja rysähtää alas, te annatte sille lyijyä niin, että sitä ei voisi enää kalaverkosta erottaa!". Icebar naurahti huvittaville ihmisille ilmalentonsa aikana, kunnes kattopellit rysähtäen laskeutui seuraavalle katolle ilman huolen häivää ja jatkoi juoksuaan.

"Ei hyvänen aika miehet!" kuului jälleen lierihatun alta ja mies kahmaisi hämmentyneen pyssymiehen kiväärin. Mies puski tiensä alaistensa läpi ja juoksi ärähdellen petomiehen perään. "Kas kas, alfa uros iskee" Icebar totesi mielessään, kirmatessaan kaarevan tien varrella olevien talojen katoilla. "Nyt petosein, katsos vain..." lierihattuinen mies totesi ääneen, kun kaarevan tien johdattamana Icebar juoksi suoraan linjaan herran eteen. "Pam!" kajahti ilmoille, jolloin petomies rämähti kyljelleen ja luisui irronneiden kattotiilien kanssa kadulle. Icebarista kantautui korttelien päähän tuskainen karjaisu. Petomies kuitenkin nousi raajojaan niksautellen ylös ja vilkaisi kaviotaan, joka oli pikkuruisia reikiä täynnä. Hän käänsi katseensa äänien suuntaan, josta lähestyi joukko aseistettuja miehiä. "Ei auta nyt itku markkinoilla" Icebar totesi ja ryntäsi liikkeelle.

Kaarevan tien mukulakivin päällystetty pinta vain kopisi Icebarin kavioiden alla, kun hän juoksi kohti kahtaa talonemäntää. "Mikäs se tämä tämmöinen mies on, joka virkamiehiä karkaa?" totesi toinen naisista, kun he katsoivat sadan metrin päässä lähestyvää, yli parimetristä miestä, jonka karvainen iho oli lähes valkoinen. Icebar oli vain muutaman kymmenen metrin päässä naisista, kunnes he huomasivat, että tällä, melko ihmismäiset kasvonpiirteet omaavalla otuksella, oli myös pään sivuilla pienet eteenpäin kaareutuvat sarvet ja kaviot. Naiset jähmettyivät paikoilleen kun Icebar suhahti heidän ohitseen, vilkaisten kaksikkoa täysin keltaisilla silmillään.

"Ah, maisemareitti..." petomies huokaisi ja säntäsi edessä aukeavan, aution sataman isoon varastorakennukseen. Rakennuksen sokkeloissa harhaillessaan, ulkoa kantautui taas tutun vihaisen miehen, tällä kertaa turhautunut ääni. Icebar alkoi jo huolestua päättömästä menostaan, kunnes syöksyi matalaan ja ahtaaseen käytävään. Petomies telkesi käytävän oven päästyään sisälle jonkinlaiseen kanalaan. Icebar huohotti jonkin aikaa, kunnes kahmaisi yhden kanoista välipalakseen. Hän vajosi aterioinnin jälkeen nurkkaan levähtämään.

Icebar yhtäkkiä säpsähti hereille ja huomasi nukahtaneensa, sillä kanalan katosta ei siivilöitynyt valoa, vaan oli hämärää. Hän yritti avata teljetyn oven siinä onnistumatta, kunner näki toisen oven. Icebar lähestyi sitä ja samalla pisti merkille oudon seikan: lattiataso oli reilusti kallellaan. "Öh?" Icebar tuumasi ja potkaisi oven kuitenkin auki varustautuen kunnon nujakkaan. Oven takaa löytyikin laivan ruuma ja useita ihmisraatoja. Hän käveli lattialankut naristen ruumiiden keskellä ja nousi portaita pitkin öiselle kannelle. Ruumiita oli saman verran lisää. "Huh? Norscan poikia?" Icebar ajatteli, kun hän löysi muutaman Kaaoksen palvelijan ruumiin. Hän käveli hyvin haarniskoidun ruumiin lähelle ja kyyristyi ottamaan ruumiin kädessä olevan terävän miekan. Kyyryssä ollessaan laivan kaiteen takaa paljastui hiekkaisella rannalla olevia liskomaisia otuksia. Icebar rämähti nopeasti lattian rajaan ja kaappasi läheisen kilven suojaksi. "Eikö ne vain olisi voineet pysyä niissä unissani!" Icebar manasi hiljaa itsekseen. "Ennemmin tuommoisen niljakkaan otuksen terään kaadun, kuin heiveröisen ihmisen" hän kuitenkin jatkoi. Petomies nousi ylös ja hyppäsi haaksirikkoutuneesta laivasta hiekka pöllyten rannalle. "Jokaista pulisonkini karvaa kohden pitää tappaa vähintään yksi sisilisko" hän murahti ja lähti rynnäten kohti liskomiehiä, joiden pillimäisten aseiden ammukset kilisivät Icebarin takin peittämää kehoa vasten. "Tämä liha tarjoillaan tölkissä!" hän karjaisi naurahtaen. Kuin kohtalon ivaa, alkoivat Icebarin askeleet yhtäkkiä horjua ja hän kaatui hiekalle. Petomies nykäisi kaulastaan jonkin piikin ja toi sen silmiensä eteen. "Niin juuri..." Icebar mutisi.
Viimeksi muokannut IRiaD, Su 16.03.2008 16:59. Yhteensä muokattu 26 kertaa.
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5492
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Viidakkokirja -FaBaa (0/16)

