40k: Wastelands of Mindand IV - Kuollut on

Miniatyyripeleistä johdetut virtuaalimittelöt. Pysy teemassa, käytä harkintaa ennen uuden aloittamista.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

40k: Wastelands of Mindand IV - Kuollut on

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » La 28.02.2009 22:37

Mindand IV, 39:llä vuosituhannella hylätty planeetta. Warp-myrsky pyyhkäisi tämän planeetan yli kauan sitten, jättäen jälkensä. Kaikki olivat kuolleet myrskyssä. Ainoa hyödyllinen asia paikassa oli enää sen tehtaat, jotka tuottivat tuntematonta materiaalia. Se antoi kuulemma uskomattomat mahdollisuudet rakentaa tuhoutumattomia titaaneja, tai suuria portaaleja jotka veivät mhin tahansa linnunradan nurkkaan. Jotkut jopa kertoivat sen antavan kuolemattomuuden. Tänä 41 vuosituhannella se olisi haluttua tavaraa.

Kun tuo Nomadin turnee ei pääsyt tiensä päähän, niin teenpä uuden.

Kun ilmoittaudut, laita mukaan:
-Iskuryhmäsi kutsumanimi
-Mitä ryhmäsi pitää sisällään
-Fluffi

Säännöt

- Monstrous creatureita saa ottaa yhden, jos sillä on 3-4 woundia. Jos sillä on 2-1 woundia niitä saa ottaa 2.
- Walkereita saa ottaa yhden jos sillä on AV yli 12. Jos sillä on AV 10-11 niitä saa ottaa kaksi.
- HQ valintoja pitää ottaa yksi. Yksi on maksimi määrä HQ valinnoissa.
- Joukon koko saa olla 6-25 nappia. Mahdollisuudet massa-armeijaan on siis joissain määrin realistinen.
- Pistemäärä on 450 pistettä.
- Liittoutuminen on sallittua. Kummiskin hyvän maun rajoissa.
- Juusto on kiellettyä.
- Kertokaa mitä wargearinne tekee/antaa. Myös erikois-säännöt pitää kertoa.
- Squad sizeja ei tarvitse noudattaa.
- Loottaaminen on sallittua.
- Tankit eivät ole sallittuja.
- Re-rolleja saa hyvästä fluffista
- Liitoutuneiden pitää liikkua samalla ruudulla niin kauan kuin ovat liittoutuneita.
- Selkäänpuukottaminen on sallittua.

- Jos kaksi armeijaa liikkuu saman ruudun läpi yhden vuoron aikana, joutuvat ne taisteluun. Nämä ovat normaaleja taisteluita, tosin jos taistelu tapahtuu jonkun uniikin rakennuksen luona, saattaa taisteluun tulla erikois-sääntöjä.
- Yhden vuoron aikana saa liikkua 4 ruutua.
- Kuvat(vuoret, etc) kartassa ovat maamerkkejä paikoille, joista saa eikois-abilityjä. Näistä kerron sen jälkeen kun olet vallannut sellaisen.

Ruutu 1-30. Hylättyjä PDF joukkojen tukikohtia. Tämän valtaamalla saat liikkua yhden ruudun per vuoro normaalia enemmän(5 ruutua)
Ruutu 7-5-14-25-32. Huoltoreittien tukikohtia, jonka valtaamalla saat liikkua yhden kerran 5 ruutua yhden vuoron aikana.
Ruutu 8-26. Portaalit. Tämän valtaamalla teleporttaat joukkosi toiselle portaalille. (Esim. ruutu 26 portaalin valtaamalla menet ruudun 8 portaaliin.
Ruutu 23. Kaaos kultin temppeli. Tämän valtaamalla saat yhden kaaoksen jumalan suosion, ja saat yhdelle yksiköllesi jonkun jumalan markin.Mie valitsen sen, jos itse haluat valita niin katsotaan sitten.
Ruutu 28-13. Epäonnen vuoret. Tämän valtaamalla saat yhdelle yksiköllesi krak grenadet. Jos yksikkösi omistaa valmiiksi ne saavat kertakäyttöisen melta-bombin.
Ruutu 20. Hylätty hive city. Tämän valtaamalla saat yhden kaupungista löydetyn ajoneuvon käyttöösi. Örkeille trukk, CSM, space marines, witch-hunters, daemonhunters rhino, Tau devilfish, necroneille ei mitään, demoneille ei mitään, IG:lle Chimera, eldareille falcon, dark eldareille ravager. Näillä on perusvarustus aina.
Ruutu 22. Nurglen korruptoima järvi. Nämä valtaamalla saat nurglen daemon-weaponin squad leadrillesi tai HQ-hahmollesi.
Ruutu 11-9. Satamat. Nämä valtaamalla saat liikutta joukkosi ruutuihin; 24-25,31,30,10,12,11,9,4,1,14.
Ruutu 31. Satelliitti skanneri. Tämän valtaamalla saat tietoihisi yhden vihollisen sijainnin. Your choice.
Ruutu 17-16-15. Pohjoisen teollisuus alueet. Nämä valtaamalla saat yhden aseistasi master-craftediksi.

- Jos paikan bonukset ovat jo kerran saatu, niitä ei voi saada uudelleen. Osasta saa bonuksia loputtomasti. Niitä ei ole myöskään pakko ottaa vaikka fluffisyistä.

Special note: Areenalla on kaikenlaista sälää, kuten teleportaatio-portteja tai haltuunotettavia robotteja. Myös Luonnon olioita saattaa tulla vastaan kesken taistelun, esimerkiksi jättiläisvampyyrilepakkoja. Jos on tylsää niin saatanpa herättää henkiin joitain ukkojasi.


Turnee alkaa 7.3! Osallistujia haetaan! Osallistujia otan mukaan 8-18

Listoja saa muuttaa pelottavaa deadlinea ennen. Sen jälkeen niitä ei saa muutella.

Osallistujat: 8/18

Rotten Sound
Iskuryhmän nimi: Herdeon vasara.
Iskuryhmän jäsenet: Herdeon, 12 x Celestanian, 1 GK terminator
Fluffi:Laivassa inkivisitio kuunteli kiintoisena Dune II planeetan raporttia ja uusista xenon aseista mitä he olivat löytäneet planeetalta. Tehtävä oli suoritettu loppuun ja hän sai uuden iskujoukon kokoon. Hänen iskujoukkoon tuli lisää siskoja läheisen planeetan raskasase temppeleistä korvaamaan terminaattoreitten pulaa ja Duken lähtemistä takaisin Krieg planeetalle opiskelemaan komisaariksi Herdeonin erikoisluvalla. Ainoa terminaattorin jonka hän oli saanut matkaansa oli hänen henkivartia Azrael, joka oli aina yhtä hiljainen kuin kuolema.

