Jungles of Death (40k) No vihdoin se on ohi!

Miniatyyripeleistä johdetut virtuaalimittelöt. Pysy teemassa, käytä harkintaa ennen uuden aloittamista.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Terminator Sergeant
Viestit: 1621
Liittynyt: Ti 10.05.2005 15:39
Paikkakunta: Helsinki, henkisesti ikuinen savolainen

Jungles of Death (40k) No vihdoin se on ohi!

Viesti Kirjoittaja Terminator Sergeant » To 29.05.2008 15:13

Monet tarinat kertvoat, että syvällä planeetta Geridan VII:n kuolettavissa viidakoissa sijaitsee jumalan tyyssija. Kertojasta riippuen tämä vaihtelee. Jotkut sanovat sen olevan demoni, jotkut uskovat sen olevan äärettömän rikkauden avain, ikuisen elämän lähde, STC-pankki ja niin edelleen. Yhtä kaikki, sitä on tavoiteltu jo vuosituhansia, mutta vielä kukaan ei ole palannut matkaltaan.
Metsästä löytyy muinaisten aarteenmetsästäjien ja suurtenkin armeijoiden jäänteitä, ja alueella velloo ikuinen usva, joka kätkee sisäänsä tappavia suonsilmäkkeitä ja muita luonnon ansoja.

Siitä huolimatta, yhä edelleen, joukot rohkeita yksilöitä vaeltavat kohti tuota suurta tavoitettaan...


Kun ei tuo Lihiksen areena lähtenyt oikein pyörimään, taidan minä pistää uuden auki.

Osanottajia otetaan 8-16, enemmän tai vähemmän tarpeen mukaan, mieluummin enemmän. Potkikaa kaikki kaverinne mukaan.

Rikotaan vähän tuota 1vs1 kaavaa, ja tuotetaankin tällä kertaa kokonaisilla squadeilla tapahtuvaa sekoilua.

Sääntöpuolta:
Jokainen kilpailija tekee squadin, joka koostuu 6-12 napista, joista maksimissaan kaksi saa olla hq-osastolta. Koko ryhmä saa viedä enintään 400 pistettä.
Ryhmässä saa olla yksi walker tai monstrous creature, mutta jos walkerilla varustettu ryhmä tapaa ryhmän, jolla ei ole kunnollista vastustuskalustoa, saavat vastustajat ilmaiset krak grenadet.

Agoniser-field-drugs edelleen pannassa.

Muutenpa kai säännöt ovatkin ihan samat kuin normaalissa 40k:ssa, paitsi että assaultit heitellään nopalla.

Ryhmille arvotaan kohtaamisia viidakkossa, joko toisten ryhmien, hirviöitten, ansojen tai mahdollisten aarteitten kanssa. Joku porukka saattaa kävellä carnifexin käsiin samalla kun toinen vetää muinaisen energiakentänheittäjän (6+ invat kaikille) suosta.

Minä saatan sitten fluffin mukaan kehittää vaikka mitä viidakkokuumeesta hylättyyn panssarivaunuun kilpailijoille.

Hopsanssaa, ilmoittautukaas.

KISAAJAT
Ookami_Tez
Squad Name: Arm of the Death Guard
Defiler ja 5 bikeria.

Tätä pientä tutkintaa ja harhautus hyökkäyksiä tekevää Death Guardin joukkiota johtaa Desertus, joka on tämän pienen pyöriä käyttävän space marine ryhmän normaali johtaja taistelukentälläkin. Hänen mukanaan ovat Nurglen siunaamat space mariinet, jotka jatkaisivat tämän perässä aina kuolemaan saakka. Heidän avukseen tähän tehtävään he saivat yhden Death Guardin pelottavimmista tappokoneista Zuftix nimisen Defilerin. Tämä kuusikätinen tykkiä kantava kone on vaarallinen kenelle tahansa ja se on täällä mukana sitä varten että jos jotain on pantava palasiksi täällä tykki voisi sen tehdä ja sen suuret lähitasitelu kyvyt antaisivat heille bonusta missä vain taistelussa. Tehtävän anto on yksinkertainen. Heidän pitää mennä ja tutkia tuo huhuttu maaginen paikka ja jos se ei ole mitenkään strategisesti merkittävä tai Nurgleen liitoksissa se tulee tuhota.
I Ride in a Dragon
Techmarine Hibiscus ja hänen urheat marsunsa.
Techmarine, 4 terminaattoria ja 4 marsua.

