Iiiiiiikkk! Susi, kolmas päivä.

Miniatyyripeleistä johdetut virtuaalimittelöt. Pysy teemassa, käytä harkintaa ennen uuden aloittamista.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Rotten sound
Viestit: 1074
Liittynyt: Ke 15.06.2005 19:07

Iiiiiiikkk! Susi, kolmas päivä.

Viesti Kirjoittaja Rotten sound » La 02.08.2008 22:24

On keskiajan synkimpiä hetkiä. Noitavainoja, lynkkauksia, sotaa ja nälkää koko Saksassa. Yksi kylä on säilynyt näistä kaikista omassa rauhassa, mutta heillä on omat ongelmat. Kylässä on tapahtunut outoja murhia pikku lapset ovat tapettu jo ja vanhuksia lyödetti revittynä koteihinsa. Lähes 50:n hengen kylän asukasluku on tippunut vain kolmessa viikossa kuuteentoista henkilöön. Kylä elää täydessä pelossa kerrotaan huhuja vampyyreistä, demoneista, aaveista ja jopa jumalan rangaistuksista.

Tuntematon henkilö näki yhtenä iltana kolme ihmissutta, jotka raahasivat ruumista perässään metsässä. Seuraavana aamuna kaikki oli tietoisia asiasta, mutta kukaan ei tiennyt keitä he olivat tai kuka oli nähnyt ne. Kylässä päädyttiin tekemään asian vuoksi jotakin, jotkut heistä oli ihmissusia ja heidän oli siis lynkkattava heidät heti.Ongelmana oli ketkä heistä olivat ihmissusia?

Kylän keskällä yhteisen äänestyksen mukaan Ovalad hirtettiin. Näin alkoi ihmissusien metsästäminen.Joskus muinoin joku neropatti keksi hauskan pelin, jossa ollaan susia ja syödään toisia ihmisiä. Heppu nimeltä Pjoo toi ne joskus pari vuotta sitten tänne Sotuunkin verkkoturnausten alueelle ja olisi ältsyn siistii, jos ne saataisiin takaisin. Siispä minä Rotten-setä, tuon ne tänne teiän kiusaksi näiden areenojen sekkaan

Homman nimi on hyvin simppeli. Sudet valitsevat uhrin yöllä ja tämä paljastetaan aamulla.
Pelaajien keskuudessa on pahiksia, jotka olisi tarkoitus paikantaa jollain jännällä tavalla rivien välistä lukemalla ja poistaa niiltä pää. Aina kun alkaa joku heppu olemaan epäilyttävä, voitte antaa lynkkaus-äänenne huutamalla Lynkatkaa Rotten Sound esim. Jos ja kun Rotten Soundin haluaa hengiltä puolet pelaajista, hänen päänsä viedään pölkylle ja pelaaja poistuu keskuudestamme. Jos hän oli susi, onneksi olkoon. Yksi susi vähemmän. Jos se oli kyläläinen… well, shit happens.


Jos kaikki kyläläiset ovat kuolleet, sudet ovat voittaneet. Jos puolestaan sudet saadaan tapettua niin sitten kylä on selvinnyt ja shamppaniapullot voidaan avata.
Niin kutsutut säännöt:

* 16 pelaajaa otetaan mukaan peliin.

* kolme näistä pelaajista ovat susia ja heidän tehtävänään on syödä kaikki muut pelaajat ennen kuin ne löytävät teiät ja katkaisevat päänne. Valitsette aina yöllä kenet syötte.

* Yksi pelaajista olkoon pappi, jolla on suuri kunnia pelastaa valitsemansa kyläläisen hengen suden kynsistä. Jos siis sudet käyvät kyseisen pelaajan kimppuun. Hän ei kuolle

* Yksi pelaajista on metsästäjä, joka voi posauttaa valitsemansa pelaajan aivot pusikkoon.

* Kolme pelaajista kuuluvat samaan perheeseen, josta kaikki ovat ihmisiä. Perheen jäsenet tuntevat toisensa.

* Joku räkänokka saa luvan olla kirottu paska, jota sudet eivät halua syödä hengiltä. Hän pelastuu aina susien kynsistä. Kirotun saa pois vain lynkkaamalla.