Ampumaradalla mustiin voimahaarniskohin pukeutuneet siskot valmistelivat heavy bolttereittaan, joihin oli lisätty uutta epävakaata materiaalia. Materiaali iskeytyessään aiheutti ytimen kuumemisen. Nämä panokset pystyivät lävistämään jopa Terminaattoreitten haarniskat, mutta todella harva panos pystyi kerämään kriittisenlämmön lävistämään raskaitahaarniskoja. Yleensä tuloksena oli panoksen särkeytyminen ja näyttävä tulenleimahdus.

Samassa ampuradalla olevat häkit avattiin, josta lähti juoksemaan siviileitä paniikissa salin toisella puolella olevaa ovea kohti. Jokainen joka pääsi ovelle pelastuisi, mutta kukaan ei tiennyt heistä yksikään herettiläinen ei ollut päässyt tuolle ovelle. Monet näkivät pelastuksensa päästyään puolleen väliin salia, kunnes sivulta alkoi tulitus. Raskaat raketit silpoivat ihmisiä kappaleiksi heittäen ruuminosia ympäriinsä. Ihmiset yrittävät hakeaa suojaa lattiasta, mutta rakettien sirpaleet repivät maassa olevien selän tuntemattomaksi mönjäksi.

Hetkessä 350 herettiläistä makasi kuoleena maassa ja kylmä ääni kuullui siskon suusta "Kärsikää keisarin vihasta petturit!". Herdeon katsoi ihastuneena näköä mitä uudet panokset tekivät. Tämä oli suosittu tapa inkivisitiossa teurastaa herettiläiset ja antaa sotilaille kokemusta liikkuvien kohteitten ampumisesta.

Monia viikkoja myöhemmin tiukan koulutuksen jälkeen Herdeonille annettiin käsky turvata sillanpääasema perässä tuleville joukoille Mindand IV planeetalla. Planeetta sisälti voimakkaitta voimia ja tärkeitä resurseja Inkivisiotiolle Titaaneitten tekoon. Planeetan ilmakehässä paloi kirkaasti 14 syöksykapselia tuomaan keisarin vihan muukalaisille.

Ulkonäöstä: Siskojen haarniska on kirkaan musta, jonka keskellä oli palavan luodin kuva. Aseinaan jokaisella oli raskaita laatikoita täynnä ammuksia heidän Heavy Bolttereille. Herdeon on pukeutunut kirkaan valkoiseen terminaator haarniskaan, jonka harteilla roikkuu verenpunainen viitta. Kädessään hänelle on tyypillinen Nemesis-hilpari. Hänen aseenkantaja on pukeutunut samoin paitsi hänen aseinaan oli myrskykilpi ja voimavasara.
El Capitan
Iskuryhmän nimi: SG-1
Iskuryhmä jäsenet: Captain, 3 vanguard veterans, 2 terminator, dreadnought.
Fluffi:

Eversti Jack O’neill


Karismaattinen, keski-ikäinen komentava upseeri, joka on omistanut koko elämänsä armeijalle. Nuorena miehenä liittyessään armeijaan suojelemaan kotiplaneettaansa, O’neill tiesi, että hän tulisi jäämään armeijan palvelukseen ja olisi jonain päivänä komentavan upseerin asemassa hyvän ystävänsä Kawalskyn kanssa, jonka hän tapasi ilmottauduttuaan armeijaan ensi kerran.

Nykyään O’neill on saanut komennettavakseen oman ryhmän, jota hän on johtanut jo monta vuotta. Hän tietää mihin kukin miehistään kykenee ja on innoissaan saadessaan tietää, että heille on annettu tärkeä tiedustelutehtävä planeetalta, jonka nimi on heille vielä tuntematon. Planeetta on muinoin toiminut tehtaana ja nykyään hylätyt tehtaan vieläkin jatkavat tuntemattoman mineraalin tuottamista. O’neillin ja hänen ryhmänsä tehtävä on ottaa selvää mineraalin hyödyllisyys ja tarvittaessa tuhota jokainen tehdas, jos se osoittautuu liian voimakkaaksi tavaraksi kenenkään omistettavaksi.

O’neill on nuorekas, komea johtaja. Hän pitää kasvojen karvoituksen kurissa jokapäiväisellä ajolla ja hiuksensa armeijan sääntöjen mukaisen pitkänä. O’neill on johtaja ja hän on omaksunut sen aseman jo aikaa sitten, jonka vuoksi hän on usein konfliktien aikana käskyjä huutamassa ja auttaa yhdessä Bra-Tacin kanssa tovereitaan selviytymään, jos vihollinen on pääsemässä lähelle.

Vaikka hän on tehnyt ryhmänsä kanssa yhteistyötä jo monta vuotta, hänen ja muutaman ryhmän jäsenen kanssa on syntynyt epämiellyttäviä tilanteita, joilla on ollut kohtalokkaita seurauksia. Vaikka O’neill tekeekin yhteistyötä Bra-Tacin kanssa, hän ei pidä miekkosesta kovinkaan paljoa. Hänestä tuntuu, että Bra-Tac olisi yrittämässä nousta hänen arvonsa yläpuolelle ja on aina kisaamassa hänen kanssaan joka asiasta. Jackson on toinen, jota O’neill ei voi sietää aina. Aina innoissaan oleva Jackson on tiellä tai hidastamassa ryhmän liikettä ja konfliktitilanteissa hän ei lämpene Jackonin tehottomuudelle.

Puolestaan Kawalsky ja veli-Teal’c, ovat O’neillin mielestä ryhmän esimerkillisimmät sotilaat. Kawalskyn hän on tuntenut jo vuosia ja yhdessä he ovat oppineet lukemaan toistensa mieltä ja ovat yhdessä tehokas pari. Veli-Teal’c on monta kertaa auttanut O’neilliä ja hän on onnistunut ansaitsemaan O’neillin kunnioituksen. O’neill kunnioittaa Teal’ciä jopa niin paljon, että hän ei enää osaa sanoa, kumpaan luottaa enemmän. Kawalskyyn vai veli-Teal’ciin.

