Veren areena (kuollut)

Miniatyyripeleistä johdetut virtuaalimittelöt. Pysy teemassa, käytä harkintaa ennen uuden aloittamista.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Rotten sound
Viestit: 1074
Liittynyt: Ke 15.06.2005 19:07

Veren areena (kuollut)

Viesti Kirjoittaja Rotten sound » La 17.01.2009 21:47

Fluffi: Kaukana pohjoisessa oli suuri kaupunki nimeltä Streigin, jossa pidettiin aina kymmenen vuoden välein suurien sankareitten välillä taisteluita. Areenan voittajaa ei odottanut rikkaudet, vaan puhdas kunnia ja maine. Tuhansien vuosien aikoina kaupungin suuri areenan musta hiekka oli imennyt verta, niin paljon että huhut kertovat suuren maanalaisen järven muodostuneen verestä kaupungin alle.

Ihmisiä tulvi kaupunkiin katsomaan Khornen kunniaksi pidettäviä kisoja pitkin vanhaan mailmaa. Kadut tulvivat täynnä haltioita, örkkejä, jättejä, ihmisiä ja monia muita rotuja, jotka olivat kiinostuneet lyömään vetoa ja nauttimaan areenan tarjoamasta viihteestä. Kaupungin johtaja aloitti valmistauttumaan kisaajien tuloon käskemällä apulaisten putsata kisaajien huoneet. Areenassa alkoi vilisemään yksittäisiä henkilöitä varamaan jo valmiita paikkoja ja ihmiset alkoivat pystyttämään torille kojuja turisteja varteen. Johtaja hymyilli itsekkeen tiettäen tulevista taisteluista Khornen nimeen.


Säänöt:
* 8 osallistujaa pääsee kisaamaan, katotaan kuinka paljon tungosta on. Kaikki rodut käyttävät uusinta mahdollista armeijakirjaansa (kaaoksen ei ole pakko käyttää wd listaa, ellei halua). Kaikista GW:n virallisista lähdeluetteloista ( Fantasy Battle) otetut hahmot sallitaan, Far Northkin on sallittu. Pistäkää hahmot yv:nä tai tähän, jos haluatte säikyttää toiset hahmollanne.

* Sääntö numero 1.: En halua osallistujia, jotka kirjoittavat vain 2 riviä fluffia silloin kun se on tarpeen esim. ennen taistelun alkamista tai muita tämän sorttisia pelaajia. Ihmiset, jotka eivät saa fluffia kirjoitettua 5 päivää ennen tappelua saavat turpaan automaattisesti, ellei tule ilmoitusta tästä.

Hahmon luonnin säännöt…..

* Sääntö numero 2.: Juustoiset hahmot eivät pääse kisaamaan. Esimerkiksi N.Goblin hero ja 20 fanattikkia mukanaan.

* Pistemäärä on 500p . Ainoat rajoitukset maagisissa esineissä on, että kahta amulettia ei voi ottaa tai kahta haarniksaa. Haarniska + kypärä combo on sallittu. Ryhmä koostuu yhdestä herosta/lordista lopuilla saa apulaisia (ei sankareita, sotakoneita, kärryjä, fanattikkejä, nimelliset sankarit).

* Maageja ei tueta.

*Taistelut käydään Mordenheim tyyppisesti, eli Musikanteilla ja lipunkantajilla ei tee mitään (taikaliput erikseen). Tapelussa, jos hero kuolee ja apulaisia on vähemän, kuin 25% heitän LD checkin lähteekö karkuun vai ei.

* Yritetään välttää henkiinherätettyjä hahmoja. Ei niissä ole paljoa mieltä, mutta jos on vaikeuksia hahmon keksimisessä niin sitten voi tuoda sen viime viikolla kuolleen hahmon kuolemaan uudestaan.

* Tomb King maksaa 20pts. vähemmän ja Prince 10pts. Ei Inkarnaatioita.