* tietäjä puolestaan on saanut jumalaisen voiman tarkkailla jotakuta kyläläisistä. Tarkastelun tuloksena hänelle selviää, mikä kaveri on miehiään.

* Loput heput saavat olla taviksia, jotka eivät omaa mitään supersankarivoimia.

Kun pelaajat ovat valittu, minä kerron itse valitsemilleni pelaajille, mikä he ovat. Olkaa hyvä, ja ruvetkaa haukkumaan toisia huijareiksi ja tappakaa toisenne. Minä seuraan keskusteluanne silmät kovana. Pelin vuorokaudet ovat tässä. yöllä sudet valitsevat ketkä tappavat toisensa. Tämän jälkeen kerron aamulla kuka tapettiin ja miten (sudet kertovat minulle miten he tappavat uhrin.). Päivällä päättelette ketkä on susia ja aloitetaan lynkkaaminen. Päivä kestää kaksi viikkoa tai kunnes lynkkattava on valittu. Peli alkaa aamusta

Ilmoittauminen minulle YV.
esim.
Hahmon nimi: Conan
Fluffia: Heiluu päivisin miekan kanssa ja kuljeskelee nahkahousuissa.
Ulkonäkö: Omistaa pitkät hiukset ja täynnä taisteluarpia

Peli käydään Fluffina ja tämä perustuu 1400 luvun saksaan oikeaan mailmaan.
Osallistujat 14/16 kirjoitti:
El Capitan kirjoitti:Nimi: Repe Seppänen.

Fluffi: Pohjoisten maiden karuilla mailla kasvanut Repe Seppänen oli pikkupoikana kokenut merillä kävijä. Aina aamusta iltaan hän oli märällä maalla kalastamassa itselleen ja kavereilleen apetta, jonka hän tapansa mukaan savusti nuotion äärellä.

Muutama vuosi sitten hän kuitenkin joutui kovan tuulen ja vieressä olevan myrskyn takia pois kurssiltaan. Hän ajelehti merellä hajonneen purjeen kanssa muutaman päivän kunnes rantautui uudelle, tuntemattomalle maalle, jossa oli kylänkokous alkanut. Mielenkiinnosta hän meni kuuntelemaan mitä asiaa tuolla tärkeän oloisella miehellä on sanottavana.

Ulkonäkö: Repe Seppänen on hyvin ruma, iso partainen takkutukka ja hän haisee paskalle, koska ei ole päässyt suihkuun pitkään aikaan.
Jopotzuki kirjoitti: Hahmon nimi: Heinrich von Gimmel

Fluffi: Heinrich on aatelissuku Gimmelin nuorimmainen. Ikää häneltä löytyy vasta 20 vuotta. Heinrich on taitava jousen käyttäjä ja hän käykin isänsä kanssa usein metsästämässä. Heinrich on aatelissuvun asemassaan saanut myös erinomaista yksityisopetusta. Hän on myös taitava ratsastaja ja hän tykkääkin hevosten hoidosta. Hänen isänsä usein toruukin häntä tästä ja hän sanoo, että se on tallipoikien hommaa. Kyllästyttyään isänsä ainaiseen jaaritteluun hän päättää lähteä kotontaan omille teilleen ja asettuu asumaan pieneen kylään, jossa pian alkaa tapahtuumaan kummia...

Ulkonäkö: Heinrichillä on keskipitkät vaaleat kullankeltaiset hiukset ja hän on keskivertoihmistä himpun pitempi. Hänellä on lyhyt ja siisti leukaparta. Hän ei ole lihava mutta ei myöskään laiha, eikä kyllä järin lihaksikaskaan. Vaatteinaan Heinrich käyttää nahkahousuja ja - takkia ja pitkää tummanvihreää viittaa. Hänellä on myös päässään ruskea lakki.
IRAD kirjoitti: Nimi: Claus Köhler

Fluffi: Kylän kolmannen polven kapakanpitäjänä Claus on asunut koko ikänsä onnettomassa kyläpahasessa. Isänsä poismentyä Claus jäi yksin siskonsa kanssa hoitamaan perheelle kauan kuulunutta kapakkaa. Vaimoa hän ei ole ehtinyt töiltään hankkia.