Martouf:

Martouf on ryhmän toinen muukalainen, samaa rotua kuin Bra-Tac ja Teal’c. Hänellä on kuitenkin pieni ero heihin kahteen. Hän kuuluu kapinalliseen ryhmään, Tok’raan eikä ole koskaan palvellut vääriä jumalia. Tok’ra on liittoutunut ihmisten kanssa jo aikaa sitten ja Martouf on monesti käynyt heidän kotiplaneetallaan kertomassa tilanteissa ja pyytämässä apua. Tok’rien kuullessa ihmisten löytäneen planeetan, jossa tehtaat tuottavat outoa materiaalia, hänet määrättiin tulemaan avuksi. Tok’ran mielestä tämä planeetta on joskus kuulunut Muinaisille, jotka rakensivat universumiin hämmästyttävää teknologiaa, jota moni eri rotu käyttää hyväkseen. Tietojensa avulla Muinaisista, Martouf uskoo olevan hyväkin apu SG-1:lle.

Martouf on nuori mies, joka on kaikin tavoin Bra-Tacin ja Teal’cin vastakohta. Hän ei ole taitava soturi tai kasvoton murhaaja vaan hän on aivan kuin tavallinen ihminen, joka ei pidä väkivallasta. Hän on kuitenkin saanut pienen aseellisen koulutuksen, mutta hän on pääasiassa vakooja ja tiedustelija, jonka vuoksi hänet ylipäätänsä käskettiin tulemaan mukaan tähän tehtävään. Martouf olisi kuitenkin tullut tehtävään ilman käskyäkin, koska hän ei ollut nähnyt tovereitaan moneen kuukauteen.

Vaikka Martouf onkin muukalainen, hän on kuitenkin niin inhimillinen henkilö, että kaikki paitsi Kawalsky ei pidä hänen seurastaan. Martouf on kiltti ja lojaali eikä kerro mitään vihollisille, jos hän joskus jäisi kiinni.

Tri. Daniel Jackson:

Daniel Jackson ei alunperin ole armeijan leivissä vaan pikemminkin hän on mukana diplomaattisista syistä. Siinä missä O’neill ja Kawalsky ampuisivat jokaisen kohtaamansa uuden elämän muodon, Jackson astuu esiin ja varmistaa, että he eivät saisi yhtään enempää vihamielisiä vihollisia vastaansa. Koulutettu ja viisas Jackson on ryhmän jäsenenä vain siksi, että hän voisi kerätä tehtävien aikana tietoa kohtaamistaan elämän muodoista ja uusista kulttuureista, jotta tiedot voisivat tulla joskus hyödyksi. Tehtävän ollessa pelkästään tiedustelutehtävä, Jackson on innoissaan päästessään tutkimaan tuntematonta mineraalia.

Jackson on silmälasipäinen tiedemies, joka kantaa aseenaan vain uskollista pistooliaan, koska ei ole osaava käyttää suurempia aseita yhtä hyvin kuin muut ryhmän jäsenet. Hän on suustaan taitava ja osaa monia eri kieliä puhua sujuvammin kuin eversti O’neill omaa äidinkieltään.

Ryhmän keskellä Jackson on O¨neillin antama nörtin leima. Muu ryhmä ei odota taistelussa häneltä paljoa, mutta taisteluiden ulkopuolella, mitä tulee arkkitehtuuriin ja rotujen tunnistamiseen, jokainen voi luottaa, että Jackson osaa sanoa mitä vain olennosta. Ryhmä ei kuitenkaan anna hänelle paljoa arvoa hänen tehottomuutensa vuoksi, mutta Majuri Carter pitää Jacksonista erittäin paljon tämän älykkyyden puolesta. Bra-Tac ja veli-Teal’c kunnioittavat Jacksonia myös suuresti, koska Jacksonin tiedonhalu on saanut hänet tutustumaan heidän kulttuuriin ja tapoihin, joita hän yrittää noudattaa ollessaan vain heidän kesken.

Majuri Samantha ”Sam” Carter:

Samantha Carter, ryhmän toinen tiedemies, joka on erikoistunut fysiikkaan ja laitteisiin. Hän hallitsee laitteen kuin laitteen ja yhdessä Jacksonin kanssa he pystyvät melkein mihin vain yhdistettyään aivonsa. Carter on myös, toisin kuin Jackson, saanut hyvän aseellisen koulutuksen ja pystyy huolehtimaan itsestään niin aseen kanssa kuin ilmankin sitä. Joskus toisella planeetalla ollessa O’neill tapaa kertoa tarinan, että Carter selätti yksin erään örkkiheimon johtajan tämän käydessä aseettoman neitokaisen kimppuun suurella miekallaan. Samantha Carter on kaikesta koulutuksestaan huolimatta hyvin empaattinen henkilö eikä aina suostu tottelemaan O’neillin käskyjä lähteä pois, jos viattomia tulee kärsimään jollain tapaa heidän vuokseen.

Samantha Carter on porukan nuorin henkilö. Hänellä on lyhyet, vaaleat hiukset ja siniset silmät. Tri Jacksonin tapaan hänelläkin on sanat hyvin hallussa ja innostuu hyvin usein selittämään jonkin laitteen tai ilmiön tapahtuman syntytavan ja sen seuraukset, joka saa hyvin usein O’neillin ja Kawalskyn raaputtamaan päätänsä tietojensa vähyyden syystä. Carter kuitenkin tietää tämän ja huomattuaan tietyt merkit heidän kasvoillaan, hän selittää asiat lopulta yksinkertaisesti, että hekin ymmärtävät.

Samantha Carter on ryhmän toiseksi heikoin jäsen, mutta kukaan ei kuitenkaan sano sitä ääneen. Vaikka Carter onkin fyysisesti muita heikompi, hän silti on hyvin kyvykäs taistelia ja ottaa komennot hyvin vastaan, jonka vuoksi hänen seurassaan on mukava työskennellä tietäen, että Carter tekisi juuri niin miten käskettiin ja tekisi sen kunnolla.