* Myös vampyyrit tai muut oliot, joilla on pohjana taikaleveleitä saavat 20 pts. hyvitystä (pois perushinnasta) jokaista taikaleveliään kohti.

* Kaiken sorttiset ratsut ovat sallittuja. Ratsasta vaikka lohikäärmeellä, jos lystää.

* Ratsun kuollessa tai hajotessa se on poissa ja uuden samallaisen elukan/vehkeen saa maksamalla puolet sen alkuperäisestä hinnasta. Otteluiden välissä ne kuitenkin paranevat täysiin haavoihin.

* Kertakäyttövarusteet aktivoin kerran taistelussa parhaani mukaan. One use esineet respaantuvat taistelun jälkeen

* Bound spellit ovat sallittuja, kaikki ovat aina power level 4. Jokaisella pelaajalla on niin monta dd:tä kuin vihulla on boundeja. Kääpiöt, Helffit ja Khornepojut saavat +1 heittoihin.

Taistelun säännöt……

* Sankarit aloittavat molemmat rynnäköllä ja taistelujärjestys menee iniativen mukaan. Haasteet eivät ole sallittuja. Isolla kartulla varustautuneet lyövät rynnäkössä puolitetulla (pyöristetään ylöspäin) iniativella ja jatkovuoroilla normaalisti aseen sääntöjen mukaan.

* Jos ottelioilla on sama iniative niin kumpikin lyö yhtä aikaa. Tämä voi aiheuttaa sen, että molemmat kuolevat, mutta sehän on hauskaa eiks je?

* Hahmot paranevat täysiin haavoihin kierrosten välillä. Mikäli selviävät taistelusta haavoitta, saa hän re-rollin, jonka käytän parhaani mukaan seuraavalla kierroksella. Nämä eivät varastoidu.

* Mikäli omistat ampumaesineen, voit tehdä stand&shoot:in ja saat päättää ketä ammut. Jos aseen omistaja omaa isomman M arvon kuin viholliset, hän voi perääntyä ja ampua uudelleen aseellaan. Perääntyä voi vain kerran.

* Wardancereiden tanssit arvotaan vuoron alussa. Sama tanssi ei edelleenkään voi tulla 2 kertaa peräkkäin. Uskoakseni jotkut haluavat pois Woven Mistin, joten voin järjestää niin pyydettäessä. Samoin muita ei-toivottuja tansseja poistetaan, mutta max-määrä on 2 tanssia.

* Kierrosten taistelut ovat vasta sitten ohitse kunnes jommankumman päähahmo on kaatunut.

Sääntö muutoksia…….

* Breath weaponit osuvat 1+d3 tyyppiin. Aluksi kuolevat palkkasoturit ja viimeisenä pääjehu

* Killing Blow tekee kaksi woundia, et saa armour savea tai regenraatiota.

* Peitset ovat kertakäyttöisiä. Seuraavalla vuorolla hahmo vetää automaattisesti huotrasta vara-aseen, joka voi olla maaginen. Jokaiselle kierrokselle saa uuden peitsen.

* Keihäällä varustettu, jalkaisin oleva henkilö, voi poistaa yhdeltä viholliselta charge boonukset. Impact hittejä on ihan turha yrittää poistella.

* Kääpiö shieldbearereiden päällä ei ole immuuni killing blowle.

* Fear: Epäonnistuttaessa osuu vain 6+.

* Terror: Epäonnistuttaessa et voi lyödä ollenkaan ja vastustaja saa +1 to hit heittoihinsa. Seuraavalla vuorolla testataan sitten uudestaan.

* Break testejä ei oteta.


Muistettavia kieltoja:

- Juusto
- Pendanth of kaloth
- Talisman of Loecin

Hahmoilta pyydettävät tiedot:

Nimi:
Rotu:
Fluffi:
Ulkonäkö:
Statit: M WS (BS) S T W I A Ld.
Erikoissäännöt:
Normaalit varusteet:
Taikavarusteet ja niiden erikoissäännöt:
Pisteet: (Hahmon ja esineiden hinnat erikseen ilmoitettuna, kiitos.)