Kauan kylässä asuneena Claus tuntee monia kylän asukkaita. Vaikka hän ei usein käykkään kapakkansa ulkopuolella, oluen kutsu takaa päivittäin monta vierailijaa joidenka kanssa vaihtaa kuulumisia.

Ulkonäkö: Claus on korkea ja leveä mies. Hänen pyöreitä, aina hymyssä olevia kasvojaan koristavat suuret viikset. Clausin ennen niin kauniista hiuspehkosta ei ole jäljellä kuin mitään, eli hän on kalju.
aco kirjoitti:Hahmon nimi: Asahina Yuki

Fluffia: Asahina Yuki vaikuttaa tavalliselta japanilaiselta koulutytöltä, joka on luonteeltaan hiljainen, mutta tarpeen tullessa päättäväinen ja itsepäinenkin. Mutta todellisuus on toinen. Hän omaa kyvyn matkata ajassa ja tilassa oman mielikuvituksensa avulla. Ensimmäistä yliopistovuottaan käyvä Yuki ei kuitenkaan ole vielä huomannut tätä ominaisuutta itsessään ja vanhempiensa kuoltua autokolarissa haluaa kadota jonnekin kauas nykyisestä elämästään. Pian hän löytää itsensä metsästä keskeltä pimeyttä ja luulee olevansa kuollut sekä jossain toisessa maailmassa. Totuus on kuitenkin vielä paljon pahempi: hän on joutunut oman maailmansa 1400-luvun Saksaan keskelle noitavainoja. Hän harhailee kylään, jossa hänet otetaan vastaan normaalina matkailijana, joskin hieman oudon näköisenä. Rumien sekä karvaisten arjalaisten seassa jo vuosia vietettyään Yuki joutuu kylän mukana keskelle katastrofia, joka voi olla koko seudun loppu... Hänen on löydettävä todellinen itsensä ja pelastettava kaikki kylän asukkaat kyvyillään!

Ulkonäkö: Isot ruskeat silmät sekä violetit hiukset. Päällä aina merimiesasu ja minihame. Aseistusta hänellä ei ole, mutta osaa karatea sekä judoa kuten kaikki muutkin keksityt japanilaiset koulutytöt.
juhaaha kirjoitti: Nimi: Adolf Wursthosen