Bra-Tac:

Bra-Tac on yksi ryhmän kolmesta ihmistä muistuttavasta muukalaisesta kaukaiselta planeetalta. Hän on porukan vanhin, mutta ikäisekseen hän on hyvin hyvässä kunnossa. Hän on pienestä lapsesta asti ollut kotiplaneettansa armeijassa taistelemassa hänen jumalansa puolesta, joka myöhemmin osoittautuikin vääräksi jumalaksi. Bra-Tac ei kuitenkaan ollut lainkaan yllättynyt asiasta, koska hän oli aina tiennyt, että hän vaarantaisi elämänsä väärän henkilön puolesta. Hän jäi tämän henkilön palvelukseen pitkäksi aikaa ja jakoi tietonsa vääristä jumalista muiden sotureiden kanssa ja keräsi näin pienen joukkonsa, jonka avulla he joskus tekevät sabotaaseja ennen kauhutekojen syntyä. Jäätyään armeijan palvelukseen, Bra-Tacista on tullut hyvin voimakas soturi ja osaava komentaja. Ehkä jopa O’neilliäkin parempi komentaja.

Bra-Tac on vanha mies, jonka kasvot ovat alkaneet rypistyä. Otsassaan hänellä on puhtaasta kullasta tehty merkki, joka oli hänen jumalansa logo periaatteessa. Iästään huolimatta Bra-Tac ei vieroksi uusien asioiden oppimista ja O’neillin lähellä ollessa hänellä on usein tapana puhua O’neillin tottumalla aksentilla ja silloin tällöin nämä kaksi ottavat mittaa toisistaan vain huvin vuoksi.

Koska Bra-Tac on muukalainen, kaikki ryhmän jäsenet eivät tunne aina hänen vierellään oloaan mukavaksi. Se ei kuitenkaan haittaa häntä, koska hänkään ei tunne itseään mukavaksi ihmisten keskuudessa. Bra-Tac ei myöskään aina tottele O’neillin tai Kawalskyn käskyjä vaan kokeilee omia johtajan taitojaan, joka saa hänet hyvin usein riitoihin upseerien seurassa. Tri Jackson ja majuri Carteriin Bra-Tac on kuitenkin tehnyt vaikutuksen, koska Jackson on kiinnostunut oppimaan lisää hänen rodustaan ja Carter ihailee hänen tapaansa puolustaa viattomia silloin kun O’neill on lähdössä muualle.

Kapteeni Kawalsky:

O’neillin kanssa samaan aikaan armeijaan liittynyt Kawalsky on alemman arvon upseeri, mutta O’neill luottaa häneen niin paljon, että hän aina antaa poissa ollessaan Kawalskylle komennon. Kawalsky on ennen kaikkea tehokas johtajana, koska hän tietää, milloin hyökätä ja milloin perääntyä, mutta hän on myös loistava alainen. Hän ei intä vastaan ja tekee aina niin kuin häntä pyydetään välittömästi ilman jatkokysymyksiä ja tällä tavoin hän on saanut ryhmässään mainetta tehokkaasta kumppanista. Jokainen ryhmän jäsen tuntee olonsa turvalliseksi Kawalskyn ollessa lähellä, koska hänellä on vastaus jokaiseen pulmaan kun kellään muulla sellaista ei ole antaa.

Kawalsky on O’neillia nuorempi, vaalea tukkainen nuorukainen. Hän ei ole ehkä se voimakkain sotilas, mutta älyltään ylivoimaisesti strateginen ja hallitsee pulmatilanteet paremmin kuin kukaan muu. Hän on kuitenkin vain alemmassa oleva upseeri, joten hän ei puhu, ellei hänelle puhuta, jonka vuoksi hänen ideansa eivät aina pääse kuuluviin, kun niiden pitäisi päästä.

Kawalsky kun on monen ryhmän jäsenen suosikki kumppani, hänellä on hyvät suhteet jokaisen ryhmän jäsenen kanssa. Hän ei pelkää tai tunne vihamielisyyttä ketään kohtaan, mutta jonkin vuoksi hän ei tunne oloaan mukavaksi ollessaan Bra-Tacin, Martouffin tai veli-Teal’cin lähellä. Ennen armeijaan liittymistä, hän ei ollut koskaan nähnyt ihmisen näköisiä muukalaisia ja hänen on joskus vaikea sulatella asiaa, että hänen elämänsä riippuisi joskus heidän teoistaan.

Dreadnought

Bra-Tacin oppilas, joka ymmärsi itsekin palvelevansa vääriä jumalia. Mestarinsa tapaan, hänkin liittyi armeijaan hyvin nuorena ja jäi palvelemaan jumalaansa samaan tapaan kuin mestarinsa. Hän kuitenkin jäi armeijaan aivan toisesta syystä kuin Bra-Tac. Bra-Tac halusi opettaa jokaiselle uudelle sotilaalle vääristä jumalista kun Teal’c halusi etsiä tarpeeksi kehittyneen ja voimakkaan muukalaisrodun, jonka avulla hän voisi tappaa jokaisen väärän jumalan ja hankkia vapauden hänen kansallee, jonka nuorista pojista tulee hyvin usein uusia sotilaita väärille jumalille. Nyt Teal’c on löytänyt tällaisen rodun, joka tosin on teknologisesti vääriä jumalia kehittymättömimpiä, jonka vuoksi he ovat aloittaneet galaksin kartoittamisen siinä toivossa, että he löytäisivät jotain arvokasta, teknologiaa tai liittolaisia, jotta he jonain päivänä pystyisivät voittamaan väärät jumalata. Teal’c on hyvin usein mukana näissä tiedustelutehtävissä, koska tuntee asioita enemmän kuin kukaan muu ryhmän jäsenistä, koska armeija-aikanaan hän soti hyvin monessa eri maailmassa.

Koska Teal’c on hyvin voimakas ja kokenut kaiken laista armeija-aikanaan, hän sai kunnian ajaa suurella mekaanisella robotilla, jonka hänen ryhmänsä joskus löysivät. Robotti on varustettuna suurella tehokkaalla aseella, joka ampuu useita kuteja sekunnissa voimakkaasti vihollisia kohti ja suurella, puhtaasta teräksestä tehdyllä kämmenellä, jolla on mahdollista murskata ihmisen kokoinen henkilö kuoliaaksi tai hajottaa toinen samanlainen robotti. Teal’c ei kuitenkaan viihdy robotissa aina vaan aina rauhallisina aikoina kun ryhmä on paikoillaan, hän tulee ulos ja kuuntelee mitä muilla on sanottavana.