"Keisarin parhaimmisto, Teräsenkelien ylpeys, taivaasta tänne tuotu tuomio! Ne raukat eivät mahda teidän raudallenne ja tulellenne mitään, te teurastatte ne kaikki uhratessanne vihollisenne Keisarille kuten kunnon soturin pitääkin. Te olette parhaat ja te tiedätte sen. Te seuraatte minua tai kuolette - ja te tiedätte sen! Osoittakaa uskonne, osoittakaa urheutenne, osoittakaa mahtinne! Näyttäkää olevanne parhaat!" Teknomariini Hibiscus lopetti messuamisensa ja katsoi kypäränsä takaa omaa joukkoaan. Suurikokoiset terminaattorit puristivat Ukkosnuijiensa varsia ja hengittivät syvään. Kunnioitetut soturiveljet tarkistivat aseitaan viimeisen kerran. Kaikki oli valmista. Yhdeksän kuoleman enkeliä tulisi tuomaan tälle planeetalle tuomiota.

Ukkoshaukka laskeutui viidakkoplaneetan pinnalle. Laskuluukku avautui ja Hibicus käveli ulos moottorien jylinän saattelemana. Takanaan hän kuuli varmistimien äänen. Kliks.

"Miehet, te tiedätte tehtävänne. Me olemme hakemassa täältä pyhää STC-varastoa. Se ei jaa joutua kerettiläisten käsiin. Adeptus Mechanicuksen pappina se on pyhä tehtäväni. Tulkaa." Vetäen ilmaa keuhkoihinsa Hibiscus päästi ilmoille sotahuudon joka vapisutti viidakkoa.

"KEISARILLE!"
Rotten Sound
Harmaitten Ritarien Sankari Herdeon ja hänen joukkonsa.
2 ritaria ja 10 stormaria.

"Veli herdeon sinut on valittu puhdistamaan Geridan VII planeettan sektori a6 . Meidän on syytä olettaa, että viidakossa on vahvoja demonisia esineitä, jotka eivät saa päästä vääriin käsiin. Teidän tehtävä on tappaa kaikki mitä näette! Vaikka keisari tulisi teidän eteenne antamaan siunauksensa tappatte hänet! Viidakko on kirottu ampukaa ensin tutkikaa siiten vasta!" Kuullui selostus radiosta. Katsoen ryhmäänsä hän oli tyytyväinen mitä hän oli saanut mukaansa. Hänen lupaavimman oppilaansa dervingin ja keisarillisen kaartin jäseniä.

"valmistaukaa laskuun 10 sekunnin päästä" Kuullui radiossa.
"Tästä se alkaa pojat KEISARIN PUOLESTA!" Herdeon huusi.
Nocharim
Yli-inkvisiittori Ningen ja hänen joukkonsa.
Inkvisiittor, pari kätyriä, psyber-eagle, eversor ja 2 daemonhostia.

Vapaakauppiaan aluksen kapteenin ränsistynyttä ja ahdasta hyttiä koristaa vain pornografista materiaalia näyttävän hologrammin luoma valo, kelmeästi valaisten kaksi henkilöä, lyhyen ja likaisen squatin sekä raskaaseen metallipanssariin pukeutuneen ihmisen, jonka kasvot ovat tulenarvilla. Punaisen ledin alkaessa vilkuttaa erään näyttöpaneelin ylälaidassa squat sulkee hologrammin ja sytyttää himmeät valot.
"Saavuimme kiertoradalle. Saisinko palkkioni, Inkvisiittori."
Nyökäten Inkvisiittori asettaa laatikon eräälle huoneen pieniestä pöydistä ja nousee poistuakseen huoneesta.
"Muista, kauppias. Paketti avautuu vasta, kun minä ja mieheni olemme maassa. Olet jo nähnyt sen sisällön, joten tiedät että palkkiosi on runsas."
"Mukava tehdä kauppaa kanssanne, Inkvisiittori. Toivottavasti pidätte uusista lemmikeistänne, eivät oleet mitenkään helppoja hankkia."
Squat virnistää Inkvisiittorille, joka katoaa nopeasti käytävien sekaan, Inkvisition merkkien kimmeltäessä hämärässä valaistuksessa.