Scheisse: Adolf Wursthosen on kylän semihullu juoppo. Hän näkee usein harhoja, eikä itsekään aina tiedä mikä on totta ja mikä ei.
Adolfilla on yllään, saksalaiseen tapaan, Lederhosenit ja - takki.
Ennen alkomaholisoitumistaan, hän oli Kynttillänvalmistusleirin johtaja.
Nykyään hän majaileen paikallisen viinamyymälän läheisyydessä, mumisten omiaan myrkkykäärmeistä ja -apinoista
Half-Breed kirjoitti: Nimi: Noober
Pörrö: Noober on koko pyhän Saksanmaan ärsyttävin henkilö. Jo pienestä pitäen Noober on kysellyt ihmisiltä kysymyksiä, yleensä liian kauan ja liian typeriä, mutta Noober on aina halunnut tietää eri asioista. Tämä kyselytulva on johtanut siihen että Noober ei voi asua yhdessä paikkaa kauaa, sillä lopulta kyläläiset alkavat heitellä häntä kivillä ja lopulta ajavat hänen pois koirien ja talikoiden avulla. Nyt hän on saapunut uuteen kylään jossa ihmiset ovat oudon peloissaan. Miksiköhän? No kysymällä oppii.
Ulkonäkö: Noober on ihan tavallisen saksalaisen pulliaisen näköinen nuorimies. Blondit hiukset, siniset silmät urheilullinen vartalo jne. Hänellä on myös haavoja ja mustelmia ympäri kehoa muistutuksena niistä hetkistä jolloin hän ei juossut tarpeeksi nopeasti edellisiä naapureitaan pakoon.
halko kirjoitti: Nimi: Mikel von Richtenhof
Fluffi: Jo pienestä pitäen Mikel on rakastanut vain yhtä asiaa, kultaa. Aina kun sitä oli näkyvillä hän oli erittäin iloinen ja kun hän sai kultaa, hän alkoi hyppiä riemusta. Hieman isompana suhtautuminen muuttui, ja aina kun näkyi kultaa, se sujahti jotenkin kummassa hänen taskuunsa ja aina kun hän sai kultaa, se vietiin Mikelin varastoon joka oli täynnä kultaa ja jota Mikel ei käyttänyt vaan vain ihaili (ja jos hänellä oli tarpeeksi kultaa, hän saattoi jopa uida siinä).
No, nyt hän on jo varttunut ja parikymppinen ja tietää miten kultaan suhtaudutaan. Jos hän näki jollain muulla kultaa, omistaja kuolee äkisti onnettomuuten ja kulta päätyy Mikelille, joka käyttää sen aina turhuuteen. Ikävä kyllä hän jäi kerran kiinni kotikylänsä pormestarin tönäisemisestä jyrkänteeltä, joten hirttotuomio odotti häntä. Eipä aikaakaan kuin vartijat, joiden taskut olivat jotenkin oudosti täyttyneet kullasta, ilmoittivat että Mikel oli karannut, mikä oli sinänsä ihme hänen mahansa ja kuntonsa takia. Hän vaelteli pitkin metsiä kunnes päätyi kylään jossa oli huhuttu olevan ihmissusia. No, pienestä hän ei välittänyt ja meni katsomaan löytyisikö kylästä yhtään kultaa tai kullan arvoista. Ja tietenkin varmistamaan että niiden omistajat joutuvat onnettomuuteen...
Ulkonäkö: Mikel on lihava (noin 150kg) ja lyhyenläntä mies. Vaatteet ovat kalleimmat mitä rahalla saa, mutta metsässä vaeltelun takia erittäin repaleiset ja likaiset. Hänellä on pieni poskiparta ja kiiltävä kalju.
justus kirjoitti: Pörinä: Alfons on merkillinen mies. Kukaan ei täysin tiedä mistä ja miten hän aikoinaan kylään saapui, mutta hän ei ole paikallisena syntynyt. Asian todellisen laidan selvittämistä hankaloittaa Alfonsin paatunut taipumus valehdella. Aina kun häneltä kysytään asioita menneestä tulevasta tai nykyisestä, tarina vaihtuu kysymyksen säilyessä ennallaan. Alfons on siis täys paska jätkä.
Ulkonäkö: Alfons on keskimittainen ja muutenkin täysin massaan sekoittuvan näköinen sakemanni. Alfonsin päänahkaa peittää likaiset vaaleat hiukset ja silmäkuopissa istuvat sini-harmaat silmät. Edelleen: Alfons on siis täys paska jätkä.
Imperiumin kaari kirjoitti: Nimi: Riech Höstarbeitlos

Flufffia: Riech Höstarbeistlos on muuten nimeään vaille aivan tavallinen saksalais mies, jolla on aivan tavallinen saksalaismiehen elämä(mitä elämää voi 1400-luvulla ihmisellä olla), ja joka asuu aivan tavallisessa saksalaisessa talossa ei-niin-tavallisessa kylässä, mutta hän on täysi hullu. Ulospäin häntä ei hulluksi uskoisi, sillä hän on aivan tavallisen saksalaisen miehen näköinen. Hän näkee hallusinaatioita, ja hänet voikin joskus löytää harhailemasta metsässä muurahaisia paeten, tai piilosta lohikäärmeeltä.

Ulkonäkö: Aivan tavallisen näköinen saksalainen mies, jolla on yllään aivan tavallisesta kankaasta tehty nuttu, ja aivan tavalliset housut. Kasvot ovat muuten aivan tavalliset miehen kasvot, mutta otsassa näkyy silloin tällöin kuhmuja iltaisen pään seinään hakkaamisen jäljiltä. Vaatteet ovat ovat usein likaiset, kun Reich on yrittänyt päästä muurahaiskeon sisään, tai vierinyt mäkeä alas kylän koiran kanssa. Hän on parikymppinen mutta joskus henkinen ikä on 9.
eorl nuori kirjoitti: Nimi: Otto von Kugel