-Jos vastustajalla on sotureita rinnalla niin osumat randomisoidaan (1-4 soturiin, 5-6 hahmoon).
-Jos päähahmo on yksin hän saa rerollin, joka vuoro jos vastassa on enemän kuin 6 hahmoa.


Osalistuja 5/8
El Capitan
Arkki:

Nimi: Contorcious
Rotu: Kaaos
Fluffi: Contorcious istui Juggernauttinsa selässä korkean kukkulan huipulta katsoen alas jossa hänen soturinsa taistelivat Bretonnialaisia vastaan. Oli tämä mahtava Kaaoksen herra alakynnessä sillä vastustajia oli lukuisesti enemmän ja hänen sotilaitansa väheni yhä nopeammin ja nopeammin. Pariin otteeseen oli taistelu käymässä voitoksi, sillä etulinjassa taistelevien vihollisten moraali petti, mutta vihollinen oli kuitenkin aloittanut kauheamman rynnäkön takaisin.

Sorcerer saapui kukkulaa pitkin ylös ja kertoi huonot uutiset: " Herrani! Sotilaat eivät kestä enään kauvaa ja eikä vääräuskoisista näytä tulevan loppua. Mitä me teemme! " katsoi Contorcious palveliaansa ja miettien tovin ja vastasi: " Palvele Korhnen mahtavinta palvelijaa ja vie minut pois täältä, jos teet sen, niin Khorne palktisevat sinut ruhtinaallisemmin kuin nuo taistelussa kaatuneet. " kuului käsky ja Sorcerer eka hämmästyi moista päätöstä mutta toteutti käskyn ja alkoi manaamaan portaalia jonnekkin kauvas täältä.

Bretonnia oli kukistanut viimeisetkin sotilaat taistelusta ja aloittivat rynnäkön kohti heidän johtajaansa joka katseli heitä kauhean ratsunsa päältä. Ja jos he näkisivät hänen kasvonsa, näkisivät he hullunlaisen virneen hänen kasvoillansa. Samoihin aikoihin saatiin portaali auki josta Contorcious ratsasti tasaisesti sisään. Vilkaistessaan taakse hän näki kun keihäät ja miekat lävistivät hänen viimeisen armeijaan kuuluneen sotilaan. Vain hullunlainen nauru kuului portaalista jonne kukaan ei uskaltanut mennä, joka kaikenlisäksi oli juuri sulkeutumassa.

Portaalissa ratsastettuaan aikoja, jotka tuntuivat hänestä ja hänen ratsunsa mielestä ikuisuudelta saavutti viimein loppunsa kun hiljattain auksei portaalin toinen pää. Reijästä näkyi tumma, ukkosen jyrinää pitävä taivas josta pian rupeaisi kaiken lisäksi satamaan. Ratsastettuaan ulos portaalista joka lähes välittömästi sulkeutui hänen poistuttuaan. Taputti hän jo taistelussa väsynyttä ratsuansa ja hiljaa hänelle kuiskasi katsoen ympärilleen: " Rauhassa veikkoseni, pian pääset lepäämään. " kauvempana, muttakin lyhyen matkan päässä hän näki suurehkon kaupungin joka tuntui tulvivan mitä eriskummallisimpia otuksia ja kokoisia olentoja.