Teal’c on tumma ihoinen, hyvin lihaksikas muukalainen, jonka kasvoilla on melkein aina sama ilme. Hän on kasvatettu soturiksi, jonka vuoksi hänen äänen sävynsä on aina murhaajan tapainen, mutta nostellessaan kulmakarvojaan aina välissä, hän antaa lähellä oleville henkilöille tunteen, että hän ei halua heille pahaa. Kylmä henkilö kuin hän onkin, osaa hänkin tuntea jotain ja aina nähdessään tai kuullessaan oman kansansa tai jonkun ryhmän jäsenen ollessa pulassa, hän on valmis ryhtymään pelastustoimiin vaikka yksinkin.

Joku voisi sanoa veli- Teal’ciä pelottavaksi henkilöksi, mutta kukaan muu kuin Kawalsky ei pidä hänen seurastaan. Jackson ja Carter ovat hyvin tutustuneet häneen ja etenkin Jacksonistä Teal’c pitää kovasti, koska hän on kova kysymään häneltä asioista, joita Teal’c kertoo hänelle innolla. O’neill puolestaan on Teal’cille tärkein ystävä ryhmässä, koska O’neill on monta kertaa sanonut luottavansa hänelle vaikka oman elämänsä, jos on pakko. Kawalskyyn Teal’c ei ole kuitenkaan vielä tehnyt vaikutusta, koska mies ei pidä muukalaisista vieressään.
Arkki
Iskuryhmän nimi:Terminator Fist of Khorne
Iskuryhmän jäsenet: Terminator Chaos Lord Klover, 4x Chaos Terminator +1 Terminator Champion Chesebrought ja Chaos Dreagnought
Fluffi: Avaruus oli hiljainen, mistään ei kuulunut suurten aseiden jylinää tai fuusiopolttimien melskettä. Yhtäkkäi tuo rauhallisuus rikkoutui kun Warp portaali aukesi keskelle ei mitään ja suuri Kaaoksen alus saapui sieltä moottori täysillä käyden, aluksen päästyään portaalista hiljensi se vauhtiaan ja samaan aikaa portti sulkeutui. Laiva ajelihti lähes olematonta vauhtio Mindand IV planeetan ilmakehän ulkopuolella.

Sisällä laivassa taas oli kauhea vilinä yllä. Laivan komentaja Klover oli käskenyt miehensä täyteen ampumavalmiuteen siksi aikaa kun hän, ja hänen joukkonsa ovat planeetalla tutkimassa sen rikkaukset. Kuulutuksen päätteeksi hän sanoi eri nimiä joiden piti tulla hänen luokseen joista yksi oli Chesebrought, hänen nuorempi veljensä joka on ollut hänen mukanaan jokaisessa taistelussa siitälähtien kun menettivät vanhan elämänsä. Miehet saapuivat nopeasti komentokeskukseen ja asettuivat riviin komentajan eteen. " Pojat, olemme saavuttaneet päämäärämme ja lähdemme nyt tutkimaan tuota Planeettaa, ja olen valinnut teidät viisi mukaani. Samassa eräs Kaaos mariini kysyi " Komentaja, kuulin ehkä väärin. Sanoitte " teidät viisi " vaikka meitä on tässä kuusi? " Klover asteli Mariinin eteen ja katsoi tuota murhaavasti. " Kuulit oikein, mutta sinun tehtäväsi on laittaa Dreadnouth yhteen kapseliin, ONKO SELVÄ! " kaikuivat sanat komentohuoneessa joka oli yhtäkkiä hiljentynyt hetken ajaksi.

Eikä aikaakaan kun he marssivat kohti ahtaita laskeutumis kapseleita ja yrittivät sopia mahdollisimman hyvin, joka ei ollut Terminaattoreilta helppoa. Ennen kuin Klover meni kapseliin katsoi hän alustaan ja huokaisi sillä oli sääli jättää hänen aluksensa ajelehtimaan avaruuteen. Luukut sulkeutuivat ja kapselit lähtivät matkaan halki avaruuden ja ilmakehän iskeytyen määränpäähänsä onnistuneesti.
Nomad
Iskuryhmän nimi: Sanansaattajat
Iskuryhmän Jäsenet: Daemon prince "Aegritudo", 4x Plague marines, 2x marines, 1x Obliterator
Fluffi:

Mindand IV:n karua maata pyyhki rauhallinen, eloton tuuli. Kaikkialla vallitsi täydellinen hiljaisuus. Yht' äkkiä maahan osui vihertävä, elävän näköinen laskeutumiskapseli. Pöly laskeutui hetken rauhassa, kunnes kapselin ovi lennähti auki.

Kapselin pimeydestä lennähti ilmoille karmivan hajun lisäksi valtava kärpäsparvi. Nämä kärpäset eivät olleet tavallisia, ne olivat paljon suurempia kuin normaalit kärpäset. Ne lentelivät ympäriinsä kuin etsien jotain elävää, jotain, jonka voisi tuhota. Pettyneinä ne laskeutuivat yksitellen maahan ja kuolivat.

Kun kärpäsiä oli enää vähän, hahmo erottui parvesta. Valtava, kuppainen demoni seisoi ja katseli ympärilleen. Hän ikäänkuin antoi merkin, ja taivaalta tippui kaksi uutta kapselia. Huminan ja välähdyksen saattelemana demonin viereen ilmestyi suurehko, noin kolmimetrinen otus, jonka keho näytti koostuvan aseista.

"Isoisä on antanut meille kunnian ottaa tämä planeetta haltuumme. Me joko toteutamme hänen tahtonsa tai kuolemme yrittäessä."
Näiden matalaäänisten sanojen johdattelemina soturit aloittivat etenemisensä.
Tomahawk
Iskuryhmän nimi: Ork Boss Kerthom and Boyz
Iskuryhmän jäsenet: Warboss "Kerthom",Deff Dread, 19 Ork Boyz+Nob leader ja 2 nobia
Fluffi:Örkkien Space Hulk ponnahtaa warpista reaaliavaruuteen. Sotapomo Kerthom ei ole tyytyväinen tilanteeseen – hän ja muut örkit ovat olleet ilman kunnon tappelua jo useita viikkoja. Aluksen suurilta osin hajonneella komentosillalla sotapomo Kerthom kiistelee aluksen mekin kanssa siitä, että minne heidän tulisi jatkaa. Kerthom on isokokoinen sotapomo, joka on hitsauttanut itseensä käsittämättömän suuren määrän rautaa. Isosta koostaan ja vakuuttavuudestaan huolimatta useampi sata poikaa ja kymmenet nobit eivät pysyisi kurissa enää pitkään. Yht' äkkiä yksi groteista ilmoittaa havainneensa mittareissa massakeskittymän, joka voisi olla planeetta. Kerthom huutaa nopeasti käskyn kääntää aluksen ja ottamaan törmäyskurssin planeetan kanssa. Täydellä nopeudella, jotta päästään taistelemaan mahdollisimman nopeasti.