Fluffi: Otto on vanha, jo yli 55 vuotias ukonhöppänä, joka toimi ennen sotilaana viettäen monet vuodet sodissa. Nykyään hän istuu usein kylän kapakassa kertomassa sotajuttuja piippuaan poltellen ja kynien nuorempien rahat korttipeleissä.
Hänen toinen harrastuksensa on useimpien mielestä hieman häiritsevää, Otto nimittäin soittaa mielellään ja omistaa urut. Soittotaitoa hänellä ei sen sijaan kehuttavammin ole…

Ulkonäkö: Otto on laiha ja melko lyhyt. Hänellä on harvat harmaat hiukset ja suuri konkkanokka. Pitkät vuodet sodassa ottivat hintansa, Otto on silmäpuoli.
Hän pukeutuu polvihousuihin ja nahkaliiviin, ja käyttää karvalakkia ja puukenkiä kesät talvet.
Dakkadakka kirjoitti: Nimi: Jaques Frecun

Fluffi: Teurastajan isä ja huoran äiti. Jaques Frecun on jo lapsuudesta asti nähnyt kaiken. Tällä Bretonnialaisella perheellä ei ollut rahaa elättää häntä muiden neljän sisaruksen kanssa, joten hänet jätettiin heitteille 11-vuotiaana.
Jaques kulki pitkin vanhaa maata toimien karavaanien vartijana, kauppiaiden apulaisena ja parhaina aikoinaan Maaherran apulaisena. Nyt hänen matka on johdattanut Saksaan keskelle noitavainoja.

Ulkönäkö ja Vaatetus: Jaques Frecun ei ole rikas mies, ja se näkyy. Yllään hänellä on isänsä antama, kolme kokoa liian pieni harmaa tunika ja pitkät, tummat ja paikatut kangashousut. Hänellä on aina mukanaan lemmikkikissa Griffe, joka näyttää olevan hänen ainoa pitkäaikainen toveri.
Archimonde kirjoitti:
Nimi: Leopold MacMunaus

Fluffia: Leopold MacMunaus pitää erityisesti metsästys retkistä ystäviensä kanssa ja eräänä kauniina mutta ei aurinkoisena päivänä päättipä Leopold ystävineen lähteä metsälle. Tällä kertaa he menivät tavallista syvemmälle metsään sillä heidän tavallisilta metsästämis paikoista oli näyttänyt loppuneen kaikki riista pikkulintuja lukuunottamatta, he olivat viettäneet metsässä koko päivän mutta löytämättä mitään, paitsi muutaman eläimenraateleman peuran raadon. Miehet olivat lähdössä takaisin kotia kohti kun pimeä laskeutui hennosti taivaalle ja pöllöjen huhuilut kaikuivat enään metsässä. Mutta silloin tuo porukka kuuli, tai oli kuulevinansa jotain rapinaa ja liikettä pusikoiden seasta ja porukka laati nopeasti suunnitelman. Toinen menisi säikyttämään elikon puskasta kun Gregory ja hänen kaverinsa ampuisivat. Suunitelma toimi puskasta hätyttämiseen asti sillä kun tuo elukka yritettiin hätistää puskasta kuulu kuin suden tai koiran murinaa ja ihmisen valittamista. Leopold ja hänen toinen kaverinsa tähtäsivät yhä pusikkoon mutta rupesivat täristä. Yhtäkkiä hediän toverinsa revitty ruumis lensi heidän eteensä ja pakokauhu valtasi kaksikon, he tiputtivat aseensa ja lähtivät semmoista vauhtia pakoon kuin kintuista pääsivät. Aikansa juostuaan he päättivät pysähtyä ja katsoa ympärilleen, mitään ei näkyny. Leopoldin toveri puuskutti ja kysyi: " Mitä pirua tuo oli..." lause melkein katkesi kun tuo sama murina kuului mutta eri puolilta, yhtäkkiä Leopoldin ja hänen toveristansa noin kuusimetriä eteenpäin ilmestyi musta karvaisen hahmon joka katsoi heitä. Äkkiä he lähtivät taas pinkomaan mutta näkivät kuinka tuo tumma olento saavutti heitä, tai pikemminkin Leopoldin toveria. Otus loikkasi ilmaan ja äkkiäkö tuo oli raatelemassa Leopoldin ystävää jota Leopold ei katsonut mutta hän kuuli vain kaameaa huutamista takanansa kunnes hän jostain puiden raosta näki valoa. Hän tietysti juoksi tuota kohti ja omaksi helpotuksekseen hän oli saapunut kylään ja pysähtyi jonkun talon nurkalle lepäämään... ja tuon jälkeen hän aloitti uuden elämän kylässä elien viisi tai kuusivuotta kunnes mystiset katoamiset alkoivat.