Viesti Kirjoittaja El Capitan » Pe 14.03.2008 22:38

Eh, jäikös jotain kielletyistä kamoista kumittamatta ;).

Juu jaa joo. Kääppä tulla joo. Mutta huomenna vasta. FluffiCapu nukkuu.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Viidakkokirja -FaBaa (0/16)

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Pe 14.03.2008 22:41

El Capitan kirjoitti:Eh, jäikös jotain kielletyistä kamoista kumittamatta ;).

Juu jaa joo. Kääppä tulla joo. Mutta huomenna vasta. FluffiCapu nukkuu.
Kumitin jo :D
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

AgnituS
Viestit: 79
Liittynyt: Pe 03.03.2006 23:52
Paikkakunta: Espoo

Re: Viidakkokirja -FaBaa (0/16)

Viesti Kirjoittaja AgnituS » Pe 14.03.2008 22:44

Kerkesit pari minuuttia ennen kuin olisin postannut Vartijat II.

Noh, osallistutaan nyt tähän ja lykätään omaa areenaa tuonnemmaksi :)

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Viidakkokirja -FaBaa (0/16)

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Pe 14.03.2008 22:49

AgnituS kirjoitti:Kerkesit pari minuuttia ennen kuin olisin postannut Vartijat II.

Noh, osallistutaan nyt tähän ja lykätään omaa areenaa tuonnemmaksi :)
Sorry, ensi kerralla paremmin. Lupaan sitten osallistua sun omaan areenaan :P
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
Half-breed
Viestit: 10352
Liittynyt: Ma 01.03.2004 12:11
Paikkakunta: Turku

Re: Viidakkokirja -FaBaa (0/16)

Viesti Kirjoittaja Half-breed » Pe 14.03.2008 22:53

Heitin taistelijan tulemaan. Taitaa tosin tulla hylsynä takaisin.

Säännöt ovat sitten hyvät, enkä keksi mitään valitettavaa/lisäämistä tähänhätään.
2014 bänniä jo yhteensä ~3,5 kuukautta. Yrittäkää pistää paremmaksi.

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5492
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Viidakkokirja -FaBaa (0/16)

Viesti Kirjoittaja El Capitan » Pe 14.03.2008 22:59

Half-breed kirjoitti:Säännöt ovat sitten hyvät, enkä keksi mitään valitettavaa/lisäämistä tähänhätään.
Minäpä keksin. Kärryllä, pegasoksella, great cave sguikilla olisi kiva tulla mukaan.

Onkos tämä muuten sellainen tavallinen kierros, kierros, kierros, finaali ja tälläinen vai onko välissä jotakin muutakin kuten aarteen etsimistä kertomistasi paikoista, joita suojelee hurja GD, jonka olet väkertänyt? Meinaan vaan, että tuo lisää hupia näihin ja eipähän sitä joudu katoamaan pelistä pois niin pian.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Viidakkokirja -FaBaa (0/16)

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Pe 14.03.2008 23:11

El Capitan kirjoitti:
Half-breed kirjoitti:Säännöt ovat sitten hyvät, enkä keksi mitään valitettavaa/lisäämistä tähänhätään.
Minäpä keksin. Kärryllä, pegasoksella, great cave sguikilla olisi kiva tulla mukaan.