Ratsasti hän sateen hakatessa hänen suojuksiinsa sisään kaupunkiin jonka kadut tuntuivat sopivasti tyhjentyvän sateen alta. Etsiessään suojapaikkaa sateelta sattui hän näkemään taululta ilmoituksen jossa ilmoitettiin areena turnauksesta jonka palkkiona olisi kunniaa ja mainetta. Eikä kauvaakaan kestänyt kun hän sattui saapumaan juuri sulkeutuvalle ilmoitusluukulle. Saapui hän kojulle jonka pitäjä säikähti pahanpäiväisesti kun lähes tyhjästä ilmestynyt kaaoksen palvelia ilmestyi eteensä. Paljoakaan ei tuon miehen tarvinnut miettiä mitä asiaa ratsastajalla oli: " Tahdot siis osallistua areenaan? " melkein heti kun mies päätti kysymyksensa vastasi Contorcious myöntävästi " Tulitkin juuri ajoissa, olin nimittäin juuri sulkemassa. Ilmoita nimesi ja oma haluamasi tittelisi niin pistän sinut listaan.

Huokaisi Contorcious ja kiitti Khornea joka soi hänelle viimehetken onnekkuuden. Nyt hän tarvitsi vain yösian itselleen ja ratsulleen. Joka sattumalta löytyi vähän matkan päästä kojulta nimittäin näki hän kun Kievarista heitettiin miehenretale jonka perään huudettiin: " Seuraavan kerran jos haluat yöpyä täälä, käytä oikeata rahaa! " joka tiesi vain hyvää hänelle. Saapui hän tallille ja sanoi tallipojalle: " Poika, toteuta Khornen tahto ja vie ratsuni vapaalle paikalle, ja jos niitä ei ole tee sellainen. " tallipoika teki työtä käskettyä ja nappasi pedon ohjuksista. Peto oli liian uupunut yrittääkseen mitään joten tallipoika sai helpon homman.

Asteli hän kyseisen Kievarin ovesta sisään, toisin joutui kääntymään sivuttain. Kievari näytti hiljaiselta johtuen luultavammin siitä että osallistujat keräsivät voimiaan huomiseksi ja kievarin pitäjä sanoikin. Aah. Kaaoksen palvelija etsimässä huonetta, hmh? Onneksesi minulta vapautui juuri yksi huone joten voit yöpyä siellä. Osallistutteko areenaan huomenna? " lisäsi Kapakanpitäjä ennen Contorcious ehti vastata. " Kyllä, etsin huonetta yöksi ja toisen kerran kyllä. Osallistuin juuri areenaan viimehetkillä. " vastasi hän katsoen ympärilleen " Hyvä, nimittäin on ollut tapani majoittaa osallistujat ilmaiseksi huoneeseen joten viettäkää yönne sielä. " Contorcious ei vastannut mitään vaan otti avaimet ja tallusti huoneeseensa. Avattuaan oven hän katseli hieman huonettansa ja saatuaan kypäränsä päästään, ja levitettyään aseensa kuivumaan pöydälle, rysähti hän sängylle ja nukahti.
Ulkonäkö: Contorcious on massiivisenkokoinen kaaos soturi joka on kokenut sotien käviä ja monien taisteluiden johtaja. Raskaat taistelun yöt ja lukuisat taistelut ovat tuoneet paljon arpia eri ruumiinosiin ja jatkuva valvominen näkyy hänen kasvoiltaan. Contorcious on yleensä rauhallinen ja tyyni mutta taisteluun jouduttuaan heittää hän kaiken ajattelun ja väsymyksen harteiltaan ja aloittaa teurastuksen. Ovelaksi ei häntä haukkua voi mutta tajuaa kyllä mitä joutuu tekemään.
Da big boss
Dark Elf69
Nimi: Duriath Cathayan

Rotu: Dark Elf

Fluffi:
Lordi Duriath joukkoineen oli matkannut vikkoja pitkin jäätävää autiomaata päästäkseen suurten sankarien väliseen taisteluun Streigin kaupunkiin kaukana pohjoisessa. He olivat pelottomasti kohdanneet mitä kauheimpia hirviöitä, viha mielisiä kaaoksen joukkoja ja jäätävän kylmyyden. Ja nyt kaukana horisontissa näkyi vihdoin heidän määränpäänsä Suurkaupunki Streigin joka oli keskellä jäistä autiomaata.