Ulkonäköä: Leopold on noin kolmekymppinen pitkähkö mutta jokseekin laiha. Hänellä on kaulaan asti vievät ruskeat hiukset ja kuparista tehty mutta kullaksi maalattu korvakoru vasemmassa korvassaan.
Chosen of Waagh kirjoitti:
Nimi: Rictus

Fluffia: Rictus on onnenonkija, jonkalaisia jokaisessa kaupungissa sattuu käymään aika ajoin. Hänen menneisyydestään ei tiedetä paljoakaan, mitä nyt pari juorua kuolleista omaisista ja armeijataustasta. Hän on kulkenut saksan teitä ja kinttupolkuja suurimman osan elämästään, ja on juuri sellainen ihminen, joka osaa sekä joutua ongelmiin että ratkaisemaan niitä, useimmiten suorasukaisesti. Hän hankkii elantonsa yleensä tarinankertojana ja pienillä näytöksillä, tosin hänen huhutaan toimittavan vähemmän miellyttäviä palveluita silloin tällöin... Rictus on luonteeltaan laskelmoiva, ovela ja usein aikamoinen kiusankappale ja osaa usein puhua tiensä ulos hankalista paikoista. Siksi häneen usein turvaudutaankin hankalina aikoina, jolloin tavalliset menettelytavat eivät tule kyseeseen. Hänen huumorinsa on yleensä kuivaa ja mustaa kuin hiili, ja hän myös soittaa suutaan usein ja innolla, varsinkin jos se auttaa asioissa.

Ulkonäkö: Rictus on pitkä ja laiha, ja hänellä on teräväpiirteiset kasvot, terävä nenä ja tummat, usein laskelmoivan näköiset silmät. Pitkä, musta tukka on sidottu taakse yksinkertaiselle poninhännälle mustalla nahkanyörillä. Hän pukeutuu tummaan, hupulliseen viittaan,metallilevyillä sisältäpäin topattuun nahkatakkiin, nahkahousuihin, ja mustiin nahkasaappaisiin. Hän kantaa vyöllään kahta pitkää tikaria ja selässään usein ladattua varsijousta.
Ookami_tez kirjoitti:Nimi: Bob

Pörröä: Bob oli syntyjään jo melko karvainen tai no silloin se oli vain erittäin paksut hiukset. Hän on koko ikänsä ollut isompi kokoinen kuin muut, joten hän päätyi tekemään kaiken näköistä hantti hommia aina tavaroiden kantamisesta maan viljelyyn ja puun hakkuuseen. Bob ei ole järin kirkas tähti taivaalla, mutta hänen älynsä toimii hyvin yksinkertaisella ajattelu tasolla, mutta Sigmar häntä siunatkoon ketä kyselee Bobilta elämän tarkoituksesta.

Ulkonäkö: Bob on melko kookkaaksi kasvanut mies, josta kasvaa yllättävän runsaasti ihokarvoitusta. Hänellä on jykevät ruumiin piirteet ja tylsistynyt ilme. Bob pukeutuu normaaleihin rikkinäisiin kangas housuihin, sukkia taikka kenkiä ei miehellä ole pitkään aikaan käkynyt ja paitakin on jäänyt pois, jolloin housuissa olevat henkselit vain peittävät miehen karvaista yläruumista.
Viimeksi muokannut Rotten sound, Ma 01.09.2008 20:17. Yhteensä muokattu 25 kertaa.
"Ja rotten, ymmärrät kai, että minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua vastaan."
-The Chosen Of Waagh

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5492
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja El Capitan » La 02.08.2008 23:00

Hip hei, ihmissusipeli taas pitkän tauon jälkeen pääsi takaisin päivänvaloon.