Mek raivostuu tästä käskystä, osittain siitä syystä, että hän ei päässyt huutamaan käskyä, osittain siitä, että alus tuhoutuisi. Hetken mielijohteesta johtuen mek ryntää kohti Kerthomia ja iskee chopallaan Kerthomin shootaan, joka hajoaa palasiksi iskun voimasta. Yllätyshyökkäyksestä toivuttuaan Kerthom reagoi nopeasti ja repii klawillaan mekin toisen käden irti. Mekki lähtee luikkimaan järkyttyneenä pakoon ja Kerthom luulee voittaneensa taistelun ja pitäneensä johtoasemansa. Kun muut örkit näkevät rusikoidun mekin, he olettavat Kerthomin kuolleen ja aloittavat aluksen sisäinen taistelun uudesta johtajasta.

Kerthom saa koottua nopeasti useita örkkejä puolelleen, koska on isoin ja ilkein. Pian käy selväksi, että Mek on saanut kasattua ison joukon poikia taakseen, vaikka onkin yksikätinen. Pari itsetekemäänsä raajaa paikkaavat tämän puutteen yllättävän hyvin. Lopulta heidän kaksi tasaväkistä armeijaa kohtaa Hulkin varastohallissa. Huutaen WAAAAGHIA!!!1 molemmat osapuolet ryntäävät toisiaan kohti, mutta aluksen iskeytyessä ilmakehään rynnäköt keskeytyvät. Pari minuuttia myöhemmin alus läjähtää uskomattomalla voimalla planeettaan, pyyhkäisten altaan useita neliökilometrejä metsää.

Selviytyneet örkit kaivavat itsensä ulos hylystä. Kerthom, yhdeksäntoista poikaa, kolme nobia ja yksi deff dread ovat kaikki, mitä jäi jäljelle Kerthomin suuresta waaghista. ”Come 'ere boyz I've got waaagh! to build!”
Halko
Iskuryhmän nimi: Terhimin Vasara, Rhemin Miekka
Iskuryhmän Jäsenet: Autarch Rhemin, 6x Striking Scorpions, 3x Wraith Guard, Wraithlord Terhim
Taustaa: “Mindand. Se on kohteesi. Tutkimusjoukkomme löysi sieltä arvokasta materiaalia jota haluan, jota koko avaruusmaailmamme haluaa. Joten Rhemin, kokoa iskuryhmäsi ja valmistaudu matkaan”, kaukonäkijä Tolrune jakoi käskyjä.
“Mutta Tolrune, ryhmäni on pieni. Rhemin Miekka ei pysty kukistamaan suuria määriä vihollisia. Ja jos materiaali mitä planeetalta löytyy on niin arvokasta kuin sanot, siellä on varmasti vihollisia”, vastasi Rhem. Kuin juuri tuota vastausta odottanut, Tolrune hymyili ja osoitti valtavaa ovea takanaan.
“En minä sinun ryhmääsi yksin laita matkaan. Isoisäsi, isäsi ja setäsi lähtevät mukaasi”, kaukonäkijä kertoi ja ovi aukesi. Siellä näkyi neljä suurta hahmoa, joista yksi oli valtava, helposti yli kolme kertaa Rheminiä korkeampi.
“He olivat mahtavia sotilaita, Kal-Ishi avaruusmaailman loistavimpia tähtiä. Viimeisillä hengenvedoillaan he pyysivät minulta mahdollisuutta jatkaa. Soin heille sen mahdollisuuden.”

Rhemin nyökkäsi. “Olen valmis kun sinä olet”

__________________________

Pienehkö sukkula laskeutui planeetan aavikkoiselle pinnalle. Ensimmäisenä ulos astui Rhemin, hänen jälkeensä kuusi mustassa panssarissa olevaa eldaria. Heti perässä kolme aavevartijaa, Rheminin isä ja sedät. Viimeisenä ulos tuli Rheminin isoisä, mahtava elävänä, nyt vieläkin mahtavampi kuolleena. Vain Rhemin puhui.

“Valmiina miehet? Hyvä. Tehtävä on varmistaa tuntemattoman materiaalin saanti ja tuhota muut jotka haluavat sitä. Asia selvä? Hyvä.”
Syyspäiväntasaus
Iskuryhmän nimi: Shas'O'T'olku'Kles'takin tiedusteluryhmä
Iskuryhmä jäsenet: Commander Kles'tak, 3 Battlesuits, 8 Fire Warriors, 6 Pathfinders
Fluffi: Sinisten plasmaliekkien saattelemana pieni kuljetusalus läpäisi Mindand IV:n ilmakehän. Se lensi täyttä vauhtia hylätyn tehtaan ja aution maaston yli. Erään pienen kivikasan yläpuolella aluksen luukut aukesivat ja sen sisältä loikkasi ulos neljä raskaisiin taistelupukuihin sonnustautunutta sotilasta. Rakettireppuineen he laskeutuivat kivikasan luo. Sen liepeillä odotti pieni tulisotilasryhmä sekä tienraivaajaryhmä kulkuneuvostaan irrotetun radiomajakkansa kanssa.

Ryhmät olivat saapuneet planeetalle tiedustelemaan muutamia päiviä aiemmin. Kun tieto Neljännen sfäärin laajennoksen aloituksesta kantautui muuan tulikastin komentaja Shas'O'T'olku'Kles'takin korviin, häneen oli iskenyt pakonomainen tarve päästä kertomaan sotaretkellä löytämästään mysteerisestä vuosituhansien takaisen warppimyrskyn takaa paljastuneesta planeetasta, Mindand neljännestä eteeriskastin neuvostolle. Neuvosto oli antanut komentajalle erikoisluvan lähteä tutustumaan planeettaan ja arvioimaan mahdollisen asuttamiskelpoisuuden. Komentaja oli lähettänyt uskolliset tienraivaajansa planeetalle, ja saapui nyt sinne itsekin lupaavien uutisten kannustamana. Planeetta saattaisi olla ehkä asumiskelpoinen!