---

Boza ja Crux vilkuilevat ylös lähtevää alusta ja sitten kohti heitä johtavaa Inkvisiittoria.
"Lordi Ningen, oletko varma, että tuohon mutanttiin voi luottaa." Kysyy hänen viereensä astunut Crux, yllään vain hieman suojaavat liivit.
Invkisiittori virnistää. "Tietenkin, yhtä varma kuin hänen kansansa olevan sukupuuttoon kadonnut. Onko Pazu jo heräämisvaiheessa?"
"Kyllä, lordi." Crux viittoo kohti heidän vierellään olevaa horroskammiota, joka hitaasti herättää sisältämänsä kelmeän, letkujen ja kaasunaamarin omaavan Officio Assassinorumin jäsenen herätessä hitaasti liikuttaen sormiin asennettuja teriä.
"Hyvä. Onko ympäristö tarpeeksi kotoisa, Boza? Vai tuleeko koti-ikävä Catachanin viidakkoihin?"
Suuri catachanilainen vain virnistää ja kiristää panssarinsa kiinnikkeet.
"Liekinheitintäni minä enemmän ikävöin."
Ningen naurahtaa ja silittää olallaan istuvaa kaksipäistä psyber kotkaansa, jonka jaloista riippuvat kaksi läpinäkyvää palloa, joiden sisällä tuhka pyörii uhkaavasti.
"Kun Pazu on herännyt, lähdemme kohti päämääräämme, laitetta, jolla poltamme galaksin ja luomme paratiisin sen tuhkista."

--

Squat kauppias näppäilee saamansa koodin pakkauksen avainpaneeliin ja hieroo käsiään sen avautuessa, paljastaen kansansa valmistaman conversiobeamerin. Hän nostaa aseen varovasti ylös, ihaillen siihen käytettyä käsityötä ja vain hädintuskin hän huomaa, että aseen alla ollut hololevy aktivoituu.
Hologrammissa Squat näkee vasta matkustajanaan olleen Inkvisiittorin, mutta tälläkertaa hän pitelee käsissään suurta lyömämiekkaa, jonka väistin on muokattu pantterin pääksi. Inkvisiittori oisoittaa miekallaan eteenpäin, sen terästä irroten hädintuskin erotettavia hiukkasia.
"Me kiitämme sinua yhteistyöstäsi. Kiitoksena annamme sinun olla ensimmäinen joka liittyy galaksin tuhkien joukkoon, josta paratiisi on syntyvä, kun kaikki on tuhkaa. Haineko, pyhitä hänet."
Miekan kärjestä lähtee kipinä kohti squatin kasvoja. Squat katselee kipinää ihmetelleen ja sitten katoaa pakkaukseen piilotetun liekinheittimen räjähtäessä, peittäen pienen aluksen sisustan liekkimereen.
Imperiumin Kaarti
Lanius Magnus ja Keisarillinen Kaarti.
Sankarupseeri, komissaari, veteraanikersantti, 6 veteraania ja 3 ogryniä.

----Fluff incoming----
Barnabas
Yli-inkvisiittori Gorgon Schlippe ja Avaruusjääkärit
Inkvisiittori, eversor ja 10 marinea.

Landfall

Kello: 0415
''No niin... Tänään on tärkeä päivä'', Inkvisiittori Gorgon Schlippe sanoi. Muutamat nyökkäilivät, mutta olivat hiljaa. Käskynjako huoneen hologrammipöydän ympärillä seisoi 11 suurta hahmoa. Heillä kaikilla oli hieman kärsinyt, musta punainen panssari ja niissä kaikissa oli valkoinen =I= merkki. Huoneen hämärässä nurkassa seisoi vielä yksi. Hänen silmänsä kiiluivat vihreänä pöydän valossa.