Onkos tämä muuten sellainen tavallinen kierros, kierros, kierros, finaali ja tälläinen vai onko välissä jotakin muutakin kuten aarteen etsimistä kertomistasi paikoista, joita suojelee hurja GD, jonka olet väkertänyt? Meinaan vaan, että tuo lisää hupia näihin ja eipähän sitä joudu katoamaan pelistä pois niin pian.
Kierros, kierros, kierros, ainakin tällä erää. Jos ihmiset tahtoo niin voinhan minä tehdä jonkun sydeemin mikä rikkoo kaavaa, olkoot sitten vaikka metässä samoaminen.
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
Lihamestari
Viestit: 2758
Liittynyt: Pe 04.02.2005 12:49
Paikkakunta: Valkeakoski

Re: Viidakkokirja -FaBaa (2/16)

Viesti Kirjoittaja Lihamestari » Pe 14.03.2008 23:12

Eka!!!!!1111oneoneone!!!111

Kumminkin tippuu ekassa matsissa.
Maailmojen Tuhoaja, Elävien Jumala, Taivaankannen Kannattaja, Vuori Kultainen,
ne nimiä on vain ja nimet otetaan nyt pois!
Jos kasvoillesi lankeat,
se mitä pelastaa?

Avatar
Executioner
Viestit: 925
Liittynyt: Ma 13.06.2005 01:33
Paikkakunta: Alajärvi

Re: Viidakkokirja -FaBaa (2/16)

Viesti Kirjoittaja Executioner » La 15.03.2008 00:12

Teräsbetonin tyyliin pistin tulemaan kunnon heimosoturin!

VARMAAN KUOLEMAAN!

Avatar
xxSEBBOxx
Viestit: 70
Liittynyt: Ti 23.11.2004 17:55
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viidakkokirja -FaBaa (3/16)

Viesti Kirjoittaja xxSEBBOxx » La 15.03.2008 10:36

Damn.. Dragon kerkesit Agnia ennen :P No mutta hahmoa tulemaan ja päätin että en kuole ensimmäisellä vuorolla :) ehkä toisella

Ps. Gladiaattoria tulemaan
Gandalf wants to exterminate the human race.

-Gandalf

The Chosen of Waagh
Viestit: 260
Liittynyt: Ke 02.11.2005 22:00

Re: Viidakkokirja -FaBaa (3/16)

Viesti Kirjoittaja The Chosen of Waagh » La 15.03.2008 11:17

Varatkaa paikka minulle. Tulen kirjoittamaan hahmon vielä tänään.
Anna sielusi pimeydelle, koska pimeys sinua lopussa kuitenkin odottaa

Avatar
Horde Lover
Viestit: 264
Liittynyt: La 17.12.2005 15:39
Paikkakunta: Juankoski

Re: Viidakkokirja -FaBaa (8/16)

Viesti Kirjoittaja Horde Lover » La 15.03.2008 11:41

ja hahmoa tullee. Gungbash tulossa, mutta tällä kertaa eri varusteilla ja eri kujeilla.

Avatar
Slave of Yesterday
Viestit: 179
Liittynyt: La 24.03.2007 23:44
Paikkakunta: Espoo

Re: Viidakkokirja -FaBaa (10/16)

Viesti Kirjoittaja Slave of Yesterday » La 15.03.2008 14:25

Gratcha on vielä sairasvuoteella, mutta Zuzha lähtee taisteluun pimeän olennon ajamana...
Ei sitä surulla eletä sanoi spurgu, kun naurulokkia grillasi.

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Viidakkokirja -FaBaa (14/16)

Viesti Kirjoittaja IRiaD » La 15.03.2008 18:59

Halffi, Delffi, Ookami_Tez ja Chosen pistävät sitten hahmoa tulemaan. Samaten velipoika Kang heittää fluffin ja Sebbo toivoo ettei kuole ekalla vuorolla ;) eli fluffi sultakin.

Kaksi paikkaa vielä, pörröttämään saa alkaa sitten kun sanon. Patistakaa kavereita mukaan.
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
Javyrus
Viestit: 214
Liittynyt: Pe 10.03.2006 17:00
Paikkakunta: Tampere

Re: Viidakkokirja -FaBaa (15/16)

Viesti Kirjoittaja Javyrus » La 15.03.2008 21:47

Minkäslainen käytäntö näissä areenoissa on esineiden kanssa, jotka toimivat vain base contactissa? Nämä areenathan ovat kuitenkin jonkilaista roolipelaamista, mutta tuo base contact -sääntö on jotenkin oudohko tässä tarkoituksessa. Tällaiset esineet taitavat toimia sen rynnäkön jälkeen vasta, eikös?