He taivalsivat pitkän aikaa eteenpäin ilman minkään laista häiriötä kunnes he huomasivat kaukana takanaan huimaa vauhtia lähestyvän hirmu myrskyn. Lordi Duriath huusi joukoilleen: "Vauhtia! Meidän on ehdittävä kylään ennen kuin myrsky saavuttaa meidät!" Joukot lähtivät juoksuun Duriath etummaisena. Heidän lähestyessään Kaupunkia Duriath tajusi että he eivät ehdi kaupunkiin ajoissa. Hän mietti kuumeisesti mitä pitäisi tehdä. Sitten hän pysähtyi ja otti miekkansa työntäen sen niin syvälle maahan kuin kykeni ja jäi siihen paikkaan pitelemään miekasta kiinni henkensä edestä. Samalla joukot jatkoivat juoksua kohti Kaupunki. Portit oli suljettu ja hirmu myrsky oli vain sekunttien päässä heistä. Määränpää oli niin lähellä, mutta silti niin kaukana...

Myrsky pyyhkäisi heidän ylitseen ja joukot paiskautuivat Kaupungin muureja vasten kuolettavalla voimalla. Kalloja murtui Kaupungin kovaa muuria vasten ja muuri oli kuin verellä maalattu. Myrskyn taannuttua oli hetken syvä hiljaisuus. Duriath ja kourallinen hänen joukkojaan oli selvinnyt lähes naarmuitta. Duriath nousi ja katsoi myrskyn aiheuttamaa verilöylyä kauhistuneena. Hän sanoi kuuluvalla äänellä: "Sotilaat! Tänään meidän täytyy levätä, koska meillä on taistelu voitettavana!"
Imperiumin kaarti
Nimi: Decibyla
Rotu: Pedot Kaaoksen
Fluffi: Suuri, pitkäkyntinen jalka astui vielä hehkuvan kekälekasan päälle, eikä hiilien kuumuus näyttänyt haittaavan jalan omistajaa millään lailla. Jalka kuuluu Decibylalle, koillisten ihmisheimojen kauhulle. Ympäriltä kuului enään ihmisten tuskanhuutoja ja tulen rätinää.
Aurinko oli nousemassa ja sen säteet valaisivat koko vuoristolaakson, ja siellä sijaitsevat tuoreet kylän rauniot. Auringon valo heihastui Slaaneshille omistautuneen lohikäärmejätin turkoosista suomupeitteestä, joka ulottui hartioilta hännän kärkeen. Decibyla tarkkaili viekkailla ja intohimoisilla silmillään valppaana ympäristöä, kun samanaikaisesti hänen minotauriseurueensa juhli tuoreella ihmislihalla.
Jälleen oli yksi kylä raunioina ja kauhua ja kunnioitusta iskostettu pohjoisten heimomiehien mieliin, siitä pitäisivät harvat paenneet kyllä huolen. Lämmin ilmavirta puhalsi etelästä yli metsien reunustaman niityn ja sai Decibylan pitkät vaaleat hiukset tanssimaan tuulessa, pian olisi aika palata taas läheisille vuorille.
Yhdellä matalalla murahduksella hän sai minotauriensa huomion, ja kutsui heidät mukaansa. Pian he saapuisivat uuteen kylään, jossa heitä odottaisivat uudet ihmisraukat, joiden huudot tulisivat kantautumaan itsensä Slaaneshin korviin. Seurue lähti matkaan Decibylan johdolla, joka mietti itsekseen, löytäisikö hän koskaan arvoistansa vastusta.
Monien, monien päivien, ja kylien, jälkeen, näki Decibyla suuren kaupungin horisontissa. Kaupunkiin näytti virtaavan porukka joka suunnasta sen verta paljon, että jotain suurta piti olla tekeillä. Hän hankki yhden ihmisolennon käsiinsä, ja muutaman tuskaisen minuutin kuluttua ihminen oli jakanut hänelle kaiken tietämänsä serkkujen nimiä myöten, myös sen mitä kaupungissa oli tekeillä. Decibyla oli saanut mahdollisuuden kohdata vertaisiaan alempien lajien valioyksilöitä. Hän pääsisi näyttämään kaikille, kuinka mahtava hän oli, ja ehkä messevän voiton jälkeen hän voisi pistää koko paikan matalaksi. Hän lähti talsimaan kohti kaupunkia minotaurit perässään.