''Saimme tänään käskyn laskeutua Geridan VII:lle etsimään radioaktiivisen säteilyn lähdettä." Schlippe kertoi. "Saamiemme tietojen mukaan siellä ei pitäisi ola mitään joka aiheuttaisi sen". "Olemme saaneet myös toisen käskyn: Kaiken on tapahduttava nopeasti ja salaa. Siksi majuri VanGraf on tiedustellut mahdollista laskeutumisaluettamme", Schlippe jatkoi. Majuri VanGraf, Tulkaa kertomaan huominne." Kyllä Herrani", sihisevä ääni sanoin huoneen hämärästä nurkasta. VanGrafilla oli musta maasto puku, pääkallonmuotoinen kypärä ja varusvyö täynnä eksoottisen näköisiä laitteita. "Löysin paljon viitteitä omistamme täällä, mikä on sikäli outoa, sillä tietokannoistamme ei löydy mitään, mikä selittäisi sen. VanGraf sanoi. "Löysin kengän jäljen jossa oli keskellä mechaniuksen symboli, ja palan kaartilaisen voileipää. Mutta huolestuttavinta oli, että löysin myös mädntyneen ruumiin", VanGraf jatkoi. "Niin mikä sinua yhdessä ruumiissa huolestuttaa?" Schlippe kysyi samalla kun tutkaili ka . "Kun tulin takasin päin, se oli kadonnut. Raahau jäljet jatkuivat viidakon syövereihin, mutta asupexini paristot olivat loppuneet, joten en hallunnut vaarantaa tehtäväämme paljastumalla", VanGraf selitti. "No niin herrat!", Schlippe kajautti. Lähdemme kello nollakahdeksansataa Terran aikaa.

Kello: 0756

"No niin, älkää tuuppiko siellä!", asevaraston valvoja sanoi. "Jokainen ehtii kyllä kuolemaan siellä!". Ase varasto oli hämärästi valaistu katonrajassa kulkevilla loisteputkilla. Huoneen seinustoilla oli paljon erilaisia aseita, aina boltterista las-pistoliin.

VanGraf saapui tiskille. "Se tavallinen?", valvoja kysyi. "Sepä se." VanGraf sihisi. VanGraf otti aseensa ja lähti suunnistamaan kohti lentohangaaria. Hän ohitti messin ja ja kääntyi vasemmalle. Sitten sairaala tilojen läpi ja sitten perille. Hangaarissa oli kaikki valmista. Muut olivat jo valmiina riveissä Thunderhawkin edessä ja kaikki katsoivat VanGrafia, kun hän saapui Hangaarin poikki. "No niin, olet myöhässä. Jos Inkivissttori ei olisi käskenyt olisimme jo lähteneet", avaruusmariinikersantti sanoi. "Itse asiassa olen juuri oikealla aijalla paikalla, mutta olkoon". VanGraf tuumi. "No mitä me enään odotamme? Lähdetään!". Kaikki mariinit, VanGraf ja Schlippe astuivat etuluukusta kuljetus tilaan. "Lähtöön kaksi minuuttia", pilotin ääni kuului. Hangaari tyhjeni melko nopeasti. Kun lähtöön oli kymmenen sekuntia aikaa, panssari ovet avautuivat ja alus liisi avaruuden pohjattomaan syvyyteen.

Kun alus saavutti alemman ilmakehän, tunnelma aluksessa oli jännitynyt: Kukaan ei hiiskunut. Kaikki tiesivät mitä heidän tulisi tehdä. "15 sekuntia laskeutumiseen!", pilotin ääni kuului radiosta.
rapalA
Harmahtavien Ritareitten ja Kuolemanpartion jointtitiimi.
5 grey knighttia, Justicar, marinekapteeni sekä 5 kuolemanpartiolaista.

Grey Knight fregatti Clemens, Geridan seitsemän ylempi kiertorata:

Istuin käskynantohuoneen komentajalle varattuun tuoliin, ja vastasin veli Vigiluksen kysymykseen: "Tiedän vain sen, että käskymme on odottaa Veli-Kapteeni Joshuaa, ja hänen mukanaan tuomaa käskyä Inkvisiittori Lac..." Radiolähetys keskeytti vastaukseni: "Saapuva radiolähetys kuljetusalukselta XB-14-"Joshua", luokitustaso alpha: 'Ave Imperator! Justicar Crucius, ohjeideni mukaisesti minun tulee luovuttaa hallussani olevat etäsiirtokoordinaatit suoraan niistä vastaavalle konepalvelijalle. Ryhmäsi tulee olla valmiina etäsiirtoon 11 minutin kuluttua. Loppu.'" Veli Vigilus liikahti hermostuneesti tuolillaan, mutta viittasin hänet vaikenemaan, ennen kuin hän ehti edes aloittaa vastalausettaan. "Planeetta on ilmeisesti oikea, eikä viidakosta tietojen mukaan ole puutetta, joten protokollan B-416 mukainen varustus. Aikaa kuusi minuuttia." komensin raapien samalla päätäni miettiessäni miten lyhentäisin etäsiirtymiiseen valmistavan rukouksen viiteen minuuttiin tavallisesta kolmestatoista. Ryhmäni ärtymys oli helppo havaita, ja jakaa, ja se ruumiillistui veli Vigiluksessa. Hän oli nuori, mutta se ei ollut hyväksyttävä syy hänen käytökselleen. Tarvittava rangaistus laitettiin täytäntöön kun tilanne sen salli. Komentajani ohjeistus oli kuitenkin ollut selvä. Veli-kapteeni Joshua sai käskynsä suoraan sektorin inkvisiittori-valtiaalta, ja niitä tuli noudattaa.

Kävellessämme kohti etäsiirtokammiota Joshua huomasi välittömästi liioitellun korrektiuden puheestani, ja oikaisi radioviestin antaman kuvan tilanteesta: "Tarkoituksenani ei ole ottaa komentoa tässä operaatiossa. Minun tulee luovuttaa kirjalliset ohjeet sinulle saavuttuamme planeetan pinnalle. Itse asiassa minulla ei asemastani huolimatta ole edes tarvittavaa turvaluokitusta saamieni ohjeiden lukemiseen, mikä on omiaan herettämään ainakin minun mielenkiintoni, samoin kuin operaation joksenkin tiukka aikataulu." Olimme siirtyneet sisälle etäsiirtokammioon, ja sekä minun että Joshuan ryhmä asettui välittömästi paikoilleen. Joshua kääntyi kuitenkin vielä minun puoleeni riisuen samalla kypäränsä. "Olen kuullut kaikenlaista tämän planeetan viidakoista. En ole erityisen kiintynyt etäsiirtämiseen, joten Keisarin siunausta jo nyt." veli-kapteeni naurahti. Hänen viimeiset sanansa suodattuivat läpi hänen kypäränsä puhesyntesaattorista Joshuan laittaessa sitä takaisin päähänsä. Astuimme paikoillemme konepalvelijan alkaessa jo syöttää veli-kapteenilta saamiaan koordinaatteja laittestolle.
Horde Lover
Recon Brood from Adrus Hive Fleet:
Broodlord, 5 stealeria, carnifex ja lictor.

Suuri meteoriitti iski keskelle pimeää viidakkoa, kaataen edestään kaiken kasvillisuuden. Meteoriitin matka pysähtyi kukkulan juurelle. Pikkuhiljaa metsän eläimet alkoivat tutkia outoa kohdetta joka oli tunkeutunut niiden elinalueelle. Mutta yhtäkkiä meteoriidin kuori halkesi, sylkäisten sisältään ulos lauman otuksia. Nämä otukset, aseistautuen vaarallisilla bioaseilla, kävivät paikallisten eläinten kimppuun.
Vähän ajan päästä kuului mahtava karjaisu aukealta. Tyranidit olivat saapuneet Geridan VII:lle, ja ne eivät lähtisi sieltä helpolla.
Viimeksi muokannut Terminator Sergeant, Pe 05.12.2008 00:04. Yhteensä muokattu 11 kertaa.
"The inhabitants of this earth are of two types. Those with brains but no religion, and those with religion but no brains."

Avatar
Nocharim
Viestit: 318
Liittynyt: Ma 27.02.2006 17:41
Paikkakunta: Oulu

Re: Jungles of Death (40k) ilmoittautukaatten

Viesti Kirjoittaja Nocharim » La 31.05.2008 17:15

Jaahas. Taidan laittaa DHta tulemaan kunhan kerkiän.

Mites on näiden 0-1 rajoitusten laita? Rajoittaisi ehkä niiden neljän eversorin (ja niiden kahden taustalla heiluvan stormarin) pelleporukoiden määrää.