Komentaja tervehti ryhmiä ja katseli ympärilleen. Kauempana erottui aluksen ylittämä tehdas. Maa oli karua. Komentaja ei tuhlaillut aikaansa maaston tutkimiseen, sillä sen olivat tienraivaajat jo tehneet. Heidän raporttinsa komentaja voisi lukea kotiplaneetallaan. Nyt oli aika lähteä pidemmälle maastoon etsimään sopivia paikkoja tuleville asutuskeskuksille ja tuhoamaan vihamieliset joukot.

"Eteenpäin!"

Joukot aloittivat hiljaisen marssinsa kohti hylättyä kaupunkia. Kivisellä maanpinnalla, siinä missä komentaja oli juuri hetki sitten seissyt, kasvoi yksinäinen kukka. Se oli punainen, aivan kuin se olisi yrittänyt varoittaa komentajaa tulevasta verenvuodatuksesta.
The chosen of Waagh
Iskuryhmän nimi: The Exterminators
Iskuryhmän jäsenet:Chapter master Grimus Rondell, Chapter champion Balian, 2 honours guardia ja 3 sternguardin veteraania
Fluffi: Keisarilla on ollut Avaruusmariineiden joukossa monia voimakkaita, urheita ja ylpeitä taistelijoita, eivätkä Keisarin Vasarat-jaosto tee tähän sääntöön poikkeusta. Jaostolla on tosin varsin synkkä historia, ja inkvisitio on usein nuuskinut sen muinaisten salaisuuksien perässä: ne inkvisiittorit jotka ovat niin tehneet eivät usein palaa takaisin retkiltään, minkä lie petturijoukon saaliiksi jääneinä. Jaostolla on hallussaan varsin kattava varasto reliikkejä ihmiskunnan kunnian päiviltä, ja sen riveissä on huomattavasti veteraaneja: Keisarin Vasarat harvoi joutuvat kärsimään paljoakaan miesmenetyksiä, vaikka jaosto kutsutaankin usein taistoon kaaosta ja alieneita vastaan.

Kuultuaan hiljattain erään tiedusteluryhmän tekemästä havainnosta jaoston mestari kokosi luotetuimmat kumppaninsa ja lähti noutamaan jotakin, jotakin arvokasta. Jaoston riveissä liikkuivat huhut primarkin jättämistä vihjeistä ja kenties uusien pyhäinjäänteiden löytymisestä vielä ennen kuin seitsemän soturia pudotettiin planeetan pinnalle. He hakisivat sen, mitä tulivat hakemaan, tai kuolisivat yrityksessä. Ja, Michael mietti katsellessaan laskeutumiskapselin punaisia valoja sen kiitäessä kohti maanpintaa, oliko sitä edes parempaa tapaa kuolla kuin tämänkaltaisen pyhän tehtävän parissa?


Pistäkää rohkeasti ehdotuksia miten turneeta voisi parannella!
Viimeksi muokannut Da Big Boss, Ma 08.11.2010 16:34. Yhteensä muokattu 52 kertaa.
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5489
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja El Capitan » La 28.02.2009 22:44

Da Big Boss kirjoitti: tai suuria portaaleja jotka veivät muualle linnunradan nurkkaan.
SG-1 report for duty sir.

Kun täällä paikassa on noita portaaleja ja muita juttuja, joiden kanssa kikkailla, niin olisiko jonkun moinen kartta paikasta huono idea? Antaisi lisähupia kun voi seikkailla taistelun sijaan maailmalla.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » La 28.02.2009 22:47

Kartta on hyvä idea. Mutta tänään en rupea sitä tekemään. Voin noille portaaleiden kaltaisille porteille tehdä huomenna myös omat säännöt.

Ootkos El kapu tulossa siis mukaan?
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5489
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja El Capitan » La 28.02.2009 22:56

Paraikaa teen listaan. Kun on tylsääkin niin aloitan fluffin.

Kuis muuten tämä jengin rakentaminen. Unit sizeistä ei tarvi välittää, mutta jos otan vaikka yhden terminaattorin, niin maksanko siitä yhtä paljon kuin lisätermokset yksikköön vai kuinka paljon? Saanko hänelle otettua myös jotain heavy asetta vai pitääkö olla kirjan mukaan viisi termosta yhtä asetta kohti?
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » La 28.02.2009 23:03

El Capitan kirjoitti:Kuis muuten tämä jengin rakentaminen. Unit sizeistä ei tarvi välittää, mutta jos otan vaikka yhden terminaattorin, niin maksanko siitä yhtä paljon kuin lisätermokset yksikköön vai kuinka paljon? Saanko hänelle otettua myös jotain heavy asetta vai pitääkö olla kirjan mukaan viisi termosta yhtä asetta kohti?
Tähän en aseta mitään rajoja. Ota vaikka 10 erillistä termaria ass-cannoneilla jos haluat. Kummiskin toivoisin listan teon olleen hyvän maun rajoissa.

Ehdotuksia voi laittaa myös luonnon ja kaupunkien uniikeista objektiiveista. Jos haluaa vaikka infestoida flood-tyyliin kaupungin niin mikä ettei, keksitään sille vain säännöt.
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Arkki » Su 01.03.2009 11:56

En voi uskoa tätä, sait mut sitten siltikin halukkaaksi tänne vaikka noilla Necroneilla saa aika pyllyt joukot, täytyy kattoa jos sais Kaaoksen Codexin käsiini tai sais hyvän listan Necroneilla (Lol)

Illalla siis.
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Avatar
Nomad
Viestit: 141
Liittynyt: Ke 31.12.2008 15:32
Paikkakunta: Sipoo

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Nomad » Su 01.03.2009 11:58

Minäkin voisin häpeissäni tulla pelailemaan.