Ulkonäkö: Decibyla on juurikin niin jättimäinen kuin lohikäärmejätiltä voi odottaa, ja Slaanesh on vielä siunannut häntä nopeudella, jollaisesta moni vain haaveilee. Decibylan vihreän sinisestä suomupeitteestä auringon kirkkaat säteet taittuvat tuoden taianomaista turkoosia valoa ympäristöön. Hänellä on pitkät, käyrät sarvet ja vaalea iho. Silmissä loistaa Slaaneshin viettelevä kiilto.(Liitetäänkös tämä siihen ensimmäisessä viestissä näytettävään kuvaukseen?)
Viimeksi muokannut Rotten sound, Ke 04.03.2009 20:12. Yhteensä muokattu 12 kertaa.
"Ja rotten, ymmärrät kai, että minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua vastaan."
-The Chosen Of Waagh

Avatar
Half-breed
Viestit: 10352
Liittynyt: Ma 01.03.2004 12:11
Paikkakunta: Turku

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Half-breed » La 17.01.2009 22:42

Maagia sallittua. En nähnyt säännöissä ainakaan kieltoa.

Aijuu helffien Talisman of Loecin bännimistä voi ajatella. Aika ikävä vehje, kun sitä voi käyttää joka tappelussa.
2014 bänniä jo yhteensä ~3,5 kuukautta. Yrittäkää pistää paremmaksi.

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5492
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja El Capitan » La 17.01.2009 23:00

Teitpäs muuten noista joukon kasaamisesta epäselvän. Saanksmää ottaa alastoman teinin ja loppupisteillä urkutykkejä? Sehän ei ole juustoa, en pärjää lähiksessä. Tai saanko ottaa ngobbo big bosseja gw:llä niin kauan kunnes täyttyy 500p? Miten on fanatikit? Saako niitä ottaa? Miten niiden kanssa toimitaan edes kun ne voi tappaa vain magialla ja ampumisella?
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Rotten sound
Viestit: 1074
Liittynyt: Ke 15.06.2005 19:07

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Rotten sound » La 17.01.2009 23:41

El Capitan kirjoitti:Teitpäs muuten noista joukon kasaamisesta epäselvän. Saanksmää ottaa alastoman teinin ja loppupisteillä urkutykkejä? Sehän ei ole juustoa, en pärjää lähiksessä. Tai saanko ottaa ngobbo big bosseja gw:llä niin kauan kunnes täyttyy 500p? Miten on fanatikit? Saako niitä ottaa? Miten niiden kanssa toimitaan edes kun ne voi tappaa vain magialla ja ampumisella?
Omaa järkeää saa käyttää listaa tehdessään. Yksi sankari ja loput ovat corea, spessua ja rarea.

Sotakoneet, kärryt, nimelliset sankarit ja fanatikkit ovat kiellossa.
"Ja rotten, ymmärrät kai, että minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua vastaan."
-The Chosen Of Waagh

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Arkki » Su 18.01.2009 00:41

Sori tämä epätietoisuuteni, mutta en ole valaistunut mitä täsmällisesti juusto tyypit meinaa. Sankarin nimeäminen: Ei nimetä esim Welffiä Legolakseksi ja kääpiötä Gimliksi? Fanatikki: ? Sotakoneet ja kärryt nyt on selvänä.
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Rotten sound
Viestit: 1074
Liittynyt: Ke 15.06.2005 19:07

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Rotten sound » Su 18.01.2009 00:53