Mie oon mukana 100%:sti.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
Poomermon
Viestit: 219
Liittynyt: To 15.12.2005 22:46
Paikkakunta: Lahti

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Poomermon » Su 03.08.2008 00:15

En ole osallistumassa peliin, mutta voisin kommentoida hiukan tuota alkuasetelmaa. Jos 16 hengen pelissä on vain kaksi geneeristä sutta ja kylällä on kaikki mahdolliset erikoiskyvyt apunaan niin hukilla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia voittaa peliä. Tasapainoinen peli olisi kahdella sudella 7:n hengen peli, jossa on 1 tai 2 erikoishahmoa. Tuo pelin tasapainottaminen on aina kovin vaikeaa ja suosittelisin hiukan yksinkertaisempaa alkuasetelmaa, jollei pelin järjestämisestä ole paljoa kokemusta.
"I beat the internet. The end guy is hard."

Rotten sound
Viestit: 1074
Liittynyt: Ke 15.06.2005 19:07

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Rotten sound » Su 03.08.2008 00:27

Poomermon kirjoitti:En ole osallistumassa peliin, mutta voisin kommentoida hiukan tuota alkuasetelmaa. Jos 16 hengen pelissä on vain kaksi geneeristä sutta ja kylällä on kaikki mahdolliset erikoiskyvyt apunaan niin hukilla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia voittaa peliä. Tasapainoinen peli olisi kahdella sudella 7:n hengen peli, jossa on 1 tai 2 erikoishahmoa. Tuo pelin tasapainottaminen on aina kovin vaikeaa ja suosittelisin hiukan yksinkertaisempaa alkuasetelmaa, jollei pelin järjestämisestä ole paljoa kokemusta.
Juuh. Otin johtajan pois ja lisäsin yhden suden. Katotaan miten käy. Olet kyllä oikeassa että susilla on vaikeaa, mutta niin parempi kuin liian helppoa.
"Ja rotten, ymmärrät kai, että minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua vastaan."
-The Chosen Of Waagh

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3968
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Su 03.08.2008 10:46

Auu!! Määkin tulen ulvomaan verta (oli se sitten susien tai kyläläisten, tai omaani :D).
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
Half-breed
Viestit: 10352
Liittynyt: Ma 01.03.2004 12:11
Paikkakunta: Turku

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Half-breed » Su 03.08.2008 11:55

Hellou. Mahdollisuus lynkata El capu, kuinka voin antaa tällaisen tilaisuuden olla. Noh hahmoa tulee, kunhan olen keksinyt jotain tarpeeksi sekoa. Huomenna viimeistään valmista.
2014 bänniä jo yhteensä ~3,5 kuukautta. Yrittäkää pistää paremmaksi.

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3968
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Su 03.08.2008 15:08

Lähes 50:n hengen kylän asukasluku on tippunut vain kolmessa viikossa seitsemään henkilöön.
Miten meitä on sitten kuusitoista? :P
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5492
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja El Capitan » Su 03.08.2008 15:34

I Ride in a Dragon kirjoitti:
Lähes 50:n hengen kylän asukasluku on tippunut vain kolmessa viikossa seitsemään henkilöön.
Miten meitä on sitten kuusitoista? :P
Osa tyypeistä on niinkuin Repe, että on tulleet muualta.

Yllättävän hyvä kysymys kyllä.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Rotten sound
Viestit: 1074
Liittynyt: Ke 15.06.2005 19:07

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Rotten sound » Su 03.08.2008 15:42

El Capitan kirjoitti:
I Ride in a Dragon kirjoitti:
Lähes 50:n hengen kylän asukasluku on tippunut vain kolmessa viikossa seitsemään henkilöön.
Miten meitä on sitten kuusitoista? :P
Osa tyypeistä on niinkuin Repe, että on tulleet muualta.