Edit. Mites muuten kaaoksen merkit? Ne annetaan nykyään iconien muodossa, jotka antaa koko yksikölle bonuksen. Niiden hinta on vain aika epäinhimillinen yhdelle hepulle. Muutatko iconit merkeisi ja halvennat, vai kiellätkö kokonaan?
Blondin matematiikkaa: "Jos jaat, et kerro."
____
http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... 99&t=87686 Myytävänä Dawn of War II

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » Su 01.03.2009 14:01

Arkki kirjoitti:En voi uskoa tätä, sait mut sitten siltikin halukkaaksi tänne vaikka noilla Necroneilla saa aika pyllyt joukot
Pwned!
Nomad kirjoitti: Mites muuten kaaoksen merkit? Ne annetaan nykyään iconien muodossa, jotka antaa koko yksikölle bonuksen. Niiden hinta on vain aika epäinhimillinen yhdelle hepulle. Muutatko iconit merkeisi ja halvennat, vai kiellätkö kokonaan?
Silloin ei kannata ottaa yhtä heppua, vaan kannattaa ottaa monta. Ja markit ovat sallittuja ja niistä joutuu maksamaan täyden hinnan.
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Tomahawk
Viestit: 31
Liittynyt: Su 13.03.2005 14:43

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Tomahawk » Su 01.03.2009 16:30

Tulen mukaan, armeija on vielä harkinnassa. 25 örkkiä vaikuttaa mielenkiintoiselta vaihtoehdolta.

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Arkki » Su 01.03.2009 17:57

Kun ei tuolla mainita erikseen (taas) täytyy kysyä ihan julkisesti, ovatko vajaat ryhmät sallittuja?

Voi olla että pitäisi ajatella tarkemmin (Pisteistäkin näkee!) mutta mulla on epävarma luonne, että näin.

ps. Lista tulee tänään!
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » Su 01.03.2009 18:02

Ei tarvitse noudattaa squad sizeja. Pistänpä sen ekaan viestiin.
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » Su 01.03.2009 21:54

Oho, kolme ilmottautunutta ^_^

Hmmm... Mimmoisen kartan osallistujat haluaisivat? Ison vai pienen jossa edetään nopeasti, tai jotain ihan muuta.

Potkikaa kaverinnekin mukaan, että saataisiin mukavan iskokokoinen areena aikaiseksi.
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV

Viesti Kirjoittaja Arkki » Su 01.03.2009 21:58

Mielestäni se voisi olla semmoinen keskikokoinen, ja mieluiten voisit laittaa nuo Terrain tyypit järkevästi (Ettei esim. keskelle Tundraa metsä :D)

Tuiedä sitten voisko siitä tehä semmoisenkin että keskellä on suuren suuri järvi jossa on muutamia saaria + vanhoja siltoja.
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV - Se alkaa pian!

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » Su 01.03.2009 22:04

Jaa, että tämmöisiä ideoita.

Itte ajattelin tuhoutunutta kaupunkia ja aavikkoa sisältävää karttaa. Myös joitain demoniportaaleja ja vastaavia voisin laittaa kentälle.

Tuon Arkin ideoista voisin vaikka ottaa mukaan järven, tosin vähän saastuneen semmoisen ;D Voisi olla vaikka nurglen korruptoima, jonka takia voisi sisältää jonkinlaisia iivöleitä ansoja. Tai sitten en.
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5489
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV - Se alkaa pian!

Viesti Kirjoittaja El Capitan » Su 01.03.2009 22:22

Kartastahan tehtään tarpeeksi iso, että joka nurkan takana ei kohtaa jotakuta. Jos pelaajia on se 18 niin on kartankin syytä olla iso.

Ei mitään liukuhihna pelejä vaa pitkiä seikkailuja.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV - Se alkaa pian!

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » Su 01.03.2009 22:25

El Capitan kirjoitti:Kartastahan tehtään tarpeeksi iso, että joka nurkan takana ei kohtaa jotakuta. Jos pelaajia on se 18 niin on kartankin syytä olla iso.
Kattotaan nyt kuinka paljon tulee osallistujia. Mutta osallistujien määrä on enivei, koska jos halutaan pitkiä areenoita niin iso kenttä sitten. Käytän sen tekoon mahtavia piirrustustaitojani.

BTW, millois sun lista tulee El kapu?
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
El Capitan
Peliporukkavalvoja
Viestit: 5489
Liittynyt: Pe 17.12.2004 21:55
Paikkakunta: Tuuliklaani / Pori
Viesti:

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV - Se alkaa pian!

Viesti Kirjoittaja El Capitan » Su 01.03.2009 22:36

Sitten kun saan fluffin valmiiksi. Kun on 6 tyyppiä ja dredi, on hankala saada sitä nopeasti valmiiksi. Mieleni kun tekee kirjoittaa jokasesta hahmosta erikseen pitkän pätkän. Juuri tämän vuoksi jäin pois tuosta Nomadin omasta, kun en saanut mitään taiteellista kirjoitettua kasalle petoja.
Soturin ei tarvitse vuodattaa verta voittaakseen taistelun.
- Sinitähti

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV - Se alkaa pian!

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » Su 01.03.2009 22:41

Mainiota.

Saadaan ihan kunnon fluffitkin mukaan. Nyt toivon että omat taiteelliset fluffitaitoni olisivat tarpeeksi hyvät kunnon fluffeihin.

INFOA: Pidän muuten areenan vuoropohjaisena, koska it is simple. Kaikki liikuttavat joukkioitaan kerran vuorossa. Kun pelaaja löytää jonkun portaalin niin saavat luvan taistella sen vuoksi. Tosin yritän keksiä jonkun kikan että heti yhdestä häviöstä ei menetä peliä, vaan tapahtuu jotain.
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

halko
Viestit: 1502
Liittynyt: Pe 18.04.2008 12:50
Paikkakunta: Tampere

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV - Se alkaa pian!

Viesti Kirjoittaja halko » Ma 02.03.2009 00:22

Tulen mukaan. Nyt pitäisi vaan keksiä, lähteäkkö mukaan fiilisjoukolla, vai tehojengillä.

No laitan fluffin ja ukot sitten viimeistään keskiviikkona
I have a mind for simple things but things are not of mine to simplify

Avatar
Nomad
Viestit: 141
Liittynyt: Ke 31.12.2008 15:32
Paikkakunta: Sipoo

Re: 40k: Wastelands of Mindand IV - Se alkaa pian!

Viesti Kirjoittaja Nomad » Ma 02.03.2009 00:54

Noin, nyt lähti YV:llä kuppajumalan iskujoukko liikenteeseen.
Blondin matematiikkaa: "Jos jaat, et kerro."
____
http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... 99&t=87686 Myytävänä Dawn of War II

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Verkkoturnaukset”