Lasketaanko esm. Inkvi loordin retinue HQ nappuloiksi? Entäs muiden HQ valintojen retinuet (Honor Guard, Command Squad, Warlock Bodyguard ym.) myös HQ nappuloiksi?
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Hammersti Roolipelaajahörhöjen ja Fluffittelijoiden luvattu ihmemaa.

Avatar
Terminator Sergeant
Viestit: 1621
Liittynyt: Ti 10.05.2005 15:39
Paikkakunta: Helsinki, henkisesti ikuinen savolainen

Re: Jungles of Death (40k) ilmoittautukaatten

Viesti Kirjoittaja Terminator Sergeant » Ti 03.06.2008 12:15

Warlockit sun muut sivupellet eivät ole tässä tapauksessa HQ-nappeja, vain ne inkvit sun muut. Ja 0-1 pysyy yhä, kukaan ei halua saada vastaansa neljää eversoria.
"The inhabitants of this earth are of two types. Those with brains but no religion, and those with religion but no brains."

Avatar
Nilarakh
Peliporukkavalvoja
Viestit: 1508
Liittynyt: Ma 11.04.2005 20:45

Re: Jungles of Death (40k) ilmoittautukaatten

Viesti Kirjoittaja Nilarakh » To 05.06.2008 11:58

Tulossa ollaan.
"ytimekäs ja hyvä *näyttää vaemman sormen peukaloa*" - Hovinarri

Cynae-aeaelioe

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jungles of Death (40k) ilmoittautukaatten

Viesti Kirjoittaja IRiaD » La 07.06.2008 23:40

Jos mut huolittaisiin mukaan sillä ehdolla että pistän tämän jälkeen viidakkokirjan jatkumaan, tai potkaisen Nukkuvan käyntiin :3 Ahistaa kun tietää että te täällä yksin kärsitte ilman mua.

IRIADedit: Mariineilla, ymh.

IRIADedit: Sinne meni, Techmarinella tänään :)
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Rotten sound
Viestit: 1074
Liittynyt: Ke 15.06.2005 19:07

Re: Jungles of Death (40k) ilmoittautukaatten

Viesti Kirjoittaja Rotten sound » Su 08.06.2008 00:20

Tulen mukaan Deamonhuntereilla. Herettiläiset saavat kärsiä taas kerran.
"Ja rotten, ymmärrät kai, että minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua vastaan."
-The Chosen Of Waagh

Weedeeo
Viestit: 1247
Liittynyt: Ti 31.07.2007 23:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Jungles of Death (40k) ilmoittautukaatten

Viesti Kirjoittaja Weedeeo » Pe 13.06.2008 08:59

Haluaisin liittyä mukaan, mutta en tiedä mitä teen? Ryhmänäni toimisi varmaankin oma Imperial Guard Infantry squad E heavyboltterilla ja grenade launcherilla:).
Mitä on rakkaus?
santso kirjoitti:sitä kun on päästetty menemään ja satsit ladattu koneeseen ja kone käy kuumana, nesteet virtaa ja tahti on kova :D

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5493
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Jungles of Death (40k) ilmoittautukaatten

Viesti Kirjoittaja El Capitan » Pe 13.06.2008 11:01

Imperiumin kaarti kirjoitti:Haluaisin liittyä mukaan, mutta en tiedä mitä teen?
Otat codeksin käteesi ja teet sääntöjen mukaisen jengin, jolla haluaisit tulla mukaan. Lähetät sen yv:nä Termikselle, joka sitten hoitaakin tappelut sun muut. Lähettämisen jälkeen sinun pitää sitten vain fluffitella joukkosi tapahtumia kierrosten välissä.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Weedeeo
Viestit: 1247
Liittynyt: Ti 31.07.2007 23:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Jungles of Death (40k) ilmoittautukaatten

Viesti Kirjoittaja Weedeeo » Pe 13.06.2008 11:55

Kiitos. Olen mukana.
Kirjotetaanko kaikki sitten tähän ketjuun?
Mitä on rakkaus?
santso kirjoitti:sitä kun on päästetty menemään ja satsit ladattu koneeseen ja kone käy kuumana, nesteet virtaa ja tahti on kova :D