Jos tuo viimeinen paikka on vielä auki, niin voisinpa nyt varata sen. Fluffi & muut kujeet tulisivat viimeistään sunnuntaina.

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Viidakkokirja -FaBaa

Viesti Kirjoittaja IRiaD » La 15.03.2008 21:58

Javyrus kirjoitti:Minkäslainen käytäntö näissä areenoissa on esineiden kanssa, jotka toimivat vain base contactissa? Nämä areenathan ovat kuitenkin jonkilaista roolipelaamista, mutta tuo base contact -sääntö on jotenkin oudohko tässä tarkoituksessa. Tällaiset esineet taitavat toimia sen rynnäkön jälkeen vasta, eikös?

Jos tuo viimeinen paikka on vielä auki, niin voisinpa nyt varata sen. Fluffi & muut kujeet tulisivat viimeistään sunnuntaina.
Base contact-esineet toimivat sitten kun ampuminen & boundit on suoritettu ja miehet/naiset ovat meleessä.
Juu, ja viimeinen paikka on auki, minä lisään sinut sinne listaan.

Doddi, kaikki paikalla. Odotellaan vielä että Halffi, Chosen, Delffi ja Javyrus saavat hahmonsa minulla ja että Kang lähettää fluffinsa mulle, niin voidaan tapella.

Nyt on sitten päätetty velipoika Kangin ehdotuksesta näin, että tappelujen voittaja saa härskisti itselleen rahaa & expaa jolla ostaa itselleen kykyjä taistelujen välissä. Miltä kuulostaa?
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
Pecu
Viestit: 1532
Liittynyt: La 07.01.2006 17:04
Paikkakunta: Joensuu

Re: Viidakkokirja -FaBaa

Viesti Kirjoittaja Pecu » La 15.03.2008 22:07

I Ride in a Dragon kirjoitti: Nyt on sitten päätetty velipoika Kangin ehdotuksesta näin, että tappelujen voittaja saa härskisti itselleen rahaa & expaa jolla ostaa itselleen kykyjä taistelujen välissä. Miltä kuulostaa?

Ihan hyvältähän tuo vaikuttaa kunhan ei ole mitään älyttömiä törkekysiä mahdollista ostaa. Esmes +1 W tai +1 A voisi olla ihan sopivaa luokkaa.. vai meinasitko jotain über häröyksiä rueta kehittelemään?
The plan required something that felt no pity. No pain. No fear. Something unstoppable.

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Viidakkokirja -FaBaa

Viesti Kirjoittaja IRiaD » La 15.03.2008 22:10

P.M kirjoitti:
I Ride in a Dragon kirjoitti: Nyt on sitten päätetty velipoika Kangin ehdotuksesta näin, että tappelujen voittaja saa härskisti itselleen rahaa & expaa jolla ostaa itselleen kykyjä taistelujen välissä. Miltä kuulostaa?

Ihan hyvältähän tuo vaikuttaa kunhan ei ole mitään älyttömiä törkekysiä mahdollista ostaa. Esmes +1 W tai +1 A voisi olla ihan sopivaa luokkaa.. vai meinasitko jotain über häröyksiä rueta kehittelemään?
No jotain tuon suuntaista, armor piercingiä ja ekan woundin ignoraamista + parannettavaa armoria tai statteja. Eli ei mitään "3+ tapat w00t vihollisen autostix niinqu 733t "
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
Lihamestari
Viestit: 2758
Liittynyt: Pe 04.02.2005 12:49
Paikkakunta: Valkeakoski

Re: Viidakkokirja -FaBaa

Viesti Kirjoittaja Lihamestari » La 15.03.2008 22:24

I Ride in a Dragon kirjoitti: Doddi, kaikki paikalla. Odotellaan vielä että Halffi, Chosen, Delffi ja Javyrus saavat hahmonsa minulle
Anna noille perkeleen lusmuille edes joku deadline.
Maailmojen Tuhoaja, Elävien Jumala, Taivaankannen Kannattaja, Vuori Kultainen,
ne nimiä on vain ja nimet otetaan nyt pois!
Jos kasvoillesi lankeat,
se mitä pelastaa?

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Verkkoturnaukset”