Yllättävän hyvä kysymys kyllä.
muokattu tuo fluffi kohta aivopieru oli tullut fluffia kirjoittaessa.
"Ja rotten, ymmärrät kai, että minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua vastaan."
-The Chosen Of Waagh

Aco
Viestit: 2112
Liittynyt: La 13.03.2004 21:24
Paikkakunta: Espoo

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Aco » Su 03.08.2008 21:40

Kaikkien suureksi iloksi mä oon täällä taas sotkemassa tätä peliä :)
lojuu kuin kotka, ampuu kuin eläintarha

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5492
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja El Capitan » Su 03.08.2008 21:49

Aco kirjoitti:Kaikkien suureksi iloksi mä oon täällä taas sotkemassa tätä peliä :)
Kuhan et huuda taas heti ekana, kunnon, viestinä pelin alettua Lynkatkaa El Capu niin olemme tyytyväisiä.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Aco
Viestit: 2112
Liittynyt: La 13.03.2004 21:24
Paikkakunta: Espoo

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Aco » Su 03.08.2008 22:47

El Capitan kirjoitti: Kuhan et huuda taas heti ekana, kunnon, viestinä pelin alettua Lynkatkaa El Capu niin olemme tyytyväisiä.
Toi varmaan jo lasketaan?
lojuu kuin kotka, ampuu kuin eläintarha

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3968
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Su 03.08.2008 23:09

Aco kirjoitti:
El Capitan kirjoitti: Kuhan et huuda taas heti ekana, kunnon, viestinä pelin alettua Lynkatkaa El Capu niin olemme tyytyväisiä.
Toi varmaan jo lasketaan?
Toistetaan vielä varmistukseksi.
El Capitan kirjoitti:Lynkatkaa El Capu
See? Hän tahtoo itsekin kuolla...
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Rotten sound
Viestit: 1074
Liittynyt: Ke 15.06.2005 19:07

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Rotten sound » Su 03.08.2008 23:19

Peli alkaa vasta, kun on kaikki kuustoista iloista punahilkkaa koossa.
"Ja rotten, ymmärrät kai, että minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua vastaan."
-The Chosen Of Waagh

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3968
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Ma 04.08.2008 00:07

Jakeletkos roolit muuten ihan satunnaisgeneraattorilla vai katsotko luhvia?
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
Justus
Viestit: 235
Liittynyt: To 06.05.2004 14:52
Paikkakunta: Turku

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Justus » Ma 04.08.2008 08:12

Jep mukaan tullaan soppaa keittämään. Mitä enemmän kokkeja sitä merkillisempi soppa.
"Tupakka, viina ja villit naiset. Ne tekee sut hulluks. Ne sotkee sun pään"
-Dave Lindholm

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5492
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja El Capitan » Ma 04.08.2008 09:57

I Ride in a Dragon kirjoitti:Jakeletkos roolit muuten ihan satunnaisgeneraattorilla vai katsotko luhvia?
Luffistahan katsomalla sudet saavat vinkkejä siitä, kenet tappaa. Vissiin se menee ihan sillä tavalla, kuka ehtii itkeä ekana häneltä jäljelle jääneet roolit. Nopeat syövät hitaat.

Niin ja kyllä se minun puolestani voidaan laskea mukaan. Enköhän muuta ääntäni jossain vaiheessa peliä vaikka Iraan, että saa enemmän aikaa fluffitella omia areenoitaan... kai, jos muistan ja olen sillä tuulella.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
Jopotzuki
Viestit: 691
Liittynyt: Ke 03.01.2007 17:11
Paikkakunta: Turku

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Jopotzuki » Ma 04.08.2008 12:41

Alkaako monta olemaan mukana? Itsekin olen mukana.
Dolmot kirjoitti:Tällä kertaa se on Bloodthirstor, Lordor of Mordor.

halko
Viestit: 1502
Liittynyt: Pe 18.04.2008 12:50
Paikkakunta: Tampere

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja halko » Ma 04.08.2008 13:16

No, ekassa viestissä lukee kyllä 6/16, mutta hahmoja on jo kahdeksan, joten tällä hetkellä näkyisi kyllä kahdeksan mukana olijaa.
I have a mind for simple things but things are not of mine to simplify

Weedeeo
Viestit: 1247
Liittynyt: Ti 31.07.2007 23:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Iiiiiiikkk! Susi

Viesti Kirjoittaja Weedeeo » Ma 04.08.2008 21:12

Hiphei, täällä yksi. Toivottavasti hahmoni pääsee mukaan kylän menoon:)
Mitä on rakkaus?
santso kirjoitti:sitä kun on päästetty menemään ja satsit ladattu koneeseen ja kone käy kuumana, nesteet virtaa ja tahti on kova :D

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Verkkoturnaukset”