Avatar
Terminator Sergeant
Viestit: 1621
Liittynyt: Ti 10.05.2005 15:39
Paikkakunta: Helsinki, henkisesti ikuinen savolainen

Re: Jungles of Death (40k) ilmoittautukaatten

Viesti Kirjoittaja Terminator Sergeant » Pe 13.06.2008 12:19

Terppa kaikille! Anteeksi viivytys, jouduin viettämään viikon rippileirillä ja oma kone meni sillä välin huoltoon broidin asennettua siihen pari virusta, joten saatan vähään hitaanlaisesti kirjoitella tänne kamaa. Mutta tosiaan, nyt olen taas paikalla ja kisailijoita kaipaillaan. Potkikaa kavereitanne mukaan että saadaan kunnon rähinä päälle.


Koitas IRiaD saada se Viidakkokirja eloon :3

TermEdit: Juu, tähän ketjuun heitellään kaikki fluffit, kuulumiset taistelujen välillä jne. Heitä yksityisvietillä minulle porukan ukot, statit ja pistemäärät niin minä hoidan loput. Easy :)
"The inhabitants of this earth are of two types. Those with brains but no religion, and those with religion but no brains."

Weedeeo
Viestit: 1247
Liittynyt: Ti 31.07.2007 23:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Jungles of Death (40k) 3/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja Weedeeo » Pe 13.06.2008 15:41

Selvä, lähetän ne heti tänään.
Mitä on rakkaus?
santso kirjoitti:sitä kun on päästetty menemään ja satsit ladattu koneeseen ja kone käy kuumana, nesteet virtaa ja tahti on kova :D

Weedeeo
Viestit: 1247
Liittynyt: Ti 31.07.2007 23:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Jungles of Death (40k) 3/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja Weedeeo » Pe 13.06.2008 21:10

Kun katselin noita Machopitchu-mariini joukkioita, minua rupesi huolettamaan, pärjäävätkö Kaartilaiseni alkua pitemmälle. Miten tuo peli systeemi menee, että ei kai tässä heti ensimmäisestä häviöstä joudu pihalle?
Mitä on rakkaus?
santso kirjoitti:sitä kun on päästetty menemään ja satsit ladattu koneeseen ja kone käy kuumana, nesteet virtaa ja tahti on kova :D

Avatar
Nocharim
Viestit: 318
Liittynyt: Ma 27.02.2006 17:41
Paikkakunta: Oulu

Re: Jungles of Death (40k) 3/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja Nocharim » Pe 13.06.2008 22:41

Noih, nyt lähti se Radikaali Inkvi posseni kun sain taustaturinan tehtyä.
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Hammersti Roolipelaajahörhöjen ja Fluffittelijoiden luvattu ihmemaa.

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jungles of Death (40k) 3/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja IRiaD » La 14.06.2008 17:06

Imperiumin kaarti kirjoitti:Kun katselin noita Machopitchu-mariini joukkioita, minua rupesi huolettamaan, pärjäävätkö Kaartilaiseni alkua pitemmälle. Miten tuo peli systeemi menee, että ei kai tässä heti ensimmäisestä häviöstä joudu pihalle?
Noh, siis häviöä tarkoittaa suorasanaisesti koko poppoon kuolemista, jolloin jatkaminen on hieman vaikeaa. Tapana on aina muissakin areenoissa ollut, että häviö = OUT!, mutta tiedä sitten, Kersantti on voinut keksiä tähän ihan mitä tahansa...
Terminator Sergeant kirjoitti:Koitas IRiaD saada se Viidakkokirja eloon :3
Tämän jälkeen, kun inspis on taas taivaassa ja sormet syyhyää kirjoittamaan. Lupaan herättää ;)

Penteles muuten, olin eilen provinssissa, toivoin ainoastaan CMX:n Punaista Komentajaa ja mokomat eivät edes heittäneet sitä. Hirvittävää rahantuhlausta ja pettymyksen tuottamista, mutta olivatpahan edes lafkan nacho+soosi- lautaset maittavia :)
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Weedeeo
Viestit: 1247
Liittynyt: Ti 31.07.2007 23:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Jungles of Death (40k) 3/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja Weedeeo » La 14.06.2008 18:02