Arkki kirjoitti:Sori tämä epätietoisuuteni, mutta en ole valaistunut mitä täsmällisesti juusto tyypit meinaa. Sankarin nimeäminen: Ei nimetä esim Welffiä Legolakseksi ja kääpiötä Gimliksi? Fanatikki: ? Sotakoneet ja kärryt nyt on selvänä.
Juusto tyypit meinaa -1as, ward 3+ ja s10 omaava hahmoa. Nimettyt sankarit ovat niitä kirjan Special hahmoja ja Fanatikit ovat Örkkien yksi yksikkö.
"Ja rotten, ymmärrät kai, että minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua vastaan."
-The Chosen Of Waagh

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Arkki » Su 18.01.2009 01:06

Kaikki on selvä paitsi tuo juusto, johtuu siis noista lyhenteistä mutta äkkiäkös ne huomenna selviää.

En ehtinyt eilen saada pistettyä listaa mutta tänään koulunjälkeen saat moisen. Toivottavasti käsitin kerralla miten kaikki meni.
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Arkki » Ti 20.01.2009 19:11

Sori tuplapost.

Muuten Rotten, en pahalla mutta omasta mielestäni fluffissasi on hieman omituinen kohta nimittäin: "Ihmisiä tulvi kaupunkiin katsomaan Khornen kunniaksi pidettäviä kisoja pitkin vanhaan mailmaa. Kadut tulvivat täynnä haltioita, örkkejä, jättejä, ihmisiä ja monia muita rotuja, " ja se siis outo (omasta mielestä) juttu on se että en ihan dotottaisi moisten tulevan katsomaan areenaa joka pidetään Khornen kunniaksi, siis se pointti on tuo sana " Khornen kunniaksi ".

Toisin mikäli sitten tuohon " ihmisiä " ja " haltioita " kohtaan liittyy se että ne sattuu olemaan pahis kansaa niin se voisi selittää homman.
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Rotten sound
Viestit: 1074
Liittynyt: Ke 15.06.2005 19:07

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Rotten sound » Ti 20.01.2009 19:46

Juuri näitä evöl elffejä ja ihmisiä tuolla tarkoittettiin. Kolme on jo ilmoittautnut areenan viellä viisi jäljellä.
"Ja rotten, ymmärrät kai, että minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua vastaan."
-The Chosen Of Waagh

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Arkki » Ti 20.01.2009 19:50

Päivitystä vaan tekemään tohon listaan, odotan innolla päästä luffeja lukeen.

ps. Muista lisätä se kaaossoturi jonka unohit.
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Arkki » To 22.01.2009 16:59

Hmm.. kolme osallistunut. Eivätkö ole kenties saaneet hommaansa vielä valmiiksi vai kuinka pelkät karmaisevat nimet tuolla osallistuneet osiossa ovat.

Ja muu väki joka ei olekkaan vielä tullut rupeaapi aivot koliseleen ja kynä sauhuamaan. Tahtoo päästä kokeilemaan yksittäisen sankarin voimia toisia vastaan!
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5492
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja El Capitan » To 22.01.2009 20:03

Arkki kirjoitti:Hmm.. kolme osallistunut. Eivätkö ole kenties saaneet hommaansa vielä valmiiksi vai kuinka pelkät karmaisevat nimet tuolla osallistuneet osiossa ovat.
Eivät ole kirjoittaneet vielä sitä fluffiansa valmiiksi. Laiskuuttaan tai muiden kiireiden vuoksi.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Arkki » To 22.01.2009 20:16

Hmmh.. itse sain toisen listani (Johtuen että eka olikin vanhasta) illassa valmiiksi ja samalla fluffin. Toisin auttoihan sekin että oli hieman pohjaa alussa mistä jatkaa. Elikkä, jos kaikkia pahiksia on kaupungissa tämä tarkoittaa ettei hyviksiä sitten olekkaan areenassa?