Noh, siis häviöä tarkoittaa suorasanaisesti koko poppoon kuolemista, jolloin jatkaminen on hieman vaikeaa. Tapana on aina muissakin areenoissa ollut, että häviö = OUT!, mutta tiedä sitten, Kersantti on voinut keksiä tähän ihan mitä tahansa...
Lähinnä ajattelin että jos on samat säännöt kuin nelkytkoossa, niin roundin häviäjä heittäisi leadership-testin, ja sitten normaali takaa-ajo, ja jos voittaja ei saa niitä pakenijoita kiinni, niin sellviytyneet voi jatkaa. Olisi hienoa, jos voisi jo ampuma-vaiheessa joutua ottamaan Ld testin, jos ottaa ne 25% damaget..
Minun mielestäni tämä tekisi pelistä vielä mielenkiintoisemman, mutta saas nähä, mitä tersku sanoo asiasta.

ps. Punainen Komentaja olisi kyllä ollut aika must.....
Mitä on rakkaus?
santso kirjoitti:sitä kun on päästetty menemään ja satsit ladattu koneeseen ja kone käy kuumana, nesteet virtaa ja tahti on kova :D

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jungles of Death (40k) 3/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja IRiaD » La 14.06.2008 18:16

Imperiumin kaarti kirjoitti:Lähinnä ajattelin että jos on samat säännöt kuin nelkytkoossa, niin roundin häviäjä heittäisi leadership-testin, ja sitten normaali takaa-ajo, ja jos voittaja ei saa niitä pakenijoita kiinni, niin sellviytyneet voi jatkaa. Olisi hienoa, jos voisi jo ampuma-vaiheessa joutua ottamaan Ld testin, jos ottaa ne 25% damaget..
Minun mielestäni tämä tekisi pelistä vielä mielenkiintoisemman, mutta saas nähä, mitä tersku sanoo asiasta.
No yleensähän kaikki LD-höskät on näissä 40k-areenoissa kai unohdettu, Fabassakaan mokaus ei anna kuin miinusta osumiseen tms. Eli eka yksi kierros ampumista ja sitten häsyyn (pelkkiä veteraaneja plasmoilla mukaan se 11kp ja yksi sentineli lascilla tappamaan mahd. walkerit ;D)
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Weedeeo
Viestit: 1247
Liittynyt: Ti 31.07.2007 23:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Jungles of Death (40k) 3/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja Weedeeo » La 14.06.2008 23:06

Ei ihan....
Jaksan kuitenkin toivoa, että Kaartilaiseni selviäisivät ekasta kierroksesta.
Mitä on rakkaus?
santso kirjoitti:sitä kun on päästetty menemään ja satsit ladattu koneeseen ja kone käy kuumana, nesteet virtaa ja tahti on kova :D

Avatar
Terminator Sergeant
Viestit: 1621
Liittynyt: Ti 10.05.2005 15:39
Paikkakunta: Helsinki, henkisesti ikuinen savolainen

Re: Jungles of Death (40k) 5/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja Terminator Sergeant » Ma 16.06.2008 12:14

On noita kaartilaisten ihmetekoja ennenkin nähty, esim se komissaari Challengessa pisti puolta universumia turpaan. Osallistujia kaipaillaan yhä, ja boonuksena pistän mahdollisuuden vaikuttaa oman ryhmänsä kohtaloon kirjoittamalla hyvää fluffia, esim re-rollien tai muitten muodossa... vain hyvästä fluffista siis.
"The inhabitants of this earth are of two types. Those with brains but no religion, and those with religion but no brains."

chaoz
Viestit: 182
Liittynyt: Ke 11.10.2006 20:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Jungles of Death (40k) 5/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja chaoz » Ma 16.06.2008 20:28

Tulossa ollaan.

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jungles of Death (40k) 5/8-16 LISÄÄ PORUKKAA!

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Ma 16.06.2008 22:25

Terminator Sergeant kirjoitti:esim re-rollien tai muitten muodossa... vain hyvästä fluffista siis.
Mä en tietenkään saa mitään, kun en antanut sullekkaan mun areenassa rerolleja vaikka kiltisti tarjosit... lohikäärmeitä?
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Verkkoturnaukset”