Captan, mikäs sun selitys btw. on, laiskuus vai kiire? Kenties molemmat?
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Avatar
Dark Elf69
Viestit: 1008
Liittynyt: To 18.01.2007 21:38
Paikkakunta: Kauhajoki

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Dark Elf69 » Su 08.02.2009 20:22

Hei Rotten sound viitsitkö tyhjentää viestejäsi koska muuta selitystä en keksi siihen että en saa viestiäni perille...
Lepakko siipiä maalarin teipistä ja rautalangasta, DE69:n Blogi
Through Hatred All Things Are Possible!
kynthuithalkein!

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Arkki » Su 08.02.2009 21:20

HMm.. alkaako tämä homma oleen kuollut vai pelastiko Darkki tän?
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5492
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja El Capitan » Su 08.02.2009 21:24

Oho, täällä oli oikein kysymys minullekin.
Arkki kirjoitti:Captan, mikäs sun selitys btw. on, laiskuus vai kiire? Kenties molemmat?
Syynä oli äikän tekstitaitokoe. Se vaatii niin paljon mehuja minusta, että pitää säästellä sitä kirjoitusintoa.

Mutta mutta, nyt kun se on ohi ja seuraava kirjotuskerta on kuukauden päässä, voisi alkaa miettimään sitä omaakin fluffia. Teemasta puhumattakaan... Kuolla tämä ei saa ainakaan.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » Su 08.02.2009 21:29

Ei tämä ole kuollut. Ainakaan vielä.

Mutta syy miksi en itse ole saanut fluffia valmiiksi on pelkkä laiskuus. Ulkonäkö ja muut ovat tehtyjä, mutta se kunnon fluffi on jäänyt unholaan :/

Kaippa sen lähipäivinä voisi tehdä valmiiksi.
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
Dark Elf69
Viestit: 1008
Liittynyt: To 18.01.2007 21:38
Paikkakunta: Kauhajoki

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Dark Elf69 » Su 08.02.2009 22:32

Mä olen tehnyt hianon Delf hamon ja ei se fluffikaan nyt ihan huonoimmasta päästä ole =P

Oho Rotten sound on tyhjentänyt viestejään ja saanut minun ilmoittautumis viestin =)
Lepakko siipiä maalarin teipistä ja rautalangasta, DE69:n Blogi
Through Hatred All Things Are Possible!
kynthuithalkein!

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Arkki » Ma 09.02.2009 16:02

Da Big Boss kirjoitti:Ei tämä ole kuollut. Ainakaan vielä.

Mutta syy miksi en itse ole saanut fluffia valmiiksi on pelkkä laiskuus. Ulkonäkö ja muut ovat tehtyjä, mutta se kunnon fluffi on jäänyt unholaan :/

Kaippa sen lähipäivinä voisi tehdä valmiiksi.
Kuule Bigbo, tärkeintä ei ole välttämättä se kuinka onnistunutta fluffia saa, vaan se että yrittää edes jotain hienoa. Ei kukaan tule syyttävän pixeli sormen kanssa osoitteleen jos ei ole kirjailioiden tasoista tekstiä. *Rupeaa teroittamaan sormeansa*
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Avatar
Dark Elf69
Viestit: 1008
Liittynyt: To 18.01.2007 21:38
Paikkakunta: Kauhajoki

Re: Veren areena

Viesti Kirjoittaja Dark Elf69 » Ma 09.02.2009 23:19

Arkki kirjoitti: Kuule Bigbo, tärkeintä ei ole välttämättä se kuinka onnistunutta fluffia saa, vaan se että yrittää edes jotain hienoa. Ei kukaan tule syyttävän pixeli sormen kanssa osoitteleen jos ei ole kirjailioiden tasoista tekstiä. *Rupeaa teroittamaan sormeansa*
Olen samaa mieltä. Ei minun fluffia ainakaan ole osoiteltu pixeli sormella vielä =P
Lepakko siipiä maalarin teipistä ja rautalangasta, DE69:n Blogi
Through Hatred All Things Are Possible!
kynthuithalkein!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Verkkoturnaukset”